Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κακομοίρης Master

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 31 Μαϊου 2010.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Υπάρχει κάποιος κανόνας που να ορίζει ποιος πρέπει να ονομάζεται Κ και ποιος όχι; Απ' όσο γνωρίζω, όχι. Ο καθένας διατηρεί το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, με τον κίνδυνο βέβαια να φάει ντομάτες ασκώντας το. Το ζήτημα είναι πως βρίσκονται υποτακτικοί, έτοιμοι να τους αναγνωρίσουν αυτή την "κυριαρχική" ιδιότητα.

    Υ.Γ. Σ' αυτή την Παραμυθοχώρα σου συνηθίζεται να αλλάζετε καθημερινά χρώμα;  
     
  2. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Εφόσον λοιπόν αυτοπροσδιορίζονται, δεν υπάρχει και λόγος να τους κρίνουμε, αφού για μας απλώς δεν είναι κυρίαρχοι...

    Όσο για τους υποτακτικούς που εντοπίζουν κυριαρχικές ιδιότητες σε όποιον αρέσκεται στο μαστίγιο ή στις ανούσιες εντολές... -μα γιατί πάντα θυμάμαι την συμπληρωματικότητα που πολύ σωστά είχε επισημάνει κάποιος ταξιδευτής-.....

    Υ.γ. αλλάζω χρώμα σύμφωνα με την διάθεση! κάνω κι άλλα κολπάκια! χα χα
     
  3. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    τί ρωτάς τώρα..μα φυσικά όλοι είναι τόσο σπουδαίοι όσο προσπαθούν να δείχνουν!
     
  4. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Πόσα χρώματα έχει η θάλασσα;
    Μπορεί με σιγουριά κανείς να μολογήσει
    ω διανοητές του βάθους
    και ερπετά;
    Μα,
    διάολε των βυθών,
    και το πιο άγουρο σχολιαρόπαιδο της Αμοργού γνωρίζει
    τούτο που εσείς τα δύο από ΄κει πάνω αγνοείτε.
    Πως απ΄τον ουρανό και το βυθό της παίρνει η θάλασσα το χρώμα της.
    Ένα παιχνίδι της ίριδας του ματιού είναι
    και τίποτις άλλο.
    Σαν λείψουν ο ουρανός, το σύγνεφο, το βότσαλο,
    πάρε το θαλασσινό νερό, βάλτο σ΄ένα ποτήρι.

    Θ΄αναγουλιάσετε πανάθεμά σας.

    Αυτή είναι η συμπληρωματικότητα
    και το μυαλό δεν σας λείπει.

    Το καίτε άσκοπα σε καυσαέρια

    Υ.Γ.
    και τα μυαλά στα κάγκελα.
    Τι είναι Κ χωρίς ούτε ένα υ για δείγμα στον ορίζοντα;

    Θάλασσα σ΄ένα ποτήρι…
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Κατ'ευθειαν στον στοχο.
    Αναλογα με την ζητηση,προσφερεται το αντιστοιχων προδιαγραφων προϊον.Και αν δεν υπαρχει δημιουργειται.
    Οι νομοι της αγορας ισχυουν παντου.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Ενθυμούμαι ακόμη εκείνο το άτυχο θνησιγενές νήμα περί Μάστερ που τα "μάσαγε" κανονικά από υ που από την πολύ λαχτάρα τους να αποδείξουν πόσο αφοσιωμένες, υποταγμένες και υποστηρικτικές είναι, τα ακουμπούσαν κανονικότατα, αναζητώντας τα μετά σύμφωνα με τις διατάξεις αδικαιολόγητου πλουτισμού.

    Μου αρέσει που εδώ μέσα είμαστε όλοι υπεράνω χρήματος και εξουσίας.  
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε αγαπημενη?
    Αφου το ξέρεις τα λεφτά τρέχουν απο τα μπατζάκια μας.
    ..γιατί μια ζωή την έχουμε,
    ξεπουλήστε τα πάντα εις το όνομα της κάβλας! 
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Ο κακομοίρης Master

    Αν θυμάμαι καλά, σ' εκείνο το νήμα (τι απέγινε; το 'φαγε η μαρμάγκα; ) το όλο ζήτημα της επιστροφής των χρημάτων τιθόταν μόνο μετά την εθελούσια απομάκρυνση του εν λόγω Μάστερ. Αν εκείνος δεν έφευγε, τα "κορόιδα" ίσως να συνέχιζαν τις χορηγίες τους, οχι μόνο χωρίς να σκεφτούν να διαμαρτυρηθούν, αλλά και με περισσή χαρά.  

