Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Θα συμφωνησω μαζι σου!
    Γι:nod:ργος
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    τονιζω και παλι , οτι η επικινδυνοτητα εχει να κανει με τις προσωπικες αδυναμιες
    το bdsm δεν ειναι μονο οργια και ακραιος εξευτελισμος , ειναι δεκαδες πρακτικες εναλακτικου ερωτισμου που πανω απο ολα διεπουν σχεσεις .
    δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μερικοι εχουν την ταση να αποσυνδεουν τις σχεσεις απο το bdsm .... σας κανει να νιωθετε ποιο καβλωμενοι οταν η αναστολη εχει χαθει σε καποιο αδειο ποτηρι ?
    πρεπει να εχω συμετασχει σε γκανγκ μπανκ για να εχω αποψεις εντος θεματος ? ...

    εδωσα λοιπον ενα προσωπικο παραδειγμα , λεγοντας οτι , γνωριζω πως η δικη μου αδυναμια (να θελω να βλεπω αγγελους πισω απο μια ομορφη εμφανιση) , μπορει να κρυβει κινδυνους , ισως ακομη μεγαλυτερους λογου της ιδιομορφιας της σχεσης που περιλαμβανει bdsm πρακτικες .
    Σε αυτο ομως δεν μου φταιει το διαδυκτιο ...

    και μπορουμε να κανουμε την συζητηση μεχρι αυριο το πρωι ανταλασοντας διαφορα παραδειγματα .. παντα ομως θα καταληγουμε οτι φταινε οι αδυναμιες .
     
  3. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Πάντα καλοδεχούμενο το χιούμορ!!! 
     
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    1. Εχω προτείνει αρκετές φορές να διαβάζουμε τα νήματα προσεκτικά, να κατανοούμε τον τίτλο και το θέμα που αναπτύσσονται σε αυτά και να τοποθετούμαστε μόνο αν έχουμε να γράψουμε κάτι επί του θέματος!

    2. Μιας και αναφέρεσαι στις κυρίες του φόρουμ, σαφώς υπάρχουν χοντρές έως πολύ χοντρές, σαφώς υπάρχουν προβληματικές έως πολύ προβληματικές, αλλά σαφώς υπάρχουν και ωραίες έως πολύ ωραίες γυναίκες και φυσικά όμορφοι έως και πολύ όμορφοι άνθρωποι και ευχάριστοι και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Θηλυκά που έχουν να σου προσθέσουν με το να τις γνωρίσεις. Αν οι εμπειρίες σου έχουν καταγράψει κυρίες που ανήκουν μόνο στις δυο πρώτες κατηγορίες, κοίταξε το. Μάλλον στραβά αρμενίζεις

    Kassandra, επιφυλάσσομαι.

    Αναφέρομαι και στα δύο tender

    Kατά τη γνώμη μου, όχι. Αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποσδόσαφαιρο θα σου δώσω ένα παράδειγμα από αυτό το χώρο. Οταν σήμερα εμφανίζεται κάποια ως φανατικός γάβρος και την επομένη το γυρίζει σε αμετανόητος βαζέλας βρίζοντας και κατηγορώντας τον ολυμπιακό, και στη συνέχεια ως ψυχή τε και σώματι γηραιός. επικρίνοντας - κατακρίνοντας και στιγματίζοντας τον παναθηναικό εξυμνώντας τον ηρακλή, αυτές δεν είναι κινήσεις που γεμίζουν το αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης του.

    Παρ' όλο που με έχουν "φωτογραφίσει" ορισμένοι-ες σε post τους, είτε με παραμύθια της χαλιμάς, είτε με διάφορες άλλες σαχλαμαρίστικες κακιούλες κλπ, προσωπικά δεν ακολουθώ τέτοιες πρακτικές. Οταν είναι να γράψω κάτι για κάποιον-α το κάνω ξεκάθαρα. Η απάντηση μου λοιπόν είναι όχι, δεν αναφέρομαι σε σένα.

