Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Κουκλα μου δεν σε παρεξηγω επειδη δεν εχεις συνηθισει το χιουμορ και τον αυτοσαρκασμο μου...καλα τα λες εσυ αλλα εγω αλλο μηνυμα παω να περασω..οχι οτι περιμενω εγκριση.. 
     
  2. aspa1987

    aspa1987 Regular Member

    Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Μεγαλη πλανη η λεξη αυτοσαρκασμος
     
  3. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Κοιτα αν καποιοι θελουν σωνει και καλα να διαβασουνε οτι εγω δε βρισκω γκομενο και συζυγο και ο μονος λογος που μιλαω εδω μεσα ειναι γιατι τρωω τη μια χυλοπιτα μετα την αλλη, δεν θα τους σταματησω.
    Βρηκαμε τωρα, οποτε σηκωνει κεφαλι μια δηλωμενη υποτακτικη η δηλωνει μονογαμικη ψαχνει για γαμπρο...φτου κακα, μεγαλο σφαλμα και αμαρτια! Ρε δε πατε να δειτε αν ερχομαι;
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Αγαπητή μου δεσποσύνη, κοίτα να δεις.
    Καθώς διάβαζα στο φόρουμ το νήμα με το διάγραμμα του v, την ανάλυση της d, την πρώτη φορά με τον κύριο της fi, το ποδοπάτημα στον λαιμό του xri, την επίσκεψη της κατσαρίδας στο ροζ δωμάτιο...της a, τα δανεικά και αγύριστα που έδωσε η f στον απατεώνα κ, το σούπερ σεξ της ζ με τον γαμάτο ψ, έρχεται και η νίκη της Ελλαδάρας μας στο μούντιαλ σε συνδυασμό με τον καλό δρόμο που έχει πάρει η υπόθεση του Βατοπεδίου και κάπου εκεί διαβάζω και την δήλωση της λ ότι είναι γυναίκα και όχι υποτακτική και χάνω την μπάλα... 

    Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεσποσύνη μου, τέσσερα χρόνια εδώ μέσα δεν έχω διδαχθεί τίποτα... αν έχεις διδαχθεί εσύ, θέλω να μου το πεις...
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2010
  5. aspa1987

    aspa1987 Regular Member

    Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Καμια σχεση, απλα αμα κανεις μια πιο βαθια αναζητηση στο νοημα της λεξης αυτοσαρκασμος και παρατηρισεις πως και ποτε την χρεισιμοποιουνε απλα θα βγεις στο συμπερασμα...οτι ο αυτοσαρκασμος χρεισιμοποιειται σαν εννοια οταν δηλωνουμε τα προβληματα που εχουμε με τον εαυτο μας σε ενα χιουμοριστικο motivο, ειναι ενας τροπος για να μη μας παρουν στο ψηλο...και καλα δηλωνουμε αυτοσαρκασμο επειδη διαφημιζουμε το προβλημα μας σαν να μη τρεχει τπτ, μηπως ομως επειδη το δηλωνουμε τελικα κατι τρεχει?Προσωπικα δεν γνωριζω καποιον που να τα εχει καλα με τον εαυτο του και να χρεισιμοποιει την λεξη αυτοσαρκασμο!!
    Αλλα και παλι δικια μου αντιληψη αυτο, οσο για το αν μπορεις η δεν μπορεις να βρεις γκομενο ετσι οπως προτρεχεις και παραθετεις χωρις καν να αναφερθει κατι τετοιο εστω απο την μερια μου, παλι κατι δειχνει...αλλα και αυτο δικη μου αποψη!!
    Τελος που να βρεις γκομενο......50 %τεμπελιδες 40%γκευ 10% καλοι και 70% γυναικες μονες ....ποσες πιθανοτητες λες να εχουμε? 1/1000000
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Θα πω ενα τελευταιο Ασπα. Με ολη την υπομονη που με διακατεχει. Ο αυτοσαρκασμος ειναι αυτο που με κραταει στη γη. Αν παψω να αυτοσαρκαζομαι σημαινει οτι δεν μπορω και να σαρκαζω, σημαινει οτι θεωρω πως ειμαι καλυτερη απο τους αλλους...και επειδη μερικες φορες το πιστευω αυτο το τελευταιο, δινω μια με το αυτοσαρκασμο μου και με προσγειωνω. δεν θα αναλυσουμε περαιτερω το συγκεκριμενο θεμα σε αυτο το νημα. Δεν θα αυνανιστουμε ολοι παρεα εδω.
    Βανιλλα, σκλαβα, υποτακτικη, περβ αλλα γιατι θελεις σωνει και καλα να μου βγαλεις και το κυριαρχικο μου;;;
     
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Θεωρώ πως ο αυτοσαρκασμός είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα έξυπνων ανθρώπων που, σε γενικές γραμμές πάντα, τα 'χουν καλά με τον εαυτό τους.
    Δεν ξέρω πολλούς προβληματικούς, κομπλεξικούς, ανίκανους να τα βρουν με τον ίδιο τους τον εαυτό που θα έμπαιναν στη διαδικασία να αυτοσαρκαστούν, να διακωμωδήσουν καταστάσεις ή προβλήματα στα οποία πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι. Συνήθως, τέτοιου είδους άτομα προσπαθούν να κρύψουν τα όποια αρνητικά τους στοιχεία, υιοθετούν μια εικόνα "ατσαλάκωτου" ανθρώπου. Και, φυσικά, όταν έρχονται τα δύσκολα αποδεικνύεται το είναι τους σε όλο του το μεγαλείο.

    Από πού προκύπτουν αυτά τα ποσοστά; Έγινε καμιά έρευνα ή είναι απλώς ένας γενικευμένος αφορισμός επιπέδου Cosmopolitan;
     
  8. harris

    harris Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δηλωνω γυναικα

    Συμφωνώ με τον φίλτατο.
    Ο αυτοσαρκασμός είναι ένδειξη έξυπνου ανθρώπου.
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    μια χαρά διαβασμένο σε βρίσκω  

    εγώ Πέρρη μου έχω διδαχτεί εδώ μέσα τόσα ώστε να θεωρώ εαυτόν καθυστερημένο , ανεπίδεκτο μαθήσεως και τον Κύριο μου άχρηστο έως άσχετο !!!! να φανταστείς εγώ έκανα ενάμισι χρόνο να ξεστομίσω την έκφραση "είμαι η σκύλα σας" , να μην πω κι άλλα πολλά που δεν μου τα έκανε ο Κυριος μου με το καλημέρα !
     
  10. Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

     
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Να τα προσέχεις αυτά τα ληγμένα
    Τα ούρα πίνονται πάντα φρέσκα
    Θα σε πιάσει καούρα στο στομάχι
     
  12. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Εγώ πάλι είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω
    Από πρώτο χέρι γνωρίζω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ζώα
    Κάποιοι είναι ζαρζαβατικά , πχ. κολοκυθάκια