Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    πολυ μικρο ποσοστο οσων γυναικων το εχουν υποστει καταφευγουν σε καταγγελια!
    Γι: ργος
     
  2. Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α


    Είσαι πράγματι τόσο έντιμος? Ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μου. Νομίζω θα κλάψω... 
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Και βέβαια είναι επιχείρημα, εφόσον ο θρασύτατος Κύριος Χούτσπα μπορεί να κάνει μήνυση στο φόρουμ για συκοφαντική δυσφήμιση. Κάτι άλλο που μπορεί να κάνει, είναι αυτό, όπως πολύ εύστοχα επεσήμανες στο αρχικό σου ποστ:

    Βεβαίως, για να λειτουργήσει ένας εκβιασμός, ο άλλος (η άλλη εν προκειμένω) πρέπει να φοβάται. Όσον αφορά την μία εκ των δύο θυμάτων, δηλώνω δημοσίως ότι δεν φοβάται. Είναι αστείο, πραγματικά, αλλά έμαθα από τους εκπαιδευτές μου να μην φοβάμαι τίποτε και κανέναν...

    Από τότε που μπήκε εκείνο το νήμα, Case Study 1: Ο Απατεώνας, παρατηρώ ότι έχεις πάθει σχεδόν ψύχωση με τα κουτσομπολιά και τον κιτρινισμό και την προστασία του φόρουμ από τις "Τατιάνες". Για κάποιο λόγο, δείχνεις να έχεις θιγεί προσωπικά από τις καταγγελίες των δύο μελών του φόρουμ. Το ότι το ένα μέλος δήλωνε σκλάβα σου για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και το ότι το άλλο ήταν εκπαιδευόμενή σου για ένα χρόνο, δεν είναι αρκετά στοιχεία κατά την άποψή μου ώστε να σε κάνουν να νιώθεις ότι έχει αμαυρωθεί η φήμη σου. Μπορεί να μιλούσαν για κάποιον άλλον που δανείστηκε χρήματα από αυτές και μετά δεν ήθελε να τα επιστρέψει. Είναι ή δεν είναι δυνατόν να μιλούσαν για κάποιον άλλον;

    Πέραν τούτου, θα ήθελα όλοι να αναλογισθείτε το εξής: πόσο "Τατιάνες" μπορεί να είναι πράγματι αυτές οι δύο γυναίκες; Είναι δυνατόν και οι δυο τους, εντελώς άγνωστες μεταξύ τους, με διαφορά 3 ετών στη σχέση τους, να έτυχε και οι δύο να είναι απελπισμένες, να έτυχε και οι δύο να ερωτευθούν, να έτυχε και οι δύο να θέλουν να εκδικηθούν τον ίδιο τύπο, να έτυχε και οι δύο να λένε τα ίδια ψέματα, και όλα αυτά με κίνδυνο να φαίνονται σαν απελπισμένες χαζές στον χορό των βρυκολάκων* του φόρουμ;

    Υπάρχουν ένα σωρό όμορφα BDSM θέματα που είναι πρόσφορα για συζήτηση, έστω και εν μέσω καλοκαιριού. Προτείνω ψυχραιμία, σε όλους, και ενασχόληση με το ευγενές BDSM...


    *Κατά την άποψή μου, φταίει μόνο ο απατεώνας σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως στις περιπτώσεις βιασμών φταίει μόνο ο βιαστής. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, κατ' εμέ δεν έχει ιδέα περί ποινικού δικαίου. Οι περισσότεροι άνθρωποι βεβαίως, δεν έχουν...Έτσι δικαιολογείται ο καθ' ημάς "βαμπιρισμός", οι δημόσιοι λιθοβολισμοί των θυμάτων βιασμών σε κάποια αραβικά οπισθοδρομικά κράτη κλπ.
     
