Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H πρώτη εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος beltedgirl, στις 22 Μαϊου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Πολύ ενδιαφέρον   Καλώς "μπήκες" λοιπόν... ελπίζω να σου αρέσει η εξέλιξή σου όσο η "εισαγωγή" σου... και παραπάνω  

    Ανδρ(ε)ας
     
  2. whitesnake40

    whitesnake40 New Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Ομολογώ πως άργησες πολύ να βρεις τον εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου τον χρόνο που σου μένει! Καλή συνέχεια στην bsdm σταδιοδρομία σου.
     
  3. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στο νήμα μου εκφράζοντας τις απόψεις τους.

    Σας ευχαριστώ επίσης για το καλωσόρισμα και για την προθυμία σας να λύσετε τυχόν απορίες μου μέσω pm.

    Αν κ εφόσων υπάρξει κάποια επόμενη εμπειρία μου θα χαρώ και πάλι να την μοιραστώ μαζί σας παίρνοντας λίγη ακόμη από την γνώμη και γνώση σας στον χώρο αυτό.

    Εύχομαι ότι και να κάνετε να περνάτε πάντα όμορφα!!  
     
  4. kali crow

    kali crow Guest

    τωρα χωρις παρεξηγηση,αν ηταν ετσι η δικια μου πρωτη εμπειρια θα εφευγε ο τυπος με σπασμενα πλευρα....παραειναι....

    αλλα περι ορεξεως....
    καλως ορισες!!!!
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Είχα σκεφτεί εξ' αρχής αυτά που θα γράψω πιο κάτω, αλλά δεν ήθελα να τα αναφέρω. Τώρα όμως που επανέφερες το νήμα και ξαναδιάβασα το κείμενο, δεν μπορώ να μην το κάνω. Από καθαρή περιέργεια για την απάντηση και μόνο:

    Ίσως να φταίει το ότι δεν είμαι υποτακτικής ψυχολογίας, αλλά διακρίνω κάποιες αντιφάσεις στα παραπάνω. Επέλεξα μόνο λίγα κομμάτια από όλο το αρχικό κείμενο, για να μην κουράσω:

    1. Αν δηλαδή δεν σε είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνει τίποτα χωρίς τη θέλησή σου, τί άλλο θα είχε κάνει; Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη βιασμός αλλά πολλά απ' αυτά που τόνισα στο κείμενο πιο πάνω, εμένα για κάτι παρόμοιο μου κάνουν. Πότε συναίνεσες σε όλα αυτά και πώς; Επειδή δεν είπες όχι αυτό σημαίνει ότι είπες ναι;
    2. Πώς είναι δυνατόν να απόλαυσες κάτι που, κατά τα δικά σου λεγόμενα, σου προκαλούσε τρόμο και δεν σε καύλωνε;
    3. Πώς ορίζεις τον κίνδυνο; Το να σε σκότωνε π.χ.; Αυτή είναι η μόνη ανησυχία;
    4. Κέρδισε την εμπιστοσύνη σου;!!!!! Με όλα αυτά;;;;!!!!!  


    Αν δεν θες να απαντήσεις, το σέβομαι. Αλλά αφήνω τις ερωτήσεις για όποια άλλη υποτακτική κοπέλα θέλει να απαντήσει. Με ενδιαφέρει πραγματικά ο τρόπος σκέψης τους πίσω απ' τα θέματα που έθεσα στις ερωτήσεις μου.
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

     
     
  7. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Αγαπητή Εmma χαίρομαι που μέσω του σχολίου σου μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Είναι εύλογες οι απορίες σου όπως και πολύ σωστά εντόπισες αντιφάσεις.

    Το συγκεκριμένο νήμα είναι ένα task (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) προς τον Κύριό μου το ίδιο βράδυ που πραγματοποιήθηκε και το ραντεβού μας. Απευθύνομαι σ αυτόν και όχι στα μέλη του φόρουμ. Απλά ήθελε να του περιγράψω τα συναισθήματά μου έτσι ακριβώς όπως τα ένιωσα.

    Αν αναφερόμουν σε σας γράφοντας το νήμα θα είχα διευκρινήσει αρκετά πράγματα που στο νήμα μου μένουν αδιευκρίνητα. Όταν το κοινοποίησα στο φόρουμ δεν έκανα αλλαγές γιατί δεν ήθελα να παραποιήσω τίποτα χωρίς την έγκρισή του..Μου είχε προτείνει, όταν νιώσω έτοιμη να το θέσω στο φόρουμ και να το συζητήσω μαζί σας. Θα μου έκανε καλό.. είπε.

    Όλα λοιπόν όσα συνέβησαν μεταξύ μας είχαν συζητηθεί από πριν. Ήξερα ότι θα συμβούν, ήξερα τον άνθρωπο, την διευθυνσή του και όλα του τα στοιχεία. Ο ίδιος ήξερε ακριβώς ποιούς φόβους μου ήθελα να διώξω και τι ακριβώς ζήτησα από τον ίδιο να κάνει.. Θα μπορούσε να το κάνει βέβαια διαδοχικά σε πέντε ραντεβού, όμως αυτό δεν έγινε.

