Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Καλά το θέτεις Perri, αλλά έχω να σου προτείνω να οδηγήσεις τη σκέψη σου και σε δύο επιπλέον σημεία..
    Α. Εχει καταγγελθεί επώνυμα (εννοώ έχει αναφερθεί συγκεκριμένο nick) ότι κάποιος ή κάποια έχει εκμεταλευτεί οικονομικά άλλα μέλη και δεν υπήρξαν απαντήσεις? Tα "φωτογραφίζω" και τα "αφήνω να εννοηθεί" για μένα είναι χαζομάρες. Το ίδιο και οι διαδικτυακές "καταγγελίες".
    Β. Και καταγγελία να γινόταν, γιατί να επιλεχθεί μόνο το φόρουμ ως μέσον και όχι τα προβλεπόμενα από το νόμο; Δεν είναι χαζό κατά τη γνώμη σου, να σου τρώει κάποιος χρήματα και σε ότι αφορά το φόρουμ να ξεκαντινιάζεσαι, αλλά σε ότι αφορά το νόμο να το παίζεις υπεράνω;

    Οπως έγραψα, αστεία πράγματα.

    Δεν είμαστε δικαστήριο, τουλάχιστον εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως μέλος ενός δικαστηρίου που θα ερευνά και θα αποφασίζει αν το κάθε κουτσομπολιό είναι πραγματικότητα ή αληθινό γεγονός ώστε να πάρω την ανάλογη θέση και στάση.

    Την καλησπέρα μου και από μένα

    Συμφωνώ Νiveni
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α


    Αγαπητή Ninevi, μιλάω για απατεώνες κάθε φύλου και μην σου φαίνεται τίποτα αδιανόητο, αγαπητή μου.
    Φυσικά δεν μιλάω για επαγγελματίες του είδους, αυτές/οί εξασκούν ένα επάγγελμα και δικαίως τα πέρνουν και σωστά τα δίνουν οι πελλάτες/ισες.

    Οι απατεώνες υπάρχουν σε όλα τα φύλα, αγαπητή μου, ακόμα και στο τρίτο...  

    Εγώ λοιπόν σε ένα φόρουμ που είμαι μέλος δεν δέχομαι να υπάρχουν απατεώνες αρσενικοί ή θηλυκοί που δεν δηλώνουν επαγγελματίες και παρ΄αυτά εκμεταλεύονται οικονομικά άλλα μέλη την στιγμή μάλιστα που τα μέλη αυτά το καταγγέλουν δημόσια.

    Εδώ είναι εναλλακτικό σεξουαλικό φόρουμ και όχι φόρουμ για μπίζνες, ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι/ες και ας μετακομίσουν σε φόρα για μπίζνες...
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  3. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Όποιος κάνει, βρίσκει και τα κάνει. Καλά κάνουν οι subs και ξεσπαθώνουν σε άλλα νήματα ότι δεν είναι ηλίθια όντα γιατί δεν είναι. Αυτομάτως, κάνουν και οι ίδιοι τις επιλογές τους και δέχονται την όποια συνέπεια αυτές φέρουν. Συμφωνώ απόλυτα στο ότι εδώ είναι ένα φόρουμ εναλλακτικού σεξ και όχι επιχειρήσεων. Άλλο τόσο δεν είναι και νομικής.
    Α, ποινικό αδίκημα μιας και πιάσαμε τα νομικά, θεωρείται και η συκοφαντία. Λέγοντας για κάποιον ότι έκανε κάτι χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και μάρτυρες (δυστυχώς), τότε μπορείς να βγεις και κερατάς και ζημειωμένος, καθότι ο ίδιος μια χαρά μπορεί να σε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Σωστό για το nick, ο καταγγέλων πρέπει να αναφέρει και το nick για να μπορεί και ο καταγγελόμενος να πράξει ανάλογα αν ο άλλος/η λέει ψέματα.

    Ισχύει όμως και το: ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός/ή κρυφό καμάρι... 
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Το έχω αναφέρει και αυτό σε προηγούμενο ποστ μου.
    Αν δεν έχεις πραγματικές αποδείξεις μην καταγγέλεις ποτέ γιατί και δίκιο να έχεις θα βρεθείς εσύ ένοχος.
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  6. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    ...και ο νικητής να κάνει τον ηττημένο μπιτσιόλα του.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Κάποιος εκμεταλλεύτηκε οικονομικά δύο μέλη, δύο γυναίκες, με την δικαιολογία ότι επρόκειτο για δανεικά, τα οποία θα επέστρεφε. Δεν καταγγέλθηκε επώνυμα διότι αυτό θα άφηνε το φόρουμ ανοιχτό σε περαιτέρω αισχροκέρδεια από τον αισχρό και αλήτη. Βασιστήκαμε μέχρι τώρα στη μεταξύ μας επικοινωνία και στη διάχυση πληροφοριών.