  4. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Φιλε Περρι,

    *Μεσα σε ετουτο εδω το χωρο που "συναντιομαστε" για να επικοινωνησουμε, ο καθενας μας "λεει" οτι θελει!
    Το "φορουμ" κανει οτι αυτο επιλεγει την καθε φορα και δεν θα το κρινω εγω. Μια και ειναι ιδιωτικο και δεχομαι τους ορους του και γινομαι μελος του, κατω απο αυτους τους ορους, δεν μπορω να παραπονεθω για τις επιλογες αυτες.
    Η υπαρξη του "φορουμ" αυτου για μενα παιζει διασκεδαστικο ρολο, αντε να σου πω και ρολο "αναψυχης"!
    Τιποτε περισσοτερο (παρα το γεγονος πως εδω γνωρισα την ιδανικη μου συντροφο, κατι που οφειλεται ομως σε εκεινη και εμενα και οχι στο "μεσον" αυτο. Θα μπορουσε να συμβει οπουδηποτε αλλου).

    Το "φορουμ" δεν εχει θεσμικο χαρακτηρα και δεν μπορω να δωσω βαση στα "λεγομενα" των "διαφορων πληκτρολογιων" που αλλοτε γελαω αλλοτε προσπερναω, αλλοτε αηδιαζω, αλλοτε συλλογιζομαι κλπ.
    Συνεπως ειτε "διαβασω": "-καποιος μου εκανε αυτο και εκεινο", ειτε "διαβασω": "-εγω δεν εκανα ουτε αυτο ουτε εκεινο" ,μου κανει το ιδιο και το αυτο! Του ενος μπορει να το σβησουν και ποτε να μην "υπηρξε" (το γραπτο του) του αλλου παλι οχι. Και το αναποδο ενδεχομενως. (και στη "διασκεδαστικη" βαση που ειπαμε , καλα κανουν, να σβηνουν την "αντιδικια") .

    Αν καποιος εχει σοβαρο "θεμα" με καποιον αλλο απο εδω μεσα, που το "θεμα" τους μεταφερθηκε "εκει εξω",υπαρχουν τα νομικα/θεσμικα μεσα, οπου ΕΚΕΙ μπορει να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ , οπως και ο αλλος ΕΚΕΙ μπορει να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ με τις αρμοζουσες νομικες διαδικασιες.

    "Εδω μεσα" δεν γνωριζει κανεις κανενα! Η "μηνυση" και η "δυσφημηση" δεν εχουν θεση "εδω". Οι αναφορες καποιων σε αυτες εχουν "διασκεδαστικο επικοινωνιακο χαρακτηρα"! Μικρης διαρκειας γιατι σβηνονται.

    Με γνωριζεις και σε γνωριζω γιατι εχουμε συναντηθει, εχουμε συναναστραφει ο ενας τον αλλο, εχουμε μια "τριβη" και εχουμε διαμορφωσει ο ενας για τον αλλο την αποψη που εχουμε διαμορφωσει! Ουτε το απειροελαχιστο αυτης της αποψης δεν θα μπορουσαμε να εχουμε μονο απο την ιντερνετικη μας επαφη!

    Συμπερασματικα δεν εχει σημασια για μενα αν ενα μελος του φορουμ "βαλλεται" απο ενα αλλο, η απο 100 αλλα, απο τη στιγμη που δεν ξερω κανενα απο τα 101 μελη δια ζωσης! (μπορει ολοι οι διαλογοι να γινονται απο τον ιδιο υπολογιστη!)
    Οποτε κανενας κινδυνος δεν διατρεχεται οσο η γνωριμια παραμενει ιντερνετικη.

    Οταν φυγει απο το ιντερνετικο επιπεδο εκει πρεπει να παρουν ολη την ευθυνη οι ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ο καθενας για τον εαυτο του! Και η μια και η αλλη πλευρα θα παρει τα αποτελεσματα που "αναζητα" σε συναρτηση παντα με τα "ρισκα". Αλλα οι πραξεις τους, υποκεινται πλεον σε θεσμικα πλαισια και οχι στα βιρτσουαλ ιντερνετικα.

