Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί κρεβατιών...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ωκεανός, στις 4 Αυγούστου 2010.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Α δεν ηξερα οτι βιδωνεται στον τοιχο!
    Ετσι ναι λογικο, διοτι αν ειχε και ροδες φαντασου να σου λεει η σουμπιτσα: "Μαστερ γιατι πριν εβλεπα τον καθρεφτη και τωρα τα απλυτα στον νεροχυτη?"
     
  2. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    @sw Περιμένω!

    @XplorR Ευχαριστώ!

    @Mirella_trans_Domme Το βίδωμα στον τοίχο είναι απαραίτητο γιατί αλλιώς με τις δονήσεις η υπερκατασκευή θα πηγαινοερχόταν ελεύθερη και θα χτύπαγε στον τοίχο. Επίσης, ενώ μεν το πλαίσιο που απαρτίζει τον ουρανό είναι απολύτως άκαμπτο, τα κάθετα δοκάρια που το στηρίζουν δεν είναι, κι έτσι αν ο ουρανός δεν ήταν βιδωμένος στον τοίχο θα μπορούσε να παρουσιάζει στρέψη υπό το βάρος και τα κλυδωνίσματα του/της αναρτημένου/ης υ. Ο συνδυασμός του απόλυτα άκαμπτου ουρανού με το βίδωμα στον τοίχο κάνει ολόκληρο το κρεβάτι άκαμπτο σα βράχο.
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2010
  3. sw

    sw

    ...το λοιπον...

    Το κρεβατι μου, κατασκευαστηκε το 2000. Δικη μου κατασκευη , οπως και ολα τα επιπλα του σπιτιου μου τοτε. Ειναι φτιαγμενο απο στοιβαρα μαδερια φλαμουριας που οι εμφανεις πλευρες τους που αποτελουν το πλαισιο το κεφαλαρι και τα ποδια του, ειναι ο φυσικος "φλοιος" του δενδρου, φινιρισμενος και βερνικωμενος.
    Το μοναδικο του ενδιαφερον, ειναι πως φιλοξενει ενα εκπληκτικο στρωμα "αφρου μνημης" τεχνολογιας NASA,
    που πραγματικα μολις το αγκιξει το κορμι, χωρις κανενα "περετερω βολεμα" μπορει κανεις σε δευτερολεπτα να κοιμηθει.
    Αυτο ακριβως συμβαινει καθε φορα που ξαπλωνουμε με τη Sumisa! (διασταυρωστε το) ...αντε και βια, ...καμια βανιλοκατασταση.
    Μη θελοντας να σας απογοητευσω, και εφ' οσον ο νηματοθετης δεν μας περιοριζει αποκλειστικα στο επιπλο "κρεβατι" θα προχωρησω στο αμεσως διπλανο του επιπλο, αυτο που για 'μας αποτελει το πιο ερεθιστικο, το κορυφαιο εργαλειο μας, το φετιχ μας. Ειναι η ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

    Οχι οποιαδηποτε καρεκλα...

    Η καρεκλα του σκλαβου! (ή της...)
    Τουλαχιστον αυτο που η υποκειμενικη μου αντιληψη, πλησιαζει σε αυτο που λεμε "καρεκλα του σκλαβου".
    Διοτι σαν "εκ γενετης" διεστραμενος ΒΔΣΜιστι, διε...στραμενες θα ηταν και οι αντιληψεις μου!
    ...και μαλιστα με εμφαση στο ...στραμενες---> στριμενες---> --->στρεφομενες ---> περιστρεφομενες!!! βουαλα!
    ...απο μικρος ...εγερνα! ...την ειχα βρε αδερφε την κλιση μου και την παντρεψα με την ανωμαλια μου:
    το προιον ; Μηχανολογο/μαραγκοτεχνοκαυλα.

    Να σου λοιπον η γνωστη σε ολους μας "καρεκλα του σκλαβου" περιστρεφομενη, σε δυο βασεις/ορθοστατες που να της επιτρεπουν περιστροφη >200 μοιρων (   ).
    Ελα μου ντε, που τρωγοντας ερχεται η ορεξη ( και μιλαμε για κοιλιοδουλο...που κατεληξε σε ...κοιλιομαστερα   ) , να μην κοτσαρουμε και κατι τις επιπλεον στην εν λογω βαση; Κατι σαν "γερανο" ας πουμε που να μπορει να κρεμαει/σηκωνει ακριβως απο πανω της (καρεκλας) και διαφορα "λιλια" ειτε για τις ρογες ειτε για τα ποδια, τα χειλακια (και τα εξι), τη γλωσσουλα, ειτε για οτι μας ερθει κατα περιπτωση, ακομα και τη Sumisa την ιδια; Να μην φιλοξενει και καμια 10αρια τροχαλιουλες, να εχουμε καμποσες βαθμιδες ευελιξιας; Κοτσαρουμε και δυο "εργατες" αμφιπλευρως ....
    Να σου και ο γερανος!

