Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 1 Μαϊου 2010.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεουμε την υποτακτικη συμπεριφορα με το τι ευχαριστει εναν Κ.
    Εγω ειχα την εντυπωση οτι οταν ο Κ κανει κατι που τον ευχαριστει εκει τελειωνει το θεμα, αν τον ευχαριστει να ειναι με καποιον αντρα εστω και παθητικα αυτο δεν συνεπαγεται εκδηλωση υποτακτικης συμπεριφορας.
    Γιατι αν το δουμε αντιστροφα μια Κ που ερχεται σε σεξουαλικη επαφη με τον υ της και προφανως δεν ειναι ενεργητικη (εκεινη την στιγμη) θα μπορουσε να θεωρηθει αυτο σαν εκφραση υποτακτικης συμπεριφορας?
    Δεν νομιζω.
    Και οσον αφορα το "σε κανενα τομεα της ζωης του" αυτο ειναι μια μεγαλη γενικευση που δεν γινεται να αποδεχτω πρακτικα.
    Ειναι σαν να λες οτι κανενας Κ δεν δεχεται "εντολες" απο το αφεντικο του. Ή οτι τις δεχεται αλλα δεν τις ακολουθει? Ή οτι της ακολουθει αλλα ειναι δικη του επιλογη?
    Απλα με εχει μπερδεψει πολυ το ποστ σου.
    Για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι εμεσως υπονοειται οτι μια ή ενας υ ειναι "υ" σε ολους τους τομεις της ζωης του..
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Γειά σου Εleni
    Eνώ και φαίνεται και είναι τόσο απλό το θέμα όπως το περιγράφεις, εντούτοις όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα παύουν να είναι και απλά. Το συγκεκριμμένο παράδειγμα master, για μένα ολοφάνερα, για άλλους μάλλον όχι, δείχνει έναν άνθρωπο με κάποιες ή περισσότερες κυριαρχικές τάσεις αλλά με "κρυφο"υποτακτική κλίση.
    Θα μπορούσαμε να τον περιγράψουμε ως κάποιον που είναι κυρίως master (?) μόνο περιοδικά υποτακτικός ή και περισσότερο απο περιοδικά υποτακτικός. Δηλαδή άστα μούτζωτα και φασκελοκουκούλοτα

    Ξαναθυμίζω το παράδειγμα
    ...κύριος: Τώρα σκύλα έλα εδώ, πάρε το μαστίγιο και διέταξε με να σου γλύψω τα πόδια, αν δεν το κάνω καλά να με μαστιγώσεις

    Γνωρίζω κάποιες slave από το φόρουμ που τον συγκεκριμμένο δεν θα τους έπαιρνε πάνω από ένα λεπτό να τον κάνουν slave τους.

    Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Και ο στρατηγός Πάτον είχε προϊστάμενο τον πρόεδρο Ρούζβελτ. Και ο Μοχάμεντ Αλι (Κάσιους Κλέι) ακολουθούσε τις οδηγίες του προπονητή του, Αντζελο Ντάντι... Πιστεύεις άραγε πως ο Πάτον ή ο Αλι δεν ήταν κυριαρχικοί επειδή δεχόντουσαν εντολές;

    Εχω γράψει σε παλαιότερο ποστ (τα μεταφέρω αυτολεξεί)
    Θεωρώ επίσης λάθος ότι το αρσενικό αλλάζει τρόπους σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του, και είναι άλλος σε μια vanilla σχέση και άλλος σε μια bdsm σχέση.
    Επιπλέον είναι χαζό να υπάρχει οριοθέτηση στην κυριαρχική νοοτροπία και στάση μόνο στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων! Κάποιος που είναι κυρίαρχος στον χαρακτήρα του και στον εσωτερικό του κόσμο, είναι παντού το ίδιο. Στον ερωτικό του σύντροφο, στις προσωπικές του σχέσεις, στην επαγγελματικη του σταδιοδρομία - καριέρα, στον τρόπο που οδηγάει, περπατάει, κάθεται, κινείται.... σε όλη την αύρα του

    Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον ως κυρίαρχο που το βράδυ "γαμάει και δέρνει" (όπως πολύ εύκολα έχει γραφτεί από κάποιους εδώ μέσα) κάποια κακόμοιρη και το πρωί τρέμει το αφεντικό του αν αργοπορήσει 5 λεπτά ή οι παλμοί του εκτοξεύονται στους 120 όταν κάποιος μεθυσμένος φορτηγαντζής με φαρδιές πλάτες τους την πεί για την οδηγική τους συμπεριφορά!

    Τα εμέσως δεν με αφορούν. Παρ' όλα αυτά να το ξεκαθαρίσω. Αν και κατά τη γνώμη μου, το πως επιθυμεί να είναι και τελικά το πως είναι κάποιος στην ερωτική του συμπεριφορά λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του, ωστόσο και φυσικά υπάρχουν υ που σε αρκετούς, πολλούς ή και πάρα πολλούς τομείς της ζωής τους επιδεικνύουν ακριβώς την αντίθετη συμπεριφορά.
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Δεν χρειάζεται να ηθικολογείς για σεξουαλικές συμπεριφορές, για όποιον/α γουστάρει να τον παιρνοδίνει χωρίς αναστολές. Δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά στην πορεία μπορεί να μάθει πολύ περισσότερα από μένα κι εσένα που κατέχουμε με βεβαιότητα την πεμπτουσία του ερωτισμού.

    Ωραία ιδέα έχεις για τους υποτακτικούς, να τη χαίρεσαι!
    Ο βωμός της δια βίου μάθησης δεν μας εξαναγκάζει να δοκιμάσουμε σώνει και καλά ερωτικές πρακτικές που δεν μας ταιριάζουν, μας ωθεί όμως να βγάλουμε τις παρωπίδες, να πειραματιστούμε, να παίξουμε, να αντλήσουμε χαρά απ' ό,τι μπορεί να μας δώσει ικανοποίηση.

    Καλά τώρα, μην παιρνεις και όρκο...εδώ...και του σπανού τα γένια φυτρώνουν!

    Να με συμπαθάς που είχα την αναίδεια να πω τη γνώμη μου. Με παρεξήγησες όμως, δεν είχα σκοπό να θίξω τα ιερά και όσια του ανδρικού φύλου. Ευχή σας έδωσα, ουχί κατάρα!
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Ερωτική σχέση δίχως sex δεν υφίσταται εύκολα  

    Αν λοιπόν οι bdsm σχέσεις χαρακτηρίζονται ως ερωτικές, τότε η «σεξουαλική συμβατότητα» είναι προφανώς απαραίτητη.
     
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    llazouli
    Καλησπέρα

    Στο πεδίο Biography του προφίλ μου γράφω
    “Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς"

    Δεν ξέρει τι του γίνεται, αλλά στην πορεία μπορεί να μάθει,,, Τι ακριβώς ψάχνει και γιατί, λησμόνησες να αναφέρεις,

    Από που προκύπτει αυτό το αυθαίρετο σου "συμπέρασμα"; (!)

    Δεν έχει ανάγκη να πειραματιστεί αυτός έχει επιτύχει μία συνεπή σχέση των: θέλω, επιθυμώ, κάνω, Αυτός που έχει αρμονία στην ερωτική του ζωή το οφείλει και στο γεγονός ότι δεν έχει παρωπίδες.

    Για να το λές εσύ...

