Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το BDSM και εμείς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 10 Ιουνίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Εδώ νομίζω πως υπάρχει μια μικρή σύγχυση. Όλα αυτά τα κάνει το bdsm(αν τα κάνει) και όχι το φόρουμ. Εδώ δεν κάνουμε bdsm αλλά γράφουμε και αλληλεπιδρούμε εξ αποστάσεως. Νομίζω πως ένα κοινό ενδιαφέρον δεν είναι αρκετό για να μας κάνει όλους μονιασμένους και αγαπημένους. Δεν βλέπω και το λογο άλλωστε.
    Εκείνο που θέλω να πω είναι πως δεν φαντάζομαι την ώρα που κάνει κάποιος από μας bdsm να στήνει παράλληλα καυγά για θεωρητικά η άλλα ζητήματα.

    Όπως το διατυπώνεις υπονοείς ότι οι υποτακτικές δεν είναι άβουλα ανόητα και χωρίς κρίση όντα όμως είναι το ίδιο άκυρο όπως και όταν λες ότι είναι.
    Η ανοησία δεν τέμνει τα bdsmικα στάτους κάθετα αλλά τα διατρέχει οριζόντια.
    Ανάμεσα στους χιλιάδες ανόητους μερικές εκατοντάδες θα είναι υποτακτικές.

    Επειδή πολλές γυναίκες έχουν το όνειρο της «αποκατάστασης»(?)

    Αυτά λέγονται κουτσομπολιό (για άλλους βαρετό για άλλους ενδιαφέρον) και ανταγωνισμός.(άλλοι τον αντέχουν και άλλους τους κουράζει) Αυτά τα δυο υπάρχουν παντού.
    Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα αποφύγεις.

    Καλά …κόψε κάτι. Οι περισσότεροι δεν είμαστε έτσι όπως θέλεις να πιστεύεις.
    Οι νοήμονες ,οι οποίοι είναι ικανοί να επιλέγουν και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους κλπ ,είναι μειοψηφία. Όπως όλοι έτσι και οι bdsm άνθρωποι (κατά cob) έχουν μια τάση να κάνουν συχνά λάθος επιλογές και να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού. Ανθρώπινες αδυναμίες λέγονται όλα αυτά και δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι το bdsm η η σεξουαλική απελευθέρωση γενικότερα τις μειώνει η τις εξαφανίζει.
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Μιλαμε ξανα και ξανα για νοημοσυνη και ξεχναμε οτι εκει εξω και εδω μεσα υπαρχουν και καποιοι λιγο "τσαλακωμενοι". Λιγο η πολυ. Μια χαρα νοημωνες ανθρωποι αλλα συναισθηματικα ψιλοκομμενοι με τα κρεμμυδακια. Γιατι εχει να κανει μονο με τη νοημοσυνη δηλαδη; Συμφωνω με την Eleni. Αν ηταν ετσι τοτε δεν θα περναμε και ποτε λαθος αποφασεις. Μονο η λογικη παιζει οταν αποφασιζουμε να συσχετιστουμε με καποιον; Δουλευομαστε ομαδικως;
    Συμφωνα με την λογικη μου, για να μην πληγωθω θα πρεπει να ειμαι παντα μονη και να μην εχω αναγκη κανενα.

    Και κατι τελευταιο. Οταν τα πραγματα πανε στραβα σε μια βδσμ σχεση η ενα σεσιον ποσο ευκολο ειναι αραγε να παει κανεις στις αρχες και να πει ολη την αληθεια;; Ποσο οργανωμενη ειναι η κοινοτητα μας που να μπορει να προστατεψει τον εαυτο της;; Ο καθενας μονος του ειμαστε δηλαδη;

