Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

διπλό ταμπλό?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 26 Ιουλίου 2010.

  1. doulos

    doulos Regular Member

    γειά Σ/σας,

    τις τελευταίες ημέρες έχω έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. εδώ και μερικές εβδομάδες έχω ξεκινήσει επαφή με μια Κυρία στο διαδίκτυο. έχουμε περάσει πολύ χρόνο γράφοντας μηνύματα, σε chat ενώ έχουμε μιλήσει και αρκετό χρόνο στο τηλέφωνο. μου έχει κάνει αρκετά σαφές ποιές είναι οι επιθυμίες Της και τί απαιτεί από εμένα. αρκετές από τις επιθυμίες μου συμβαδίζουν με τα θέλω Της. στο τέλος της εβδομάδας θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε την πρώτη συνάντηση. παράλληλα ερχόμουν σε επαφή στο διαδίκτυο με μια άλλη Κυρία. καθεμία από τις Κυρίες έχει τις δικές Της χάρες και θα έλεγα ότι θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω οποιαδήποτε από τις 2.

    τώρα θέλω τη γνώμη Σας. τί λένε οι άγραφοι κανόνες ηθικής του bdsm σε αυτήν την περίπτωση? να πω στις Κυρίες ότι συνομιλώ παράλληλα με μια άλλη Αφέντρα. Φοβάμαι μήπως με στείλεουν και οι δυο για βρούβες.. Από την άλλη πλευρά νομίζω ότι το δώρο της υποταγής μου είναι πολύ ωραίο και σημαντικό, οπότε, όσο είμαι ακόμα αδέσποτος, έχω το δικαίωμα να ψάξω για το καλύτερο δυνατό και να γονατίσω μπροστά στην Κυρία που θεωρώ ότι το αξίζει. τί γνώμη έχετε?
     
  2. sw

    sw

    Καλη σου μερα! 


    Σε καμια να μην πεις πως μιλας και με αλλη! Δεν την αφορα τι κανεις εσυ αν δεν της ανηκεις!
    Οταν συναντηθεις με τη μια και αποδειχθει και η πλευρα της (τι μερος του λογου ειναι) εσυ θα επιλεξεις αν σου κανει η οχι (μετα απο αρκετες συναντησεις ,ε! ). Ακομα σε περιοδο δοκιμης θα εισαι/ειναι. Δε θα σου προτεινα να συναντιεσαι παραλληλα και με την αλλη! Ισως αυτο σε μπερδεψει συναισθηματικα. Αν ομως θελεις να γνωρισεις και την αλλη,(κατα τη γνωμη μου πρεπει) ζητα μια μικρη περιοδο "αναπαυλας" απο την πρωτη, (για λογους που εσυ θα διαλεξεις να πεις- καποια προφαση που να μην την πληγωνει ή προσβαλλει φυσικα-) και συναντησε και εκεινη!
    Αλοιμονο! Θελεις το καλυτερο και το πιο ταιριαχτο για τον ανθρωπο που ενδιαφερεσαι 1000δες φορες περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο- τον εαυτο σου. Ισχυει για ολους μας αυτο! Οποιος το αμφισβητει, "μεγαλωνει η μυτη του"! .
    Αλλωστε σε ποια απο τις δυο θα μπορουσες να προσφερεις πιο αυθορμητα και με μεγαλυτερο ζηλο τον εαυτο σου; Αρα και εκεινη που θα σου ταιριαζει περισσοτερο θα εχει να "λαμβανει" και περισσοτερα (και ποιοτικα και ποσοτικα) απο σενα . Και για εκεινη ωφελος θα ειναι.

    Απο τη στιγμη ομως που θα επιλεξεις (και θα σε επιλεξει), οποια και αν ειναι τοτε η δεσμευση σου πρεπει να ειναι οριστικη και ειλικρινης!

    Καλη επιτυχια στην αναζητηση και την επιλογη σου!  


    Γι ργος

    ΥΓ ...ακου να δεις τον τυχερακια δυο δυο τις εχουνε στο Γκερμανι, και εδω αμα δε μαζευτουνε καμια 100 υ. δε θα "καταφερουνε" να κουβεντιασουνε για την "προσωπικη εμπειρια " καποιου απο αυτους ... 


    .



    .






    .





    .....πακα κανω , ε!
     
