Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 23 Απριλίου 2010.

  1. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Η νέα Βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει έκτακτο προϋπολογισμό που προβλέπει αύξηση στο ΦΠΑ και σε άλλους φόρους, ενώ κατηγορεί την προηγούμενη για μαγείρεμα των αριθμών.

    Ρε, κάτι μου θυμίζει!
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Καλά άσε τη νέα Βρετανική κυβέρνηση. Πρωθυπουργός που όταν ερωτήθηκε, προ καιρού, ποιό είναι το αγαπημένο του ανέκδοτο απάντησε: "Nick Clegg". Παρόλα αυτά, για να καταφέρει να κυβερνήσει, έκανε συμφωνία με τους Liberal Democrats και μπήκε ο Nick Clegg deputy prime minister. Κόμματα με διαφορετικότατα policies και ιδεολογίες "συμφωνούν" (ξεπουλιούνται όπως εύστοχα ειπώθηκε) απλά και μόνο για να δημιουργήσουν πλειοψηφική κυβέρνηση. Άντε να περιμένει η χώρα προκοπή από αυτούς! Προσπαθούνε πλέον με νύχια και με δόντια να εστιάσουν την προσοχή του κόσμου αλλού, μιας και τρώνε χοντρό κράξιμο για τη "συμμαχία" αυτή.

    Στα δικά μας, συμφωνώ πάνω κάτω με τον chemical23. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί ότι τα δάνεια δεν είναι δώρα, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να πληρωθούν πίσω; Δεν μπορούμε επ' άπειρο να ζούμε με δανεικά και δανεικά επί δανεικών για να πληρώσουμε τα δανεικά! Έχουμε γίνει ρεζίλι ανά τω κόσμω, αλλά φυσικά δεν μας νοιάζει αφού η προτεραιότητά μας είναι να περνάμε καλά.
    Πήγα τις προάλλες στο γιατρό μου. Με ρωτάει: "Ελληνίδα δεν είσαι;". "Ναι" λέω εγώ. "Σας ξελασπώσαμε πάλι ε;" μου κάνει. Άλλαξα δέκα χρώματα και έσκυψα το κεφάλι. Τί να του απαντήσω; Και δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τέτοια σχόλια. Από εκεί που ήμουν υπερήφανη για την καταγωγή μου και το έλεγα με καμάρι, δεν θέλω πλέον να παραδέχομαι ότι είμαι Ελληνίδα, γιατί ξέρω ποιό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα μου πουν και δεν μπορώ πια να μας υπερασπιστώ μιας και έχουν δίκιο.
     
  3. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Είναι γνωστό αυτό που λες για τη μετεκλογική ευκαιριακή συμμαχία. Όπως (σχεδόν) πάντα συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις το μικρότερο κόμμα θα την πατήσει άσχημα τα επόμενα χρόνια. Ο Κάμερον το πολύ - πολύ να ξανακάνει εκλογές και να τις πάρει με απόλυτη πλειοψηφία, τον Κλεγκ θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι σύντομα.

    Για το τελευταίο, μην το λες. Έρχεται και η σειρά τους (και η σειρά πολλών άλλων).
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Re: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Εγινε μια φορα δημοψηφισμα βεβαιως. Το 74 για τον τυπο του "δημοκρατικου" μας πολιτευματος. Τοτε γνωριζε ο σοφος λαος το καλο του τοπου του, ηταν απαραιτητη η αποψη του (μιας και συνεφερε τον τοτε πρωθυπουργο και την πολιτικη σκηνη γενικοτερα). Λιγα χρονια αργοτερα βεβαια δεν εγινε δημοψηφισμα για το αν θα μπαιναμε στην τοτε ΕΟΚ η οχι. Ο λαος σε εκεινη την περιοδο "δεν ηταν ωριμος για μια τετοια πολιτικη αποφαση" λογια του κατα τα αλλα μεγαλου πολιτικου που κυβερνουσε τοτε.

    Σοφη η ρηση του δικτατορα, υποθετω ποιος την εκανε.

    Θα ηταν πιο δημοκρατικο να ειχαμε εκλογικο νομο με ενισχυμενη αναλογικη οποτε και κυβερνησεις συνεργασιας και συμμαχιων. Θα αναγκαζονταν να συννενοουνται αυτοι που τωρα ειναι αδιαλλακτοι, μη κανοντας ουτε ενα βημα πισω. Α, σε ενα σημειο συνεννουνται βεβαια, στη συγκαλυψη των εγκληματων που διαχρονικα διεπραξαν.

    Η συνειδητοποιηση αυτου που λες προκαλει εκπληξη αρνητικοτατης χροιας για τον τροπο διακυβερνησης μας.