    Τι καλος, τι στοιβαρος!!! Τι ορθα καμαρωτος!!!!
    Αμα ειναι να κανει μονο αυτη τη δουλεια δεν θα αξιζαμε ρουπι ...η επομενη σκεψη μου. Δεν του ταιριαζουμε και 2-3 αποστατες ενα για τη μεση ενα για τον αυχενα, και καναδυο για τα ποδια και για ενανε για λιγο πιο ψηλα (εκει που σμιγουνε τα ποδια; )
    Να σου και το "Torture tower" ετοιμο και πολυχρηστικοτατο...  



    ... με το που βλεπω καποιο αναξιοποιητο χωρο κατω απο την "καρεκλα" και αναμεσα στους ορθοστατες της, ξαναλαμψε το λαμπακι του Κυρου του Γραναζη!
    Εδω, σκεφτηκα, στο πιο ανυποψιαστο σημειο κρυβοταν ολη η "κινητικοτητα".

    Ωραιοι οι στατικοι καταναγκασμοι, δε λεω! Αλλα ολη η χαρη ειναι στους καταναγκασμους "κινησης"!!!!!
    Εδω κατω, λοιπον, ερχεται "κουτι" ο διαδρομος για το (η κατι σαν το) pony play...
    Φιξαρεται και ο καταλληλος διαδρομος γυμναστικης και χαρα μεγιστη μας δινει! Και κυριως μας δινει, ολες τις εφαρμογες των τροχαλιων πανω και απο τον διαδρομο (οταν αποσυρθει η "καρεκλα", με μιση περιστροφη) .


    ...Τωρα που εχουμε κινηση;;;; ...ποιος μας πιανει;

    Ερωτηση:Τι μπορει να κανει κανεις οταν εχει στη διαθεση του ενα μοτερ (του διαδρομου), οταν ειναι και απογονος του Αρχιμηδη;
    Τροχος - μοχλος! η βαση και η πεμπτουσια της μηχανικης!
    Απαντηση: Τα παντα!!!
    Δεκαδες εφαρμογες τριβελιζουν τη φαντασια μου, και πρωτη απο αυτες υλοποιειται μια (περηφανη   ) επινοηση, ενα συμπλεγμα αρθρωτων παραλληλων μεταλων, ενσφαιριων τροχων, διωστηρων, ντιζων κι ελατηριων και το multi-Double Fucking Mashine ειναι γεγονος. Ιδιαιτεροτητα του; Η πολυχριστικοτητα του! προσαρμοζεται παντου σε καθε τμημα της συσκευης αλλα μπορει να δουλεψει και ανεξαρτητο... ...αν πας δηλ για καμπινγκ και δε θες να το αποχωριστεις (μερες που ειναι...) σε ακολουθει χωρις κοπο.


    ...σιγα μην τελειωνε εδω...
    μα μολις αρχισε!!!

    περισευει ακομα λιγη βαση εδω κατω στα "ποδια της καρεκλας"...
    εχω και το Γερανο απο πανω...
    ...το βρηκα !!!
    σχεδιαζω τα μοχλικα παλι και ξανα μανα οι κοχλιες και οι ξυλινοι δοκοι, και σκαρωνω και το πιο εναλλακτικο πολυ-pillory, που μπορειτε να φανταστειτε αν εχετε δει τα βιντεακια των Insex των hardtied και πολλων αλλων "συγγενων" τους...
    ...ενα υβριδιο που φιλοξενει σε δυο οδηγους ορθοστατες (περιστρεφομενους κατα 40 μοιρες γυρω απο τη βαση στηριξης τους), ολους τους συνδυασμους των pillorys που μπορει να βαλει ο νους!  


    Αν σας κεντρισα το ενδιαφερον και παραμενετε "ξυπνιοι", μετα την αχαρη και αδιαφορη σε πολλους/ες "μηχανολογικη " περιγραφη, σας προσκαλω στη gallery μου, να μοιραστω μαζι σας, ενα "εργο" που ειναι αποτελεσμα καμιας 40αριας ετων, που η φαντασια μου συναγωνιζεται τη φαντασιωση μου, και η μνημη μου αδιακοπα "αποθηκευε" και το πιο "ασχετο" αντικειμενο, που "κατεγραφε" σε ενα παπουτσαδικο ή ενα σουπερ μαρκετ ή - ή - ή , γι αυτο ακριβως το σκοπο!