    **Θα συμφωνησω μαζι σου!

    *** Η οικονομικη ζημια ειναι κατα τη γνωμη μου, πολυ ηπιοτερη της ψυχολογικης! Αλλα ειπαμε πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ! Εδω μεσα λεμε "ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ"!!! δεν μετραει τι λεμε εδω μεσα! Πρεπει να το παρουμε χαμπαρι αυτο!
    Ως εκ τουτου ουσες "ανυπαρκτες ιντερνετικες περσονες" ολοι μας εδω μεσα δεν εχουμε καμια τετοια υποσταση να μοιραστουμε καμια ευθυνη για οτιδηποτε "ΛΕΓΕΤΑΙ" εδω μεσα! Και πολυ περισσοτερο για το τι γινεται ΕΚΕΙ ΕΞΩ, αναμεσα σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε!
    Μεσα στο "Φορουμ" κανενα μελος δεν εχει συλλογικη δραση, και οι πραξεις του διαδραματιζονται μονο "εξω" απο αυτο!

    **** Να "συγκαλυψεις" η να "εναντιωθεις" σε τετοιες αναφορες, εδω "μεσα" μπορεις να το κανεις μονο σε φιλολογικο/φιλοσοφικο επιπεδο, μια και ειπαμε οποιαδηποτε αναφορα (σε οτιδηποτε) δεν ξερεις αν ειναι πραγματικη η φανταστικη! Εδω διαβαζεις πραγματα στα θρεντ: personal experiences, και αμφισβητεις χωρις να μπορεις να αποδειξεις αν ειναι πραγματικα η οχι!
    Σε αναφορες "κακοποιησης" ή "εκμεταλευσης" μπορεις να δωσεις βαση με βεβαιοτητα; Αν δεν το διαβασεις και στην εφημεριδα, νομιζω πως οχι!

    Μονο στην περιπτωση που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ το "θυμα" δια ζωσης και εχεις στενες σχεσεις μαζι του και το εμπιστευεσαι λογω της μακροχρονης σταθερης συμπεριφορας του μπορεις να εχεις βασιμες ενδειξεις για το θεμα του! Αλλα ο μονος αρμοδιος να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την υποθεση ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΥΜΑ!


    Σε καμια περιπτωση δεν υπαινισομαι πως το θυμα, δεν ειναι το θυμα, επειδη απαξιει να κανει τετοιες ενεργειες, ειτε γιατι το τραυμα το εχει ξεπερασει/επουλωσει, ειτε γιατι το ποσό το θεωρει ασυμφορα διεκδικησιμο...
    Αλλο το ενα και αλλο το αλλο!


    Γι:nod:ργος
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Σε ερωτικη συντροφο ποτε δεν θα εδινα λεφτα υπο τον ορο να μου τα επιστρεψει!

    Γι:nod:ργος
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2010
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Σε εκτιμώ ιδιαίτερα σαν άνθρωπο το λίγο που σε γνώρισα και είμαι σίγουρη ότι τα κριτήριά σου σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν τα καλύτερα για την όποια κατάσταση αντιμετώπιζες.  
    Προσωπικά δεν είμαι φεμινίστρια και μου φαίνεται ιδιαίτερα απωθητικό άντρας να ζητάει χρήματα από γυναίκα ή να της κλαίγεται για τέτοια.
    Όμως.
    Το "που λέει ο λόγος" στο παράδειγμα με τον αδερφό μου, υπάρχει λόγος που το έβαλα. Αναγνωρίζω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και κάποιον μπορεί να τον έχουμε σαν οικογένειά μας και ας μην είναι "αίμα" μας. Μόνοι μας κιόλας, μπορεί να βγάλουμε λεφτά από το πορτοφόλι μας και να του τα δώσουμε για να μην τον βλέπουμε να υποφέρει. Και μάλιστα να μην παίρνουμε και όχι ως απάντηση.
    Επειδή όμως το νήμα έχει ως θέμα τους κινδύνους και τις βιαστικές επιλογές και αναφέρθηκαν επανειλημμένως οι νέοι και νέες subs (του φόρουμ), επιμένω να θεωρώ ανόητο το να μην απαξιώσει -ειδικά- μία γυναίκα sub, τον όποιο "Μάστερ" της ζητήσει λεφτά στο μήνα επάνω (πάλι) που λέει ο λόγος. Χωρίς μάλιστα ο ίδιος να επιμένει για γραπτή απόδειξη.
     