    1. Σε συμπαθώ έτσι και αλλιώς
    2. Αλλο γνώμη, άλλο συμβουλή-παραίνεση-προτροπή και άλλο ευχή. Μη τα μπερδεύεις
    3. Α μην ανησυχείς. Πιστεύω πως δεν θα προβούν οι άνδρες σε πάνδημο παράκληση προς επέμβαση Θεού ούτε από τη δήλωση σου ούτε από παρόμοιες "γνώμες".
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    [post=310782]Από το νήμα: geia sas![/post]
    Βάσει των παραπάνω Lady_No και σε συνδυασμό με όλα σου τα ποστς σε αυτό νήμα, θέλω να κάνω μια ερώτηση: υποστηρίζεις ότι μπορεί να υπάρξει D/s σχέση χωρίς ερωτικό/σεξουαλικό στοιχείο;


    Υ.Γ. Νομίζω ότι το "σεξουαλικός προσανατολισμός" θα ταίριαζε καλύτερα στον τίτλο, αν έχω καταλάβει σωστά το θέμα του νήματος.
     
  7. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    thaleia θέλω να μου αναλύσεις αν θές τον όρο "εύκολα"...
    Εσύ Elysium την χαρακτηρίζεις ερωτική ή μή?  

    Φυσικά και το υποστηρίζω Emma ειδάλως δεν θα υπήρχε Σ/μ σχέση μεταξύ εμού και μίας "ίσιας" κοπέλας.  
    Και επειδή μάλλον θα θέλεις περισσότερη ανάλυση θα σου θέσω πρώτα ένα ερώτημα και μετά θα σου απαντήσω.. απο που αρχίζει και που τελειώνει η σεξουαλική πράξη κατά την γνώμη σου?  
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Άλλο πράγμα η σεξουαλική πράξη αυτή καθεαυτή κι άλλο πράγμα τα σεξουαλικά ερεθίσματα/αισθήματα. Έστω κι αν δεν υπάρχει "μπήκες, έχυσες/χύσατε, βγήκες", δεν σημαίνει ότι η όλη διαδικασία δεν εμπεριέχει σεξουαλικά/ερωτικά στοιχεία.
    Ιn fact, δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς θα ήταν αν δεν υπήρχαν αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία, καθώς επίσης αναρωτιέμαι και για την σκοπιμότητα μιας τέτοιας, Σ&M έστω, σχέσης.
     
  9. sw

    sw

    Emma, μπορω να φανταστω (πανευκολα) ενα ζευγαρι ανδρων gay , με τον "παθητικο" (αν και δεν διαχωριζονται τα ζευγαρια ακριβως ετσι) Κυριαρχικο και τον "ενεργητικο" υποτακτικο.

    Γι ργος
     
  10. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Έχεις ένα δίκιο σε αυτό μάλλον μπέρδεψα τις λέξεις απο την ταχύτητα που πληκτρολογώ..
    Τα σεξουαλικά ερεθίσματα μπορούν να προέρχονται λόγω μαζοχισμού και όχι λόγω Κυρίας...  
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Όλα είναι πιθανά.   Διάλεξα την συγκεκριμένη εκδοχή, καθώς είναι ίσως πιο... εύπεπτη για αυτούς που δεν θεωρούν πιθανή την περίπτωση gay Κυριάρχου.  


    Αν ο μαζοχισμός/σαδισμός (υποθέτω μιλάς και για τα δύο) δεν έκανε διακρίσεις, θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά πιθανά σενάρια. Π.χ.
    1. Ο μαζοχιστής πάει στον οδοντίατρο και λαμβάνει ευχαρίστηση απ' τον πόνο.
    2. Ο σαδιστής οδοντίατρος απολαμβάνει να προκαλεί πόνο στους ασθενείς του.
    3. Ο μαζοχιστής νιώθει ηδονή όταν βρίσκεται σε μια πιεστική κατάσταση στη δουλειά του.
    4. Ο σαδιστής καυλώνει κάθε φορά που καταφέρνει να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση.
    5. Ο μαζοχιστής χύνει όταν (επίτηδες ή μη) γλυστράει, πέφτει και παθαίνει διάστρεμα.
    κ.ο.κ.

