Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 6 Ιουλίου 2010.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Όπερ έδει δείξαι, απλώς ομιλώ ως ελκυόμενος από υ. Το αντίστροφο ισχύει και για το δάγκωμα και το bitching, φαντάζομαι, είτε είσαι Κ, perv, ΣΕΛΕΤΕ ή ο,τιδήποτε.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Συμφωνώ μαζί σου γιατί σε αυτό το νήμα όλα τα παραπάνω (bitching, δάγκωμα και άλλα τέτοια κομψά) τείνουν να θεωρούνται γνωρίσματα ανώριμων υ ενώ είναι γνωρίσματα ανώριμων ανθρώπων.

    Επίσης προσθέτω, ότι οι (bdsm) ερωτικές σχέσεις για να μην έχουν χαρακτήρα αυνανισμού θα ήταν προτιμότερο να τις αντιλαμβανόμαστε σαν ένα σύστημα δύο ανθρώπων και όχι ενός. Οι αντιδράσεις μας έχουν να κάνουν όχι μόνο με εμάς αλλά ΚΑΙ με τον άλλον. Και για να είμαστε αντικειμενικοί, πολλοί Κ παίζουν με τα αδύναμα σημεία των υ.. εκτινάσσοντάς τα στα ύψη.
     
  3. angel42

    angel42 Regular Member

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Καταλαβαίνω ότι η "αυστηρότητα" τρομάζει... ότι δημιουργεί ταραχές και πανικούς του στυλ "δηλαδή κάποιος λέει ότι "εγώ δεν είμαι αρκετά καλός, ή επιθυμητός, η ξεχωριστός...κλπ, κλπ" καθώς και το "ποιός είναι αυτός που τολμά να με "θίξει" έτσι εμένα" ... Αυτό είναι φως φανάρι ως αντίδραση από πολλά "υ" στο θέμα κι ενδεχομένως και από κάποιους λίγους Μ...

    Αν κανείς μεταφράσει την "αυστηρότητα" ως την ξεκάθαρη σηματοδότηση που κάποιος επικοινωνεί προς άλλους, την απλή δηλαδή διατύπωση ότι -μετά από την αποκόμιση διάφορων εμπειριών και βιωμάτων-, ξέρει πλέον πολύ καλά τι του γίνεται, τι ακριβώς επιθυμεί και με ποιόν τρόπο θέλει να (το) ζήσει, δε χρειάζεται να παθαίνει αυτός που εισπράτει αυτήν την σαφήνεια, τίποτε από τα παραπάνω (πανικούς κλπ).

    Θα έλεγα οτι όσο πιο ξεκάθαροι (αυστηροί) είμαστε εμείς σε σχέση με τους εαυτούς μας (τί θέλουμε) και όσο πιο ξεκάθαροι (αυστηροί) είναι οι άλλοι μαζί μας (τί θέλουν), τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε χωρίς να ταλαιπωρήσουμε και χωρίς να ταλαιπωρηθούμε...

    Πχ. Το να σου δηλώσει κάποιος ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον στη ζωή του να νταντεύει τον άλλον, είναι κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει μόνο αν εσύ συνεχίζεις για τους δικούς σου λόγους να θέλεις ντάντεμα...

    Αυτό σημαίνει ότι ούτε εσύ του/της κάνεις ούτε και αυτός/αυτή σε σένα σε αυτή τη φάση. Ξεκαθαρίζει λοιπόν το τοπίο και ο κάθε ένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Ο μέν ένας κάποια/ο που δε θέλει ντάντεμα, ο δε άλλος/η, να βρει το μπαμπά του/της ή τη μαμά του/της... Ευτυχείς λοιπόν και οι δύο...

    Η δυστυχία προκύπτει όταν κανείς ισχυρίζεται ότι ξέρει τι θέλει αλλά δεν ξέρει την "τύφλα" του. Εκεί μπορεί να εμπλέξει επίπονα κι έναν άλλον/η στο παιχνίδι του και η αλήθεια είναι ότι όλοι τα έχουμε περάσει ή και τα περνάμε αυτά, αλλά μέρος της ωριμότητας είναι να διακρίνουμε καλύτερα τους άλλους δηλαδή αυστηρά (ξεκάθαρα) και το κατά πόσον αξίζει να επενδύσουμε το χρόνο, την πνευματικότητα μας και όλα τα άλλα ή όχι.

