Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 1 Μαϊου 2010.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Παρόλο που ουτε χρειαζεται ουτε πρεπει να εξερευνησει κανεις καθε σεξουαλικο προσανατολισμο το να αισθανεσαι οτι δεν επειβεβαιωνεις τις εμμονες σου ή οτι αποδυναμωνεις την φαντασια σου χωρις να νιωθεις οτι εισαι σε καλουπια αλλα να νιωθεις πραγματικη και αληθινη ικανοποιηση απο αυτο που μπορει να δωσεις ειναι πιστευω η πιο ενδιαφερουσα προκληση.
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Seduction, ο καθένας από μας έχει κατασκευάσει τον μικρόκοσμό του με τα υλικά που ξέρει και μπορεί, φωλιάζει ασφαλής εκεί και δεν ξεκουνιέται ο κόσμος να χαλάσει! Ενοχικότητα και φοβίες πολλές φορές καθιστούν κομματάκι δύσκολο να βιωθεί ικανοποιητικά ο ερωτισμός. Οι βεβαιότητες, ότι ξέρουμε τι μας δίνει ικανοποίηση και τρίχες κατσαρές, μάς κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς, δεν είναι τίποτα άλλο από μια τρύπα στο νερό. "Πηδάς πολλά παλούκια" μέχρι να πάρεις μυρουδιά τι συμβαίνει και η μάθηση ποτέ δεν ολοκληρώνεται.
    Το "άβατον του κώλου" κατατρέχει το πλείστον των αντρών, τρέμουν στην ιδέα μηπως ο αντρισμός τους δεχτεί το θανάσιμο πλήγμα και τους χαρακτηρίσουν παθητικούς. Εγώ;; Ο κύριος γαμώ και δέρνω; Αν είναι δυνατόν! Θυμάμαι μια φορά ένας που μου ΄χε πει το αμίμητο: έτσι και ακουμπήσεις έστω και τυχαία τον κώλο μου, θα σε χαστουκίσω!!! Για γέλια και για κλάματα μαζί.
    Αχ και να ξέρατε τι χάνετε...κυρίες και κύριοι!
     
  3. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση


    Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα η περιγραφη ειναι πολυ φτωχη για να αποφανθει κανεις.
    Πουθενα δεν αναφερεται στην προσωπικοτητα του. Δεν δινει καμια πληροφορια για τη ζωη του. Το υποβαθρο του. τα προβληματα που αντιμετωπισε , το πως τα αντιμετωπισε και ελυσε, αν τα ελυσε. Ποσους μηνες εκανε φυλακη επειδη διαμαρτηρηθηκε για ενα συναδελφο του, που τον κατηγορησαν αδικα οταν υπηρετουσε τη θητεια του. Τους γέρους που βοηθησε, τους νεους που εμψυχωσε και παρακινησε. Την ικανοποιηση που τον γεμιζει επειδη υπαρχει, ετουτο εδω το δευτερολεπτο που ολοι μας μοιραζομαστε. Τα οραματα που εχει για τους αλλους. Τα κουμαντα του για να μπορει να στηριζει οσους ζητησουν τη βοηθεια του. Τον τροπο που επηρεασε τους γυρω του. Αν αγαπησε τον εαυτο του. Αν ερχεται σε οργασμο. Αν ικανοποιησε τη γυναικα του.
    Κατι;

    Το κειμενο δεν μας δινει απολυτως κανενα στοιχειο που να εχει σχεση με την προσωπικοτητα ενος Μαστερ.






    Γι ργος


    ΥΓ: Τι κανει στο "κρεβατι" του ενας Μαστερ δικαιουται να ειναι δικος του λογαριασμος!
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2010
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    llazouli
    Aκριβώς, Με τα υλικά που ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ. (Θα πρόσθετα και που ΘΕΛΕΙ. Είναι το κυρίαρχο.) Δεν νομίζεις ότι η απόσταση μεταξύ του ενός ξέρει και μπορεί και του άλλου ενδέχεται να είναι αβυσσαλέα? Δεν αφήνεις περιθώριο στην κατά τα άλλα ανοιχτή σκέψη σου να είναι ανεξάντλητο το πεδίο σε κάποιες περιπτώσεις; Γιατί το παρουσιάζεις με ταβάνι σε κάθε περίπτωση και μάλιστα χαμηλό;

    Παρουσιάζεις μια εικόνα μυαλών όχι απλά στενών, αλλά ασφυκτικά κλειστών, τόσο πολύ που είναι "νεκρά". Και αυτή η παρουσίαση μας οδηγεί σε ποιό ακρβώς συμπέρασμα; Πως αν δεν ξέρεις τι είσαι, τι θέλεις και τι γουστάρεις, και τον παιρνοδίνεις κατά όπως λάχει και όπου φυσάει ο άνεμος, έχεις ανακαλύψει την πεμπτουσία του ερωτισμού και πως όλοι οι άλλοι απλά παίζουν με τα κουβαδάκια τους;

    Μήπως στο βωμό της μάθησης που ποτέ δεν ολοκληρώνεται, προτείνεις για παράδειγμα να μάθει κάποιος Kυρίαρχος να είναι και υποτακτικός και γλωσσοσφουγαρίστρα ενώ του πατάνε το κεφάλι και ολίγον από τζατζίκι?

