Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το BDSM και εμείς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 10 Ιουνίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Ειχα πει να μη σχολιάσω, αλλα βαρέθηκα πια..

    Τι επιτελους έκανε αυτός ο κυριαρχος?
    Δεν ειδα να χτυπησε κανένα, δεν ειδα να πιεσε κάποιον που δεν συναινεί στο να κάνει κάτι που δεν το ήθελε, δεν ειδα να δημιουργησε σωματικα ή ψυχολογικα προβλημάτα σε κανένα, άρα δεν θα τον χαρακτηριζα επικίνδυνο.

    Οι δε πιο σχετικοι με το βδσμ ίσως θυμουνται οτι υπάρχει και ενα άλλο στατους, το player.. μαλλον σ αυτο θα τον κατετασα.. και θα πρότεινα σε οποια δεν έχει γερα νευρα, η δεν ξερει πως παιζουν οι players να μη τον πλησιάσει..
    Τι ξέρουμε οτι έκανε λοιπόν?
    απο οτι μας λεει η Δωρα της εφαγε 2000, τώρα πια φροντιζει η ιδια κ ενημερώνει τις υπολοιπες να τον αποφευγουν..
    ωραια τακτοποιηθηκε αυτο το θέμα.

    Οι υπόλοιπες δυσαρεστημένες τι πάθανε?
    Απο οτι καταλαβα κάποιες τις είδε ή τις γ@@@σε μια φορα και δεν θέλησε να το επαναλαβεί.Επίσης σε ερωτηση αν έχει κ άλλες σκλάβες απάντησε δεν δικαιουσαι να ξέρεις ή κάτι σχετικο..


    Τι μπορουμε τώρα πια να κάνουμε εμεις οι υπολοιποι γι αυτό, μηπως και γλιτωσουμε απο αυτό το παραμύθι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ?
    α) να τον πεισουμε να τις ξαναδει ή κ να τις ξαναγ@@@σει..
    β) να τον πεισουμε να γινει καλος και ειλικρινης, δηλαδη, με οποια έρχεται σε στενη σωματική επαφή να την παντρεύεται, αλλα παράλληλα.. να μας υποσχεθει και οτι θα γινει μονογαμικός.

    Κουμπάρος στον γαμο θα ειναι ο Κωνσταντινος, τα παιδια θα τα βαφτισουν οι moderators..

    Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγω?
    Τι ειναι οι υπευθυνοι του φορουμ που θα τρέχουν να μαζευουν τα αφελή ή ανοητα άπλυτα, που ο κάθε άσχετος ή σχετικος χρηστης εδω μέσα πράττει στην προσωπική του ζωή? Ο μπαμπας σας και η μαμα σας?
    Πάμε καλά?

    Μ αρέσει που αποκαλειτε και κοινότητα το οτι γνωριστηκατε 10-15 ατομα απο εδω και οι μισοι ειναι φιλοι με τους μισους και οι αλλοι μισοι εχθροι με τους άλλους μισους.

    get a real life... this is sparta-net
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Ξέχασες να αναφέρεις ότι όλως τυχαίως έφαγε και ενάμισι χιλιάρικο από την sk...σύμφωνα πάντα με αυτά που κατέθεσε δημοσίως το κορίτσι. Τρίτο θύμα δεν υπήρξε, γιατί βγήκε μια άσχετη βλαμμένη, dora_salonica την λένε, και τον ξεμπρόστιασε. Μπορεί βέβαια στο μέλλον να εμφανιστούνε κι άλλες παθούσες. Πού να το ξέρω εγώ μάτια μου;

    Κατά τα άλλα, μια χαρά παιδί είναι το τυπάκι. Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά μαζί του. Σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα (πώς του ξέφυγες εσύ; )
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    και να πω οτι εισασταν μικρες, αφελής κ ανόητες δεν είστε..
    Λεφτα και αυτοκινητο δεν δανειζουμε..
    εκτός αν τα δώσουμε ως χορηγία που σημαίνει οτι δεν είναι προς επιστροφή..
    Αν παρολα αυτα το κάνουμε, δεν κατηγορουμε αυτον στον οποίο τα δώσαμε, αλλα το ξερό μας το κεφάλι.