    Ποιος σου είπε ότι οι κοπέλες δεν έχουν προσφύγει στα προβλεπόμενα από το νόμο;
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Μια φορά και ένα καιρό... πήγε η γάτα στο χορό, και δεν χόρευε καλά. και της κόψαν την ουρά, και την πήγαν στο παλάτι και της βάλανε αλάτι... Είναι κι αυτό ένα "επιχείρημα" (!)

    Περίφημα! Αρα σύντομα θα μάθουμε όλοι μας ποιός είναι αυτός ο κάποιος που ακολουθεί πρακτικές τις οποίες πολύ σωστά κατακεραυνώνει ο Perris. Αυτό ναι, θα βοηθήσει το φόρουμ.

    Ας φύγουμε τώρα από το ξεκατίνιασμα και τα κουτσομπολιά και ας επιστρέψουμε στο τίτλο και στο θέμα του.

    Το πρώτο είναι κάτι που θα βοηθήσει αρκετές και αρκετούς. Το δεύτερο κατά τη γνώμη μου θα πρόσθετε μόνο στην εικόνα Τατιανισμού του φόρουμ.

    Αυτός ο ανοιχτός διαδικτυακός τόπος συζήτησης στον οποίο είμαστε μέλη, πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχει ως τόπος ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών. (Αλλά και επικοινωνίας). Εχει βοηθήσει χιλιάδες αναγνώστες στην εύκολη μετάβαση τους στην γενική και ειδική πληροφορία και γνώση για το BDSM. Ας τον διατηρήσουμε ως τέτοιον. Αν μη τι άλλο ο καθένας μας από τη πλευρά του, από τη στιγμή που είναι αδύνατο να τον προστατέψουμε από την κοτσανολογία, την παπαρολογία, την σαχλαρομανία και λοιπές τρίχες κατσαρές..., ας προσπαθήσει να τον διαφυλάξει άπό τον κιτρινισμό και τη λασπολογία όπως μπορεί.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Με την αγάπη που έχω μερικές φορές στις "υπέρ του ήσσονος λόγου" θέσεις, αυτό που υποστήριξα είναι ότι το κουταομπολιό έχει μια αξία ως μέσο επικοινωνίας και δεν είναι το θέμα να το βδελύσσεται κανείς είναι να μην του δίνει τροφή.

    Από το πρώτο μου ποστ εδώ το είπα ότι δεν κουτσομπολεύω και ότι δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά χαζά. Μακάρι να έκαναν το ίδιο και ορισμένοι Κύριοι.

    Δυστυχώς, μία ατάκα τύπου "έλα μωρέ τώρα δύο φορές μόνο έπαιξα μαζί της καί τί έγινε, σιγά" μπορεί να διαδοθεί σαν φωτιά στα σπαρτά, και πολύ καλά κάνει. Γι αυτό λέω ότι ο κίνδυνος είναι πιο πολύ στην αισθητική και τα συναισθήματα των μελών παρά από ακραία βίαια ξεσπάσματα του οποιουδήποτε, τα οποία είναι - φαίνεται - μάλλον σπάνια.

    Δεν έχω ποτέ πέσει θύμα κακομεταχείρισης, ούτε και καμία φίλη μου, όμως έχω ακούσει τον πάταγο από διάφορα οικοδομήματα που γκρεμίζονταν γιατί είίχαν στηθεί πάνω στην ξεροκεφαλιά της υποτακτικής να πιστεύει και καλά ότι βγήκε αυτόν που έψαχνε ενώ ήταν οφθαλμοφανές ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε.

    Γι αυτό λέω να κρίνει κάποια από τα μικρά τα μεγάλα και να συμπεραίνει, όσο είναι καιρός και όσο μπορεί, γιατί όταν έρθει η ώρα των μεγάλων είναι πια αργά, έχει κάνει τις επιλογές της και η απογοήτευση μιας κακής επιλογής θα πονάει για αρκετόν καιρό.