    Εαν τα χλωρα δε φροντιζουνε να πεταξουνε εξω τα ξερα, τοτε να μην παραπονιουνται αν καιγονται μαζι τους.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Αυτά τα περί κοινότητας εμένα γιατί μου φαίνονται απλά σαν ανέκδοτο; Για ποια κοινότητα μιλάμε; Οι, σε γενικές γραμμές, κοινές ερωτικές επιθυμίες και επιλογές, κάποιες συναναστροφές, ίσως και κάποιες πιο στενές γνωριμίες, είναι αρκετά για να μπορούμε να κάνουμε λόγο για κοινότητα; Στην ουσία, ο καθένας είναι μόνος του, όπως άλλωστε συμβαίνει παντού. Σίγουρα, ένα feedback μπορεί να πάρει κάποιος, αλλά την τελική επιλογή του θα την κάνει ο ίδιος.

    Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που δεν τσαλακώθηκε ποτέ του. Προσωπικά, αμφιβάλλω. Αυτό, όμως, σημαίνει πως μέρος (ή και το σύνολο καμιά φορά) των συνεπειών της επιλογής του θα το μοιράσει σε άλλα πρόσωπα, με τη λογική "φταίτε που έκανα λάθος", "που δε με προειδοποιήσατε";. Λυπάμαι αλλά αυτό δε γίνεται. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος να κρίνει μόνος του τα άτομα που συναναστρέφεται, πόσο μάλλον τα άτομα με τα οποία συνεβρίσκεται ερωτικά. Δεν του φταίνε άλλοι αν την πατήσει.
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.


    Durcet το τελευταιο που επικροτω ειναι η μεταβιβαση των ευθυνων. Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;
    Αν ηξερες ποιον να ρωτησεις και δεν επεσες στα κολληταρια του.
    Το οτι δεν ειμαστε κοινοτητα αυτο ειναι γεγονος, αλλα οχι ανεκδοτο. Λυπηρο το βρισκω. Αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε τι περιμενουμε; Απο τη μια λεμε ειμαστε σαν ενα μικρο χωριο και απο την αλλη ειναι ο καθενας για τον εαυτο του. Μονο οταν πηδιομαστε γινομαστε ολοι μια γροθια και οποιος αντεξει..
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Consent will also not stand as a defense when the victim lacked the capacity to consent. So if the Bottom is under the influence of drugs or alcohol, their ability to give meaningful consent may be impaired.

    Similarly, if consent is obtained by fraud, it will not be available as a defense. So, for example, if a Top misrepresents his abilities or experience, say with a single-tail whip, he may not be able to claim consent as a defense if charged.

    Μεταφραζω - Η συγκαταθεση δεν στεκει σαν συγκαταθεση αν το θυμα δεν ειχε τη δυνατοτητα να συγκαταθεσει.Οποτε αν ο/η bottom βρεθουν υπο την επηρεια αλκοολ ή ναρκωτικων μπορει να μην στεκει πλεον η συγκαταθεση.

    Ομοιως εαν η συγκαταθεση εχει δωθει μεσω απατης δεν θα ειναι ικανη για υπερασπιση.Για παραδειγμα εαν ενας Top παρερμηνευσει τις ικανοτητες του ή την εμπειρια του με ενα μαστιγιο ίσως να μην μπορει να υποστηριξει την συγκαταθεση εαν του αποδωθουν κατηγοριες

    BDSM and the Law play

    Εαν βρω κατι απο ελλαδα,θα το ανεβασω,προς το παρον,αυτο.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Τα συγχαρητήριά μου για την τοποθέτησή σου. Επικροτώ. Είναι εξάλλου κοινή πρακτική και στο εξωτερικό να απομονώνονται οι προβληματικοί και επικίνδυνοι από την κοινότητα. Είτε πρόκειται για άτομα που εκμεταλλεύονται συστηματικά τους άλλους, είτε πρόκειται για άτομα που επιδεικνύουν συστηματικά ασυνέπεια λόγων και πράξεων, είτε πρόκειται απλά για γελοίους.

