Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τι σκέφτομαι τώρα; Χμμμ… σκέφτομαι την πορεία μου στο χώρο και στο forum.Σκέφτομαι ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να με μονοπωλήσουν. Με είδαν σαν τρόπαιο. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Στη συνέχεια, βέβαια, μιλώντας και με άλλες κοπέλες είδα κάποια κοινά σημεία. Μας έχουν πλησιάσει (αν είναι δυνατόν!?!?!) χρησιμοποιώντας ακριβώς τις ίδιες φράσεις!!! Όχι μόνο τον ίδιο τρόπο, αλλά ακριβώς τις ίδιες λέξεις!!! Το μόνο που κατάφεραν ήταν σε πρώτο επίπεδο να με κάνουν να θέλω να αποχωρίσω από τον χώρο και όχι να με καθοδηγήσουν ή να μου μάθουν πράγματα όπως οι ίδιοι πίστεψαν. Πάνω σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δανειστώ ένα παλαιότερο νήμα που είχε αναρτήσει ο Sadal Melik στο οποίο αναγνωρίζω αρκετές και συγκεκριμένες συμπεριφορές-τεχνικές που χρησιμοποίησαν τα άτομα που με πλησίασαν..(Κρίμα να μην το έχω διαβάσει νωρίτερα)



    Σκέφτομαι ,λοιπόν, ότι ίσως θα ήταν πολύ καλό να υπάρχει κάτι σαν status σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων όπως είδα σε κάποιο ξένο site.Θα μπορούσαν να υπάρχουν επιλογές όπως play partner,sex partner,training partner,mentor.Όλο αυτό θα λειτουργούσε προς αποφυγή παρεξηγήσεων και προς ώθηση σωστής προσέγγισης και συμπεριφοράς. Έτσι ο καθένας θα είναι πιο συγκεκριμένος ως προς αυτό που ψάχνει ή αυτό που ήδη έχει.
    Μήπως,λοιπόν,θα ήταν καλό να υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικά να μπορούμε να δείχνουμε τις σχέσεις μας στα άλλα μέλη της κοινότητας;Άλλωστε σε μια BDSM κοινότητα,που υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένη από taboo,είναι δυνατόν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της να είναι υπό κρυπτόν ενώ κάποιοι δίνουν σώμα και ψυχή;

    Αυτά τα ολίγα σκέφτομαι εγώ τώρα…    
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Μα γι' αυτό το λόγο μένουν κρυφές, ή καλύτερα δε γίνονται αντικείμενο που να αφορά την (κατ' ευφημισμόν) κοινότητα: κάποιοι δίνονται σώμα και ψυχή. Όταν το κάνεις αυτό, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι η αυτοπροβολή σου, πόσο μάλλον το να προβάλλεις τη σχέση σου σε τρίτους. Απλώς τη ζεις εσύ ο ίδιος. Δεν έχεις λόγο να τη διαλαλείς από εδώ κι από εκεί.  
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Παντως εκει που λεει Biography μπορεις να αναφερεις τετοιες πληροφοριες. καποιοι το βαζουν και στην υπογραφη
     
  4. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Μα και γι'άυτον τον λόγο ανέφερα οτι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει προαιρετικά..όχι για την αυτοπροβολή αλλά για την αποφυγή λανθασμένης προσέγγισης ή και συμπεριφοράς κάποιων. Το λιγότερο που θα μπορούσε να υπάρχει είναι το relation status χωρίς να προσδιορίζει με ποιόν.Πιστέυω οτί θα ήταν πολύ πρακτικό για πιθανή χρήση..