  7. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    O συναισθηματικος παραγωντας, ειναι τοσο αδυσοπητος, τις στιγμες εκεινες που καποιος/α, ειναι φορτισμενος/η, που μονο κατοπιν εορτης δειχνει η πραξη την γυμνη απουσια αυτης της σκοπιμοτητας (του αποδεικτικου στοιχειου).


    Γι ργος
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    έχει τύχει να κάνω "παιχνίδι" και να υποφέρω, να με βασανίσει υπερβολικά και άγαρμπα , αλλά το ήξερα ότι ήταν καινούργια και το ήξερα ότι ήταν σχεδόν τρελή . δεν παραπονέθηκα ήξερα ότι πάω να παίξω ζάρια με την ακαιρεότητά μου ...

    έχω ακούσει επίσης ανάλογες περιπτώσεις κακομεταχείρησης είτε σωματικής είτε πνευματικής είτε οικονομικής είτε πολιτιστικής ..! αλλά σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις το ξέρανε ότι θα συμβεί καμία/νεις δεν παραπονέθηκε ...

    όσο αφορά για τις μετέπειτα εξελίξεις πάνω στη σχέση είναι όπως και σε κάθε "φυσιολογική" σχέση ,στοιχεία ασχήμιας τους καθενός που εμφανίζονται στη πορεία ...

    επίσης κάπου διάβασα για χειραγώγηση ανδρών σε σκλάβες ,που και καλά για να τις "προστατέψουν" καταλήγουν "νταβατζήδες" τους ... ναι ισχύει αυτό και το επιβεβαιώνω ,το έχω παρατηρήσει αλλά είναι δύσκολο να κατανοησείς τα όρια του "νταβατζηλικίου" πολλές φορές συμβαίνει άθελα ,αλλά η εφαρμογή μίας bdsm-police με βρίσκει κάθετα αντίθετο ,είμαστε άνθρωποι .

    τέλος κάτι σχετικό Biggest Diamond Mine | Weirdomatic
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Eνώ γράφεις αυτό tender, αυτοαναιρείσαι παίρνοντας ως δεδομένο και ως την υπέρτατη αλήθεια το παρακάτω που γράφεις:

    Κάποια λοιπόν που ξαμολήθηκε εδώ μέσα αγριεμένη, (λες και είναι η πρώτη ή θα είναι η τελευταία) πέταξε τη μαλακία της, ήρθε και μια ακόμα και "συνηγόρησε" και αυτομάτως η μαλακία βαπτίστηκε ως η ύψιστη πραγματικότητα και ως τέτοια πήραν θέση πολλοί-ες αλλά και εσύ από τη μεριά σου, κατακρίνεις και τον Κ, λες και ήσουν μπροστά στο περιστατικό! Αυτή η "λογική" δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα.

    Βασιζόμενοι στην ίδια "λογική" κάποιοι και κάποιες έχουν πάρει επίσης ως δεδομένο (!) την "καταγγελία" της οικονομικής εκμετάλευσης και ενώ ανακοινώθηκε πως το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης δεν περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης, αλλά συνεχίζουν με την ίδια τακτική. Ας το κάνουν, αν τους ευχαριστεί ή αν τρέφονται από παρόμοια κοτσανολογία ή άρτον και θεάματα ή όπως το ονομάζει ο καθένας.

    Κατά τη γνώμη μου ο sw παρουσίασε τη πραγματικότητα στο παρακάτω:

    και είναι κάτι, που το γνωρίζουν ή θα έπρεπε να το γνωρίζουν, όσοι και όσες έχουν ασχοληθεί έστω και λίγους μήνες με τους διαδικτυακούς τόπους συζήτησης.

    Επίσης μια λογική αντιμετώπιση είναι η παρακάτω:

    Aλλά όπως έχει γίνει εμφανές 3 μήνες τώρα, αρκετοί και αρκετές αρέσκονται να το έχουν εκλάβει ως δεδομένο. Περαστικά τους

    Δυστυχώς είναι έτσι! Πολλοί φορείς, σωματεία, οργανισμοί, ομάδες κλπ δίνουμε χρόνια τώρα, αγώνα να καταγγέλουν την κακοποίηση!

