Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί κρεβατιών...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ωκεανός, στις 4 Αυγούστου 2010.

  1. lizard

    lizard Regular Member

    ba ?? psiloeknevristika tora.... !!
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ας με συγχωρησει ο νηματοθετης για την ασχετη λιγο ερωτηση, αυτα τα υπεροχα κουτια αποθηκευσης που τα διαθετουν? τα ψαχνω καιρο, να υποθεσω στο πρακτικερ????Ειναι το μονο μερος που δεν κοιταξα και μου ειναι αφανταστα χρησιμα.
    Ευχαριστω.
     
  3. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Περί κρεβατιών...

    πρωθυπουργικό BDSM???

    ---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

    Σωλήνες, αλλα με καποιο παχος. Τα καγκελα του κεφαλαριου ειναι συμπαγείς ράβδοι κολλημενες στους σωλήνες [ποδια] και τους αρμους.

    Οι πλαγιοι αρμοι ειναι κουφιοι μεν οπως οι σωλήνες αλλα στις ακρες ειναι ενισχυμενοι εσωτερικα και βιδωνουν με 2 σιδεροβιδες (περιπου 6mm διαμετρο) που διαπερνουν τα ποδια και βιδωνουν στην εσωτερική ενίσχυση που εχουν στην ακρη τους. Παρομοιως και για το αντιστοιχο τμημα στα πόδια.
    Το κρεββάτι δυστυχως εχει τάβλες (θα προτιμουσα να ειχε μεταλλικες βέργες οπως στο κεφαλαρι ανα 5 εκατοστα, αλλα τραβα πεισε εσυ αυτον που το πληρώνει οτι νιωθεις ανασφαλής ενω το θες γα αλλο λογο   )

    Παρεπιπτοντως, οι σωλήνες και οι αρμοί μπορει να μην ειναι συμπαγεις αλλα εχουν παχύτερα τοιχώματα απ' ότι θα ειχε ενας σωλήνας.

    Ερχονται και φωτο σε λιγο.
     
  4. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    @Mirella_trans_Domme Ναι, στο Praktiker. Αν και, σε ένα φιλικό σπίτι έχω δει παρόμοια κουτιά τα οποία είχαν και δυο ρόδες το καθένα, (πράγμα που μειώνει το σύρσιμο του κουτιού στο πάτωμα όταν το τραβάς,) και δεν είμαι σίγουρος που τα είχαν βρει εκείνοι αυτά τα κουτιά. Ίσως, βέβαια, και αυτά στο Praktiker.

    @James_Bondage ανυπομονώ!
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

     
     
     
     
     

    btw, Mιρελλα, ΑΥΤΟ ειναι κουτί:
     
     
  6. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Πράγματι, κε James Bondage, αυτό δείχνει να είναι ένα πάρα πολύ στιβαρό κρεβάτι, και έχει και ωραίο φινίρισμα.
     
  7. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    ναι, το φινιρισμα το διαλεξα να φερνει σε πιο μεσαιωνικη κατασταση  
     
  8. sw

    sw

    ...μα γιατι;;;;;

    ...αφου ξερεις !



    Eισαι η πρωτη που θα το απολαυσεις μαζι μας      


    Γι ργος

    ΥΓ ..εκτος κι αν λες για το "spread eagle"  
    ... "νεξτ ταημ" θα το εχω διαθεσιμο!
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Περί κρεβατιών...

    Το κρεβάτι στο οποίο συνηθίζω να απλώνομαι μου φαίνεται το ωραιότερο στον κόσμο. Το στρώμα του επίσης. Τα είχα πάρει 1.700 ευρώ, αν θυμάμαι σωστά, τέτοια εποχή το 2007 από το Gothic Cabinet Craft.

    Τεράστιο, με ψηλό κεφαλάρι, καρυδιά, με τέσσερεις κολώνες γύρω γύρω όπου μπορώ να δένομαι ή να με δένουν ωραιότατα αλλά ανεπαρκές για αιωρούμενες καταστάσεις, οι οποίες δεν με απασχολούν.

    Ακριβώς το σωστό ύψος στρώματος ώστε να γίνομαι ορθή γωνία, ξυπόλητη, όποτε απαιτείται από μένα κάτι τέτοιο. Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα όταν το είδα στην έκθεση.

    Οι κολώνες του κεφαλαρίου καταλληλότατες για δέσιμο καρπών μιας που γονατίζει για να μαστιγωθεί ή και ποδιών στο κάτω κάτω αλλά το δεύτερο το απεύχομαι πολύς μπελάς για το τίποτα, τα κρατώ ψηλά και ανοιχτά από μόνη μου, μια χαρά.

