Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Συγχωρέστε με, γιατί αν και αρκετά ρομαντική, έχω την αίσθηση πως ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα ή αυτό που δεν υπάρχει και αν κάπου υπάρχει είναι για μας?
    Καλά τα θέλω μας...αλλά εμείς τι είμαστε? και αν δεν βρίσκουμε αυτό που πραγματικά ζητάμε ή έχουμε ανάγκη τότε γιατί πέφτουμε με τα μούτρα στις μετριότητες και όπου κάτσει? και μετά μας φταίνε γιατί δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Ποιες είναι αυτές? δεν ξέρουμε. Τις μαθαίνουμε μετά.
    Η ζωή είναι γεμάτη από κινδύνους και εμπόδια και δυσκολίες και τίποτα δεν μας χαρίζεται. Οι επιλογές επίσης δικές μας όπως και τα λάθη μας. Ας μην κοιτάμε των άλλων καλύτερα. Είναι κουραστικό.
     
  2. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Η εμπειρια μου λεει το αντιθετο.
    Αν ξερεις τι ακριβως "ψαχνεις" (και μπορεις να το διατυπωσεις ) αλλα και να το υποστηριξεις , χωρις να εισαι και "ο φουρνος του Χοντζα" και μεινεις πιστος σε αυτο, χωρις συμβιβασμους, και δεν τα παρατησεις λιγο πριν τη βρεις, νομιζω πως η ιδανικη συντροφος σου, με την αντιστοιχη προσδοκια θα εμφανιστει! Κυριως απο εδω μεσα! Αυτο ειναι σιγουρο! Το πότε δεν ειναι γνωστο.
    Αν ειχα γραψει ενα κατεβατο με τα χαρακτηριστικα της που θα ηταν προυποθεση για να την προσεγκισω, 10 σελιδων, ηρθε εκεινη και "διαβαζω" πως εκτος απο εκεινα, πληροι καμια 100 σελιδες ακομη που μου γνωρισε εκεινη και δεν ηξερα πως επιθυμουσα.
    Και απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος!(εδω μεσα).
    Συνειδητοποιησε τι ακριβως αναζητας, και διαλαλησε το!
    Μην διαλαλεις αυτο που βρισκεις και δεν σου ταιριαζει! Ταιριαζει σε καποιον αλλο!
    Εστιασου μονο στα ζητουμενα σου! Μην κρινεις ουτε να κριτικαρεις αυτα που υποκειμενικα δεν σε βρισκουν συμφωνο. Με αυτο τον τροπο εστιαζεσαι ακουσια σε αυτα!
    Προβαλε σε ολους αυτο που πραγματικα επιθυμεις! Κατα ενα παραξενο τροπο, γινομαστε "αναμεταδοτες" της επιθυμιας σου και μαλιστα και "ενισχυτες" της!
    Εκεινη θα "νοιωσει" και θα εμφανιστει! Να εισαι σιγουρος!
    Μην περιμενεις εγγυησεις η προ-αποδειξεις. Επιθυμια, Πιστη και προσδοκια χρειαζεται ! (μονο)


     