    Μετά από αυτό...

    dora_salonica
    Ποιος σου είπε ότι οι κοπέλες δεν έχουν προσφύγει στα προβλεπόμενα από το νόμο;

    Seduction
    Περίφημα! Αρα σύντομα θα μάθουμε όλοι μας ποιός είναι αυτός ο κάποιος που ακολουθεί πρακτικές τις οποίες πολύ σωστά κατακεραυνώνει ο Perris. Αυτό ναι, θα βοηθήσει το φόρουμ.

    Ας φύγουμε τώρα από το ξεκατίνιασμα και τα κουτσομπολιά και ας επιστρέψουμε στο τίτλο και στο θέμα του.


    ...πίστευα πως ο κιτρινισμός τελείωσε και το νήμα θα συνεχίσει να κινείιται στο θέμα του! Αλλά όχι, όπως λέει ο λαός μας "πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι"!

    Ο Απατεώνας οικονομικός εκμεταλευτής, έγινε και εκβιαστής τώρα; (!) Aυτό είναι στη "λογική" του να προσθέσουμε και άλλο κλάμα για να ακουστούμε περισσότερο;

    H κατρακύλα δεν έχει όρια!

    Εν πάση περιπτώσει, ευτυχώς που πλέον "βαρύνει το δράστη" και κακουργηματικό αδίκημα! Θα γλυτώσει η κοινωνία. Αντε με το καλό

    Α. Δεν έχω πάθει απλά ψύχωση. Εχω χάσει τον ύπνο μου, έχω αρχίσει ιατροφαρμακευτική αγωγή (με τις κούτες μου φέρνουν τα χάπια), επισκέπτομαι καθημερινά ψυχολόγο κλπ. Αστα. Δραματική η κατάσταση!

    "Αχ" Δώρα... Αυτό το "αχ" Δώρα σε ότι σε αφορά, αρκεί. (Β. Δεν θα κρίνω δημόσια μια εκπαιδευόμενή μου για περίπου ένα χρόνο, αλλά και το ίδιο ισχύει και για κάποια που έπαιξα για μια νύχτα. Δεν κινούμαι εγώ έτσι, δεν αφορά κανέναν και εδώ και 3+ χρόνια, το θέμα σου δεν με απασχολεί. Τώρα αν κάποια δήλωνε σκλάβα μου (!) και αυτό, με βάση τα παραπάνω, ασχολίαστο)

    Για να σοβαρευτούμε τώρα, το πρώτο post μου σε αυτό το φόρουμ, όταν δεν γνώριζα κανέναν, ήταν σε μια δημόσια δήλωση ενός Κ που απειλούσε ότι θα σπάσει στο ξύλο μια υ όταν τη συναντούσε (!). Του είχα γράψει "να μη δέρνει τόσο πολύ, αλλά να κατουράει και λίγο". Επίσης σε είχα υπερασπιστεί όταν ο κεφαΛΑΙΟΣ σου είχε επιτεθεί ξεπερνώντας τα όρια (το έχουμε ήδη ονομάσει ως: "εδώ μέσα είναι δωρεάν η μαγκιά"). Γενικά με ενοχλεί η φαμφαρολογία΄, τα κουτσομπολιά και ο κιτρινισμός και γράφω όπου, όσο και όταν εγώ γουστάρω. Τόσο απλά.

    Γ. Είναι πραγματικά πολύ αστείο και ταυτόχρονα πολύ λυπηρό, να έχουν αναγάγει κάποιοι-ες το φόρουμ ως την Εκκλησία του Δήμου ή την Βουλή ή την Πρυτανεία της Αρχαίας Αθήνας και να αναφέρονται σε λέξεις όπως "φήμη" δίδοντας τους βαρύγδουπες έννοιες (!) ΘΛΙΒΕΡΟ!