    Υ.Γ. Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος που να είναι όντως υπεράνω χρήματος; Πιστεύω πως όχι. Όλοι μας το 'χουμε ανάγκη, όλοι θα ήθελαν να 'χουν περισσότερο. Απλά, το θέμα είναι κατά πόσο είναι σημαντικός παράγοντας στις διαπροσωπικές σχέσεις του καθενός.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο χορός των βρυκολάκων

    Αγαπητοί συμφορουμίτες, πραγματικά πιστεύετε ότι μπορείτε να κρίνετε κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

    Εκτέθηκα προσωπικά για να προστατεύσω την κοινότητά μας και πιστεύω ότι ήδη σώθηκαν δύο τουλάχιστον άτομα από τον συγκεκριμένο Κύριο που το είχε τακτική να παίρνει δάνεια χωρίς να τα επιστρέφει. By the way, Durcet, ποιος σου είπε ότι έφυγε ποτέ από μόνος του ο Κύριος; Ούτε τα δεδομένα δεν έχεις σωστά...

    Είμαι κορόιδο κατά την άποψή σας; Είμαι εγώ κορόιδο επειδή βοήθησα τον σύντροφό μου σε αυτό που έκρινα ότι ήταν μία δύσκολη στιγμή; Μήπως και τα θύματα βιασμού φταίνε επειδή είναι όμορφα; Μήπως είναι όλες οι υποτακτικές ανόητες, μόνο και μόνο επειδή είναι μέρος της φύσης τους να είναι πάντα εξαιρετικά δοτικές; Μήπως δεν έχετε καταλάβει ακόμη τί σημαίνει υποτακτικότητα; Πόσο λιανά πρέπει να το κάνουμε, εγώ και οι 5 άλλες εδώ μέσα, όσες δηλαδή δεν ψάχνουμε γαμπρό και οικογένεια με παιδάκια;

    Αυτού του είδους τα χλευαστικά σχόλια είναι ότι πιο βδελυγμαίο έχω συναντήσει μέσα στον χώρο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γι αυτά. Αλήθεια, πιστεύετε ότι αυτού του είδους η κακοπροαίρετη κριτική από την πλευρά σας συνεισφέρει σε κάτι; Θα βοηθήσει κάποιο μελλοντικό θύμα να φέρει στην επιφάνεια τα στραβώς κείμενα;

    Θα αρκούσε να πείτε ένα, ευχαριστώ Δώρα που δεν φοβήθηκες και τον κατέδωσες στην κοινότητα. Ήθελα λέτε να αποδείξω κάτι με το να του δανείσω χρήματα; Σε ποιον άραγε θα το αποδείκνυα; Το σώμα μου είναι γεμάτο τρυπήματα και σημάδια. Στάθηκα δίπλα στον συγκεκριμένο επάξια για έναν ολόκληρο χρόνο. Χωρίς ανταλλάγματα του είδους που απαιτούν και παίρνουν σχεδόν όλοι και όλες. Και τώρα φταίω εγώ επειδή ο άλλος αποδείχθηκε ανάξιος;

    Δεν έχετε καταλάβει καν τί σημαίνει υποτακτικότητα. Η δοτικότητα είναι μέρος αυτού που είμαστε - όσες είμαστε δηλαδή. Συχνά, χρειάζονται παρεμβάσεις από το Κ μέρος - όταν αυτό κάνει τη δουλειά του σωστά - για να μπει ένα φρένο σ' αυτή την δοτικότητα. Η υποτακτική δεν είναι κορόιδο. Είναι απλά κάτι που δεν κατανοούν οι βανίλλες.

    Ένας ψεύτικος Μάστερ πρέπει να καταδίδεται, όταν γίνεται επικίνδυνος για τα Υ, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή είναι η άποψή μου και εμμένω σε αυτήν, ασχέτως κόστους και ασχέτως χλευασμού από τον χορό των βρυκολάκων. 
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Φωτιά και λαύρα η, συμπαθής κατά τα άλλα, Δώρα.

    Κατ' αρχάς, δε θεωρώ τον κάθε υποτακτικό ανόητο. Ανόητος, κατά τη γνώμη μου, είναι ο υποτακτικός που δε θα διστάσει να υποταχθεί οπουδήποτε, απλά και μόνο για να ικανοποιήσει αυτή του την ανάγκη.

