Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. sw

    sw

    Ειναι κακο αυτο;
    Νομιζω πως απηδητη "Αφεντρα" ειναι κρυφο ( ; ) μαραζι!


    Γι ργος
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2010
  2. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Για το "lick my boot command" δεν γνωρίζω, εφόσον κιόλας δεν συμμερίζομαι παρά μόνο επιφανειακά το φετίχ. Από την άλλη, το "lick my cunt command", πάνω σε ένα ωραιότατο brutal facesitting για παράδειγμα, μια χαρά μπορεί να την φέρει και μάλιστα επανειλημμένως αν το επιθυμεί και η ίδια.
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    λικ να είναι βρε και ό,τι θέλει ας είναι.
    πάντως οι ποιο πολλές Κυρίαρχες το ξεκινάνε για την "καύλα τους" και μετά το γυρίζουν στην "τσέπη τους".
    άσε που καμιά δεν έχει διάθεση να δαμάσει ένα πραγματικό μυαλό.
    εκεί είναι η καύλα Κυρίες μου.
    ταμπουρώνεστε πίσω από την δήθεν ή μη κυριαρχικότητά σας και αυτό είναι.
    ούτε ο πάπας δεν έχει το αλάθητό σας.
    εμ δεν είναι έτσι.
    δίνετε και πέρνετε. όπως παίρνουμε εμείς από εσάς έτσι κι εσείς παίρνετε από εμάς και όποια ισχυρίζεται το αντίθετο είναι απλά γιατί το κάνει με το μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
    ακόμα ποιο απλά. γνωστά και χιλιοειπομένα είναι αυτά.
     
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Διχαλόβεργα στο ένα χέρι, βρεγμένη σανίδα στο άλλο, ασορτί με το ροζ ινδικό βρακί (δεν πιστευω να το απαρνήθηκες ...να δεις για πότε όλοι θα γίνουμε πρωταθλητές στο κατοστάρι και το σηματικότερο, τελειώνει άπαξ δια παντός η συζήτηση περί πραγματικής αφέντρας... 

    Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη τέτοιων θεμάτων. Από τη στιγμή που κάποια την εκφράζει ερωτικά ο κυριαρχικός ρόλος, είναι αφέντρα με άλφα κεφαλαίο κ γούστο της καπέλο της να γαμεί κ να δέρνει.Τι μας ενδιαφέρει αν γεννήθηκε με το σημάδι στο κούτελο ή το καλλιέργησε στην πορεία; Μια χαρά πραγματικές είναι όλες, αν μας εμπνέουν ερωτικά κ ταιριάζουνε τα χνώτα μας.
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Αν δεν υπάρχει female Mistress, τότε δεν γίνεται να υπάρχει και male (ενίοτε και female) slave. Δεν βλέπω όμως να αμφισβητείται και η δικιά τους ύπαρξη ποτέ.

    Να κι άλλος που έψαξε όλη την Ελλάδα και το αποφάσισε. Εσύ όμορφέ μου είχες την εβδομάδα της δόξας σου, άσε να πάρει και καμία άλλη σειρά ναι;  
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Αυτα ειναι "sport"! Δυστηχως με καλυψες, και ηθελα να μεινω ακαλυπτος   Λιγο πολυ στο ιδιο μηκος κυματος μιλαμε. Προγενεστερα στο νημα αναφερθηκε οτι στην τελικη οι Αφεντρες "πηδιουνται", και δοθηκε η εντυπωσι οτι αυτο ειναι αντιξοο με την Αφεντοσυνη τους, την ιδια στιγμη που ο σκοπος, προορισμος, προθεσι, επιλογη κλπ, μιας Αφεντρας ειναι να πηδηχτει. Ισως η επισυναψι "να πηδηχτει οπως θελει αυτη" να ελυνε καποια τυχον παραξηγησι.
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Φαντάζομαι εννοείς "να τελειώσει με όποιον τρόπο θέλει αυτή". Μου φαίνεται ακριβώς ίδιο με αυτό που θα έκανε και ένας άντρας Κυρίαρχος. Δεν υπάρχει ένας στανταρ τρόπος να τελειώσει κάποιος. Λογικό είναι να χρησιμοποιηθεί όμως ο υπό με κάποιον τρόπο γι αυτόν τον σκοπό, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Πολυ σωστα. Γιαυτο εγραψα το αρθρο 167 σε αυτο το νημα, δινοτας βαρυτητα στη επικοινωνια και διαισθησι σαν πρωτευοντα. Οπως περιεγραψα ενα φως ανεξερετου προελευσης αρχικως, ειτε απο μια λυχνια, ειτε απο ενα κερι, παραμενει πραγματικη φωτια η φως, και την διακρινουμε ξεκαθαρα οταν την πλησιασουμε, η πλησιαζοντας την.
     