    Για την ακρίβεια μου ξέφυγε.
    Τον έψηνα καιρό, αλλά για εναν ανεξήγητο λόγο δεν μου καθόταν να τον στραπονησω, ουτε καν μια μικρη σφηνα βρε αδελφε.. απαράδεκτος..

    χμμμ.. Είχες δίκιο εισαι υποτακτική φυση..
    αυτό που χαρακτηρίζει τους υπό σύμφωνα με γραπτά διακεκριμένων πενών εδώ, είναι η μετάθεση του άγχους της ευθύνης.. κλπ ( έχει την ίδια ερμηνεία άραγε με το ευθυνόφοβος? θα ρωτήσω τον ντριμ αυτός νομίζω τα έγραφε)
     
  4. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Μην υποθέτεις τίποτα.

    Βγείτε και πείτε ποιοι είναι οι μαλάκες να τελειώνει. Γιατί όπως και να το κάνουμε, το νεούδι δεν μπορεί να ξέρει και συνήθως έτσι την παθαίνουν οι περισσότεροι, την πατάνε από άγνοια.
     
  5. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Αυτο ακριβως αρχισε να κανει η Dora...Κατσε και ακου!
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Παράξενο που θεωρείς σημείο υποτακτικότητας το θάρρος της δημόσιας καταγγελίας. Εάν κάποια την βιάσουν, μήπως είναι κι αυτή υποτακτική; 

    Η έννοια της ιδιοκτησίας είναι ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε με αυτήν, κινητή και ακίνητη. Εάν κάποιος δεν μας επιστρέψει τα δανεικά, τον πηγαίνουμε στο δικαστήριο. Πέραν τούτου, όταν ανακαλύπτεις ότι ο τύπος φέρεται άσχημα όταν του τα ζητάς πίσω και παρόλα αυτά επιμένει να αυτοαποκαλείται Μάστερ, εμένα προσωπικά μου ανάβουν τα λαμπάκια. Όταν έρχεται στην επιφάνεια και δεύτερη παθούσα, ε τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι τρέχει. Όλοι εκτός από την Μικρά Ψέματα, δηλαδή. 

    ΥΓ. Δεν νιώθω κανένα άγχος ευθύνης, τελευταία φορά που κοίταξα μόνο άγχος απόλαυσης είχα. Αλλά γιατί δεν το συζητάς με τον Ντρημ; Εδώ γύρω βολοδέρνει. Αυτός θα σου εξηγήσει καλύτερα όσα δεν κατάλαβες.
     
  7. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Ν' ακούσω δεν μπορώ, να διαβάσω όμως μπορώ. Και ότι διαβάσω σαν νεούδι που είμαι, θα μου εντυπωθεί καλά στο μυαλουδάκι μου και δεν θα το ξεχάσω. Γιατί η πείρα κάποιων εδώ μέσα είναι και δικό μου όπλο.

    Α, και κάτι άλλο. Μην ντρέπεστε να μιλήσετε, υπόσχομαι να κάνω κι εγώ το ίδιο αν χρειαστεί. Και για το καλό και για το κακό. Αν κάποιοι δεν ντρέπονται να κάνουν κάποια πράγματα, εγώ δεν ντρέπομαι να τα πω.
     
  8. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Μη βιάζεσαι!
    Διάβαζε προσεχτικότερα αυτα που γράφω.
    Σημειο υποτακτικότητας θεωρω την μεταθεση του αγχους της ευθυνης, δηλαδή την ευθυνοφοβία. 

    Την δε δημόσια καταγγελία την θεωρώ απλό ξεκατίνιασμα, βλέπε.. βγάζω τα άπλυτα μου/τους στην φόρα τρεχάτε γειτόνοιιι.
    Συνηθισμένη τακτική στα ισλαμικα κρατη, είθισται μάλιστα να λιθοβολούν τα θυμάτα της διαπόμπευσης.

