Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ...και παράλληλα,"ξεχνάει" τι είδους κοινωνία δημιούργησε αυτή την κληρονομιά ,τι αξίες,τι θεσμούς είχε εκείνη η κοινωνία ...
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    βεβαιως .. οπως τα λες .. λεω μαλιστα στην επομενη μου επισκεψη , να θεωρησω για τον υπεροπτη υπαλληλο του μουσειου , οτι ειναι ανικανος να πραγματευτει με νομισματα και αντι λιρας να του δωσω κατευθειαν μπανανες ....

    Αυτο ελειψε Durcet .. να μου ζητανε να πληρωσω για να δω τα δικα μας αριστουργηματα (την ζωοφορο συγκεκριμενα ηθελα) , πραγματα που μας εκλεψε ο πορδος ελγιν .... και να του φερθω και με το γαντι ...
    νομιζω πως στην συγκεκριμενη περιτωση , η ευγενεια δεν ειναι ενδειξη πολιτισμου αλλα μαλακιας
    και μην ανησυχεις , δεν επροκειτο για καποιον ευγενικο ταπεινο υπαλληλο που δεν εφταιγε σε τιποτα .. αλλα για εναν ψευτοευγενικο , στην ουσια αγεννη , θρασυδυλλο και βουτηγμενο στην υπεροψια αγγλο

    ας απαλαγουν μερικοι απο τα κοπμλεξ κατωτεροτητας που προσπαθουν χρονια να επιβαλλουν στους Ελληνες και να εχουν τον ανδρισμο να αποκαλουν το κλεφτη , κλεφτη και οχι να του χαμογελουν ευγενικα μην τυχον και χασουν το image τους.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δύο σχόλια:

    Πρώτον, δε νομίζω να σου ζήτησε κανείς να πληρώσεις έστω και την παραμικρή πένα. Απ' όσο θυμάμαι, η είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο είναι δωρεάν (σε αντίθεση με τα υπερ(εκ)τιμημένα ελληνικά μουσεία)

    Δεύτερον, το θέμα των έργων τέχνης που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, είτε με νόμιμους είτε με παράνομους τρόπους, σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Με το να γίνεσαι, όμως, προσβλητικός απέναντι σ' έναν υπάλληλο (που κακά τα ψέματα, κάνει απλώς τη δουλειά του) δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα. Η λύση "αφού δε μπορώ να χτυπήσω το γαϊδούρι, χτυπάω το σαμάρι" ποτέ δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    για την πληρωμη στην εισοδο δεν παιρνω ορκο ... μου το εχει πει και αλλος αυτο ,εδω στο φορουμ ... αλλα δεν αλαζει το θεμα μας ...
    δεν δινω δεκαρα ποιος ειναι ο γαιδαρος και ποιος το σαμαρι μεταξυ λωποδυτων
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Μου ήρθε αυτο το mail απο ενα φιλο που ολο προωθει διαφορα σοφα...

    Προβληματίζομαι... -Καλημέρα στο φόρουμ.

    έχω το παιδάκι στο αβατάρ μου, είναι 9 ετών.
    του αγόρασε η μάνα του ενα BMX (είχε ένα απλό μικρό πριν) το οποίο δεν καλοκουμαντάρει ακόμα
    στις παραινέσεις μου να φοράει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κράνος που του είχα πάρει πέρσι, δεν βρήκα ανταπόκριση ούτε από τον μικρό (λογικό) αλλά ούτε και από την μάνα του (παράλογο κατ'εμέ)
    με την δικαιολογία (άκουσον άκουσον) ότι οι άλλοι πατεράδες δεν το επιβάλλουν στα παιδιά τους και τα αφήνουν να κανουν ποδήλατο και ταρζανιες χωρίς έστω τα στοιχειώδη!

    τι λέτε να κάνω; όσες προσπάθειες έκανα να της δώσω να καταλάβει ότι η ταχύτητα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο αν χτυπήσει π.χ. σε κανά κράσπεδο με το κεφάλι του πέφτοντας.

    -Παίρνεις ενα αυγό... το δείχνεις στην γυναίκα σου και της λές κοίτα τι θα κάνω τώρα.

    Το πετάς στο έδαφος και φυσικά αυτό σπάει και γίνεται κομμάτια.

    Γυρνάς την κοιτάς και της λές...

    Το αυγό ήταν το κρανίο του παιδιού μας. Η πρόσκρουση του με το έδαφος είναι περίπου 5-10χλμ/ώρα. Υπόψη οτι τρέχουμε με τόση ταχύτητα... άρα το ποδήλατο πάει πιο γρήγορα.
    Νομίζω οτι θα πάρει μια ιδέα.

    Εναλλακτικά για να μην την έχεις να σε βάζει να σφουγγαρίζεις μετά , μπορεις να την ρωτήσεις πόσο πονάει το κεφάλι της όταν κάποια στιγμή χτύπησε σε ανοιχτό ντουλάπι ή κάτι παρόμοιο. Υπόψη οτι εκεί η ταχύτητα είναι μεταξύ 2-5 χλμ την ώρα και με το ποδήλατο όπως είπαμε πάει απο 10+ χλμ.ώρα...