    Αλίμονο σε όσους-ες έχουν εναποθέσει στο φόρουμ το να αποκτήσουν "υπόσταση", "φήμη", "κύρος" και λοιπές παπαριές (!) Τόση απελπισία πιά;

    Δ. Ας "μιλούσαν" για τον οποιοδήποτε. Μπορεί να "μιλούν" για τον οποιονδήποτε. Την γνώμη μου (από τη στιγμή που τις έχω γνωρίσει) για το τι τις οδήγησε να κάνουν κάτι τέτοιο, αν ξεπεράσουμε το σημείο "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου" την κρατάω για τον εαυτό μου.

    Ο κάθε υποψιασμένος ή λογικός αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Για μένα η "ανάλυση" σε αυτό ή όποιο άλλο παραμυθάκι κλείνει εδώ. Οποιος-α θέλει ας συνεχίσει τη "ζωγραφική" του.

    Το νήμα έχει τίτλο "Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α", Με χαρά να συζητήσω ότι ανάλογο τεθεί

    (Μια χαρά τα γράφεις sw)
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2010
  10. sw

    sw

    Απάντηση: Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    ...το ξερω!
    και τα καταλαβαινω πολυ καλυτερα!
    ...αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, γιατι με εχει μπερδεψει η συμπεριφορα σου, ειναι το αλησμονητο, σβησμενο ποστ σου, αυτο που χανεις την ψυχραιμια σου, και επιτιθεσαι στον ευγενη και ακριβεστατο Master DO τον οποιο τυχαινει και γνωριζω προσωπικα και δεν αφηνει ιχνος αμφιβολιας, πως προκειται ασφαλως περι ΑΝΔΡΟΣ (ποσοτικα και ποιοτικα αφειδως και οφθαλμοφανως) και οχι περι μικρου αγοριου, πραγμα που περιτρανα μαρτυρα και η πλουσια και πολυπλευρα εκπεφρασμενη σκεψη του, σε καθε ποστ του, που για μενα αποτελει δοκιμιο προς φυλαξη (πραγματικα!).
    Οποτε η ειρωνια που σου καταλογιζεται απο την ιδια τη συμπεριφορα σου, (μια και δε σε γνωριζω προσωπικα και αυτη ειναι η μαρτυρια που εχω απο μερους σου....), με κανει να ειμαι που επιφυλακτικος στην ερμηνεια των λεγομενων σου.
    Λυπαμαι! 

    Γι:icon_no2:ργος
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Εχω πραγματικα σιχαθει να διαβαζω ορισμενους εδω μεσα. Ειδικα εσενα σενταξιον που καθε νημα που ανοιγεις καταληγει σε flame. Δεν εχεις καμμια συναισθηση του ποτε να σταματας να κλαψομουνιζεις. Εχει επελθει κορεσμος απο τις αποπειρες σου να μας "συνετισεις" ολους. Οπως εστρωσες κοιμησου. Το ιδιο κανουμε ολοι μας.

    Εκανες quote ενα σχολιο της tender lilly που εχει σχεση με νημα που ειχα ανοιξει εγω. Ειχα πολυ καιρο να το διαβασω και δεν θυμομουνα τι ειχε γραψει.

    @ tender lilly
    Το τι ερωτησεις εχω δικαιωμα να κανω στο σταδιο γνωριμιας μου με καποιον το οριζω μονο εγω. Κανενας Κ. Αν δεν του αρεσουν οι ερωτησεις μου, μπορει να διακοψει καθε επαφη... Εγω ειμαι υποχρεωμενη απεναντι στον εαυτο μου πανω απ'ολα, να κανω αυτο που νομιζω σωστο. Εχω δικαιωμα να ξερω τα παντα για να μπορω ν'αξιολογησω και να εμπιστευτω σιγα σιγα. Εσυ λειτουργεις διαφορετικα. Δικαιωμα σου.
    Εαν παλι κανει το λαθος να με "συνετισει" οπως προτεινεις,πριν καλα καλα τον εχω εμπιστευτει και γνωρισει, θα βρεθει με το πουλι στο χερι.

    Εαν σβηστει το ποστ μου, καλα θα κανετε να σβησετε και το τελευταιο ποστ (τουλαχιστον) απο το νημα του σενταξιον.

