Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

nickname

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 29 Ιουνίου 2010.

  1. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: nickname

    Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί θα ήθελες να σε αποκαλούν με το nickname σου? Γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω …  

    Λογικά κάτι σημαίνει για σένα το nickname…τι όμως και γιατί??  

    Εάν βρίσκεσαι σε ένα χώρο όπου σε ξέρουν για την ιδιότητα σου και το nick ( βλέπε φόρουμ) , και στην συνέχεια βρεθείς με κάποια από τα άτομα ( του φόρουμ) από κοντά σε κάποια συνάντηση, και σε αποκαλέσουν με το μικρό σου όνομα… ποια η διαφορά ???  
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: nickname


    Σκλαβίνα, ξέρω το nickname και το status και ξέρεις το δικό μου, σ΄ αυτό το ποστ σου που με αποκαλείς σκέτο Πέρρυ ( αν και ανορθόγραφα λίγο  ) για ποιό λόγο να σου πω γράψε σωστά και ολόκληρο το nickname μου, βοηθάει σε κάτι αυτό πλην του να θέλω να περάσω μια ταμπέλα προς εσένα και τους άλλους ότι: ΅"άκου να δεις,... εγώ είμαι ο Master Χ και όχι ο χ ή ο γιώργος, ο γιάννης κ.λ.π" ;

    Σε ευχαριστώ πάντως που εξέφρασες την όποια άποψή σου στο νήμα μου.
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2010
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: nickname

    ΜasterPerri, εδώ επικοινωνούμε διαδικτυακά κι έχουμε επιλέξει κάποια micknames με συμβολισμό ή όχι...αναλόγως τη ματιά του καθενός. Νομίζω πως καλό είναι να μην τα παραποιούμε...τυπικότητα ξετυπικότητα, πάντως βοηθάει στη σωστή επικοινωνία και εξέλιξη μιας συζήτησης, γιατί πώς να το κάνουμε,,,όλοι δεν γνωριζόμαστε κι από χθες...Αλλά και φίλοι κολλητοί να ήμασταν, τι νόημα έχει να το γνωστοποιηήσουμε στο φόρουμ, χρησιμοποιώντας υποκοριστικά..την οικειότητα μια χαρά μπορούμε να την απολαύσουμε στην προσωπική επαφή.

    Δεν κρίνω σε ποιον και τι κακό κάνει, ας έχει ο καθένας ό,τι τον εκφράζει. Προσωπικά, απεχθάνομαι να μου επιβάλλουν τον πληθυντικό. Με διαβολίζει να κρίνεται από τη συγκεκριμένη εκφορά του λόγου η ευγένεια, ο σεβασμός, ή η ερωτική έκφραση. Είναι δυνατόν ποτέ να γεννηθεί εμπνευση μέσω τύπων; Αν υπάρχει, και το τυπικό πλαίσιο μπορεί να την απογειώσει! Αν δεν...κανένα τυπικό δεν τη σώζει, γρήγορα σπάει σαν σαπουνόφουσκα..
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2010
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: nickname

    Η τρελλα του μεγαλειου...


    υ.γ Δραττομαι της ευκαιριας να ρωτησω τους τυπικους (και οχι μονο):
    Παιδια, αμα γραφουμε τα νικ σας με ελληνικους χαρακτηρες πειραζει, (π.χ ΜαστερΤζιΠι , σκλαβινα κλπ ) ,η μηπως κι'αυτο αφαιρει κατι η παραποιει την σημασια που εσεις προσδιδετε στο νικ σας;
    Ρωταω γιατι ειμαι λιγο τεμπελακος και βαριεμαι να γυριζω απο ελληνικα σε αγγλικα και τουμπαλιν... 
     
  5. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: nickname

    Εφοσων καποιος εχει επιλεξει ενα ονομα(ανευ νονου νονας) δε καταλαβα γιατι δε πρεπει να σεβαστω την επιθυμια του,στη τελικη δε μου πεφτει και λογαριασμος.Οι οποιες αντιδρασεις εχουν να κανουν με το ποιον του ανθρωπου που φερει το nick αφενος και κυριαρχα(sic) δικων μας ανασφαλειων που ασχολουμαστε με αυτο
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: nickname

    Μπορείς να κάνεις κοπι/πέιστ το νικ (άλλος τεμπελάκος εδώ)...  