    Τι είδους λογική είναι αυτή; Υπάρχουν πράγματα αναμφισβήτητα, αδιαπραγμάτευτα και ουσιαστικά σταθερά που πηγάζουν από το μέσα μας και δεν αλλάζουν. Με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. Πχ μια ΜΑΝΑ δεν θα σκοτώσει ποτέ το παιδί της για να διευρύνει ή να εξερευνήσει τα μητρικά ένστικτα της αγάπης της, ένας ΦΙΛΟΖΩΟΣ δεν θα βασανίζει ποτέ κουτάβι, ένας Κ δεν θα γίνει ποτέ υποτακτικός, ένας ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ δεν θα γίνει ποτέ ομοφυλόφιλος, ένας ΓΕΝΑΙΟΣ δεν θα γίνει ποτέ σκιαζάρης, ένα ΛΙΟΝΤΑΡΙ δεν θα γίνει ποτέ λαγός, ένας ΑΕΤΟΣ δεν θα γίνει ποτέ καναρίνι κ.ο.κ

    Από ποιά εμπειρία έρχεται η γνώση σου ως προς τι χάνουν οι κύριοι; Μήπως στην προηγούμενη ζωή σου υπήρξες άντρας και μάλιστα αιρετός εκπρόσωπος όλου του αντρικού φύλου και καταθέτεις τη θέση σου και την αλάνθαστη εμπειρία σου εξ ονοματός τους; (!)
     
  5. sw

    sw

    Μακαρι στο επομενο ΦΕΚ που θα δημοσιευθει για τις επικινδυνες ταμπελες στους δρομους να περιλαβουνε και καμια απο εδω μεσα!


    Πες τα! Πες τα! (τους)


    Γι ργος
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    sw
    Γειά σου sw
    (Οποιος επιθυμεί επεμβαίνει) Δεν έχεις άδικο για το φτωχό της περιγραφής, αλλά σου διαφεύγει ένα σημείο. Το κύριο! Λανθασμένα κατά την γνώμη μου οδήγησε τη σκέψη σου η εικόνα στο τι κάνει στο "κρεβάτι" του ένας Μάστερ. Οτι θέλει κάνει. Δεν αναφέρομαι σε σεξουαλική προτίμηση, αλλά σε υποταχτική συμεπριφορά. ΔΕΝ υπάρχει Κυρίαρχος που να τον αγγίζει και στο ελάχιστο το "Μισό κιλό φέτα, 550 να το αφήσω;" O Kυρίαρχος ΔΕΝ εκδηλώνει ποτέ υποταχτική νοοτροπία και στάση. Σε κανένα τομέα της ζωής του. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
     
  7. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Κανω φιλοτιμες προσπαθειες να παραδεχθω πως μου διεφυγε, αλλα αυτο:
    gay Master???!!! Oπως λέμε Μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κρεατίνη? Οπως λέμε γη επίπεδη? Οπως λέμε ότι το αεροπλάνο πετάει χωρίς φτερά, κινητήρα και ταχύτητα?!!!

    Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούν πιο θερμά κάποιοι-ες το BACK TO BASICS. Το να επιστρέψουν με μεγαλύτερη επιμέλεια, φρονώ θα τους βοηθήσει.

    ...που σου διεφυγε νωριτερα δεν μ' αφηνει.


    Γι:conf:ργος
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Kαθόλου δεν μου διέφυγε! Το έγραψα για απολύτως συγκεκριμένο λόγο. (Σου διέφυγε δικαιολογημένα γιατί δεν με γνωρίζεις)

    Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και την αναπτύσω παρακάτω
    Και ναι, θεωρητικά άντε και πρακτικά μπορεί να υπάρξει gay Master γιατί η ιδιότητα πηγάζει, απευθύνεται, τροφοδοτείται... από το μυαλό και όχι από τον σεξουαλικό προσανατολισμό,

    Οπότε επιστρέφουμε σε αυτό

     
  9. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Τωρα ειναι που με μπερδεψες εντελως (ισως φταιει και η ωρα βεβαια)
    αλλα στο ιδιο ποστ σου αφοριζεις και παραδεχεσαι το ιδιο πραγμα;

    με ποιον απο τους δυο Seduction μιλαω;

    Γι ργος
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    (Αν και άσχετο με το θέμα του νήματος):

    Αχμμμ... Γιατί συνδέεται τόσο απόλυτα η αντρική ομοφυλοφιλία με την υποτακτικότητα; Λόγω στερεοτύπων; Ναι μεν η πλειοψηφία είναι παθητικοί (συνήθως υποτακτικής ψυχολογίας) αλλά, για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν οι αποκλειστικά ενεργητικοί, οι αποκλειστικά παθητικοί και οι versus (ενεργοπαθητικοί) gay άντρες. Ένας ενεργητικός κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Κυρίαρχος. Το ίδιο και κάποιος ενεργοπαθητικός ίσως.


    Υ.Γ. Σχετικό ίσως νήμα για ετερόφυλα ζευγάρια -> https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t7735/
     
  11. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Ακριβώς αυτό  
     
  12. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Στερεοτυπα βεβαια...γιατι για να ξερουνε απο πρωτο χερι ποσο Κυριαρχος μπορει να ειναι ενας gay η bi αντρας, θα πρεπει να εχουν προσωπικη εμπειρια. Αλλα αφου καποιοι "κλεισανε" το κεφαλαιο "Ποσο μεγαλος Κυριαρχος Ειμαι ο Που***ς τελικα!", πιασανε να βαλουνε και τους υπολοιπους σε μια ταξη...Ειδες τελικα πως φαινεται αμα εχει φαντασια ο αλλος;; Και το πως ειναι να τον παιρνει μπορει να φανταστει...Ο...εμπειρογνωμονας!!