Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Sofia

    Sofia Regular Member

    Θελω να ευχαριστησω απο εδω τον Ασημενιο Δρακο για τις υπεροχες φωτογραφιες που μοιραζεται μαζι μας,δειχνοντας μας το τροπο που ζει ο ιδιος το χωρο,χωρις να ειναι χυδαιες ή προστυχες.

    Θελω ιδιαιτερα να δωσω συγχαρητηρια για την εξης φωτογραφια:
    Message

    οπου μου θυμιζει μια σκλαβωμενη πριγκηπισα σε ενα καστρο,.Ειναι αποριας αξιο που εχει τοσο λιγη αποδοχη απο το κοσμο κατα την αποψη μου οπως και αλλες υπεροχες φωτογραφιες που εχει ανεβασει κατα καιρους.
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δυστυχώς, αποδοχή δεν αποκτάς μόνο από το φαίνεσθαι. Και 5000 φωτογραφίες να βάλεις, αν με το που ανοίξεις το στόμα σου (ή πιάσεις το πληκτρολόγιο στα χέρια σου) το μόνο που λες είναι προσβολές και υποτιμητικά σχόλια, το τελευταίο πράγμα που μπορείς να περιμένεις είναι αποδοχή. Έστω κι αν το αποζητάς μέσω τρίτων  
     
  3. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

     

    Η κ. K πασπάτεψε με τα χέρια της την υφασμάτινη καρέκλα, έκατσε με απαλές κινήσεις και άφησε το βάρος της να εκμεταλλευτεί όλο το βάθος αυτής της υπέροχης, αναπαυτικής καλοκαιρινής καρέκλας.
    Καθώς το κορμί της βυθιζότανε, η κ. Κ κράτησε κλειστά τα μάτια, έκανε ένα μικρό απολογισμό, σαν αυτούς που κάνει κάθε εξάμηνο στην εταιρία μόνο πιο προσωπικό...

    Έτρεξα ; Έτρεξα.
    Δούλεψα ; Δούλεψα!
    Έσπασα ; Άντεξα!
    Ήμουν εντάξει προς τους άλλους ; Ναι!
    Οι άλλοι ; Μπα ..
    Έδωσα ; Του χρόνου να θυμηθώ να πάρω ...

    Άνοιξε τα μάτια της, να δει το καλοκαιρινό τοπίο και έμεινε έτσι να ρεμβάζει ανόητα και ανώφελα.

    Ο Άνεμος, την είδε καθισμένη, άρχισε να γυρνά γύρω του και με μια γρήγορη κίνηση μπήκε μέσα στα αφτιά του και της ψιθύρισε ...
    'Καλό καλοκαίρι κ. Κ ᾽....
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Για ποιον χτυπαει η καμπανα;  
     
  5. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,καλέ μου Durcet.
    Χαίρομαι που είμαι σε θέση να συμφωνώ μαζί σου,για αυτό λοιπόν θα σε παρακαλούσα να ξανακοιτάξεις το θεματάκι σου,κάθε φορά που θα πιάνεις το πληκτρολόγιο στο χέρι σου ή θα αναφέρεσαι σε τρίτους που δε γνωρίζεις με προσβλητικά σχόλια όπως συνηθίζεις ή θα βάζεις τρίτους να σε υποστηρίζουν.

    Μια και δείχνεις ότι έχεις το γνώθις σε εαυτόν ας αναλύσουμε λοιπόν τι σημαίνει ελευθερία λόγου,ελευθερία του εκφέρω άποψη και προσβάλλω.
    Το να φέρω άποψη σαφώς έχω το δικαίωμα και την ελευθερία να το κάνω,αν η άποψη μου δεν προσβάλει και δεν δείχνει εμπάθεια προς αυτόν τον οποίο την φέρω.Για παράδειγμα,είναι άλλο να πεις ότι διάβασα για ένα μέλος ότι ανέφερε αυτό και αυτό,στο οποίο εγώ δεν συμφωνώ γιατί η γνώμη μου έχει έτσι και έτσι.Αυτό λέγεται ελευθερία άποψης,έκφρασης και γνώμης,και πολύ διαφορετικό να πεις κάποιος έγραψε αυτό και αυτό,που σαφώς είναι γελοίο.Πράγμα το οποίο δεν γνωρίζεις και δε σε αγγίζει.Αυτό είναι επιθετικό,υβριστικό,και προκλητικό.