    Λυπάμαι, αλλά δε θεωρώ πως η υποτακτικότητα απαλάσσει από τις συνέπειες των επιλογών του καθενός. Δεν είναι ο υποτακτικός άνθρωπος μειωμένης αντίληψης, ούτως ώστε να χρείζει προστασίας. Αν δε μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, αν δεν έχει την ωριμότητα να κάνει επιλογές με γνώμονα όχι μόνο την ικανοποίηση των αναγκών, των θέλω του, αλλά και με γνώμονα την προστασία του ίδιου του του εαυτού (σε κάθε επίπεδο) τότε κακώς βρίσκεται εδώ μέσα. Επομένως, διαφωνώ με τη λογική που θέλει να καταδίδεται ο κάθε επιτήδειος που εκμεταλλεύεται αθώα, κακόμοιρα υ. Οι υ δεν είναι παιδιά, ενήλικες άνθρωποι είναι, να σκεφτούν ώριμα και να επιλέξουν ποιον θέλουν δίπλα τους.

    Πραγματικά, λυπάμαι να βλέπω ανθρώπους να επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ως κάτι λιγότερο από υπεύθυνα άτομα, που θέλουν να αποποιηθούν τις όποιες συνέπειες των επιλογών τους.

    Αυτά από μένα

    Μετά τιμής,
    Ένας εν χορώ βρυκόλακας
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ο κακομοίρης Master

    Όταν θα πάψεις να παίρνεις προσωπικά όσα γράφονται, θα αρχίσεις να βγάζεις άκρη. Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν είχα εσένα υπόψιν μου όταν έγραφα το παραπάνω ποστ. Τον underherfeet είχα και αυτά που έγραψε, ο οποίος αναφέρθηκε σε ποστ της Συρά, η οποία αναφέρθηκε σε υποτακτικές που θεωρούν μάστερ, όποιον τις καλύπτει κοινωνικοοικονομικά. Σα δε ντρέπονται! Ε, και εγώ μιας και περί χρήματος η κουβέντα αναφέρθηκα σε υποτακτικές που καλύπτουν οικονομικά τον μάστερ, στο όνομα της υποτακτικότητας κλπ. (τα είπες άλλωστε τόσο ωραία). Ο νόμος της αγοράς λειτουργεί έτσι και αλλιώς. Αυτό είπα αλλά εσύ φυσικά σκέφτηκες ότι πάλι με εσένα ασχολούμαστε.

    ΥΓ. Αλλά επειδή δεν είμαι "καλό παιδί" λέω και αυτό. Υποτακτικότητα και ανοησία πάνω από τα τριάντα είναι ένα σοβαρό θέμα. Εγώ λοιπόν που έχω αφήσει τα τριάντα προ καιρού θα έλεγα στις 5 υποτακτικές του φόρουμ, που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν. Να είστε υποτακτικές, όχι ανόητες. Και τότε τέτοιοι Μαστερ δεν θα εμφανίζονται καν στο δρόμο σας. Τάδε έφη elfcat.

    Μετά τιμής
    Ένας ακόμη εν χορώ βρυκόλακας
     
  12. Απάντηση: Ο χορός των βρυκολάκων


    Δεν θα διαφωνήσω στο πόσο ψεύτικοι άνθρωποι υπάρχουν μάστερ η υποτακτικοί,
    θα διαφωνήσω όμως σε αρκετά σημεία καλή μου ντόρα...
    Καταρχήν κανείς δεν μπορεί να κρίνει κάτι που δεν καταλαβαίνει, μπορεί όμως να έχει άποψη γιαυτό που αντιλαμβάνεται από την μεριά του, από την στιγμή που καταθέτεις εσύ και εγώ και οποιοσδήποτε άλλος δημόσια την δική σου οπτική.
    Άποψη μου είναι πως δεν προστατεύεται η κοινότητα και κανένας με τέτοιες κινήσεις.
    Κάποιος ο οποίος μπορεί για σένα να αποδείχθηκε ψεύτικος μαστερ μπορεί για κάποια άλλη να αποδειχθεί ιδανικός και τούμπαλιν...
    Το πως μας φέρεται κάποιος έχει να κάνει και με το πως ή πόσο του το επιτρέψαμε.Όλοι κάνουμε λάθη δεν λέω...
    Θεωρώ λάθος έναν άνθρωπο με τον οποίο έζησα οτιδήποτε μαζί του,από την στιγμή που ήταν επιλογή μου, να τον λιθοβολώ δημόσια ακόμη και το να πετάω μπηχτές.Ακόμη και αν του αξίζει δεν χρειάζεται να φερθώ με την ίδια μικρότητα.Έτσι πιστεύω.Μη με παρεξηγείς.