    Μερικές φορές με εκπλήσσει η επιπολαιότητα κάποιων γονιών


    κι ερχομαι να συμπληρωσω. Απο μικρος εκανα ποδηλατο. Πριν γινω 9. Δεν φορεσα ποτε κρανος και ευχαριστηθηκα τις τουμπες μου. Μηπως το κρανος στο πιτστιρικι με το ποδηλατο δεν ειναι θεμα υπευθυνοτητας αλλα υστερίας; Καταλαβαινω οτι τοτε ισως τα πραγματα στις γειτονιες που εκανα ποδηλατο ηταν πιο ηρεμα, αλλα και παλι υπερβολη μου φαινεται..... Μπορει να ειμαι και λαθος
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    δεν εισαι λαθος ... περι υστεριας προκειται ...
    οι ανθρωποι κανουν τα παντα για να προφυλαχτουν απο μια γρατζουνια , αντε καταγματακι ... αλλα θεωρουν πχ τον καρκινο , για τον οποιο ευθυνονται πασης ειδους μαλακιες που αποκαλουμε "τροφες" , καπνισμα .. κλπ κλπ κλπ ... οτι ειναι θεμα τυχης , και αμα σου κατσει σου εκατσε ...
    Αντι να μαθουν το παιδι τους να στιβει πορτοκαλι , φερνουν στο σπιτι Αμιτα ...
    Αντι να μαθουν στο παιδι οτι η μπλέ , πρασινη , κοκκινη , κιτρινη μαλακια που βαζουν στο στομα , ΔΕΝ ειναι τροφη αλλα χρωστικη ουσια , γεμιζουν το ψυγειο με καθε λογης "λιχουδια" .
    Αντι να διδαξουν την ασκηση και την γυμναστικη , τους αγοραζουν την παιγδομηχανη που θα απασχολησει τα παιδια και θα αφησει εκεινους στην ησυχια τους .
    Το παιζουν ωριμοι γονεις , υποδεικνυοντας να βαζουν την ζωνη ασφαλειας στο αυτοκινητο , ενω καπνιζουν μπροστα στα παιδια απο τον καιρο που γεννηθηκαν .
    πιστευω οτι κανενα κρανος και καμια ζωνη , δεν θα σε σωσει αν σου λειπει η παιδεια για το πως να προσεχεις και να συντηρεις σωστα τον εαυτο σου

    --------------------------------------

    ξερει κανεις τι σημαινει "κοινωνικος δαρβινισμος" ?
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2010
  7. Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Είσαι καθόλου με τα καλά σου; :crying:Έκανες τέτοιο πράγμα στον ανυποψίαστο άνθρωπο;   Αν ταυτιζόμουν θα ένιωθα ντροπιασμένος σαν Έλληνας αλλά ευτυχώς δεν ταυτίζομαι. Πάντως κι εγώ δεν θα ξεχνούσα τη φάτσα σου αν ποτέ σου περνούσαν ζουρλομανδύα.
    Η κατάσταση σου χειροτερεύει και σκέφτομαι ότι προσπαθούσα να σε λογικέψω με ερωτήσεις και επιχειρήματα. Κρίμα τον κόπο μου. Πλάκα είχα. Τώρα λυπάμαι τους υπολοίπους που προσπαθούν να συζητήσουν λογικά μαζί σου . Τι μάταιος κόπος ρε ισνογκουντ
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ήταν 2-3 άτομα που με γυρνούσαν τα άντερα όποτε τους έβλεπα να ποστάρουν εδώ μέσα
    Πάνω σ αυτούς προστέθηκαν και 1-2 νέα φιντανάκια εδώ μέσα
    Εύχομαι αν στο τέλος ξεράσω , να το κάνω τουλάχιστον πάνω τους
     
  9. Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    danos ποιοί είναι αυτοί που σου γυρνούσαν τα άντερα όποτε τους έβλεπες να ποστάρουν εδώ μέσα;
    Ποιοι ειναι αυτοι που προστέθηκαν;
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Δεν φαντάζομαι να θες ΑΦΜ και αριθμό ταυτότητας
    Αλλά θα σε δώσω ένα βασικό στοιχείο πολύ ουσιώδες  
    Είναι μέλη του φόρουμ:evil:
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ναι, αλλα μέλος του φόρουμ είσαι κι εσυ.
    Όχι , ΑΦΜ δεν θέλω. Τα νικ τους θα ήταν αρκετά. Φαντάζομαι πως αν πιστεύεις ότι αξίζουν το ξέρασμα δεν τους έχεις σε καμιά υπόληψη οπότε δεν θα σε ένοιαζε να γράψεις και ποιοι είναι.
    Αν πάλι πιστεύεις ότι αξίζουν το ξέρασμα ομοίως σημαίνει ότι δεν τους έχεις σε υπόληψη αλλά αν δεν λες τα ονόματα τους ίσως και να σημαίνει ότι τους φοβάσαι. (πχ μπορεί να φοβάσαι τις ατάκες τους η να φοβάσαι μην σε αντιπαθησουν οι φιλοι τους)
    Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Κατά βάθος να μην πιστεύεις ότι αξίζουν ξέρασμα και γι’ αυτό να μην λες τα ονόματα.
    Προσωπικά αποφεύγω να γράφω «είναι κάποιος που…» η «υπάρχουν μερικοί που…» Όταν θέλω να απευθυνθώ σε κάποιον το κάνω. Όταν για κάποιο λογο δεν μπορώ η δεν θέλω να αναφερθώ στο όνομα του/ς δεν γράφω τίποτα.