    Κάποια στιγμή φτάνει κανείς επιτέλους στο σημείο να μη θέλει να φάει άλλες "φόλες" και οφείλει πρωτίστως στον εαυτό του να είναι αυστηρός (ισχυρός) ως προς αυτό το σημείο και να το υπερασπίσει.

    Όχι ΄μόνο δεν τελειώνει η "εκπαίδευση" εκεί. Αλλά είναι το σημείο όπου "εκπαιδευτής" και "εκπαιδευόμενος" μπορούν να αναπτυχθούν και να έχει πελώριο ενδιαφέρον ηδονικά, σαγηνευτικά, και εξελικτικά και για τους δύο... Αυτό θα είναι και το ιδιαίτερο στίγμα. Η ποιότητα της σχέσης.

    Η ωριμότητα συνάδει με την αυστηρότητα και κανείς ποτέ δεν έπαθε κάτι από την ωρίμανση του...

    Υ.Γ. Και φυσικά όταν κανείς είναι "ησυχος" με τον εαυτό του και τις επιλογές του, δεν νιώθει την ανάγκη να "γαυγίσει" για να τον ακούσουν... Ο βαθμός της "ευθιξίας" που συναντάται, υποδηλώνει μεγάλες "ανησυχίες" και πολλά κεκλεισμένα "γαυγίσματα" που "βράζουν" να εξωτερικευτούν... Ένθεν (υ) και ένθεν (Μ)...
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2010
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Ενα τελευταιο σχολιο οσον αφορα το "γαυγισμα" και δη το δικο μου. Δεν μπορω τις αοριστιες βλεπετε. Μου επισημανθηκε και ειναι αληθεια οτι στο παρελθον εχω υπαρξει επιθετικη και κατι λιγοτερο απο δικαιη στους Κυριαρχικους. Οι συνεπειες για μενα ηταν οι εξης. Μειωθηκε κατα πολυ ο αριθμος των ψευδοκυριαρχων και των γαμιαδων που μου εστελναν πμ. Μπορει τωρα να γελαω λιγοτερο απ'οτι παλια, αλλα εν ολιγοις εχω καταφερει ν'απομακρυνω και να αποτρεψω την επικοινωνια με κυριαρχικα ατομα που δεν μου ταιριαζαν. Εχω δειξει το ποια ειμαι πραγματικα, και δεν εχω προσπαθησει να διαφυλαξω μια "μασκα" εντος του φορουμ. Για να ευχαριστησω ποιον; Για να χαιδεψω ποιανου τ'αυτια; Για να προσελκυσω ποιον; Οσοι μπορουν να κρινουν και αντεχουν να κριθουν με τα ιδια κριτηρια τοτε καλως να ορισουν. Εαν εδω μεσα μπαινουμε για να προσελκυσουμε σε ποσοτητα και οχι σε ποιοτητα, τοτε μια μασκα ειναι οτι μας χρειαζεται. Στην τελικη ο τεντζερης θα κυλησει και θα βρει το καπακι του.  
     
  5. Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Μήπως μέρος της ωριμότητας είναι καταρχήν να είμαστε αυστηροί/ξεκάθαροι με τον ίδιο μας τον εαυτό, κι έπειτα με τους άλλους?


    Η αυστηρότητα μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθήματα. Ανάλογα με τον τρόπο που "σερβίρεται". Αν χρονικά είναι βάσιμη, (δεν είναι δίκαιο να είμαι πολύ πολύ αυστηρή με τους άγνωστους, για παράδειγμα), αν συνοδεύεται με ωριμότητα κι ευγένεια, και άλλα... μπορεί να γίνει πολύ πολύ αφροδισιακή, άσχετα με τους πανικούς και τις ταραχές. 
     