    Γι ργος
     
  3. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ή κάτι δεν κατάλαβα καλά ή το παραπάνω θα έπρεπε να έχει μπει σε κάποιο άλλο νήμα γιατί δεν νομίζω ο νηματοθέτης να διαπραγματευόταν το συγκεκριμένο θέμα.Όσο για τη συμβουλή της φίλης σου να σου πω.Εγώ όσες κοπέλες έτυχε να γνωρίσω μια χαρά ήταν και επειδή κι εγώ κινούμαι στο νετ θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ μια χαρά είμαι (να σου στείλω φωτό αν θες απόδειξη) και όποτε θες συζητάμε κιόλας για να δεις ότι ούτε ψυχολογικά έχω.Καλό θα ήταν,όμως,να μην κρίνουμε με βάση τον εαυτό μας.Τώρα αν εσένα σου έχουν τύχει όλα αυτά που λες γιατί δεν το παίρνεις και λίγο αντίστροφα και να σκεφτείς ας πούμε ότι μπορεί να μην έχουν οι άλλοι(οι άλλες στην προκειμένη) το πρόβλημα;;;
    Άλλωστε ο καθένας με τα ψυχολογικά του...Σωστά;  
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Τελικά, ποιο είναι το θέμα του νήματος; Οι κίνδυνοι ή η εξωτερική εμφάνιση; Αν είναι το πρώτο, ένα έχω να πω. Ο καθένας έχει την ευθύνη των επιλογών του. Αν την πατήσει, δεν του φταίει κανείς άλλος, πέρα από τον ίδιο, που προχώρησε σκεπτόμενος την καύλα του κι αφήνοντας κατά μέρος τη λογική. Ας πρόσεχε! Επειδή, όμως, βλέπω πως τίθεται για άλλη μια φορά το ζήτημα της εμφάνισης, λέω να το θίξω κι αυτό. Θεωρώ πως η εμφάνισή μου είναι αρκετά άνω του μετρίου. Ο σύντροφός μου απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί άσχημος. Κοινώς, επέλεξα (και επιλέχθηκα) κάποιον αντίστοιχό μου. Τώρα, αν κάποιοι προσεγγίζονται μόνο από άτομα άσχημα, υπέρβαρα, με κακοσχηματισμένο σώμα, μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν πως και οι ίδιοι είναι κάπως έτσι. Αν μη τι άλλο, συνήθως παίρνουμε (ή αναζητούμε) αυτό που μας αξίζει.

     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Χμμμ....κατά την ταπεινή μου άποψη το όμορφο και το άσχημο είναι υποκειμενικά.Εγώ μπορεί να βλέπω το σύντροφό μου πανέμορφο και η διπλανή μου να τον βλέπει και να της γυρνάνε τ'άντερα...και τι να το κάνω ένα μοντέλο ας πούμε που όταν ανοίγει το στόμα του δεν ξέρει να μιλήσει; Μήπως πρέπει να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο πέραν της εμφάνισης; (φυσικά περιμένω κάποιους να με χαρακτηρίσουν μπάζο γιατί νομίζουν ότι μόνο τα μπάζα σκέφτονται έτσι)
     
  6. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ιδού ένας πραγματικός αλλά μάλλον υποτιμημένος κίνδυνος: η κλάψα βγάζει γκόμενα!

    Νοw seriously folks: Μια απλή συμβουλή που χωράει σε post it αρκεί για να αποτρέψει ένα μεγάλο ποσοστό των πιθανών κινδύνων: δεν ξεχνάμε να βάλουμε το σκουφάκι μας όσο αφορά το κάτω κεφάλι, δεν ξεχνάμε να το βγάλουμε όσο αφορά το πάνω.
     
  7. Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Η ομορφιά ρε παιδιά δεν έχει να κάνει με κινδύνους και βιαστικές επιλογές.
    Βλέπουμε ποιον άνθρωπο έχουμε απέναντί μας και κρίνουμε αν μας κάνει ή όχι.
    Ωστόσο η ομορφιά είναι κάτι που στις μέρες μας βελτιώνεται κατά πολύ. Υπάρχουν τόσοι τρόποι...πάραυτα η ομορφιά της ψυχής είναι επίσης πολύ σημαντικό. Σημαντικότερο...όταν βρωμάει αυτή εκεί να δείτε σαπίλα...
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α


    Δε θα διαφωνήσω. Η εμφάνιση με τίποτα δεν είναι το παν. Από μόνη της δε λέει απολύτως τίποτα. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως είναι σημαντικό κριτήριο. Προσωπικά, όσο θα με απωθούσε ένας άντρας με χαρακτηριστικά μοντέλου και νοημοσύνη αμοιβάδας, άλλο τόσο θα με απωθούσε κάποιος πνευματώδης που θα ήταν παχύς και πλαδαρός. Καλό το πνεύμα, ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, αλλά και η εμφάνιση παίζει κι αυτή το ρόλο της.
     
  9. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις χιούμορ εφόσον και το δικό μου ύφος ήταν μέσα στα πλαίσια του χιούμορ ήταν....  
     
