Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 23 Απριλίου 2010.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Οι ταξιδιωτικές οδηγίες ως επί το πλείστον στηρίζονται πάνω σε πραγματικά γεγονότα. Το ότι έγιναν φασαρίες, υπήρξαν θάνατοι, κάηκαν καταστήματα, το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο, δεν είναι αρκετοί λόγοι για να εκδοθεί μία ταξιδιωτική οδηγία; (που συνήθως αναφέρονται σε μικρές χρονικές περιόδους και δεν επηρεάζουν μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα την τουριστική κίνηση σε μία χώρα). Και η Ελλάδα εκδίδει ταξιδιωτικές οδηγίες. Δε νομίζω να το κάνει με βάση συμφέροντα, απλά κοιτάζει να προστατέψει τους πολίτες της. Είχε εκδώσει μετά την 11η Σεπτεμβρίου, μετά τα τρομοκρατικά σε Λονδίνο και Μαδρίτη, μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο μετρό της Μόσχας τον προηγούμενο μήνα (κάτι που οδήγησε και σε ακύρωση δικού μου ταξιδιού). Εκδίδει όταν υπάρχουν εξάρσεις κάποιων επιδημιών, όταν υπάρχουν ταραχές και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Άρα, ας μην το βλέπουμε ως "θέλουν να μας πλήξουν". Απλά, ενημερώνουν τους πολίτες για το τι ενδέχεται να συναντήσουν, τους προειδοποιούν.
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Μπορει να κανω και λαθος, αλλα μεσα σε λιγες ωρες απο τη δολοφονια των τριων υπαλληλων, εγω ακουσα στις ειδησεις οτι ταξιδιωτικη οδηγια ανακοινωσαν μονο Αγγλια και Βουλγαρια. Δεν ξερω αν σημερα εχει αλλαξει αυτο.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Lais δεν κανεις λαθος , απλα για την Αμερικη και Γερμανια εγιναν/γινονται διαπραγματευσεις για να ειναι ποιο "ηππια" η ταξιδιωτικη οδηγια ...

    Durcet αυτα που αναφερεις , απο πρωτη αποψη , ειναι σωστα ... ομως ... αλλο το μια χωρα να μην ειναι ασφαλεις επειδη καθε 15 και 30 του μηνα εισβαλει σε μια ξενη χωρα και μετα εισπρατει τις συνεποιες .. και αλλο δεν ενοχλω κανεναν και με σαμποταρουν για να μου κοψουν και τον λιγο τουρισμο που εχω ....

    Νευριαζω αφανταστα με την Ελληνικη νοοτροπια του "δεν με αγγιζει" .....
    οταν εμενα τον ελευθερο επαγγελματια , με γαμαει η γραφειοκρατια και ο δημοσιος υπαλληλος μου λεει .. "αααα... δεν γινεται ... ελα αυριο να το δουμε..."
    και του απαντω "μαλακα ... θα πεινασεις .. και μαζι σου θα πεινασω και εγω ... διοτι η δικη σου παραγωγικοτητα ειναι μηδεν ουτως η αλλως , αλλα ετσι μηδενιζεις και την δικη μου .. και αμα μηδεν εγω , μηδεν και εσυ , ποιος θα σου πληρωσει τον μισθο ρε ηλιθιε? ..."
    και να που σημερα γινονται ......
    νομιζετε οτι ο τουρισμος δεν μας αφορα ολους ? .... επειδη δεν μενουμε ολοι σε τουριστικα μερη ? ....
    συνειδητοποιηστε καποτε , οτι η Ελλαδα ζει απο τους αγροτες , κτηνοτροφους , αλλιεις , τουρισμο , ναυτιλια και τεχνιτες ... απο υδραυλικο μεχρι ραφτη ... ολοι οι αλλοι πουλανε αερα κοπανιστο ...
    οποια εργασια αρχιζει απο "Δι" , ανμεσα σε δυο αλλους δηλαδη , (συνηθως παραγωγο και καταναλωτη) , πουλαει αερα ......
    γεμισαν "Δι" η Αθηνα και η Θεσαλλονικη , γαμηθηκε η επαρχια , φατην τωρα Ελλαδα ..και ξερετε ποτε φανηκε η πορεια προς το πισωκολητο ? ... οταν ο ελαιοπαραγωγος και ο κτηνοτροφος , επερναν λιγοτερα χρηματα για καθε λιτρο λαδιου και γαλακτος που πουλουσαν , απο οτι ξοδευαν εκεινοι , για να αγορασουν ενα λιτρο νερου .... σιωπουσαν ομως και αδιαφορουσαν .. τοτε ...φατην τωρα ...
    σε αφορα παρα πρα πολυ λοιπον η ταξιδιωτικη οδηγια ...
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

    ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ



     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    «Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλα ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της»
    «εφ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


    Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ' Εθνοσυνέλευση.


    http://unews.pathfinder.gr/politics/tade-efh-kapodistrias.html
     
  6. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Τί ; Ούτε κέρματα ; Και τι θα βάζω στα καροτσάκια του super market ;   Όχι πως θα έχω να ψωνίσω, απλά για οφθαλμόλουτρο  
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...


    γι αυτο τον εφαγαν ...
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Προφανώς και τους τρεις αδικοχαμένους "ξένοι" τους έκαψαν, ε;
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    οι μολορωφ πεταχτηκαν απο αυτους που πετιουνται παντα σε αναλογες ταραχες
    το ερωτημα θεωρω οτι ειναι :
    ο "κυριος" με το διλιτρο μπουκαλι της βενζινης απο που / ποιους πηρε την εντολη να το ριξει μεσα στην ελαφροτερα φλεγομενη τραπεζα?
     
  10. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Τελικά η λύση ποια είναι;  
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    θεσε το προβλημα να σου βρουμε τη λυση
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Και ποιοι είναι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι; Γιατί δεν συλλαμβάνονται ποτέ; Ίσως επειδή είναι λαθρομετανάστες κι απολαμβάνουν ασυλίας μάλλον. Αλλά κι οι διαδηλωτές γιατί δεν τους απομονώνουν; Γιατί δεν τους σταμάτησαν; Μέρα μεσημέρι μπροστά σε χιλιάδες κόσμο έκαψαν ζωντανούς τρεις ανθρώπους κι έφυγαν ανενόχλητοι. Ντροπή. Είμαι αριστερός, συμμετείχα στις κινητοποιήσεις και χτες και την Πρωτομαγιά και θλίβομαι βαθύτατα που ένας δίκαιος αγώνας αμαυρώθηκε και βάφτηκε μ' αθώο αίμα. Τελικά, μόνο σ' αυτό έχουμε ταλέντο: να τρώμε τις σάρκες μας και να μαγαρίζουμε ότι ωραίο ακουμπάμε.