    Κάτι μου λέει ότι τα παραπάνω, στην πλειοψηφία των σαδιστών/μαζοχιστών, δεν συμβαίνουν.

    Δεν θεωρώ απίθανη την περίπτωση, όπως είπα και στο αρχικό ποστ μου, κάποιος να έχει ομόφυλο Κ/υ (για session/s), αλλά δεν νομίζω ότι κανείς straight θα επιλέξει να συνάψει D/s σχέση με αυτόν/ή.

    Kάποιες ερωτήσεις:
    Αν, όπως είπες, δεν υπάρχει σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ του K και του υ σε αυτή τη σχέση, οι σεξουαλικές ανάγκες αυτών των δύο ανθρώπων πώς θα καλύπτονται; Από άλλα άτομα; Δεδομένου ότι οι σεξουαλικές/bdsmικές τους προτιμήσεις είναι συγκεκριμένες, υποθέτω ότι θα επιζητήσουν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές με άτομα, τα οποία θα τους προσφέρουν ικανοποίηση με συγκεκριμένο τρόπο. Ποιός ο λόγος λοιπόν, να έχουν D/s σχέση με ομόφυλο άτομο αλλά να πηγαίνουν αλλού για να ικανοποιηθούν στο συγκεκριμένο θέμα; Δεν θα ήταν πιο λογικό να πήγαιναν εξ' αρχής στο "αλλού";

    Eπίσης μερικές προσωπικές ερωτήσεις, στις οποίες αν θέλεις απαντάς:
    Εσύ γιατί προτιμάς να κυριαρχείς σε γυναίκες; Δεν έχει τίποτα να κάνει αυτό με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό; Πώς ικανοποιείς εσύ τις δικές σου σεξουαλικές ανάγκες; Τί είναι αυτό που παίρνεις από την κυριαρχία σου σε κάποια γυναίκα το οποίο δεν θα έπαιρνες από την κυριαρχία σου σε έναν άντρα;
     
  12. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Re: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Μάλλον δεν καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα γιατί είσαι έξω απο αυτά..  
    Δεν νομίζω να την βρίσκω με το να σπάω κεφάλια ή να βγάζω δόντια ...το παράδειγμά σου ήταν εντελώς άστοχο...και προσβλητικό για εμένα τουλάχιστον, ακόμα και σαν κακό παράδειγμα ...
    Στο θέμα τώρα, μια σχέση Σ/μ δεν μπορεί να είναι μόνο ερωτική, μπορεί να είναι φιλική ή στοργική επίσης...όσο περίεργο και αν σου ακούγετε...στην προκειμένη περίπτωση ξέρω το καλό της και λειτουργώ έτσι προστατευτικά...δεν έχει σημασία αν μετά θα πάει σπίτι της "καβλωμένη" το οποίο μπορεί να συμβεί για χίλιους δύο λόγους...μπορεί και απο μόνη της...εσύ δεν καβλώνεις μόνη? Όπως και να χει το όλο σκηνικό σταματάει όταν πώ ελεύθερη!
    Μου έχεις δώσει να καταλάβω ότι όλα περιστρέφονται γύρω απο το σεξ για εσένα..δεν έχει σημασία απο ποιον-α θα ικανοποιηθώ-ει μετά, αυτό το κομμάτι της το έχω βγάλει εγώ και αυτό θα παραμείνει μαζί μου...οποιοδήποτε άτομο μπορεί να στο βγάλει δεν σημαίνει ότι θα κάνεις σέξ μαζί του..μπορεί ακόμα να μείνει και στην θεωρία...Είχα παλιά μία πολύ αντιδραστική φίλη αλλά μαζί μου ήταν πρόβατο και εκτελούσε ότι της έλεγα...ήταν μία ιδιότυπη σχέση που λειτουργούσε μόνο με ένα μου γνέψιμο, θεωρείς ότι ήταν σχέση D/s? Εγώ λέω ότι ήταν..