    Χωρίς να με απασχολούν θέματα διαδικτυακού πρωτοκόλλου σε τέτοια ζητήματα,

    η νταρκ_πάσιον με κάλυψε.  
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: nickname

    Λιγο δυσκολο να γινει κατι τετοιο. Μπορει να τον πει Κωστα η Ντινο.
    Το θεμα ειναι γιατι καποιος να παρεξηγηθει οταν το nick του ειναι π.χ. Μαστερ Σπυρο κι τον πει Σπυρο. Αν τον ελεγε Μικρη Λουλου(εστω και με κεφαλαιο), τον δικαιολογω να παρεξηγηθει.
     
  8. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: nickname

    Αυταρέσκεια. Με την οποία δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά στους άλλους δεν αρέσκομαι να την "ταΐζω" περαιτέρω, όταν αυτή εκφράζεται τόσο φανερά. Είμαι από αυτούς που θα προτιμήσουν να γνέψουν, σκουντήξουν, αποκαλέσουν νηματοθέτη, ποστ 888, quottάρουν κάποιον, παρά να του αναγνωρίσουν έμμεσα ή άμεσα τον οποιοδήποτε τίτλο, ακόμα και αν αυτός έχει ενσωματωθεί σε ένα nick. Πιστεύω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δικιά του, οπότε ας την τρέφει ο ίδιος όπως νομίζει καλύτερα  
     
  9. seductive_kiss

    seductive_kiss New Member

    Απάντηση: nickname

    νομιζω οτι το πως θελει να προσφονειται καποιος τρεφει την εικονα που εχει σχηματισει για τον εαυτο του..Στην ουσια οταν επιλεγουμε μια προσφωνηση υιοθετουμε και τις ιδιοτητες που ερχονται με αυτη δημιουργωντας ετσι ενα ιδανικο εγω για το πως θα θελαμε να ειμαστε.Μηπως προσγειονομαστε οταν βλεπουμε ποιοι πραγματικα ειμαστε?
    Η ταπεινη μου γνωμη
     
  10. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: nickname

    Η λέξη master δεν παύει να είναι τίτλος, είτε την έχει ενσωματώσει κανείς στο nickname του είτε όχι. Κι όταν κάποιος δίνει υπερβολική σημασία σ' έναν τίτλο, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά...
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: nickname

    ... όπως επίσης κάτι δεν πάει καλά όταν άτομα που αυτοαποκαλούνται "Master" ξεπέφτουν σε μικροπρέπειες (για να μη το πω αλλιώς).

    Κατά τα άλλα, συμφωνώ με την sklavina. Για μένα είναι θέμα τυπικότητας, σεβασμού και ευγένειας προς τον συνομιλητή μου (που δεν τον ξέρω κι από χτες), στο φόρουμ τουλάχιστον, να τον προσφωνώ με το nick του ακριβώς όπως το βλέπω γραμμένο, π.χ. sklavina και όχι Sklavina, vautrin κι όχι vauntrin, Dark_passion κι όχι Dark Passion, k.o.k.
    Προσωπικά με ενοχλεί όταν βλέπω το nick μου γραμμένο emma αντί για Εmma, για καθαρά αισθητικούς λόγους. Η μόνη "παραποίηση" που δέχομαι είναι το "Αίμα" της Eugenie, 1ον επειδή γνωριζόμαστε και 2ον επειδή είναι το λογοπαίγνιο απ' το οποίο διάλεξα το nick μου.

    Y.Γ. Τα παραπάνω ισχύουν για τις περιπτώσεις που αυτό γίνεται συνειδητά κι όχι από λάθος πληκτρολόγηση.
     
  12. Απάντηση: nickname

    Προσωπικά, δεν με απασχολεί το θέμα της προσφώνησης- εξάλλου πολλές φορές έχει τύχει να με αποκαλέσουν με μεταφρασμένο το nickname μου, πράγμα που βρίσκω χαριτωμένο   . Όλα δεκτά, αρκεί να μη με θίγουν και με προσβάλλουν.
    Σε συναντήσεις προτιμώ να αποκαλώ τον άλλο με το όνομά του, στο φόρουμ τυπικά και από ευγένεια με ό,τι έχει επιλέξει.


    Χμ... κάπου πήρε το μάτι μου εδώ ένα τέτοιο nickname