    Δύο μόνο παραδείγματα σε αυτό που γράφεις.
    1. Εχω γνωρίσει κυρίες που μου έχουν εξιστορήσει την προσωπική τους έμπειρία για κάποιον περιγράφοντας τον με τα μελανότερα χρώματα και άλλες που περιγράφουν τα βιώματα τους από τον ίδιο άνθρωπο εκφράζοντας μόνο θετικά.
    2. Υπάρχουν άνθρωποι που κινούνται σε ένα χώρο που ενώ μεν υπάρχει μια γενική εποικοδομητική εικόνα προς το πρόσωπο τους από τους υπόλοιπους, στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο και τούμπαλιν

    Η ζωή δεν είναι κουτσομπολιό, ειδικότερα δε οι άνθρωποι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Προσωπικά δεν σχηματίζω ποτέ άποψη για κάποιον-α από αυτά που ακούω από τους άλλους γι' αυτόν.. Το να επηρεαστώ από τη γνώμη των άλλων, το θεωρώ ανεπάρκεια σκέψης και ελάτωμα χαρακτήρα.

    Σε θεωρώ αναρμόδια να τοποθετηθείς και για τις σχολές αυτοάμυνας και για τα τμήματα κατασκοπείας - αντιακασκοπείας των στρατιωτικών, αστυνομικών, πολιτικών και "πολιτικών" σχολών που πραγματεύονται αυτούς τους τομείς. Αν θες να μάθεις πραγματικά ποιός είναι κάποιος, με τη λογική τέτοιων υπηρεσιών, η συλλογή πληροφορίων διεξάγεται από πράκτορες και ηλεκτρονικά μέσα. Υποκλοπές πληροφοριών, αν ο στόχος διαθέτει κάτι άξιο υποκλοπής, που γίνεται με επιδίωξη την εκτίμηση και αξιολόγηση πραγματικών ή πιθανών κινδύνων ώστε να διαθέτεις περισσότερες επιλογές. Εδώ όπως καταλαβαίνει ο κάθε αναγνώστης δεν μπορεί να δουλέψει το "συλλογή - ανάλυση - σύνθεση", και για να σε καλύψω λίγο περισσότερο, ποιός και με τι γνώσεις και κριτήρια θα μπορούσε με υπομονή και αυστηρή επιμέλεια να αναλύσει, να αξιολογήσει, να συγκρίνει (και όλα αυτά ταχύτατα), ενώ ανανεώνει συνεχώς τις πληροφορίες του για να οδηγηθεί σε "ασφαλή" συμπεράσματα σύμφωνα με την ανάγκη του για διαμόρφωση μιας κάπως διασφαλισμένης άποψης για τον κάθε ενδιαφερόμενο? Σε επίπεδο προσωπικών γνωριμιών, καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω συνιστούν αστειότητες!

    Σωστό

    Eπίσης σωστό

    Καλή τοποθέτηση. Συμφωνώ.

    Δεν έχεις άδικο στο γενικό πλαίσιο της τοποθέτησης σου. Αλλά και μόνο με τη λογική δεν μπορείς να πας μακριά. Και εδώ μέσα κύριο ζητούμενο από πολλούς-ες είναι το ταξίδι.

    Kαθόλου μα καθόλου δεν ισχύει αυτό που γράφεις! Οι απαντήσεις στο τι είναι BDSM ποικίλουν όσο περίπου και τα μέλη του φόρουμ! Για παράδειγμα δεν με ενώνει τίποτα (το εντελώς αντίθετο συμβαίνει) με κάποιον που θεωρεί το bdsm γαμοσταυρίδια, ανελέητο και με λάθος τρόπο ξύλο, μυαλό τσουκνίδα και από σεξ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Ούτε με ενώνει τίποτα με αυτούς-ες που νομίζουν ότι βιώνουν το bdsm επειδή γράφουν ανελλιπώς στο φόρουμ!

    Ποιητική αδεία, θα ξεφύγω λίγο από το ρεαλιστικό της τοποθέτησης σου και θα γράψω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κάθε πρακτική του bdsm σκοπεύει και στοχεύει να αναδειχτεί η ομορφιά.