    Λάθη γίνονται στις σχέσεις, πολύ οδυνηρά, ίσως και για τους δύο, αλλά είναι σπουδαία υπόθεση για κάθε άνθρωπο, όχι μόνο για υποτακτικές να ξέρει ότι αυτοί που επέλεξε για ερωτικούς συνοδοιπόρους αποδείχτηκαν εντάξει, είτε η διαδρομή ήταν μικρή είτε ήταν μεγάλη.

    Από τα λάθη του μαθαίνει κανείς, από τις κακές επιλογές ανθρώπων δεν ξέρω, δεν παίρνω όρκο. Είναι πιστεύω, εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο ένστικτο επιλογής του καθένα.

    Υπάρχουν μικρά πράγματα που τα λέει όλα. Μερικά από αυτά με διαολίζουν πολύ πολύ περισσότερο από τα μαγειρέματα της Lady - σπλά δεν μπαίνει κανείς στην κουζίνα της αν δεν του αρέσουν, ή από ξαφνικά αδυνατισμένα πορτοφόλια - κάτι άλλο αφήνουμε ανοιχτό και ρευστό, όχι τα πορτοφόλια μας κυρίες μου και συγνώμη δηλαδή  

     
     
    Last edited by a moderator: 30 Ιουλίου 2010
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Δεν απαντώ σε εσένα προσωπικά αλλά στην νοοτροπία.
    Αφού λοιπόν ένας αντρας έφαγε χρήματα από δύο γυναίκες, έστω και απελπισμένες, ανόητες και ευάλωτες και άρα ας πρόσεχαν και αφού κατά κάποιον τρόπο η απελπισία, η ανθρώπινη αδυναμία, εξισώνεται με την εκμετάλλευση, την απατεωνιά, που οσμίζεται και απομυζεί την αδυναμία αυτή (απελπισία), και αφού όλα τακτοποιούνται μέσα μας, (ευτυχώς εμείς είμαστε οι έξυπνες και τέτοιες βλακείες δεν κάνουμε, ούτε εγώ έχω κάνει τέτοιες βλακείες), φαντάσου τί αντιμετώπιση θα έχει η εικοσάχρονη που (τυχόν) θα έβγαινε να πει ότι κακοποιήθηκε. (αν κακοποιήθηκε). Τυχαία νομίζεις ότι τα θύματα κακοποίησης δεν βγαίνουν να μιλήσουν? Δες τί γίνεται εδώ μέσα, πώς αντιμετωπίζεται η αδυναμία των ανθρώπων.

    Μέχρι τότε... καλό είναι να μην μπαίνετε σε κολοαμάξια μεσήλικων Masters, που αρέσκονται σε φρέσκια σάρκα και τρώνε χρήματα απελπισμένων γυναικών. Α, μη τί άλλο είναι θέμα αισθητικής.
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Προσωπικά θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι γλοιώδεις άνθρωποι, αλλά απ'τη στιγμή που υπάρχουν και ακόμη δε περισσότερο όταν γίνεται μια νομική κίνηση εναντίον τους, ας περιμένουμε την έκβαση της υπόθεσης και μετά ας ανοιχτούν τα χαρτιά. Τουλάχιστον έτσι και το community και ο κώλος του οποιουδήποτε βγει έξω και πει δημόσια οτι ο Χ/Υ/Ζ έφαγε τα χρήματα θα είναι καλυμμένος.
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    H νοοτροπία στη δικιά μου περίπτωση, περιορίζεται σε ό,τι ανέφερα για επιλογές που μπορεί να αποφύγει το υ. Το να κακοποιηθεί μία γυναίκα σεξουαλικά, να παρατηθεί και μάλιστα να θεωρηθεί ότι τα 'θελε όντας sub, δεν περιλαμβάνεται στο "Βρίσκει και τα κάνει" που έγραψα. Ακόμα και αν ηλιθιωδώς αυτή η sub μπει σε ένα αμάξι ενός ανδρείκελου που δεν γνωρίζει και από χτες.
    Πάντως, αν έγινε όντως ποτέ κάτι τέτοιο, είναι (μάλλον ήταν) πολύ ευκολότερο να καταγγελθεί και να πιαστεί αυτός που το έκανε, σε σχέση με μία περίπτωση χρηματικής εξαπάτησης χωρίς αποδείξεις. Αρκεί να το θέλει και η ίδια.