    αχχχ ντριμ ντριμ.. σαν τον ντολμανσε κ αυτός.. άφησε πίσω του συντριμια, αγριμια.. κλπ
    Τεραστιο το κένο με την αποχώρηση του ντολμ  
     
  9. Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Πςςςς!!!!! Καλά ε; Άμα μου την πέσουν θα σε χρειαστώ επειγόντως. Εσύ θέλω να με υπερασπιστείς. Πρόσεχε!!! Σου μεταθέτω την ευθύνη. Η καταπληκτική ανυπέρβλητη φήμη μου είναι στα χέρια σου.  
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Σέβομαι το δικαίωμά σου να καταθέτεις την άποψή σου. Κατά τα υπόλοιπα, μπορεί να κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του αυτά που διαβάζει εδώ πέρα.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Υποτακτική δεν είναι αυτή που την κακομεταχειρίζονται ή την εκμεταλλεύονται και σωπαίνει.

    Υποτακτική είναι αυτή που απολαμβάνει ή απόλαυσε τη σχέση της όσο κράτησε, για αυτό που ήταν, και μετά, αν δε μιλά, είναι από σεβασμό για τον παλιό της Αφέντη, επειδή πέρασε όμορφα και επειδή λογαριάζει και εκτιμά αυτά που της προσέφερε ο Άλλος. Ας μην περπάτησε τελικά η κατάσταση.

    Ασφαλώς συμφωνώ ότι υπάρχει εκείνο το πώς το είχαμε πει; άγχος απόλαυσης, που φαίνεται ότι αποτελεί ένα καλό άλλοθι για βλακώδεις επιλογές ερωτικών συνοδοιπόρων και φαίνεται ότι μερικές υποτακτικές έχουν αυτό το άγχος απόλαυσης, από την άλλη πλευρά, σε μερικές άλλες υποτακτικές δείχνουν το φεγγάρι με το δάχτυλο και αυτές επιμένουν να κοιτάζουν (και να προσπαθούν να δαγκώσουν!) το δάχτυλο. Πώς το λέμε αυτό; Απόγνωση απόλαυσης;

    Φοβάμαι μήπως οι σημερινές δακτυλοσείουσες υποτακτικές μπορεί να είναι οι αυριανές "ωχ τι έπαθα εγώ που δεν έφταιγα".

    Αυτό που αναφέρεται εδώ,

    και άλλα πολύ χειρότερα μπορεί να συμβούν αν κανείς έχει χάσει το κριτήριό του στο ποιάν μπάζει σπίτι του και βουρδουλίζει και αν δεν εμπνεύσει κάποιαν εκτίμηση, κάποια φιλία, έναν σεβασμό, μια διάθεση για υπόλοιπα. Αναγκαία συνθήκη για να τα κάνει αυτά η βουρδουλιζόμενη, είναι να είναι τελείως βούρλο και τσόκαρο.

    Και πάλι, αν το κάνουν αυτό σε κάποιον Κυρίαρχο, δεν θα πεταχτεί το φόρουμ στο πόδι να του πει "ας πρόσεχες" ή να του τονίσει τα εξής πεντακόσια σημεία προσοχής όταν βάζει σπίτι του μια υποτακτική ή κάποιοι να διατυμπανίζουν ότι αυτοί δεν θα πάθαιναν ποτέ τέτοιο πράγμα.

    Για πολλά μπορεί να "φταίμε και εμείς" όχι όμως επειδή ο απέναντί μας είναι τσόκαρο ή τσογλάνι. Γι αυτό φταίει αυτός. Ή ο παπάς της ενορίας του, όταν πήγαινε κατηχητικό, που δεν του τα είπε καλά.

    Επειδή έχουν κι εμένα δει τα μάτια μου κάμποσα, απλά θα είχε εξαφανιστεί το σχετικό νήμα, οσονούπω. Άλλωστε έτσι έγινε και τώρα και, επειδή αναφέρθηκε, είμαι βέβαιη ότι αν επρόκειτο για βιασμό ή διασυρμό ή κάτι που ο ποινικός κώδικας εντάσσει στα κακουργήματα (έλεος!   ) ο χειρισμός θα ήταν πέρα ως πέρα διαφορετικός, από την ηλεκτρονική καρπαζιά...