    Δεν εγραψα ποτε ψεματα για καμμια εμπειρια μου. Δεν κατηγγειλα κανενα. Δεν ειχε νοημα αλλωστε, διοτι δεν επεσα θυμα καποιας αξιοποινης πραξης. Απλα ειχα μια εμπειρια μ'εναν αξιολυπητο ανθρωπο. Ο θυμος περασε και αντικατασταθηκε με οικτο απο τη μερια μου. Εκεινος φαινεται να το φυσαει και να μην κρυωνει. Γενικα.

    Σενταξιον, μην τυχον και ξεχασεις να μου απαντησεις με κανα στιχο η να μου γνευσεις κουπεπε οπως συνηθιζεις να κανεις σε οσους θεωρεις κατωτερους σου, γιατι πολυ θα με στεναχωρησεις.
     
    Last edited by a moderator: 31 Ιουλίου 2010
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Εμένα τί μου το λες; Υπάρχει περίπτωση να με αφορά;

    Δεν έχεις σε κάθε περίπτωση "δικαίωμα να γνωρίζεις τα πάντα". Υπάρχει, και γι αυτούς που ξέρουν να το χειρίζονται και το σέβονται λειτουργεί σωστά, το "on a need to know basis".

    Εκτός από αυτό, έχεις πάντα την υποχρέωση να διευκρινίζεις κάπως με ακρίβεια τί είσαι όταν ψάχνεις. Είσαι υποτακτική; Είσαι ή θες να γίνεις σκλάβα; Είσαι περβ; Είσαι απλά περίεργη; Ζητάς φιλία και επικοινωνία μόνο;

    Απ ό,τι βλέπω, δεν μπορούμε να κάνουμε quote πράγματα που γράφτηκαν σε κλειδωμένα νήματα και το copy - paste είναι αναξιόπιστο.

    Πάντως, σ εσένα στο τότε νήμα είχα γράψει ότι "μια χαζή ερώτηση παίρνει μια χαζή απάντηση" ενώ στο τρέχων νήμα του Seduction έγραψα κάπου (ποστ #37) πώς "όταν τα μικρά και τα ασήμαντα είναι αγένειες, ασυναρτησίες, έλλειψη αυτοσυγκράτησης και γενικά για κράξιμο καλά κάνουν και κράζουν".

    Αγενής, ασυνάρτητη και με έλλειψη αυτοσυγκράτησης μπορεί να είναι και μια υποτακτική που ψάχνει, δεν είναι μόνον οι "άλλοι"... Και προτού να κάνεις νέες διακυρήξεις, διευκρινίζω πως το λέω και για μένα και για την οποιανδήποτε αυτό.

    Δεν έκανε κανένα τέτοιο quote ο Seduction. Πήρε ένα κομμάτι που είχα γράψει στο post #81 του νήματός του πρωί στις εξίμιση και το διέγραψα λιγότερο από μία ώρα μετά, για να μη γίνει flame και το έκανε copy - paste. Απ ό,τι φαινόταν, δεν το είχε διαβάσει κανένας εκείνη την ώρα. Μάλλον κάποιος που είχε μπει invisible το πέρασε στον Seduction, υπόθέτω, και μετά αυτός χρησιμοποίησε το κομμάτι που τον εξυπηρετούσε.

    Εκείνη τη φράση που έλεγα ότι "ψώνισε από σβέρκο και καμία δεν της το είπε από ευγένεια ή για να μην μπλέξει" και ότι δεν είναι όλοι οι Κυρίαρχοι έτσι, ούτε και φέρονται με αυτόν τον τρόπο, δεν την έβαλε, προφανείς οι λόγοι.

    Όλο αυτό το θεωρώ μάλλον κουτοπόνηρο ως κίνηση, όμως χαρακτηριστικό των όσων γνωρίζω από πρώτο χέρι για τον Seduction. Είναι κάτι που υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να συμβεί, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα που έγινε, ώστε να μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ μαζί του πριν φύγω για τριήμερο που τόσο χρειάζομαι και θέλω, αλλά δεν μπορώ να πω και ότι το εκτίμησα...