    Στο biography μπορούν αναφερθούν πάρα πολλές πληροφορίες..Αυτό που προτείνω είναι λίγο πιό ειδικευμένο και πάντα όπως τονίζω και πιό πάνω προαιρετικό.. 
     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Όντως κάτι τέτοιο βίωσα και εγώ και πιστεύω και άλλες κοπέλες.Φυσικό επακόλουθο ήταν να τρομάξω και να πιστέψω πως βρίσκομαι σε ένα χώρο που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι κίνδυνος.Ευτυχώς κάποιοι διαφέρουν και έτσι μπόρεσα κι εγώ να βρω τα βήματά μου. Όσο για την ιδέα του status σχέσεων πραγματικά θα βοηθούσε πάρα πολύ πιστεύω.Η ταπεινή μου άποψη.    
     
  6. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Kασσανδρα και μενα εχουν παρει τα αυτια μου διαφορα..Εσυ καλα εκανες και αγνοησες αυτον που σου μιλησε για "κινδυνους" που εχει ο χωρος προσφεροντας..απλοχερα τον εαυτο του για να σε προστατευσει απο τους ¨κακους"..Το κολπο αυτο το θεωρω φτηνο παντως για να πιανει..αλλα αφελεις βεβαια παντα υπαρχουν...
     
  7. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καλα τα λες stellina, και καλη η προταση σου αλλα τελικα αυτο που χρειαζεται να εχουμε παντα στο μυαλο μας ειναι πως η ειλικρινεια δεν ειναι δεδομενη σε κανενα χωρο. Αν ο αλλος ειναι κιβδηλος η δεν γουσταρει ν'αποκαλυψει την κατασταση της προσωπικης του ζωης, δεν μπορει να τον υποχρεωσει κανεις. Π.χ. αλλοι λενε ψεματα οτι ειναι παντρεμενοι, αλλοι λενε ψεματα οτι δεν ειναι. Αντε βγαλε ακρη.

    Υ.Γ. Να προσεχετε αυτους που δηλωνουν προστατες.
     
     
  8. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Άρα τελικά είναι ένα κοινό μυστικό αυτό εδώ μέσα.Μου κάνει εντύπωση.Χαίρομαι που μετέχεις σε αυτό το νήμα.Είναι πραγματικά σημαντικό να τα λέμε όλα στο χώρο.Αν τώρα υπάρχουν τόσοι πολλοί προστάτες ποιοί είναι τελικά οι κακοποιοί εδω μέσα? Γιατί εμένα όλο προστάτες με πλησίαζαν.Εάν υπάρχουν κάποιοι που κακοποιούν γιατί δεν ονοματίζονται ώστε να προστατευτεί ο κόσμος που έρχεται?Στις περιπτώσεις αυτές η σιωπή είναι ίση με τη συμμετοχή και η μισή κουβέντα συνέργεια.
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ο μοναδικός πραγματικός προστάτης είναι η λογική μας.
     
  10. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δεν ειναι παντα θεμα αφελειας και το ξερεις spectrum.
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Είμαι στο χώρο του BDSM σε on line κοινότητες από το '98. Πάντα άκουγα για κινδύνους και και πολλά άλλα ευτράπελα.
    Έως τώρα δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι κακό σε γνωστό μου άτομο. (Δεν εννοώ το "μου είπε κάποιος, πως κάποιος έκανε αυτό") Πάντα συναντούσα βιαστικές επιλογές. Από εκεί ξεκινούσαν τα πάντα. Ο χώρος για κάποιον απερίσκεπτο είναι το ίδιο επικίνδυνος με ένα one night stand.
    Ας μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Πάντα στα πρώτα μας βήματα κάνουμε λάθη. Το καλό είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε πολλές φορές. Δεν φταίνε μόνο οι "εγκληματίες".

    Υστερόγραφο: Δεν εννοώ πως όλα είναι καλώς καμωμένα. Εννοώ απλά πως όσο και προσεχτικοί να είμαστε, όσο μικρά βήματα και να προσπαθούμε να κάνουμε πάντα είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να κάνουμε μια βιαστική επιλογή.
     
  12. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σε συνδιασμό με τον χρόνο..Οι βεβιασμένες καταστάσεις δεν προλαβαίνουν να αφήσουν την λογική να αναπτυχθεί.