    Ως προς το "παίχτης", που ειλικρινά, μου έφτιαξε το βράδυ μετά από μια κοπιαστική μέρα, ο παίχτης,

    πρώτα πρώτα χρεώνεται τους γύρους του. Πάντα. Ο παίχτης είναι ο κατ' εξοχήν άνθρωπος που γνωρίζει ότι για να απολαύσει θα ξοδέψει. Και δαπανά. Συναισθήματα, πάθη, σεξ, λεφτά, αυτά που έχει τα δίνει. Δεν κοιτάει να κερδίσει, ούτε το έχει διανοηθεί ποτέ του.

    μετά, ο παίχτης γνωρίζει τους κανόνες. Δεν θα έβαζε ο παίχτης υποτακτική για κεχαγιά στο κεφάλι του επειδή της έφαγε λεφτά, με τίποτα και καθόλου. Δεν θα της είχε φάει λεφτά, απλούστατα.

    τέλος, αν ο παίχτης είναι μιας κάποιας ηλικίας γνωρίζει πώς να αφήνει πίσω του ευχαριστημένες υποτακτικές και όχι απορημένες και με σφιγμένα τα χείλη. Άλλο "παίζω" και άλλο "σας δουλεύω όλους ρε".

    Και επειδή για τον κύριο δεν γνωρίζω, η dora_salonica όμως είναι παίχτρια, έχω να της πω ότι αυτά που δίνεις για όλους ερωτικούς δεν τα ζητάς πίσω. Ατελέσφορο και φθορά για σένα, φιλενάδα. Δεν αξίζει. Γνώμη μου.
     
  12. always

    always New Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Έχω μια ιδέα !

    Να ιδρύσουμε ένα σωματείο με το όνομα ‘’ Ποια είσαι σκύλα ?’’ η κάτι σε ‘’σκύλα, γαμημένη σκύλα’’ .
    Μάλλον το δεύτερο καλύτερα γιατί σωματείο με όνομα ερώτηση δεν πάει και πολύ
    και δεν θα φαίνεται και σοβαρό , και τα έσοδα λέω από τις εγγραφές
    αλλά και από την συμμετοχή μας σε ομάδες, κοινότητες, συλλόγους και οργανώσεις
    κακοποιημένων γυναικών σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ που θα ασχοληθούμε
    ( όχι βεβαίως αφιλοκερδώς ) να τα δίνουμε ανά 2μηνο στο μαστερα για
    α) να πληρώνει το ξενοδοχείο που πηγαίνει τις σουμπίτσες , έτσι δεν θα πληρώνουν εκείνες
    β) να βάζει βενζίνη στο αυτοκίνητο του , έτσι ώστε να μην χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα των σουμπίδων η να αναγκάζεται ο κακομοίρης να ζητάει
    γ) να εχει ένα έχτρα χατζηλίκι για να μπορεί να αγοράσει 2 λίτρα νερό την φορά για να μην κορακιάσει η σουμπίτσα την ώρα του σέσσιον
    δ) για να μπορεί να αγοράζει προφυλακτικά
    ε) για να πληρώνει τις γυναικολογικές ιατρικές εξετάσεις των σουμπίδων και τα φάρμακα αν ο μη γένοιτο χρειαστούν από αφροδίσια κλπ νοσήματα
    ζ) για να μπορεί να αγοράζει δερμάτινα και όχι πλαστικά παιχνίδια που είναι πιο καλά και ασφαλή για τις σουμπίτσες
    η) για αγορά λευκών ειδών έτσι ώστε να μπορεί να αλλάζει ανά σουμπίτσα .

    Προτείνω ταμία του σωματείου μετά από συζήτηση , εκείνη που της έχει φάει τα περισσότερα χρήματα
    μέχρι ώρας μια και πιστεύω πως είναι η πιο αρμόδια γι αυτήν την θέση . Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις ,
    της Προέδρου και της γραμματέως θα γίνει μετά από από κλήρωση για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα μεταξύ των σουμπίδων και χαλαστούν σχέσεις από τον έντονο ανταγωνισμό .

    Υ.Γ
    Σας παρακαλώ να ξέρετε πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε γλειψίματα δώρα και άλλα τέτοια συναφή πρόστυχα μέσα είναι ευπρόσδεχτα !
     
Thread Status:
Not open for further replies.