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Αφού είναι τόσο φως φανάρι
    και πράγματι, μπορεί να σταθεί σαν επιχείρημα όσον αφορά υ,
    απομένει να τεκμηριώσεις και το υπόλοιπο κομμάτι,
    το αφορών «κάποιους λίγους Μ».
    Αδημονώ.
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
    Συνεπώς, για να συμβούν όλα αυτά, χρειάζεται κάποιου είδους διαπραγμάτευση.
    Δηλαδή όσμωση μεταξύ Τ/των.
    Τριβή κατά το κοινώς λεγόμενο.
    Άρα κάπου κάποια στιγμή χρειάζεται και ο ρημαδοΚυρίαρχος να κάνει μία εμφάνιση στο έργο.
    Έστω cameo ρε παιδί μου!
    Έστω και μετά τη σεκάνς στο ντιβάνι του ψυχιάτρου!
    Λοιπόν, ποντάρω τα παπούτσια Μου στο μαύρο
    ότι το νήμα φωτογραφίζει συγκεκριμένο πρόσωπο,
    κάποιες από σας το ξέρετε
    και βάζετε τους υπόλοιπους να αντικρούουμε τα προφανή για να γίνεται τζίρος.
    Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.
    Όλα τα υπόλοιπα μέχρι το υστερόγραφο σου εμπίπτουν στις διατάξεις περί tango.
    It takes two my deears and you ‘ve obviously skipped one part.
    Ενδελεχέστατη διάγνωση γιατρέ Μου.
    Για ένα μήνα παρουσίας στο φόρουμ
    έχεις κάνει άλματα.
    Δεν φαντάζομαι να παίζει καμία εσωτερική πληροφόρηση...
    Αδημονώ δις
    (να ακούσω τη δική σου άποψη [κάποτε] ).
     
  7. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.


    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο αγαπητή, με τα παραπάνω. Απόλυτα λογικό και κατανοητό. Εάν ήταν πάντα το ζητούμενο και από τις δυο πλευρές, θα ήταν και το ιδανικό, με πολύ λιγότερες "απώλειες".
     
  8. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Τελικά μιλάμε για επιθετικά και δύστροπα υ ή για πρώην υ που ξαφνικά δηλώνουν ή δείχνουν μη υ;
    Στο ότι στερείται νοήματος που λες, για όποια περίπτωση και αν πρόκειται, μου φαίνεται πολύ δογματικό. Για μένα και για άλλους, η μισή χαρά είναι η διαμόρφωση, το πλάσιμο αν θες. Το "έτοιμο" υ (κάτι στο οποίο δεν πιστεύω μα δεν θα αναλύσω τώρα), όχι απλά δεν υφίσταται αλλά αν υπήρχε δεν θα 'χε να μου πει απολύτως τίποτα. Δεν μ'αρέσει να μην βρίσκω πρόκληση, να μην δοκιμάζομαι η ίδια.
    Αν αυτό με κάνει ανώριμη then so be it.
    Πάντα πίστευα πολύ σε ένα πράγμα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει και τα φτάνει.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Υπονοείς, υποθέτω, αγαπητή Ninevi, ότι έχει τύχει να καθυποτάξεις κάποιον που δεν ήθελε να υποταχθεί, στηριζόμενη μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα θα μπορούσε να συζητηθεί, ως μεθοδολογία, περαιτέρω.

    Αν η λέξη "ανώριμος" ενοχλεί, ας την κάνουμε "ρομαντικός", δεν έχω αντίρρηση.
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Καμία συγκεκριμένη μεθοδολογία αγαπητή Syrah. Όσο καλά και αν διαχειρίζομαι τον προφορικό λόγο, δεν είναι λίγες και οι φορές που είχα θαυματουργά αποτελέσματα έναντι των αναλύσεων και ψυχαναλύσεων με ένα απλό "θέλεις ή δεν θέλεις;". Τελικά ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε, σε ένα τέτοιο πάντα καταλήγει. Όλα τα άλλα είναι φούσκες και περιτυλίγματα αλλά έχουν κι αυτά ενίοτε τη χρησιμότητά τους.
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    ωραιο το νημα σου..οπως παντα δεν υπαρχει αρχη και τελος σαυτες τις συζητησεις και σκεψεις..και γιαυτο ποτε δεν τις διαβαζω..(καλλιτερα, εχω σταματησει να τις διαβαζω)..απλα μου αρεσε το θεμα..
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσοχή: Το υ δαγκώνει.

    Μάλλον δεν είχα αντιληφθεί το τί εννοούσες, γιατί κρίνοντας από το κομμάτι του σχολίου σου που παρέθεσα ανωτέρω, συμπεραίνω ότι οι θέσεις μας δεν διαφέρουν.