Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H πρώτη εμπειρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος beltedgirl, στις 22 Μαϊου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Σ' ευχαριστώ πολύ που με θεωρείς μέλος... της κοινωνίας σας, όσο και για τις ευχές και συμβουλές σου.

    Υ.Γ. Φοβερή υπογραφή...
     
  2. xristos27

    xristos27 New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Ούτε εμένα με ενδιαφέρει κατά γράμμα η άποψη της ψυχολογίας και γ'αυτό δεν προχώρησα σε αντίστοιχη ανάλυση. Συμφωνώ 100% ότι ο κάθενας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και είναι ένας λόγος παραπάνω που θεωρώ αυτονόητο ότι χρειάζεται η έγκριση του. Σου αντιγράφω και μεταφράζω ένα απόσπασμα από το άρθρο της wikipedia για το BDSM. Το παρακάτω με άλλα λόγια θα το συναντήσεις σε αρκετά σοβαρά sites σχετικά με το BDSM.

    "The fundamental principles for the exercise of BDSM require that it should be performed by mature and responsible partners, of their own volition, and in a safe way. Since the 1980s these basic principles have been condensed into the motto "Safe, sane and consensual", abbreviated as SSC, which means that everything is based on safe, sane and consenting behavior of all involved parties.[4] This mutual consent makes a clear legal and ethical distinction between BDSM and crimes such as sexual assault or domestic violence."

    "Οι θεμελιώδεις αρχές για την εξάσκηση του BDSM απαιτούν ότι πρέπει να εξασκείται από ώριμους και υπέυθυνους παρτεναίρ, με ιδία βούληση, και με ασφαλή τρόπο. Από τη δεκαετία του 1980 αυτές οι βασικές αρχές έχουν συμπυκνωθεί στο σλόγκαν "Ασφαλές, υγιές και συναινετικό", με συντομογραφία SSC, που σημαίνει ότι τα πάντα βασίζονται σε ασφαλή, υγειή και συνεναιτική συμπεριφορά όλων των συμβαλώμενων μερών. Αυτή η αμοιβαία συνέναιση κάνει ένα καθαρό νομικό και ηθικό διαχωρισμό ανάμεσα στο BDSM και εγκλήματα όπως η σεξουαλική παρενόχληση και η ενδοοικογενειακή βία."

    Αν αποδεχτούμε τέτοιες μη-συναινετικές πρακτικές κυνδυνεύουμε να υοθετήσουμε και να εκρίνουμε συμπεριφορές ωμής σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας με πρόσχημα και στο όνομα του BDSM. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι κάτι τέτοιο μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στο BDSM.

    Μα η ίδια μας δίνει το δικαίωμα να το κριτικάρουμε με το να το δημοσιεύει δημοσίως. Αν την ενοχλούσε η ενδεχόμενη αρνητική κριτική υποθέτω θα το συζητούσε με κάποιο στενό της φίλο. Εναλακτικά θα μπορούσε να κάνει ένα δωρεάν blog, να καταγράφει τις εμπειρίες της και να μην επιτρέπει σχόλια.

    Δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύουμε πράγματα σε ένα forum και να περιμένουμε μόνο απαντήσεις που μας βολεύουν. Θεωρώ αυτονόητο ότι εγώ, εσύ και ο καθένας έχουμε κάθε δικαίωμα να κριτικάρουμε οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα. Σε περίπτωση που κάποιος ενοχλείται από την κριτική είναι ελεύθερος να κρατήσει τις εμπειρίες, απόψεις και σκέψεις του προσωπικές, μακριά από ένα δημόσιο χώρο συζήτησης.
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Προσωπικά συμφωνώ τόσο με το SSC όσο και με το RACK. Όμως τι σου δίνει την εντύπωση οτι η συνάντηση της beltedgirl με τον Κυρίαρχο αυτό δεν ήταν συναινετική; Από τα γραφόμενά της που σου παρέθεσα, όλα μου φάνηκαν απόλυτα συναινετικά και μέσα στα πλαίσια του SSC.

    Η ίδια μπορεί να σου δώσει δικαίωμα να κριτικάρεις εσύ κάτι που έχει γράψει, δεν μπορεί όμως να σου δώσει το δικαίωμα να κριτικάρεις τον τρόπο με τον οποίο της έχει δωθεί μια εντολή και ένα κείμενο που έχει γράψει από κοινού όπως μας ενημερώνει με τον εν λόγο Κυρίαρχο. Φυσικά και είμαστε ελεύθεροι να λέμε την άποψή μας, αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και τους εμπλεκόμενους στην εν λόγω εμπειρία και ακόμη περισσότερο να σεβόμαστε τις απόψεις τους και τα θέλω τους.

    Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις από πριν τι έχει προηγηθεί και τι έχει συζητηθεί για το οποιοδήποτε task, πόσο μάλλον, το να κρίνεις τον τρόπο που έχει αυτό εκτελεσθεί χωρίς πιθανώς να γνωρίζεις όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.
     
  4. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία


    Τότε καλό είναι να μην εκτίθεται.
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Eγώ πάντως, διαβάζοντας αυτή την εμπειρία και όλες τις άλλες -σχεδόν- copy/paste τις τελευταίες μέρες, ένα έχω να πω. Θέλω *πολύ* να γνωρίσω αυτόν τον "Master". Για να του γνωρίσω την total gay πλευρά του εαυτού μου, αυτή με το strapon <3
     
  6. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Καλα λιγος σεβασμος στο νημα μιας κοπελας νεας στο φορουμ που θελησε να μοιραστει μαζι μας μια εμπειρια της δεν υπαρχει? Μονο χολη και τιποτα αλλο? Αμαν πια νισαφι...
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία


    Πού την είδες την χολή; Ο εν λόγω μου βγάζει καθαρό σαδισμό, είμαστε σε ένα φόρουμ που μου επιτρέπει να εκφραστώ γι αυτόν. Δεν τον έβρισα, δεν τον έκρινα, ούτε και προφανώς την κοπέλα που μας διηγείται την εμπειρία της. Είπα απλά τι βγάζει σε μένα.
    Cheers
     
  8. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Και σε μενα λοιπον φαινεται ξεκαθαρα οτι βγαζεις χολη και τιποτα αλλο..Και αν θελεις τοσο πολυ να τον γνωρισεις και να μαθει την στραπ ον πλευρα σου μπορω να κανονισω να πας να τον βρεις..
    Αντε λοιπον να δουμε..Γιατι απο μαγκιες πισω απο το pc χορτασαμε..Ιδου η ροδος λοιπον...
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Μάλλον η αίτησή σου είχε στο-ντούκουοειδή κατάληξη... 
     
  10. beltedgirl

    beltedgirl Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Θα ήθελα αρχικά να προτείνω στον Κύριο την επόμενη φορά (αν θελήσει, όποτε θελήσει) να μην είναι τόσο κυριαρχικός μαζί μου, να με ρωτάει και όχι να με καταλαβαίνει, να μην κάνει αυτά που επιθυμεί και που γνωρίζει γιατί δημιουργεί μεγάλο και συνεχές πρόβλημα σε ορισμένα μέλη φόρουμ.

    Βλεπω ανθρώπους να συμβουλεύονται ψυχολόγο, βλέπω κυρίες να μην αφήνουν ποστ του "ασχολίαστο", βλέπω νέα μέλη σαν εμένα να μιλάνε με ύφος καδινάλιου λες και γνωρίζουν τα του φόρουμ και τα του χώρου άπταιστα (για κατευθυνόμενες ή για προβληματικές μου κάνουν), βλέπω κυρίες και δεσποινίδες να επιτίθονται με μένος μεν χωρίς ουσία δε...

    Άλλοι πάλι με προσβάλλουν για την εμπειρία μου αυτή.. ΄

    Για να μην πάρουν λοιπόν μερικοί τα βουνά σας παρακαλώ Κύριε να είστε πιο διακριτικός μαζί μου ώστε ν αποφευχθούν δράματα...

    Ευχαριστώ όσους έθεσαν τους προβληματισμούς τους... όσους με επέπληξαν με ήθος και όσους μου έχουν επιρίψει ευθύνες με όλο τον σεβασμό και την καλή ανατροφή που τους διακατέχει.

    Για όσους εκνευρίστηκαν λοιπόν με την θαυμάσια για μένα εμπειρία μου ας λάβουν κ από μένα μια συμβουλή με όλο τον σεβασμό μου..

    Κάντε σεξ... Ηρεμεί...

    Νiveni συμφωνώ με όσα έγραψε ο spectrum στο post σου. Θέλεις όντως να τον γνωρίσεις;

    Υ.Γ. Απο την στιγμή που έγινε αντιγραφή όπως λέτε δικού μου νήματος, που φταίω εγώ? Απο πότε φταίει η Gianfranco Ferre για την αντιγραφή που της έχουν κανει διάφοροι? Απλός συλλογισμός.. Μην απαντάτε.. την γνωρίζω μόνη μου την απάντηση.
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    belted

    Γιατι προσβληθηκες?Απο τι?
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: H πρώτη εμπειρία

    Aξιοπρεπέστατη. ΜΠΡΑΒΟ σου μικρή.
     
Thread Status:
Not open for further replies.