  3. Γενικά θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να γίνει η συνάντηση. (αν γίνει συνάντηση) ακόμα να κρατάς πισινή και να μην λες πολλά και τέλος αν συναντηθείς με μια από τις δυο η και με τις δυο να κρατάς και κανένα 200αρι ευρώ μαζί σου δια παν ενδεχόμενο. (Αχρείαστο να ναι)
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    Αυτό το "αδέσποτος" ακούστηκε πολύ καλό!   Γλαφυρό.

    Για τα υπόλοιπα, τίποτα νέο: συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Όσο δεν ανήκεις κάπου, είσαι ελεύθερος. Απλά, αν σε ρωτήσουν, καλό θα ήταν να μην πεις ψέματα.

    "Καλό θα ήταν" επειδή και μόνο που θέτεις το ερώτημα, αντιλαμβάνομαι ότι έχεις προδιάθεση ειλικρίνειας, οπότε το ψέμα θα σε βασανίζει.
     
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    Κατα τη γνωμη μου, μια και ο φιλος μας δεν φαινεται να εχει προθεση να κανει πλακα στον κοσμο, αντιθετα ξεχειλιζει απο αξιοπρεπεια ( !!!), επιβαλλεται να πει ψεματα (!!!), απλουστατα γιατι αναλαμβανοντας τον κοπο και την αγωνια να "εξερευνησει" τη βελτιστη σχεση (για το ωφελος και των τριων) δικαιουται να χρησιμοποιησει τη φαια ουσια του με ευελκτο και αυτονομο τροπο. Ο σκλαβος (/δουλος κτλπ.) δεν ειναι ενα αβουλο πλασμα. Δε χρειαζεται τις οδηγιες ή τους περιορισμους μιας "στενομυαλης", "εγωκεντρικης" "μοναχοφαγου" αφεντρας,
    (δεν τις γνωριζει ακομα) προκειμενου να επιλλεξει την καλυτερη κατα τη γνωμη του σχεση.
    Το αντιθετο (να το "μαρτυρησει") δεν θα θα προσθετε απολυτως τιποτα σε κανενα απο τους τρεις. Αντιθετα θα "πληγωνε" ή ισως και να "μουλαρωνε" και τις δυο. Οποτε: ζημια και για τους τρεις!
    Αμα "κολαμε" σε "ηθικες δυσιδαιμονιες" του απολυτα ειλικρινους, "αμεμπτου" χαρακτηρα, απλα προσθετουμε ακομα μια μαζοχιστικη παραμετρο δυσκολιας στην κατακτηση της απολαυσης, καθυστεροντας ή αποκλειοντας ακομα μια σχεση.
    Αν θα του ειναι αβασταχτες οι τυψεις του "ψευδους" βεβαια, ας μην το επιλεξει... Επιλογη του. συμφωνω!



    Γι ργος
     
  6. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    OK, με μπερδέψατε.  

    Δεν είπα να παρέχει περισσότερες πληροφορίες από όσες του ζητάνε. Είπα "αν σε ρωτήσουν".
    Άλλωστε, τι εντύπωση θα κάνει, αν τελικά παραδεχθεί / αποδειχθεί στη συνέχεια, ότι είχε ξεκινήσει λέγοντας ένα ψέμα; Η αλήθεια έχει ένα τρόπο να εμφανίζεται τις πιο αναπάντεχες στιγμές.

    Για να μην χρησιμοποιήσω το βαρύ πυροβολικό: είναι ατιμωτικό για τον ελεύθερο άνθρωπο να θεωρείται ψεύτης!
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    να και ενας που πιστευει στην γυναικια αθωοτητα ....
    μια πολυ καλη τακτικη εφαρμοζουν οι Αμερικανοι : " Ειμαι αθωος εκτος και αν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο.." , .... αλλα και να το αποδειξει ακομα θα επικαλστεις οτι οι αποδειξεις ηταν πλαστες , προκατσεκυασμενες και ειχαν στοχο να πληξουν το κυρος και την αξιοπιστια σου ....... εκτος αν εχεις αλλα ταλεντα .. :

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    *Οι γενικευσεις κανουν κακο σε μια ειδικη συζητηση.
    Την εντυπωση θα την κανει με τα εργα του και οχι με τα λογια του. Η διευκολυνση που του παρεχει η δικη του αληθεια ( πως τωρα που ειμαι μαζι σου και σε αφουγκραζομαι δεν ειμαι με καμια αλλη!) δινει την ευκαιρια σε εκεινη να εχει τον διαθεσιμο χρονο του, ωστε να παρατηρησει τις ουσιαστικες ποιοτητες του. Κατι που δεν μπορουν να προσφερουν οι ανουσιες"δυσιδαιμονικες ηθικες".
    Η αληθεια ειναι πολυ υποκειμενικη υποθεση!
    Επισης , για εναν ελευθερο (σκεπτομενο) ανθρωπο, εχει μεγαλη σημασια το ποιος "θεωρει"!