    Όταν τώρα σου απαντήσουν στη πρόκληση, κατά την ελευθερία του λόγου που έχει ο καθένας,όπως εσύ τη θεωρείς ως ελευθερία,μετά δε χρειάζεται να γκρινιάζεις.Άρα λοιπόν πριν θεωρήσεις ότι κάποιος κάνει προσβλητικά σχόλια,οφείλεις να κοιτάξεις ποιος τα ξεκίνησε,και αυτόματα θα σου λυθούν οι απορίες σου,και θα κατανοήσεις πως δεν είναι προσβλητικά σχόλια, αλλά απαντήσεις σε προσβλητικά σχόλια.

    Είναι πολύ αντρικό να ζητάς συγγνώμη όταν προκαλείς κάποιον,έστω και άθελα σου.Και επίσης ένα μικρό μάθημα για να δεις ότι δεν έχεις πάντα δίκιο.Στην περίπτωση σου θα κατανοήσεις ότι ανέφερες ένα προκλητικό σχόλιο σε κάτι που δεν καταλαβαίνεις - επιμένω- και πήρες μια απάντηση, που δε σε σχολίαζε αλλά απαντούσε σε αυτό που είχες γράψει εσύ,το ίδιο θα δεις ότι έχει γίνει και στις άλλες περιπτώσεις.

    Έχεις το δικαίωμα να μη σου αρέσει κάτι,αλλά έχεις και την υποχρέωση να σέβεσαι και να το σχολιάζεις μέσα στα όρια που επιτρέπει η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ 2 αγνώστων.Για αυτό καλό θα είναι να μη κοιτάς μόνο το δικαίωμα του να εκφέρεις γνώμη,αλλά και την υποχρέωσή σου στο να το κάνεις με σωστό τρόπο.

    Στην ελευθερία του λόγου πολλοί άνθρωποι έχουν σφάλει γιατί δε γνωρίζουν πως να τη χειριστούν.Δεν είναι κακό λοιπόν να μαθαίνουμε.Επειδή συνηθίζεις να λες πως γράφω προσβλητικά σχόλια,σου συστήνω να τα διαβάσεις καλά και να δεις αν πρίν από αυτό υπήρχε κάποια κακοήθεια.

    Για να σου λύσω μια άλλη σου απορία,δεν περιμένω να βρώ αποδοχή μέσα από τις φωτογραφίες.Σε περίπτωση που δε το γνωρίζεις κινούμαι στο χώρο αυτό 17 χρόνια και τον γνωρίζω εν τη γένεση του μαζικά στην Ελλάδα.Μη σε μπερδεύει το προφίλ μου που είναι καινούριο.Οι περισσότεροι με ξέρουν από τότε που ήσουν εσύ 15 χρονών.

    Αν δε γνωρίζεις λοιπόν το πως λειτουργεί και πως κινείται κάποιος στο χώρο καλό θα είναι να τον ρωτάς,να τον μαθαίνεις πριν χρησιμοποιήσεις το δικαίωμα σου να τον αμφισβητήσεις.Όσο για τς φωτογραφίες δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσουν απαραίτητα.Επίσης όσο και για τα λεγόμενα του άλλου δεν είσαι υποχρεωμένος να τα δέχεσαι απαραίτητα,αλλά πριν τα χρησιμοποιήσεις έχεις την υποχρέωση να ξέρεις τι εννοούν.

    Χαίρομαι που είσαι ένα τόσο καλό παιδί και αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα πιο ώριμα.Θα παραβλέψω λοιπόν το πως φέρεσαι και αν μου κάνεις αίτηση φιλίας θα την αποδεχτώ με χαρά,για να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στο lifestyle το οποίο κινούμαστε και οι δυο,δίνοντας του την αξία και την ευγένεια που αρμόζει στο χώρο μας.Άλλωστε οι διαφορετικές απόψεις κάνουν τον τροχό της γνώσης να κινείται πιο σωστά.

