Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bιασμός (role play)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος jimboy, στις 22 Ιανουαρίου 2009.

  1. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    "Seduction", ευχαριστώ για τις διασαφηνίσεις, ομολογουμένως είχα λάθος εντύπωση όσο αφορά το ποσοστό κατά το οποίο η αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου του 1983 κατέστησε ποινικά κολάσιμο τον βιασμό εντός γάμου.

    Πάντως, παραθέτω ένα επεξηγηματικό κείμενο με υπογραφή "Σωτηρόπουλος" (πιθανότατα ο γνωστός e-Lawyer) που βρήκα εδώ: Greeklaws fora > . . . το οποίο δείχνει ότι ο βιασμός εντός γάμου μπορεί πράγματι να έχει νομικές συνέπειες:

     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο sw έχει απόλυτο δίκιο. Εδώ διαπραγματευόμαστε ένα role play, δεν μίλησε κανένας για αληθινό βιασμό, αλλά για μία αληθοφανή προσομοίωση. Είμαστε ελεύθεροι να συζητούμε τα βίτσια μας και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, από scat έως age play, από σαδιστικές πρακτικές έως slavery και whoring, χωρίς να πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι κάποιος που πιστεύει ότι είμαστε ψυχοπαθείς επειδή έχουμε φαντασιώσεις και σεξουαλικές προτιμήσεις που φαίνονται ακραίες σε κάποιους. Αποφεύγουμε μόνο να συζητούμε όσα δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

    Το φόρουμ είναι πράγματι ανοιχτό για ανάγνωση, αλλά δεν είναι ανοιχτό για όσους χλευάζουν ή κρίνουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων με διαγνώσεις περί ψυχοπάθειας ή κακής ανατροφής. Αυτό που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, από ότι έχω δει, είναι ότι αυτά τα άτομα συναντούν την σταθερή αντίδραση της σκεπτόμενης πλειοψηφίας, ξανά και ξανά, μέχρι που αναγκάζονται να φύγουν ή να σιωπήσουν ή να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη πρακτική.

    Ο χαρακτηρισμός "παρείσακτοι λαθραναγνώστες" αναφέρεται σε όσους δεν αναγνωρίζουν την ελευθερία του λόγου και της ερωτικής έκφρασης και είναι ορθός, κατά την άποψή μου.

    ΥΓ. Μr_XP, πολύ σωστή η τοποθέτηση περί βιασμού εντός γάμου. Εντελώς συμπτωματικά, προχθές συζητούσαμε το θέμα, με μία παρέα φίλων δικηγόρων.Το θέμα είναι ακόμη διαπραγματεύσιμο στα δικαστήρια...
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Το τι νομίζεις εσύ sw δεν ενδιαφέρει κ πολλούς.. ειδικά εμένα καθόλου.

    Αποφάσισε πρωτα ποια απο αυτα που λες πρεπει να κρατησει οποιος διαβάσει εσένα, τα εντός εισαγωγικών??? -καλοθελητες κ προστάτες- ή τα εντός παρενθεσης -πολυ κανουν και ειναι ευαισθητοποιημένοι- και μετα κάνε τις σοβαρές, ενηλικες και συνδρομητικές παρατηρήσεις σου.

    επισης δεν αφορα κανενα το γιατί μπηκες.. το οτι μπηκες και πληρωσες δεν σου δινει κανενα εχέγγυο πως και οι υπολοιποι εδω. που πληρωσαν η όχι, ειναι σε θέση να διαχειριστουν ενα θέμα όπως ο βιασμός.

    και επειδη καποιοι εξ αυτων μπορει να μην είναι απλως ευαισθητοποιημένοι αλλά να είναι θυματα βιασμού...
    ευγενικα θα σου προτεινα να εισαι πιο προσεχτικός στο τι κ πως το λες..

    επειδη κάποιοι εξ αυτών μπορει να ανηκουν σε ποιο επικινδυνες ομάδες κ το μονο που τους λειπει ειναι μια δικαιολογια -για τον εαυτό τους-..
    ευγενικα θα σου προτεινα να εισαι πιο προσεχτικός στο τι κ πως το λες.


    Οι δε χαρακτηρισμοι καλοθελητες προστατες κλπ.. δεν θα απαντηθουν..



    Μαρία
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2010
  4. nameless

    nameless Regular Member

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Οπως προειπες, οτι δυο ανθρωποι που εχουν καποια ερωτικη σχεση..αποφασισουν απο κοινου να ζησουν ενα βιασμο (role play) κ να τον απολαυσουν ο καθενας απ τη δικη του πλευρα, πιστευω πως θα μπορουσε να συμβει κ να ειναι κ ωραιο  
    Εννοειται πως αυτα δν τα κανονιζεις, ΦΑΝΤΑΣΙΑ να υπαρχει κ το οτι ειναι "προσυμφωνημενο" δν ακυρωνει τιποτα.. κ εφοσον η φαντασιωση ειναι κ των δυο, δν βρισκω το προβλημα..
    Αν γνωριζεις ποια/ποιος ειναι δυπλα σου κ καταλαβαινεις τη γλωσσα του σωματως της/του σε συνδιασμο με τη καταλληλη στιγμη, Το σωστο timening. Πιστευω οτι ειναι δυνατο καθως ασφαλες κ οπως προειπα ωραιο  
     
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Θα συμφωνησω με την υποδειξη σου (αν και εκτος θεματος) και θα σε καθησυχασω πως το κανω (αυθορμητως) οταν αυτο ειναι το θεμα.

    Θεωρω πολυ πιο επικινδυνο να στηριζει ή να αντλει κανεις τετοιας σημασιας γνωσεις σαν τις παρατεθημενες πιο πανω, σε/απο ενα φορουμ σαν και τουτο που επικρατει η ανωνυμια και η αγνοια προελευσης (της πληροφοριας ή του ατομου που την δημοσιευει). Αν ενδιαφερθω ξερω που θα απευθυνθω... μια και εδω μεσα ο καθενας μπορει να γραφει οτι του κατεβει αρκει να τηρει τους κανονοσμους του φορουμ.


    Σε ευχαριστω παντως.

    * Θα χρειαστει να διαβασεις τα ποστς.


    Γι ργος
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2010
  6. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Γι:neut:ργος
     
  7. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2010
  8. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Ξέρεις ολο αυτο θα μπορουσε να μοιαζει με μια τεραστια προσπαθεια να μαζεψεις τα ασυμαζευτα.

    ΘΕΛΩ να πιστεψω οτι δεν πεφτει τοσος κοσμος εξω για σενα και οτι παραννόησα, αν και καθε φορα που διαβαζω εκεινο το ποστ, μου θυμιζει βιστη που ξεδιαντροπα επιχειρει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.

    Θα το αφησω εδω οχι επειδη ειναι οφτοπικ, αλλα επειδη εχει μεγαλυτερη σημασια να εμπιστευθω το συνολο απο το να αποδειξω τη γνωμη μου.
    Οσο γι αυτα που ειπα για τους γονεις σου ειναι μια πολυ καλη τακτική εντροπιασμου. Κανεις οταν κατηγορουνται οι δικοι του γι αυτον ντρεπεται περισσοτερο απο οταν κατηγορειται ο ιδιος. Δεν ειναι δημαγωγία/σοφιστεία ή ψυχολογικό τρυκ, καθως εχει μεγαλες δοσεις αλήθειας. Ηλπιζα οτι θα μπορουσε να αγγιξει μεσα σου κατι που πιθανότατα θα ειχες σε εκτιμηση ωστε να σε κανει να δεις με αλλο ματι τις «πραξεις» σου.

    Τελος στην περιπτωση που εχω αδικο αναιρω ολα οσα ειπα για εσενα και τους γονεις σου (προφανως). Δε ζητω συγνωμες διοτι δεν εχει νοημα να συγχωρειται κανεις για ενα ατοπημα ανευ πραξεων εξιλεωσης (οποιες κι αν ειναι αυτες).

    ---------- Post added at 06:22 ---------- Previous post was at 05:55 ----------

    Απ' οσα ειπες, θα κρατησω αυτό. Πολυ σωστο και πολυ λογικο. Παντα ομως υπο την προϋπόθεση οτι το ποστ του savatzios δεν εχει ερμηνρυτει με τον τροπο με τον οποιο το ερμηνευσα εγω.

    Δε ξερω οι υπολοιποι τι θελουν να κανουν, προσωπικα θα το αφησω στο ενδιαμεσο (ουδέτερο), καθως αρκετοι απο οσους σεβομαι τη γνωμη τους θεψρουν οτι παρερμηνευσα, αλλα και απο την αλλη δεν μπορω να δω απο την οπτικη σου, τις αποδειξεις που μου δινεις.

    Οσο για το «καλοθελητες» και «προστατες» παει σε εμενα να υποθεσω;


    -------------------------------------------------------------------------------


    @Savazios: Θαθελα να σου απαντησω σε πολλα απ οσα λες στο λογιδριο σου περι δασκαλων και μυημενων και ποιος ειναι μια τριχα απ ταρχιδια ποιου αλλα υποψιαζομαι οτι στο τελος το μονο που θα βγει ειναι ο κωσταντινος να κλειδωσει το νημα καθως θα γινει ενα flame απο ρητορειες και αρχαιοκαλλωπισμενα σεντονια κεμενου «τυπου σαλτσας». Και9 επειδη τα βαριεμαι αυτα, δε το αφηνουμε καλυτερα στο ουδετερο πριν χεστουμε χειροτερα μεταξυ μας;
    (οριστε, ειδες; Παλι οφτοπικ το βγαλαμε, απο roleplay βιασμου σε κοπρολαγνεια)...
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2010
  9. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)

    Αν ήθελες να μου απαντήσεις σε πολλά συνέχισε..να μην τα κρατάς και μέσα σου..Αν απο την άλλη δεν θέλεις, μην το συνεχίζεις..Η επιλογή δικιά σου.. Εγω οτι είχα να πώ το είπα..(και νιώθω μια χαρά)..
     
  10. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Παρακαλώ συγχωρήστε με αν είμαι ελαφρώς εκτός θέματος, ξύπνησα πολύ νωρίς χωρίς λόγο, για τρίτη συνεχή μέρα, πράγμα που σημαίνει πως είχα πέντε με έξι ώρες ύπνο τα τελευταία τρία βράδια, κι έτσι το μόνο που είμαι σε θέση να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να γκρινιάξω γενικώς και αορίστως.

    Το παρόν forum αφορά το BDSM, το οποίο μπορεί χονδρικά και πρόχειρα να οριστεί ως ένα ευρύ πεδίο σεξουαλικών διαστροφών με κύριο κοινό παρονομαστή κάποιο στοιχείο παραβατικότητας. Το παρόν forum θα μπορούσε να αφορά μόνο κάποιες πτυχές του BDSM και να αποκλείει ρητά κάποιες άλλες, αλλά δεν το κάνει, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, αφού η ελληνική σκηνή μάλλον δεν είναι αρκετά μεγάλη για τέτοιου είδους εξειδικεύσεις, κι έτσι αν γινόταν κάτι τέτοιο θα συνιστούσε διάκριση εις βάρος των αποκλειόμενων.

    Έτσι λοιπόν εκ των πραγμάτων έχουμε εδώ ένα μέρος στο οποίο κάποιος μπορεί να θεωρήσει ένα νήμα παράδεισο των αισθήσεων, και το διπλανό νήμα να του προκαλεί αποστροφή, να του στρίβει το άντερο. Όχι μόνο αυτό, αλλά και μέσα στο ίδιο νήμα, κάποιος μπορεί να συναντήσει άτομα που αυτοπροσδιορίζονται κατά τρόπο που ίσως να βρίσκει ελκυστικό, και άτομα που αυτοπροσδιορίζονται κατά τρόπο που ίσως να βρίσκει ιδιαζόντως απεχθή, συνειδητά ή ασυνείδητα.

    Παρ' όλα αυτά, αυτή είναι αναγκαστικά η κοινότητα, και πρέπει να δουλέψει όσο το δυνατόν πιο αρμονικά έτσι όπως είναι. Γι αυτό, το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας όσο αφορά τις συζητήσεις είναι να αφήνει στην ησυχία του το κάθε νήμα που δεν αφορά δικές του διαστροφές, ή που αφορά διαστροφές που εκείνος βρίσκει αποτρόπαιες, αντί να λαμβάνει μέρος σε αυτό για να πει στους συμμετέχοντες πως είναι ανώμαλοι, (χα!) ενώ όσο αφορά τα άτομα μέσα σε μια συζήτηση, να θεωρήσει τον καθένα συμμετέχοντα ως μια όμορφη και μοναδική προσωπικότητα, ασχέτως της όποιας διαφοράς τυχαίνουν να έχουν στο πως «τη βρίσκει» ο καθένας, και να επιλέξει την αντιπαράθεση με το άτομο μόνο αν αυτή έχει ελπίδες να βγει εποικοδομητική. Αντιπαράθεση που είναι εκ των προτέρων σίγουρο ότι θα καταλήξει σε εικονικό μαλλιοτράβηγμα, καλό είναι να αποφεύγεται. Αν κάποιος πει κάτι που θεωρείς πάρα πολύ κατακριτέο, θεώρησέ τον χαμένη υπόθεση και προχώρα πάρα πέρα. Κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει που δεν του τη βγήκες, ως τίμιος ιππότης, να υπερασπιστείς ενάντιά του το σωστό, το αγνό, και το δίκαιο.

    Άλλωστε, συζήτηση είναι αυτό στο οποίο συμμετέχουμε, όχι παρτούζα. Σε μια παρτούζα ίσως οι «επιλογές» κάποιων να αποτελούν «ζήτημα» για κάποιους άλλους, σε σημείο που να τους κάνει να θέλουν «να φυλάνε τα νώτα τους». Σε μια συζήτηση, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

    Διασκέδασα για μια στιγμή την τρελή ιδέα να πάω στο νήμα περί σκατ που φαίνεται να έχει πέραση αυτές τις μέρες, να συλλέξω μια λίστα με τα ψευδώνυμα όλων των συμμετέχοντων, (χωρίς να διαβάσω τίποτα από αυτά που γράφουν,) και να τους προσθέσω όλους στο "ignore list" μου, μια για πάντα. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτό που έκανα ήταν ακριβώς αυτό: διασκέδασα για μια στιγμή την τρελή ιδέα. Επειδή ήταν αστεία.

    Για εμένα θα ήταν πολύ πιο πιθανό να προσθέσω κάποιον στο "ignore list" μου λόγω του τρόπου με τον οποίο γράφει, παρά λόγω του περιεχομένου των γραπτών του. Το έχω ήδη κάνει με ένα άτομο, λόγω ακραία αισχρής ανορθογραφίας, παρότι τα λίγα που διάβασα από αυτά που έγραφε φαινόντουσαν συνετά, και είναι πιθανό να το κάνω και με άλλους αν διακρίνω τάσεις, όχι μόνο για ανορθογραφία, αλλά και για διαφόρων άλλων ειδών παραβάσεις των συμβάσεων του γραπτού λόγου, κάμποσες από τις οποίες παρατήρησα στις παραπάνω αναρτήσεις. (Ένας σίγουρος τρόπος για να πέσει κάποιος στην εκτίμησή μου είναι να είναι προφανές από το γραπτό του ότι δεν το καθαροδιάβασε ούτε πριν, ούτε αφότου έκανε κλικ στο πλήκτρο "δημοσίευση".)

    Είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτό που όλοι είμαστε εδώ μέσα είναι πρωτίστως συνομιλητές, και δευτερευόντως όλα τα άλλα πράγματα με τα οποία αυτοπροσδιοριζόμαστε, ή που αφήνουμε να εννοηθούν μέσω του περιεχομένου των γραπτών μας. Γι αυτό η εμφάνιση των γραπτών μας είναι σημαντική.
     
  11. sw

    sw

    ...οχι !
    δεν παει σε σενα.
    στο ποστ σου ειναι προφανης ο θυμος σου, η αγανακτηση σου και η αναγκη σου να εκτονωθεις.
    κατι τετοιο μπορει να συναντησει την κατανοηση μας (μια και ειναι ειλικρινης -ντομπρα και αφιλτραριστη-αντιδραση μιας σου στιγμης και δεν ειναι απο τα χαρακτηριστικα που θα συνοδευαν ανελειπως τον χαρακτηρα σου) .
    αλλωστε επιβεβαιωνεις τη διαθεση που δηλωνει ο γραπτος σου λογος με σαφεστατα και ικανα τον αριθμο εμοτικονς (πολυ χρησιμα ομολογω στις ιντερνετικες επικοινωνιες , αν και τις περισσοτερες φορες ανεπαρκη).

    Αυτη σου η ξεκαθαρη θεση, αυτοματως (στην δικη μου αντιληψη) σε εξαιρει απο "καλοθελητη" ή καλοθελητη,"προστατη" ή προστατη , χωρις (ουτε στο παραμικρο) γκριζα αποχρωση, μια και φερεσαι (στο συγκεκριμενο μονο ποστ αναφερομαι, να μην παρεξηγηθω!) ως εκεινος που εχει το "προβλημα" και οχι τη "λυση".

    Ουτε εγω τους ειχα εντοπισει και δεν ειχα εστιασει σε συγκεκριμενους, αλλα αν διαβασεις τα ποστ θα "δεις" καποιους που μου απαντησαν (και καλως ή κακως το εκαναν δεν το κρινω αυτο).

    Φιλικα  

    Γι ργος
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Για να μη το κουράζουμε!
    Δεν έχω να προσθέσω ή να αλλάξω τίποτα σ αυτά που έχω ήδη πει.



    have a nice day