    Στην συνάντησή μας ήμουν τρομερά αγχωμένη και δεν αντιδρούσα σε καμία κίνησή του.Ο φόβος προς το άγνωστο και όχι προς τον Κύριο σε συνεργασία με το άγχος μου με είχαν μπλοκάρει. Στην αρχή με πλησίασε πολύ ήρεμα, όχι όμως τρυφερά. Αυτό δεν το'χει.   Ότι κίνηση και να έκανε απ αυτές που είχαμε συνεννοηθεί εγώ απλά έμενα απαθέστατη. Είτε αυτή γινόταν είτε όχι για μένα ήταν σαν να ήμουν νεκρή. Ενδιάμεσα σταματούσαμε, (τον σταματούσα εγώ) συζητούσαμε και συνεχίζαμε. Αυτά βέβαια δεν περιγράφονται στην ιστορία μου για τον λόγο ότι απευθυνόμουν στον ίδιο και ήταν πλεονασμός.

    Πριν προβεί σε οποιαδήποτε βίαιη κίνηση είχε πάρει από πριν την έγκρισή μου. Θέλεις να το κάνω ? με ρώτησε..Θα το κάνω βίαια μικρή μου... μόνο έτσι θα απελευθερωθείς.. είσαι κλειδωμένη.. και κυρίως αγχωμένη. Ήξερα το τι πρόκειται να επακολουθήσει..ήξερα και τα όρια. Είχαμε θέσει όρια. ..Παρόλα αυτά τρόμαξα..Στα χτυπήματα ήμουν δεκτική. Αν δεν ήμουν δεκτική θα σταματούσε. Και τώρα που έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα ξέρω ότι ίσως να άντεχα κ άλλο. Δεν παραβίασε ούτε δύναμη ούτε σημείο στόχου.

    Ξεκλειδώθηκα με βίαιο τρόπο και αυτό είναι καθαρά αντίθετο με τον χαρακτήρα μου. Όμως ξεκλειδώθηκα. Στην αρχή ήμουν χαμένη.. εντελώς.. Αυτός πουθενά.. Να πω την αλήθεια τον χρειαζόμουν δίπλα μου. Πάλεψα με τον εαυτό μου μέχρι να ξανασταθώ στα πόδια μου.

    Σαφώς και ήταν ανώριμο εκ μέρους μου το ότι βγήκα τόσο γρήγορα μ έναν άνθρωπο πριν καλά καλά τον γνωρίσω.. πριν δημιουργηθεί μεταξύ μας μια καλύτερη σχέση, όμως <πληρώνω> τις συνέπειες της επιπολεότητάς μου αυτής, με την όση ωριμότητα διαθέτω. ΄Το να φορτώνουμε σε άλλους ευθύνες για τα όσα μας συμβαίνουν, είναι εύκολο. Εγώ πρώτα ψάχνω να βρω τα δικά μου λάθη. Δεν με αποπλάνησε κανείς...

    Βέβαια δεν γνωρίζω το χώρο, ούτε ξέρω πως θα φερόταν άλλος αν ήταν στην θέση του.. Αυτό μπορείτε να μου το πείτε εσείς καλύτερα που έχετε βιώσει αρκετές εμπειρίες. Θα θελα την γνώμη κάποιων master ή top ή dom (γενικά κυρίαρχων) για να πω την αλήθεια..

    Όσο φρικτή κ αν ακούγεται η εμπειρία μου, εγώ μέσα απ αυτήν κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου γύρω από το bdsm. Μου βγήκαν κ άλλα ένστικτα...που ήταν πολύ πιο βαθιά κρυμμένα μέσα μου. Όσο για τα άσχημα της εμπειρίας μου, όσα μπορέσω θα τα διαγράψω και θα προχωρήσω μπροστά.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2010
  8. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: Re: H πρώτη εμπειρία

    Την επόμενη φορά που θα πάω σε ραντεβού, μάλλον θα σε πάρω μαζί μου          
     
  9. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: Re: H πρώτη εμπειρία



    Διαβάζοντας την τελευταία σου παράγραφο, λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να σου δώσω πόντους. Θα μου επιτρέψεις όμως να σε συγχαρώ για την λεπτότητά σου και την βοήθειά σου προς εμάς τους νέους.
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Σε βρίσκω κάπου μέσα στο forum. Μου είναι παντελώς αδιάφορη η ηλικία σου, τα βιώματά σου, τα θέλω σου, η εμφάνισή σου. Το μόνο που θέλω είναι να κυριαρχήσω πάνω σου (ή μάλλον έτσι νομίζω). Αν δεν αδιαφορήσεις, δε με διαολοστείλεις εξ' αρχής, αρχίζουμε να τα λέμε στο msn. Από την πρώτη στιγμή θα με αποκαλείς Κύριο. Έτσι το θέλω, να τονώνεις το υπέρμετρο εγώ μου. Τι είπατε; Θα πρέπει να κερδίσω με την αξία μου αυτό τον τίτλο; Σιγά μη χάσω χρόνο, το θέλω εδώ και τώρα. Α, και θα μου μιλάς μόνο στον πληθυντικό. Τι σόι Κύριος - Θεός - Τα πάντα όλα είμαι αν δε μου απευθύνεσαι με το σωστό τρόπο; Όσο για σένα; Εσύ θα είσαι η σκύλα, το πουτανάκι, αυτή που βρίσκεται εκεί μόνο για το Εγώ μου.