    Απο το 2008, που σμιξαμε με τη Sumisa, αρχισε η κατασκευη του, που παρα την περιγραφη, σαν συμπλεγματα "ολοκληρωθηκαν" πρωτα στο χαρτι, για να μπορουν να αλληλοσυνεργαζονται αρμονικα μεταξυ τους.

    Η κατασκευη αρχιζει να δειχνει (ολοκληρωμενη) και μπορει να χρησιμοποιηθει!
    Η ολοκληρωση της ομως ( και αυτη ηταν και η αρχικη ιδεα) δεν προκειται ποτε συμβει! Μια και αποτελει βαση προσαρμογης ολοενα και περισσοτερων μοχλικων συστηματων που μπορουν να εναλλασσονται ή να επεκτεινονται ωστε να μπορει να εφαρμωστει καθε δυνατος συνδιασμος και σταση "ακινητοποιησης" ή "κινητοποιησης".
    Το απολυτο "bondage device"



    Αγαπητε Master_XP, να σε ευχαριστησω για την ευκαιρια που μου δινεις, μεσα απο το νημα σου, να μοιραστω μαζι σου και με ολους τους ομονοουντες του χωρου μας, αυτο το ΑΚΡΙΒΟ "παιδι" μου.

    Θα χαρω να κουβεντιασουμε για οτι σας "κεντριζει" περισσοτερο τον καθενα ξεχωριστα και υποσχομαι μετα την "ολοκληρωση" της κατασκευης, να τη μοιραστω "δια ζωσης" σε καποιο "prive party" μας με οσους/ες εχουμε γνωρισει μεχρι τοτε.


    Μετα τιμης


    Γι:glasses:ργος
     
    Last edited: 5 Αυγούστου 2010
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    εγω πηρα το δικο μου (μεταλλικο ημιδιπλο) κοντα 700 ευρώ μαζι με στρώμα (φανταζομαι μονο του παει κοντα 500). Δε κουνιεται ουτε για πλακα και το κεφαλαρι του θα μπορουσε να με σηκωσει (150κ) δεμενο (το πως ειναι αλλο θεμα) απο την απεξω μερια χαλαρα χωρις καν να τουμπαρει (δεδομενου οτι εχει αντίβαρο το στρώμα). Καμια σχεση με τις πιπες που κυκλοφορουν στο ικεα το πρακτικερ το ΛΜ και το αλεξπακ.
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Περί κρεβατιών...

    Μη εχοντας καμμια προθεσι για οποιοδηποτε ειδος διαφημισης, εν αντιθεσι με την προσφορα μου στο νημα, προτεινω μια βολτα απο οδο Θηβων, καθολο το υψος του Αγιαννη του Ρεντη, προς Κοκκινια και Καμινια, για οσους ενδιαφερει καποιο μοντελο μεταλλικου κρεβατιου.
    Σε εκεινο το συγκεκτιμενο σημειο υπαρχουν καταστηματα βιοτεχνιων μεταλλικων επιπλων. Σε μια συζητησι με τους πωλητες, μου δοθηκε η διαβεβαιωσι οτι μπορουσαν να φτιαξουν οποιοδηποτε σχεδιο αν καποιος πελατης τους προτεινει, καθως και την συστασι μεταλλικων υλικων που ο πελατης θα ηθελε να χρησιμοποιηθουν. Το κοστος μιας κατασκευης, εντος λογικων οριων, κυμαινεται γυρω στα 600 ευρω, μαζι με το στρωμα, το οποιο και αυτο μπορει να παραγγελθει αναλογως προτιμησεων απο μικρες βιοτεχνιες της ιδιας περιοχης. Οι τιμες ανεβαινουν στα 800 ευρω, οταν προκειται να χρησιμοποιηθει μασσιφ σιδερο και σωληνωσεις, πραμα καταλληλο για "bdsm" συνεδρειες. Δε, μια βιοτεχνια απο ολες εκεινες της περιοχης μπορει να βαψει η να ζωγραφιση οποιαδηποτε εικονα πανω στα επιπλα, αφου της παραδοθει η εικονα σε "USB stick", με την μεθοδο της ηλεκτρολυσης.
    Θελω να πιστευω οτι με την συνεργασια του Γιωργου (sw), για παιρετερω βοηθεια στο σχεδιο, η τεχνικες ορολογιες, η μηχανολογικες επιτευξεις, και οδηγιες στον κατασκευαστη, θα μπορεσεται να σκαρφιστηται ενα ωραιο κρεβατι, για οσους δεν κατεχουν απο κατασκευαστικα. 
    Προσωπικα μπορω να επισημανω ακριβη αριθμου της οδου, αν μου ζητηθει ειτε απο αυτο το νημα, ειτε με προσωπικο μηνυμα στο φορουμ, σε οσους που θελουν να κοπιασουν με μια οικονομικοτερη λυση, για μεταλλικο κρεβατι. Μιας και συνηπαρχω στη περιοχη για πανω απο 30 χρονια, γνωριζω οτι οι συγκεκτιμενοι βιοτεχνες μπορουν, αλλα και θα χαρουν πολυ να ικανοποιησουν την τρελα τους με το αντικειμενο, αν τους ζητηθει να προσαρμοσουν τροχαλιες, παλαγκα, γατζους με την εφικτοτερη επιτρεπομενη καλλιτεχνια κατασκευαστικως, σε καποια πρωτογνωρη, αλλα οχι επικρητεα για αυτους παραγγελια.
     