    Όσο διευρύνεται ο δικός μας χώρος, πιστεύω ότι εκ των πραγμάτων θα οργανωθούμε - έστω και άτυπα - πολύ περισσότερο στο μέλλον. Αυτό επιτάσσει η συνειδητοποιημένη συμμετοχή στον χώρο και η έννοια ενός μπιντιεσεμικού δικτύου, το οποίο είναι ήδη υπαρκτό και πολύ χρήσιμο, ποικιλοτρόπως.
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Καμία σύγχυση αγαπητέ, δεν διαφωνούμε κάπου.Πουθενά δεν ανέφερα, ούτε υπονόησα πως το bdsm είναι αρκετό για να μας κάνει μονιασμένους και αγαπημένους.
    αλόιμονο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν απίστευτα βαρετό.
    Επίσης φυσικά δεν μιλάμε για θεωρητικά ζητήματα την ώρα που κάνουμε bdsm.
    Δεν είμαι κατά της άποψης να αναφέρονται ασχημα περιστατικά.
    Περιστατικά όμως που μπορούν να φανούν χρήσιμα για την πορεία μας μέσα στο χώρο.

    Να το αποφύγω όχι, να εκφέρω άποψη για αυτό νομίζω ότι μπορώ. 

    Τι σε κάνει να πιστεύεις πως οι νοήμονες άνθρωποι δεν κάνουν λάθη?
    Δεν διαχωρίζω τους bdsm ανθρώπους από τους άλλους θα ήταν τουλάχιστον άτοπο. Λάθη όλοι μας κάνουμε, και από αυτά αλλες φορές μαθαίνουμε και άλλες όχι. Ο καθένας θέλει το χρόνο του. Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω πως ανθρώπινη αδυναμία είναι να κάνεις λάθος και ότι η σεξουαλική απελευθέρωση είναι αυτή ακριβώς που μας οδηγεί στα περισσότερα. Το να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του όμως έχει να κάνει με το πόσο αυτός ο κάποιος εκτιμά τον εαυτό του. Θέλω λοιπόν να πιστεύω πως δεν είμαστε λίγοι. (ανεξαρτήτως στατους).
     
  8. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το BDSM και εμείς.

    Μαλλον εσυ εχεις χαλαστει γλυκια μου και οχι αναιτια.Το θεμα ομως ειναι ο λογος κι αυτο γιατι ενω οπως αναφερεις...


    σοβαροτερη κατ εμε αιτια να χαλαστεις ειναι η αντιφατικοτητα αποψεων και πραξεων που
    φτανει ως την αυτοαναιρεση.Κατασταση που πηγαζει απο το πρωτο σου ποστ
    που εθιξα.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Εμένα με καβλώνει να χαλάω νήματα και να διασπείρω εξακριβωμένες με κόπο φήμες. Το ίδιο και τον Αφέντη μου.

    Άλλους κανόνες πέρα απ την κάβλα μας δεν έχουμε. Όπου βλέπουμε φως μπαίνουμε και ό,τι μας αρέσει κάνουμε.

    Οι άλλοι ας πιούνε ξύδι, διότι είναι κακοί και πονηροί.

    Και οι υποτακτικές να το ξέρουνε. Υπεύθυνη υποτακτική σημαίνει αυτή που ευθύνεται ολομόναχη και στο ακέραιο για ό,τι στραβή συμβεί. Ποτέ ο Κυρίαρχος, να μην ψάχνει διόλου κατά τη μεριά εκείνη, κάνει τζιζ και είναι ανάγκη πάσα να το καταλάβει αυτό.
     
  10. always

    always New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Συμφωνω απόλυτα οπως και με το κουότ που εκανες της Ελένης . Ανθρωποι προβληματικοι πρεπει να απομονώνονται .
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.


    Πώς ορίζουμε έναν άνθρωπο προβληματικό;
     
  12. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.


    ... πρόκειται για άτομα που εκμεταλλεύονται συστηματικά τους άλλους, είτε πρόκειται για άτομα που επιδεικνύουν συστηματικά ασυνέπεια λόγων και πράξεων

    οπως είπε και η dora_salonika
     
Thread Status:
Not open for further replies.