    ...............................................................................................................................................

    Επαναλαμβάνω, το θέμα είναι "κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α" και ΟΧΙ "σαλόνι ομορφιάς"
     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Θα περιμένω με αγωνία την τοποθέτησή σου...



    Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε το θέμα...Κάποιοι ίσως είχαν παρεξηγήσει ή βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον πόνο τους...πάλι...
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Seduction ...
    στο ιδιο μηκος κυμματος με την Dora , θεωρεις την απαντηση μου ασχετη με το πνευμα του νηματος ..
    σηκωνω λοιπον τα χερια ψηλα και ρωτω ευθεως τι δεν σας ειναι ξεκαθαρο σε οτι αφορα την απαντηση μου στο νημα για να το ζωγραφισω μηπως και το καταλαβετε .
    " Δεν ειναι λοιπον ο χωρος που κανει τον κινδυνο , αλλα οι αδυναμιες του χρηστη .... "

    Αποκαλεις τα μελη ενος ολοκληρου φορουμ ως :
    μεμψιμηρους , φαντασιοπληκτους , κιτρινους , αποπροσανατολιστες , κακους λυκους , κουνελια(??) , υαινες , κτλ
    Επιπλεον , αν καταλαβα καλα τον συλογισμο σου , ουτε λιγο ουτε πολυ , υποστηριζεις πως η μορφωση ειναι εγγυητης της σωματικης και ψυχολογικης ασφαλειας ... αγνοωντας προφανως οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια εκληματων προς τερψη της καβλας , οπως ο καθενας την καταλαβαινε , απο παιδεραστια εως και ανθρωποθυσιες , προερχεται κυριως απο την κοινωνικη ελιτ και αριστορκρατια οπου η μορφωση εχει δωθει απλοχερα .....
    Ο καθε ανθρωπος Seduction , εχει τον δικο του τροπο και υφος για να συμμετεχει σε μια συζητηση ,
    Ειναι ενδειξη πολιτισμου να αντιλαμβανεσαι το πνευμα και την ουσια του καθε συνομιλητη σου , διχως να τον ειρωνευεσαι ή να προσπαθεις να τον υποβιβασεις στα ματια των αλλων , δινοντας επιλεκτικη εμφαση σε λεξεις ή φρασεις .
    Αν εχεις εκπαιδευσει πολλες ... μπραβο σου ...
    Και τι μας λεει αυτο ? .... δεν καταλαβα ? .... οφειλουμε να λαβουμε καποιο δεδομενο ? ...
    και εγω λοιπον σου λεω οτι μπορει εσυ να μην τις εκπαιδευσες σωστα γι αυτο και επαθαν οτι επαθαν μετα απο σενα ... φυσικα δεν υποστηριζω κατι τετοιο , διοτι ουτε εσενα ξερω , ουτε εκεινες , ουτε τους "κακους λυκους" που βρεθηκαν στον δρομο τους , δεν σου ακογεται ομως λιγο υπεροπτικο να θεωρεις δεδομενο το αλανθαστο σου ?
    Τελος .. υπαρχουν αυτοι που πουλανε σοβαροτητα και εκεινοι που πουλανε χιουμορ (Thats me!!) ... ωστοσο , ενω η σοβαροφανεια μπορει να υοθετηθει απο ολους , .... το χιουμορ ειναι πηγαιο ....

    " Κάθε πρακτική του bdsm σκοπεύει και στοχεύει να αναδειχτεί η ομορφιά. "
    αρα διχως το bdsm βλεπεις μονο ασχημια ...?