    Φιλικά,
    Ασημένιος Δράκος.

    ΥΓ.Ο σεβασμός από άνθρωπο προς άνθρωπο στην καθημερινότητα έχει δυστηχώς καταντήσει προαιρετικός.Στο χώρο μας,που ακόμα υπάρχουν κανόνες ευτυχώς είναι υποχρεωτικός και αυτό δεν έχει να κάνει με τα status μας.Γι αυτό για να συμμετέχουμε και να έχουμε την ελευθερία της άποψης μας είματε όλοι υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τους κανόνες:Ευγένεια,Ευπρέπεια,Σεβασμός.Και δεν εξαιρείται ουδείς.Ούτε εγώ.Ούτε εσύ.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Το να μιλάνε για ευγένεια άτομα που έκαναν αήθεις επιθέσεις, σχολιάζοντας την προσωπική ζωή άλλων μελών, χρησιμοποιώντας σχόλια του τύπου "είσαι ρούχο που το 'χει φορέσει όλη η Αθήνα", μου φαίνεται εντελώς οξύμωρο. Πόσο μάλλον όταν ο δέκτης αυτών των εκφράσεων, που τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά καλά, δεν έχει δώσει ουδεμία αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια. Και το πιο αστείο στην όλη υπόθεση; Το εν λόγω μέλος δε μένει καν στην Αθήνα!

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσω την πορεία που έχει κάποιος σ' ένα χώρο, όποιος κι αν είναι αυτός. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Όπως, για παράδειγμα το να είναι Άνθρωπος. Λυπάμαι που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, άτομα που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς δε δικαιούνται να φέρουν αυτό τον τίτλο. Κι αυτό δεν αλλάζει. Τι κι αν έχουν εμπειρία 10, 15, ή και 50 χρόνων σ' ένα χώρο.

    Δυστυχώς, όμως, απ' ότι βλέπω η διαχείριση του εν λόγω ιστοχώρου έκανε για άλλη μια φορά το "θαύμα" της. Αντί να τιμωρηθεί αυτός που προσβάλλει το ήθος του άλλου, τιμωρήθηκε ο δέκτης τέτοιων σχολιασμών, μόνο και μόνο επειδή αντέδρασε έντονα. Ειλικρινά, λυπάμαι βαθύτατα... Δεν περίμενα πως θα φτάναμε ποτέ σ' αυτό το σημείο. Αλλά είπαμε, μετράει η "προϋπηρεσία" στο χώρο, όχι τα λόγια και τα έργα του καθενός.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Durcet, Asimenios_Drakos: Παρακαλώ κρατείστε τις αν και κόσμιες μέχρι στιγμής, προσωπικές αντεγκλήσεις για τα pm σας.
     
  8. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καλέ μου Durcet,

    Αυτή η επιμονή σου να βλέπεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν με αφήνει εντελώς κατάπληκτο.Πρίν από αυτό,δημιούργησες ολόκληρη ιστορία λειτουργώντας με αγένεια και απρέπεια.Για αυτό δε θα μας πεις κάτι?

    Και ας το παραβλέψουμε αυτό.Λυπάμαι που την πλήρωσε κάποιος όπως λες,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη προϋπηρεσία και το πόσο παλιός είναι κάποιος.Έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλάει ο καθένας.Εγώ όπως βλέπεις φιλοξενώ τα σχόλια και τις απόψεις του καθενός.Το να αηδιάζει κάποιος σε κάτι είναι δικαίωμα του,είτε είναι αυτός που την πλήρωσε είτε αυτός που δευτερολόγησε.