    Χαιρομαι που σε ξαναβρισκω φιλε under. Λες πραγματα που κεντραρουν ακριβως στην ουσια. Διαφωνουμε με το υπαρχων μοτιβο αλλα δεν ξερουμε και ποιο μας αρμοζει, δεν ειμαστε διατεθειμενοι ουτε να το συζητησουμε με τους συνανθρωπους μας. Οι περισσοτεροι εχουν την δικια τους "παγιωμενη" αλλα κατα τα αλλα ασαφη αποψη, απο την οποια και δεν κανουν βημα πισω. Τα εχουμε καταφερει καλα εμεις οι ελληναρες, το λικνο της δημοκρατιας. Απιστευτο το τελευταιο και ομως αληθινο (τριζουν τωρα τα κοκκαλα των προγωνων!!)

    Ειμαστε επαγγελματιες χομπιστες παρακαλωωω!

    Κατι σαν την Ιερη Συμμαχια του Αυστριακου Μεττερνιχ, αρχες 1800 θυμιζει το σκηνικο αυτο. Τι νομιζατε Δεσποινις Emma...δεν ξεφευγετε ουτε και εσεις στο Βασιλειο της Θατσερ, την μητροπολη του συντηρητισμου.  

    Ενα τριανταετες ομολογο ηταν η αφορμη για να προσφυγουμε στο ΔΝΤ λογω αδυναμιας αποπληρωμης του. Ποτε ειπαμε θα ξεχρεωσουμε τα 110 δις?   Nεα χρεωκοπια προ των πυλων  
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Mη το λες. Τον Clegg τον κόβω πολύ φορτσάτο. Ξέρει ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να περάσει έστω κάποιες απ' τις πολιτικές του, οπότε του δίνει και καταλαβαίνει τώρα. Έχει φτάσει στο σημείο να ρισκάρει μέχρι και τις "καλές σχέσεις" της νεοδημιουργηθείσας συμμαχίας προκειμένου να το καταφέρει.
    Οι Άγγλοι δεν θυμούνται με νοσταλγία τα χρόνια της Thatcher να είσαι σίγουρος. Κατ' εμέ ο λόγος που υπήρξε αυτό το μπέρδεμα τώρα είναι οι έξυπνες κινήσεις του Cameron, που στην ουσία είναι η πάγια τακτική του κάθε πολιτικού: Μειώνεις τον αντίπαλο και μεγενθύνεις τα μειονεκτήματά του για να "ανέβεις" εσύ. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με την γοητεία του Cameron, συν το γεγονός ότι ο Brown δεν ήταν γενικά αρεστός, είχε σαν αποτέλεσμα το πρόσφατο μπάχαλο.

    Φαύλος κύκλος. Και να πεις ότι έχουμε τα τρελά έσοδα σαν χώρα... Ένα έρμο τουρισμό είχαμε και πάει κι αυτός κατά διαόλου.  
     
  6. ae1969

    ae1969 Regular Member

    @Emma
    Συνήθως όταν δύο κόμματα συνασπίζονται, στις επόμενες εκλογές την πληρώνει το μικρότερο. Η ψυχολογία των (κατευθυνόμενων) ψηφοφόρων πάει με τον μεγαλύτερο, πιστεύοντας ότι αξίζει μια ευκαιρία και μόνος του. Για του Lib Dems, να πω ότι με τόση Cleggmania και έμειναν πάνω - κάτω στα ίδια. Και τώρα ο Clegg επενδύει σε αλλαγή του εκλογικού συστήματος, που δεν βλέπω να γίνεται ούτε σε 200 χρόνια.

    @Chemical23
    Σιγά μην τα ξεπληρώσουμε ποτέ. Από το 1822 ως σήμερα το μόνο που κάνουμε είναι να παίρνουμε δάνεια και να χρωστάμε συνεχώς (για την άποψή μου περί δανείων, υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι μου μερικά posts παραπάνω).
     
  7. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    οι κυβερνησεις συνεργασιας συνηθως δεν πανε καλα
    διαλυονται πολυ ευκολα
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Ας μην κρινουμε εξ'ειδιων τ'αλλοτρια...καποιοι λαοι ξερουν να συνεργαζονται εστω και τυπικα. Να δουλευουν σαν ομαδα. Δεν ειναι ολοι "αρχηγοι" και "προεδροι"...Μη κοιτατε εδω που εχει βρωμισει ο τοπος "αφεντικα".. 
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ελλάδα έχεις ταλέντο...

    Ωπ! και τα μυστυρια αρχιζουν και ξεδιαλυνουν σιγα σιγα.

    "Ο μηχανισμός στήριξης μεταφράστηκε σε εγγυήσεις για την Ελλάδα" : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

    Στην Ελλάδα ο Μουμπάρακ - *MSN - Πολιτική

    Παραθετω και ενα βιντεο με τα προιντα απο Βηρυτο, για ευχαριστο διαλειματακι. Hayfa Wahbe, αυτη ειναι female perv! τα κανει ολα στο βιντεο ξεσκονοπανα, φορτηγατζου, ψαρια, αχυρα κλπ

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra