Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    ...οκ. "πηδημα" λογιζεται κι αυτο! μη κολλαμε στις λεξεις ...και το δακτυλακι και το ποδαρακι και το αξεσουαρακι απο την "υ" της...(δεν αποκλεισαμε το: "Αφεντρα" με "υποτακτικη")


    Γι ργος
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Μεγάλη κουβέντα άνοιξες 
    Θα πέσει ξύλο με φαίνεται πάλι:evil:
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κοιτα, θα σου απαντησω, οχι δεν ειναι κακο, θα ηταν εντελως χαζο να σκεφτουμε πως μια Αφεντρα ειναι μια ρομποτικη μηχανη που μονο υποτασσει, δερνει και ταπεινωνει.
    Πανω απο ολα ειναι ανθρωπος με παθη και αδυναμιες.
    Αλλα μην νομιζεις πως και οι υποτακτικοι πανε πισω.
    Εκει κι αν δεν υπαρχουν αληθινοι.
    Και θα σου εξηγησω αμεσως το γιατι.
    Καθενας μπορει να δηλωνει υποτακτικος. Ειναι πραγματικα ομως????
    Πολλοι απο αυτους απευθυνονται σε Κυριες εχοντας ομως μεσα στο μυαλο τους την εικονα της ιντερνετικης Αφεντρας, ή της Αφεντρας των πορνο ταινιων.
    Πανηψηλη με λιγερη κορμοστασια, ντυμενη στα δερματινα, με πανηψηλες μποττες, πηλικιο, μασκα, λατεξ γαντια, κλπ, κλπ.
    Και να ειναι χειμωνας παει στα κομματια.
    Αντε φορεσε τα εσυ αυτα καλοκαιρι με 40 βαθμους να ερθεις να βρασεις και να σε σερβιρουν ως κυριο μενου το βραδυ στα πατσατζιδικα της Ομονοιας.
    Ο ι συγκεκριμενοι τυποι ειναι μαλλον φετιχιστες που κρυφτηκαν πισω απο την ιδιοτητα του υποτακτικου.
    Στο θεμα Αφεντρα, αληθινη ή μη, θα αναφερθω σε περιπτωση γνωστης μου, η οποια αφου κατεβαζε τις διπατες τουρτες σαν τα στραγαλια και εγινε 165 κιλα αηδια, αποφασισε να το "παιξει" Αφεντρα διοτι συμφωνα με την λογικη της θα ευρισκε ετσι επιβητορα αφου οι υποτακτικοι (συμφωνα παντα με αυτην) δεν εχουν δικαιωμα επιλογης και αρκουνται σε αυτο που τους δινεται.
    Που σημαινει.......αλλου λαλουν τα οργανα κι αλλου χορευει η νυφη. 
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    @ae1969
    Τα ίδια ακριβώς δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν για άντρες Κυρίαρχους και γυναίκες υπό; Ή πάμε πάλι στο στερεότυπο ότι όταν ένας άντρας αποφασίζει να κάνει τον Master/Dom είναι εξ ορισμού πιο πειστικός και μία γυναίκα πιο δεκτική; Whatever.

    Αυτό ακριβώς εννοούσα "η Αφέντρα αντικείμενο".
     
  5. spectrum

    spectrum Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    To ζητημα ειναι οτι πολλοι kinky players(αντρες και γυναικες) παρουσιαζονται
    ως εκφραστες του bdsm lifestyle.,,Και καπου εχει γινει ενας αχταρμας..
    Δεχονται(στην ουσια συμβιβαζονται) να κανουν πραγματα που δεν τους εκφραζουν με απωτερο σκοπο να ικανοποιησουν τις ιδιαιτερες kinky ανησυχιες τους..
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Ερχομαι να συμφωνησω απολυτα μαζι σου! 
     
  7. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Για τους άνδρες έχουν ειπωθεί αρκετά πράγματα σε αντίστοιχα νήματα. Για εμένα εκεί υποκρύβονται ανάγκες "αυτοεπιβεβαίωσης" αλλά και επίσης "αδυναμίες" αντίστοιχες με αυτές των γυναικών.
     
  8. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Απλά είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να έχει περισσότερους από έναν... οπότε και με τη σειρά του το πράγμα γίνεται ευκολότερο για εκμετάλευση... κλπ κλπ κλπ...

    Αν πάλι είναι φυσιολογική στα μυαλά (όσο μπορεί κανείς να είναι)... και δε "φουσκώσουν" από τους υπό... μπορεί και να μείνει γενικά μια χαρά... σε λογικά "όρια" (ή όχι) αλλά χωρίς εκμετάλευση.

    Τώρα... γιατί τα λέω όλα αυτά ενώ θα έχουμε απλά ένα flame με το τι κάνουν αντίστοιχα άνδρες M/D κλπ...? Ίσως γιατί απλά... υπάρχουν και καλύτεροι από τα παραδείγματα που θα σας έρθουν απ'ευθείας στο μυαλό  

    Ανδρ(ε)ας
     
  9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    δεν θα διαφωνήσω καθόλου.
    όμως όπως το έχω ξαναθέσει εδώ μέσα. γιατί θα πρέπει οι υποτακτικοί και υποτακτικές να είναι μοντέλα εμφάνισης, γερά πορτοφόλια για τα δωράκια και όλα αυτά. Να ρωτήσω πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ή μία Κ έκανε ένα δώρο έξω από τα του χώρου μας σε έναν ή μία υ? η απάντηση θα είναι προφανώς ποτέ. Τι θέλω να πω. Εμείς οι υ πρέπει να τα χώνουμε με κάθε μορφή ("δωράκι" ή δώρα για όσους καταλαβαίνουν τη διαφορά) και οι Κ νέβερ.
    γιατί? έγω θα ικανοποιηθώ θα πάρω από την ταπείνωσή μου τον πόνο που θα βιώσω και όλα τα σχετικά, οι Κ όχι? τότε να το παίξω κρίσνα να αυτομαστιγώνομαι και όλα καλά.
    Και όπως είπατε το έριξε στην τούρτα έγινε όση έγινε ε? εγώ γιατί δεν μπορώ δεν πρέπει κατά την λογική των πολλών δυστυχώς Κ να το ρίξω στην τούρτα? μάνα δεν με έκανε και εμένα? ίσα ίσα που θα είμαι αργοκίνητος και θα με τιμωρούν για να γίνω ποιό γρήγορος στις κινήσεις και θα μου επιβάλλουν και τιμωρίες για να αδυνατίσω. άρα τι? το τερπόν μετά του ωφελίμου.
    γι' αυτό Σας λέω ότι το μπλοκ παροχής το άτιμο τα κάνει όλα.
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Αυτο ακριβως εννοω Γαλλική σχολή εν ελλάδι. Αυτες που κανουν αυτο ακριβως που περιγραφει η μιρελλα. Και μετα παιρνουν τη σκλαβα που ειναι τριπατη τουρτα απο μονη της και προσπαθουν να την κανουν πονυ οπως ειδανε το μοντελο του fetishnation ή του house of gord, και οι πατσαδες πετανε απο παντου. Και στο τελος καταλήγει απο glamour domination που υποτιθεται οτι ειναι σε γερμανική σχολή!!! Κι οταν η σκαβα παραπονεθει με ενα απλό και ταπεινό "αχ" ή "βαχ", βγαινει ο hentai tentacle demon μεσα απο την «αφεντρα» και την κανει τοσο μαυρη στο ξυλο που της αφηνει μονιμα τραυματα λες και τη βαραγανε 40 παλικαρια με βαριοπουλες.

    Ειναι πολύ γραφικα οπως με τη λεξη madamme. Στα γαλλικα προφερεται με μια ελαφρότητα στη γλώσσα αλλα στην ελλαδα εχουμε τη βαρβατίλα να αναδιδεται σε κύματα απο το βαρύμαγκα που γκαρίζει "εεε, ψιτ, μαντάμ".
     
  11. vanesa

    vanesa Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Σχετικά με το αν υπάρχουν αληθιν αφεντρες πιστεύω ότι είναι ελάχιστες χωρίς να εχω καμία κριτική διάθεση απέναντι τους κ η πλειονότητα τους είναι επαγγελματίες που το κάνουν μόνο για τα χρήματα κ τίποτα άλλο δηλ μια είναι αφεντρες μιά κάτι άλλο
    Όσον αφορά την εικόνα μιας αφεντράς κ τις φαντασιώσεις που έχουν οι υποτακτικοι κ ότι είναι οι περισσότεροι άπειροι κτλ συμφωνώ μπορεί να βασίζονται σε φαντασιώσεις σε ιστορίες από διαφορά sites κτλ
    Λογικό εφόσον είναι ελάχιστες οι διαθέσιμες αφεντρες είναι κ μικρή η ελάχιστη η εμπειρία υποτακτικούς μόνο στο εξωτερικό έχει κάποιος ελπίδες τι λέτε κυρία φαίδρα ?
     
  12. Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    δεν υπαρχει γυναικεια κυριαρχια.το ενστικτο της γυναικας ειναι συνιφασμενο με την υποταγη.ειναι μια μεγαλη απατη το ολο θεμα.υπαρχει μονο αντρικη κυριαρχια.εξαλου και οι αντρες σκλαβοι ομοιοωμα αντρικου πουτσου ζητουν.μιλησα και αντιρησεις δεν σηκωνω.
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2011