    Όπως βλέπεις εγώ διατηρώ τα σχόλια μέσα στο προφίλ μου κάτω από τις φωτογραφίες μου,δε τα έσβησα.Αυτό λοιπόν δείχνει πόσο δεκτικός είμαι στην ελευθερία του λόγου,της άποψης και της αισθητικής.Και έτσι και γω με την δική μου ελευθερία απάντησα ανάλογα.Έχω αυτό το δικαίωμα κατά τα δικά σου λεγόμενα πάντα.Θα μπορούσα να γράψω ακόμα και τις ύβρεις της στο profil μου.Εγώ μπορώ να τις φιλοξενήσω.Θεωρώ όμως ότι δεν είναι κόσμιο να ρίπτει ύβρεις στο σαλόνι ενός forum.

    Τώρα για το που μένει ο καθένας ή μένει αλλού αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν φαντάζομαι.Μη μπαίνεις σε τέτοιες λεπτομέρειες.Για να σου λύσω λοιπόν και άλλες απορίες,αηδιάζω με κάτι που έχω δοκιμάσει.Λογικό ακούγεται.Αν δε το έχω δοκιμάσει δε μπορώ να έχω γνώμη,έτσι δεν είναι?Εγκαλώ τη λογική σου.

    Από κει και πέρα η κουβέντα πήρε εκτροπή,γιατί αν ο καθένας πετάει ότι θέλει απλά για να προκαλέσει πρέπει να μπαίνει στη θέση του.

    Προς ενημέρωση σου δεν έχει κάνει κανείς report στη Μάγδα, και είμαι υπέρ του να ανασταλεί η τιμωρία της,αν το επιθυμούν και οι moderator του forum, γιατί δεν έχει ουσιαστικό λόγο παρά μόνο ως ποινή κοσμιότητας.Βέβαια εκείνοι ξέρουν καλύτερα.Βλέπεις αυτό έχει πάλι να κάνει με τους κανόνες.Οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε σε κάποιους κανόνες.

    Ενώ σε παρακάλεσα να μπορέσουμε να το συζητήσουμε σε κάποιο πιο προσωπικό επίπεδο,pm,για να μην ενοχλούμε και τους φίλους τους forum,που ουσιαστικά δεν ενδιαφέρονται να βλέπουν άσχετα πράγματα με το χώρο μας,επιμένεις να αναφέρεσαι στο main.Εντάξει,η φιλία δεν είναι υποχρεωτική,αλλά μην επαναλαμβάνεσαι.Τα χουμε ξαναπεί όλα αυτά.

    Εγώ θα σταματήσω να σου γράφω εδώ για το συγκεκριμένο θέμα ως δείγμα καλής θέλησης, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και θα απαντήσω μόνο αν μου γράψεις κάτι καινούριο.Θα χαρώ να ακούω τις απόψεις σου.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ειπα σε καποια πως την γουσταρω αλλα δεν θα ειμαστε ποτε μαζι , καμια απολυτως σχεση παρα μοναχα παρεα ... και μου εκατσε ....
    ειπα σε καποια αλλη οτι μου αρεσει πολυ και θεωρω καθε ενδεχομενο για σοβαρη σχεση και οικογενεια , ανοιχτο και προσδοκιμο ... και εφυγε τρεχοντας ......
    δεν παμε καλα ......
     
  10. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

     

    Τι φοραγες σε καθε περιπτωση;
     
  11. Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Και τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;

    ---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

    Μήπως πήγε να βάλει το νυφικό;
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    βρε καλως το παιδι ... που ησουν εσυ χαμενος ? .....
    βοηθησε με Κορνηλιε .. τι να κανω ; .... πως τις ριχνεις εσυ ; ... μηπως κανενας τενεκες με λαδι Μυτιληνης για δωρο βοηθουσε ;

    στην πρωτη κοκκινο σορτσακι τυπου μαγιο διχως σωβρακο και ασπρο Tshirt της εθελοντικης ομαδας διασωσης (δεν ειμαι μελος   ) , παπουτσι αθλητικο πανινο ΝΙΚΕ
    στην δευτερη βερμουδα αρμυ σε κοκκινο χρωμα , παλι διχως σωβρακο διοτι ειχα γυρισει απο θαλασσα και κιτρινο Tshirt μπερμπερυ , παπουτσι νεοπρεν ΝΙΚΕ ...
    μας λεει κατι αυτο ? ....