  11. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Οπως καποτε μου το ειχαν εξηγησει σε ενα απο τα παλαιοτερα BDSM chatrooms του Undernet, το #BDSM_Garden η κυριαρχία μπορουμε να πουμε οτι χωριζεται σε 3 κυριες σχολες (υπαρχει και μια τεταρτη αλλα αυτο το θεωρω οχι κυριαρχια του κυριαρχου αλλα κυριαρχια στερεοτυπων επι του κυριαρχου).

    Η Αγγλικη σχολη, η οποία εν ολίγοις ειναι κυριαρχία επι του μυαλου του υποτακτικού, με ελαχιστη σωματικη επαφή. Ειναι η ισχυρότερη μορφή παράδοσης εκ μερους του υποτακτικού. Αυτη η σχολή ειναι συνηθισμενη πολύ στις γυναικες κυριαρχους, καθοτι η ανατροφη μιας γυναικας την καθιστα πιο οικεια (μη με ρωτατε πως και γιατι, ετσι ειπαν ατομα που ασχολουνται (πλεον) γυρω στα 30 ετη και βαλε) στην πνευματικη κυριαρχια. Κατ εμε, ειναι η κρυόκωλη σχολή, αλλα περι ορέξεως σεσκουλοπρασσόκολοκυθομελιτζανομαϊντανοπιτα.

    Η Γερμανική σχολή που για καποιο λογο νομιζω οτι ολοι μας εχουμε μια ιδεα περι τινος προκειται. Ειναι λοιπον η κυριαρχία μεσω της σωματικής υποταγής και του πόνου. Συνήθη μελη της οσοι δε γουσταρουν την αγγλικη σχολή.

    Η Ιταλκή σχολή στην οποία ο κυριαρχος επιβάλλεται μεσω του ερωτισμου. Συνηθως εχει αντρες κυρίαρχους αλλα οι γυναικες κυριαρχοι της ιταλικης σχολής ειναι πραγματικά καλλιτεχνες του ειδους τους. Ειναι πολύ σπανιο να συναντησεις καποιον της ιταλικης σχολής αλλα και σπανια εμπειρία οπως μου ειπε η sub που μου μιλουσε.

    Τελος υποτιθεται οτι υπαρχει και η Γαλλικη σχολή, η οποία ειναι γεματη στερεοτυπους οπως το dog play, pony play, feet worship, pillory humiliation, strapon punishment, bullwhipping, maid play, mummification, rubber/latex play κλπ. και γενικα ό,τι πιο στερεοτυπικό μπορει κανεις να βρεί στο BDSM (ή να αντιγραψει απο το "The training of O" αν και στο τελος καταληγει σε κυριαρχια αγγλικης σχολής). Ειναι κυριαρχία μεσω του glamour. Οπως ειπα και πιο πανω, κατ εμε αυτο ειναι κυριαρχία των στερεοτύπων επι του κυρίαρχου.

    Στην ελλαδα οι περισσοτεροι αφεντες και αφεντρες που εχω δει ασπαζονται τη γαλλική σχολή, γιατι στο ελλαδιστάν εχουμε μαθει τόσο μα τόσο καλα να αντιγράφουμε καθε κλισε και να το κανουμε πιο βαρετό κι απο τις εκπομπες του τηλεφως.

    Ισως γι' αυτο (συν ενα νεκρομάντη) κιολας να υπαρχει σημερα αυτο το νήμα.
     
  12. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Το όλο ζήτημα προκύπτει από το κατά πόσο ένας άνδρας μπορεί να δεχθεί και να ανεχθεί τη συγκεκριμένη αυταρχική συμπεριφορά κάποιας γυναίκας, σε τι βαθμό τη θαυμάζει και τι ταπεινώσεις / βασανιστήρια / εξευτελισμούς μπορεί να υποστεί. Αν όλα «βαίνουν καλώς», στα μάτια αυτού και μόνο αυτού θα έχει βρεθεί η top Αφέντρα.

    Για τους υπόλοιπους μοιάζει δύσκολο να παραδεχθούν / παραδεχθούμε ότι υπάρχουν γύρω μας συνειδητοποιημένες αφέντρες που κατέχουν τη δύναμη της πλήρους εξουσίας επί των ανδρών και δεν είναι περισσότερο επαγγελματίες που ακολουθούν τους νόμους «προσφοράς και ζήτησης» και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για τα περί Γαλλικής Σχολής. Αλλά και αυτές – όπως ίσως περισσότερο οι όποιες μη επαγγελματίες – έχουν τις αδυναμίες τους και είναι πιθανό ότι όταν νιώσουν ότι βρήκαν κάποιον για να στηριχθούν, να βγάλουν ξαφνικά και έντονα ανασφάλειες, αδυναμίες ακόμα και υποτακτικότητα.