    Τα πόδια του (του κρεβατιού) θαυμάσια για δέσιμο σκύλας, αν τυχόν περιφέρεται κανένα τέτοιο ζωντανό στο σπίτι και πρέπει κάπου να δεθεί.

    Ασφαλώς και χωρούν αρκετοί περισσότεροι από δύο στο γενναιόδωρο στρώμα του. Τους αντέχει και ο σκελετός του.

    Για να έχω αυτό το κρεβάτι - που μου φέρνει ενοχές για την απόλαυση που μου χαρίζει - αναγκάστηκα να στερηθώ την αξιοπρεπέστατη για σκλάβα αντίκα εκατό χρόνων που είχα ως τότε και κατέρρεε. Ήταν με στρώμα παλιότατου τύπου από φυσικό βαμβάκι και απέφευγα να στριφογυρίζω τις νύχτες μήπως τυχόν ανοίξει, γιατί δεν υπήρξαν πια τεχνήτες να το επισκευάσουν, ο τελευταίος μας εγκατέλειψε το 2002.

    Εξαιτίας αυτού του κρεβατιού γίνομαι σχεδόν φυγόπονη, ο ένας από τους δύο μεγάλους μου φόβους ως σκλάβας είναι να μην το στερούμαι για πολύ, κοιμωμένη επί του σκληρού δαπέδου, για λόγους εμπέδωσης διαφόρων πραγμάτων, ταπείνωσης κ.λπ.

    Μου είχε φανεί εξαιρετική η τιμή του όταν το αγόρασα. "Είναι τόσο δραματικό που δεν το θέλει κανένας στο σπίτι του, κατεβάσαμε την τιμή για να φύγει.", μου είχαν πει στο μαγαζί  
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    να σου πω την αληθεια μου λιλλυ προτιμω τη σιγουρια του μεταλλικου κρεβατιου.
     
  11. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    @tender lilly

    Το πιο σημαντικό είναι αυτό: το κρεβάτι σου να σου φαίνεται το ωραιότερο στον κόσμο.

    Για να έχει το σωστό ύψος στρώματος ώστε να γίνεσαι ορθή γωνία ξυπόλιτη πάει να πει πως είναι πολύ ψηλό σε σχέση με άλλα κρεβάτια, ε; Καλή ιδέα αυτό, αν και διακρίνω ένα πρόβλημα: τι γίνεται σε περίπτωση πτώσης από το κρεβάτι; (άουτς!)

    Υ.Γ.
    Θα σε ρώταγα μέσω PM, αλλά δεν δουλεύει, ίσως επειδή το όνομά σου περιέχει κενό: Διέγραψες το λογαριασμό σου στο collarme.com ;
     
  12. sw

    sw

    ...σιγουρια;
    ποια σιγουρια; αναμεσα σε ενα στιβαρο μεταλικο και σε ενα στιβαρο ξυλινο ποιο εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα;
    ...για σκεψου τη μαζα *(βαρος) του ξυλου, την ακαμψια (ταλαντωσεις) την ευελιξια που σου δινει το υλικο να βιδωσεις σε παμπολλα σημεια (κατα προτιμηση μη εμφανη εσωτερικα) στις τραβερσες, στο κεφαλαρι, στα κατωποδαρα, απο κρικους και τροχαλιες μεχρι κοτσανελα** και "οκυα"*** που μπορουν να οδηγουν σχοινια κλπ κλπ , κατι που δεν μπορουν να σου δωσουν τα μεταλικα.


    * ενα στιβαρο ξυλινο ειναι βαρυτερο απο το αντιστοιχο του, μεταλικο, και πιο ακαμπτο και χωρις τις ταλαντωσεις του μεταλικου

    **κοτσανελο: το μεταλικο εξαρτημα που εχουν τα σκαφη για να δενονται με τους καβους στον Ντοκο του λιμανιου. Εχει σχημα π και δινει τη δυνατοτητα για δεσιματα σταθερα και ευελικτα στο χρονο του δεσε-λυσε.

    ***οκυο: εξαρτημα (παλι) του σκαφους σε σχημα παρενθεσεων που οδηγα τους καβους σε μια διευθυνση για ελξη ελεγχομενης γωνιας.


    Δεν αναφαιρομαι στην αισθητικη, γιατι ειναι υποκειμενικο, αλλα το ξυλο δεν θα το αλλαζα με τιποτα.

    Γι ργος
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2010