    Δε σκοπεύω να χάσω πολύ χρόνο. Σιγά μην τα λέμε κάνα μήνα. Μαλάκας είμαι; Να γίνει καμιά στραβή και ν' αποκαλυφθώ; Σου είπα το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό μου. Τι; Δεν είναι αρκετά αυτά για να πεις πως ξέρεις κάποιον άνθρωπο; Τι μπούρδες είναι αυτές; Αυτά θα σου πω και πολλά είναι. Άσε μας τώρα...

    Θα βρεθούμε. Θα περάσω να σε πάρω, θα πάμε κάπου απόμερα. Τι είπαμε; Θα συζητήσουμε; Ξέχασέ το. Δε μ' αρέσουν τα πολλά λόγια, αυτά είναι για τους άλλους, τους λεξοαυνανιστές. Εγώ θέλω απλά να σε βάλω κάτω, να νιώσεις πώς είναι να υποτάσσεσαι στον πούτσο μου (γιατί σε μένα τον ίδιο λίγο απίθανο μου κάνει). Η ώρα όμως περνάει. Θα έρθω σπίτι σου. Σιγά μη σ' αφήσω να 'ρθεις εσύ στο δικό μου. Θα χρησιμοποιήσω κάθε πιθανή δικαιολογία για να μη συμβεί αυτό: τη μια μου το ανακαινίζουν, την άλλη φιλοξενώ τον πέμπτο ξάδερφο του μπατζανάκη μου από την Άνω Κωλοπετεινίτσα, την άλλη έπεσε μετεωρίτης και μου το διέλυσε. Μπούρδες λέω; Αφού πιάνουν γιατί να μην τις πω;

    Μπαίνουμε μέσα. Και πάλι, όχι πολλά λόγια. Σε γαμάω άγρια, νιώθω Κάποιος σπουδαίος. Κυριαρχώ! Κόλλησες σε κάτι; Ντροπή σου! Δεν πρέπει να κολλάς, δεν πρέπει να 'χεις αντιστάσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο φταις μόνο εσύ, που δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, που δεν υποτάσσεσαι απόλυτα σε Μένα. Μετά, απλά φεύγω. "Θα γράψεις ό,τι έζησες στο forum" λέω, σκεπτόμενος πως έτσι θα ικανοποιηθεί το Εγώ μου και, φυσικά, πάντοτε παίζει το σενάριο να τσιμπήσει η επόμενη. Θα με ξαναδείς; Μάλλον όχι, εκτός κι αν πέσουν τρελές αγαμίες και γυρίσω πάλι πίσω. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, όμως, όχι. Άσε μη μου ζητήσεις τίποτα παραπάνω. Ώρα είναι να πρέπει να δίνω κι εγώ κάτι. Δεν έχω μάθει να κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή μου, μ' αρέσει μόνο να παίρνω.




    Έπιασα καλά το όλο concept (όχι μόνο αυτής της ιστορίας, πολλών παρόμοιων που διαβάζω τον τελευταίο καιρό); Απλό στη σύλληψή του, εύκολο στην εφαρμογή του. Αρκετό για να προσφέρει ικανοποίηση, αν όχι στο μέγιστο, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό; Για μένα, φυσικά και όχι. Ίσως, για όσους έχουν μάθει να αρκούνται σε υποκατάστατα και ψευδαισθήσεις κυριαρχίας και υποταγής να είναι άριστο. Τι να πω; Με τις υγείες σας!
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

      Σωστός!

    Αλλά, αν για αυτά τα άτομα λειτουργεί, γιατί όχι;

    ---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

    Tο ζήτημα είναι να ανακαλύψεις οτι τελικά σκληρά είναι τα ροδοπέταλα.
    Ή κάποιο haiku με παρόμοιο νόημα, που δεν μου έρχεται τώρα.

    Σημασία έχει οτι έγινε η αρχή και σάλπαρες.  
     
  12. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Μια μικρή διευκρίνηση ακόμη...

    Οταν μπαίνεις σ έναν χώρο του bdsm και διαβάζεις για τιμωρίες, σκλάβες δεμένες στο πάτωμα, master με το δικαίωμα να έχουν πολλές σκλάβες σίγουρα περιμένεις την βία και την σκληρότητα. Οι ευαισθησίες δεν διακρίνονται...
     
Thread Status:
Not open for further replies.