  10. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ε ναί
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    το οτι ολους μας ενωνει το bdsm ειναι δεδομενο ...
    ωστοσο ο καθενας μπορει να αντιμετωπισει ή να αντιλαμβανεται τον κινδυνο διαφορετικα ...
    για την χ1 ο κινδυνος μπορει να ειναι ενας κυριαρχος που δεν ξερει τι σημαινει ασφαλεια και συναιση , για τον χ2 κινδυνος μπορει να ειναι οταν εκθεσει τον εαυτο του σε ακαταλληλα ατομα που ενεργησουν κακοβουλα , για τον ισνογκουντ κινδυνος ειναι χαμενος καιρος με μια σχεση διχως προοπτικη .. και παει λεγοντας ...
    οι κινδυνοι δεν ειναι οι ιδιοι και δεν κανουν το ιδιο κακο ....

    να δωσω μια μικρη απαντηση ομως στην Dora ...
    σιγουρα η ομορφια δεν αναφερεται σε καμια πρακτικη του bdsm ... ομως ξερεις πολυ καλα ποσο προβαλεται και χρησιμοποιειται ακομα και μεσα εδω απο αντρες και γυναικες . Με τον Α ή Β τροπο , σαφως επιδιωκεται , η φαντασια του αναγνωστη , να ανατρεξει σε καποια καλλιγραμμη αισθησιακη υπαρξη (και αρσενικη) ....τυχαιο ? ... δεν νομιζω
    εσυ αντιλαμβανεσαι το bdsm ως παιχνιδι υποταγης/κυριαρχιας και σαδομαζοχισμου ...
    ακριβως ετσι το αντιλαμβανομαι και εγω , με την διαφορα ομως , οτι σε εμενα , για την καβλα μου παιζει αποφασιστικο ρολο το ποια θα μου δωθει .
    αν μου δωθει εκεινη που θα μπορουσε να εχει τον κοσμο στα ποδια της , ειναι απιστευτα καυτο και πολυποθητο απο το να μου δωθει καποια που εχει κανει το κυκλο της ζωης της , δεν εχει τιποτα να χασει ή να κερδισει και απλα σμιξαν τυχαια οι ανωμαλιες μας για εκεινη την στιγμη .

    Ετσι λοιπον καταληγουμε παλι στους κινδυνους ... διοτι φως φαναρι ειμαι επιρεπης στην ομορφια , παυω να σκεφτομαι , τα δινω ολα , κανω σχεδια , ονειρα .. και λογαριασμους διχως τον ξενοδοχο ....
    καποιοι αλλοι με εξαιρεση την Madlene που τελευταια συμφωνω απολυτα μαζι της ... οι υπολοιποι , ειστε προφανως υπερανω ομορφιας και δεν διατρεχετε τους ιδιους κινδυνους ....

    Δεν ειναι λοιπον ο χωρος που κανει τον κινδυνο , αλλα οι αδυναμιες του χρηστη ....
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Δεν συμφωνώ με αυτή τη γενικότητα. Βλέπω πολλούς με τους οποίους δεν με ενώνει τίποτα.

    Θεωρώ ότι ο κίνδυνος αυτός δεν είναι ίδιον του BDSM αλλά όλων των σχέσων. Παραμένεις σταθερά εκτός θέματος.

    Αν μη τι άλλο, το θάρρος σε διακρίνει. Εκείνα τα 30 κιλά που κουβάλαγες εξτρά γύρω από τη μέση σου, τάχασες ή ακόμα; 

    Δεν ξέρω τίποτε τέτοιο. Ποτέ δεν είχα μία τέτοια εικόνα για το φόρουμ. Μόνο εκείνες οι θεότρελες ιστορίες του Dats με διεγείρουν...

    Δεν αντιλαμβάνομαι το BDSM ως παιχνίδι αλλά ως τέχνη επικοινωνίας.

    Νομίζω πως όλοι μας έτσι το προσεγγίζουμε αυτό: οι επιλογές μας είναι πάντα σημαντικές. Αυτό που θα έπρεπε να τονίσουμε όμως, είναι ότι τα κριτήριά μας καθορίζουν τις επιλογές μας. Και ο καθένας έχει τα δικά του.

    Δεν κατανοώ την σχέση του κινδύνου που αναφέρεις με τον μπιντιεσεμικό χώρο.