  6. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    @sw πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, και πολύ ενδιαφέρουσες επίσης και οι φωτογραφίες. Φαίνεται πως έχουμε «κοινά δαιμόνια». Βγάλε και μια φωτογραφία του κρεβατιού σου!

    @James_Bondage πολύ ενδιαφέρον. Το κρεβάτι αυτό είναι από συμπαγές μέταλλο ή από σωλήνα; Πως είναι οι αρμοί; βιδωτοί; σφηνωτοί; ηλεκτροσυγκολλημένοι; Θέλουμε φωτογραφίες!

    @Sado_M ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2010
  7. sw

    sw




    *  





    **...ασε θα σας παρει ο υπνος!  
    ...ειναι "μαγικο" σου λεω!!!  

    ...αλλωστε, κατι πρεπει να "κρατησω" για να υπαρχει ενδιαφερον και κινητρο για το Prive Party , απο κοντα...  


    (...για "μπαστα" λιγο, "μαη φρεντ", γιατι θελει και "απρουβαλ")




    Γι ργος


    ΥΓ @ Νesaea... με ποιο δακτυλο εκανες "δακτυλικο" κοριτσι μου;    
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2010
  8. Απάντηση: Περί κρεβατιών...

     
     
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Περί κρεβατιών...

    Ειδες; Να με καλειτε την Πρωτοχρονια να σας μπαινει καλα ο χρονος... 
     
  10. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Περί κρεβατιών...

    ...μετα χαρας!  


    -----------------------------------------------

    @Master_XP Το κρεβατι "ανεβηκε" στη gallery μου.


    Γι ργος



    --------------------------------------------
    ...εισαι δεν εισαι ερθεις δεν ερθεις;  



    Γι:rollinglaugh:ργος


    ΥΓ
    Εισαι μεσα για Prive την Πρωτοχρονια;
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2010
  11. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Ωραίο φαίνεται το κρεβάτι, βαρύ, και φιλικό προς γυναικεία μπούτια, καθότι δεν έχει γωνίες. Φαίνεται επίσης και τρομερά βαρύ.
     
  12. sw

    sw

    ...περιγραφεις με ακριβεια τα χαρακτηριστικα του!
    Επιπλεον η μαζα του και η στοιβαρη κατασκευη του δεν αφηνει περιθωρια για κανενος ειδους ("αψυχους") τριγμους!  

    ...κατω απο τις 4 γωνιες του στρωματος ειναι πακτωμενοι ισαριθμοι κρικοι για "spread eagle" bondage.
    ...αντιστοιχοι ιμαντες επενδεδημενοι με γουνακι στο "loop" τους και με πορπες σχηματος "D" εχουν τη δυνατοτητα να τεντωνουν συμμετρικα (ομοια με τη διαταξη δεσιματος των κρανων της μοτοσικλετας).

    Επιπλεον... (...μελλοντικο προτζεκτ) : μοχλικο μεταλικο συστημα (πλαισιο βαρεως τυπου) ανακλινομενο, με αρθρωση στο μισο του μαξιλαριου απο το κεφαλαρι, σηκωνεται (με υδραυλικο εμβολο) σε κατακορυφη θεση, κοντρολαροντας το στρωμα αναμεσα στο "πλαισιο" και τον τοιχο απο τη μια πλευρα και απο την αλλη εξεχει αξωνας στερεωσης ξυλινης κατασκευης "bondage wheel" Περιστρεφομενο με περιμετρικο ιμαντα και ατερμονα (κοχλια/γραναζι).

    ...χρονοδιαγραμμα: αγνωστο


    Γι:nod:ργος