    " Οι απαντήσεις στο τι είναι BDSM ποικίλουν όσο περίπου και τα μέλη του φόρουμ! "
    τουλαχιστον λοιπον , ενα κοινο στοιχειο των μελων του φορουμ ειναι οτι θελουν να δωσουν απαντησεις πανω στο bdsm ..... και οχι πχ στο ποσα αυγα βαζουμε στην μπεσαμελ για το παστιτσιο .. (σορυ παιδια , αλλα με την διαιτα ολο τετοια παραδειγματα μου ερχονται στον νου) ..
    να σας υπενθυμισω οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας δεν σημαινει οτι δεν ανηκει στο bdsm ... ελεος με την νοοτροπια αυτη

    " Και εδώ μέσα κύριο ζητούμενο από πολλούς-ες είναι το ταξίδι. "
    αρκει να ειναι της Seduction Lines .... οποιοσδηποτε αλλος εκτος γραφειου ταξιδευει με τον Τιτανικο ...


    Kassandra ... ο πονος δεν ειναι μονο δικος μου αλλα ολονων ... λιγοι ομως λενε τα πραγματα με το ονομα τους .
    εχω πολλες ευσωμες φιλες και ξερουν καλα ποσο σεβομαι τον ανθρωπο διπλα μου ειτε αυτος ειναι φιλος ειτε παρεα ειτε σχεση και δεν επιδιωκω εκτιμηση με ψευτιες και γλιψηματα , απο μπροστα να λεω "Ωωωω αγαπητη μου τι κανεις ? πως εισαι ? " .. και μολις γυρισω την πλατη να λεω χαμηλοφωνα στον κολητο μου : "ρε το μπαζο ... αυτος που κουβαλαει μαζι τον εχεο για σκλαβο/αφεντη ή για να τον φαει μετα ? ......" ... ασε ... τα εχω ζησει ουκ ολιγες φορες
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2010
  7. Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ο ισνουγκουντ ασχολειτε πολύ με την εμφάνιση αλλά λόγω σεμνότητας δεν θα σου δώσει απάντηση. Να σου πω εγώ λοιπόν γιατί. Επειδή όταν είσαι τόσο όμορφος όσο είναι ο ισνογκουντ έχεις κάποιες απαιτήσεις για κάτι ανάλογο. Ίδιος ο Αντώνιο Μπαντερας είναι ο άτιμος!!!  
     
  8. Απάντηση: Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ίσως να είναι κι έτσι, αλλά το πιθανότερο είναι ότι είμαι στην λίστα των μελών που αγνοεί... χο χο  
     
  9. spectrum

    spectrum Regular Member

    Δεν νομιζω να υπαρχει κανεις ιδιαιτερος κινδυνος στον χωρο μας..
    Απλα υπαρχουν ατυχεις επιλογες..

    Στο εξωτερικο μαλιστα πιθανον οι κινδυνοι να ειναι σοβαροτεροι...

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Με συγχωρεις που επεμβαινω αλλα πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
    O νηματοθετης δεν γραφει,
    "Μονο η πρακτική του bdsm σκοπεύει και στοχεύει να αναδειχτεί η ομορφιά.",
    ωστε να δικαιολογειται το σχολιο σου.
    Χρησιμοποιησε σκοπιμως τη λεξη "καθε"
    ετσι ωστε να συμπεριλαβει και αυτους-ες
    που εσυ αποκλειεις απο το "μενου" σου.
    Ετσι τουλαχιστον το εξελαβα εγω...
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    ενα λεπτακι ...
    δεν μιλαει πουθενα για ανθρωπους , μιλαει ξεκαθαρα για πρακτικες
    ομως .. με την φραση "να αναδειχθει η ομορφια" , παραμενει αοριστο ποια ομορφια εννοει ... η ομορφια του bdsm καθ'αυτου ? ... η εσωτερικη ομορφια οσων συμμετεχουν ? ... η ομορφια της σχεσης που εμπλουτιζεται και απο το bdsm ?
    ειναι λογικο λοιπον , να υποθεσει καποιος , οτι με το ιδιο σκεπτικο , η ανυπαρξια πρακτικων bdsm δεν αναδεικνυει καποια ομορφια ... μιλωντας φυσικα γενικα
     
  12. Ήρεμα μην αρχίσω τις γρήγορες. Έχω και μαστεράδικο χέρι