    Αν σε μερικους μηνες η χρόνια της το αποκαλυψει (ακομα και αν εκεινη δεν το εχει ρωτησει) ας τον "απολυσει" απο δουλο της, με μονη αιτια αυτο το γεγονος. Θα ειναι σιγουρη για το ποιος θα χασει απο την αποφαση της αυτη! Αλλα σιγουρα στην αρχη που και εκεινη θα ειναι ευθραυστη συναισθηματικα επιβαλλεται (κατα τη γνωμη μου ) να το αποκρυψει, αποφορτιζοντας την ετσι απο τους εκνευρισμους και την πιεση των συγκρισεων και δινοντας την ευκαιρια να εστιαστει σε εκεινον και οχι στους εγωισμους της! Μιλαω για μεθοδο, οχι για εξαπατηση και το τονισα στο προηγουμενο ποστ μου! Αν το μαθει δεν ξερω κι εγω απο που και δεν το εκτιμησει, τοτε δεν της αξιζει αυτος ο υποτακτικος!

    Αν τωρα, τον βολεψει το διπλο ταμπλο και αποφασισει να το κρατησει για να εχει τα "διπλα" ωφελη, θα συμφωνησω μαζι σου!

    Δεν τον ξερω το φιλο μας αλλα απο το θεμα του νηματος του δεν τον νομιζω για εκμεταλευτη!

    Γι:nod:ργος
    ΥΓ Μιλας σε μενα στον πληθυντικο;
     
  9. sniper1900

    sniper1900 New Member

    Απάντηση: διπλό ταμπλό?

    κανε αυτο που θελεις χωρις τυψεις
    ζησε την ζωη σου χωρις ενοχες
    το αν θα αποκαλυψεις η οχι το οτι ξεκινας κατι παραλληλα θα το καταλαβεις την στιγμη που θα γνωρισεις την καθεμια απο αυτες
    αυτο που θα δεις αυτο που θα αντικρισεις θα σε δωσει τις απαντησεις που ζητας
    σε καθε σχεση ο τροπος που ενεργουμε εξαρταται απο το ποιον εχουμε απεναντι μας

    ελπιζω να περασεις καλα ουτως η αλλως
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Από τη στιγμή που δεν είσαι under consideration από κάποια από τις δύο, τότε δε σε αναγκάζει κανείς να πεις τίποτα, από τη στιγμή που είσαι όμως under consideration από μία απ'τις δύο, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις άμεσα τη θέση σου στην άλλη. Αν είσαι under consideration και απ'τις δύο, τότε έχεις πετύχει το τριπλό jackpot, και έμπλεξες χοντρά τα μπούτια σου που λέγαν και στο χωριό μου και καλό είναι να ξεκαθαρίσεις λίαν συντόμως την κατάσταση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ψάξεις στο Google: BDSM Etiquette.
     
  11. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβαφτίσαμε. Τι consideration και κολοκύθια.
    Στο τσατ είπε ότι μιλάει ο άνθρωπος , δεν είπε ότι είναι έτοιμος να παντρευτεί.
    Φίλε μου , άκου κι εμένα τον τυροκόμο. Κράτα μαζί σου λεφτα και άσε τα ξεκαθαρίσματα. Ακόμα δε σε είδανε σιγά μη νοιαστούν αν εσύ το παίζεις διπλό ταμπλό. Και πως άλλωστε θα το παίξεις διπλό ταμπλο αφού πίσω από μια οθόνη μόνο ένα πράγμα μπορεί να παίξεις κι αυτο δεν ειναι το ταμπλο. Ίσως να σου κάνουν και πλάκα οπότε μην σε απασχολούν τέτοια ερωτήματα. Εάν και όταν συναντηθείτε θα δεις πως θα πάει.
     
  12. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αυτό που έγραψα συνήθως θεωρείται ένας άγραφος κανόνας ο οποίος υπάρχει στο χώρο που είμαστε εδώ και πολύ καιρό (εγώ τουλάχιστον τον βλέπω γραμμένο σε κείμενα αναρτημένα σε ιστοσελίδες του χώρου που χρονολογούνται από το 1997). Δεν διευκρινίζει τι έχουνε συζητήσει και τι έχουνε συμφωνήσει, οπότε ορθό είναι κατά την ταπεινή μου άποψη να του δώσουμε τη σωστή πληροφόριση.