Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bιασμός (role play)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος jimboy, στις 22 Ιανουαρίου 2009.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bιασμός (role play)

    Αν θέλεις πραγματικά να τραβήξεις μαλακία, χρησιμοποιώντας τα λόγια μου, μπορείς να το κάνεις και πιο αθόρυβα (όπως κάνουν και πολλοί άλλοι...)
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    χμμμμ.. δε συνεχισα να τρολλαρω με το savatzios για να μη γινει flame και εντελει κατεληξαν δυο αλλοι να το κανουν λεκτικη βεντετα....
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    @χρήστη dora_salonica >> welcome to my ignore list

    Αξιολογώ ως πολύ σοβαρο το θέμα, ενω εσένα μη σοβαρή, για να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου.

    The End



    @λοιπούς

    Σε σχέση με το θέμα του νήματος, το οποιο ειναι καλό και θα μπορουσε να γίνει και χρήσιμο βοηθώντας κάποιους να καταλάβουν την σημασια της συναίνεσης και τις συνέπειες που μπορεί να έχει ή μη υπαρξη της.

    Ο jimboy το χειρίστηκε πολυ καλά και οι απορίες του είναι σοβαρές όπως και η δημιουργια αυτου του νηματος έγινε ακριβως από την προσπαθεια του μήπως και στραβοπατησει αντιλαμβανόμενος τις λεπτές ισοροπίες του θέματος.
    Δείχνει πως ειναι ένας σοβαρος και υπευθυνος άνθρωπος ακόμα και στα παιχνίδια του.

    Το μόνο που ζητηθηκε από αρκετους χρήστες, ειναι να μη γίνονται αναλαφρα αστειακια επ αυτού, καθώς κανεις δεν ξέρει ποιος διαβάζει και τι κουβαλάει στο μυαλο του.

    φράσεις όπως:

    ευτυχώς η παρακάτω πολύ καλή τοποθετηση επαναφέρει τα πράγματα

    Συνεχίζουμε
    τα στατιστικά στοιχεια σε έρευνες αναφέρουν ακριβώς το αντίθετο.

    Το μόνο επαναλαμβάνω που ζητηθηκε είναι να μην λέγονται επιπόλαιες και αυθαιρετες εικασιες, συμβουλες ή προτροπές.

    To συγκεκριμένο role play σε ενα ζευγάρι που ξέρει τι του γινεται, μπορει να ειναι μια πάρα πολυ ομορφη εμπειρια.
    Αυτό που κυριως χρειάζεται είναι ενας σοβαρος και υπευθυνος κυριαρχος και όχι ο τυπάκος που δινει σκαμπίλια σε ενα πισινο η σφαλιαριτσες και νομιζει οτι ειναι και ο μαστερ της 10ετίας.


    Πολύ καλημέρα σας..
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Βιασμός ως θεατρικό δρώμενο μπορεί ασφαλώς να υπάρξει και να είναι διεγερτικός και απολαυστικός.
    Οπως σε όλα τα θεατρικά δρώμενα όμως,, οι ηθοποιοί (αμφότεροι) θα πρέπει να γνωρίζουν τον ρόλο τους, να μην αυτοσχεδιάζουν σαν τον Χατζηχρήστο και κάποιος απ'τους δύο να έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.
    Είναι επίσης ενα χαρακτηριστικό παραδειγμα αναγκαιότητας ύπαρξης ενός safe word ,αν μιλάμε για βδσμάνθρωπους που ξέρουν και τα κολπα.
    Διαφορετικα, το πιθανότερο είναι να την πατήσει κάποιος όπως ο Savazios και η συντροφός του (κυρίως αυτή).
     
  5. engelsblood

    engelsblood Regular Member

    Απάντηση: Bιασμός (role play)


    Θα συμφωνούσα μαζί σου, αν ο τίτλος του νήματος ήταν ''Bιασμός (real life)''.Ωστόσο δεν είναι και αντιθέτως μιλάμε για role play.Επίσης δεν είδα κανένα προσβλητικό post προς τα πραγματικά θύματα βιασμού, γι αυτό και θεωρώ την αντίδρασή σου υπερβολική.
     
  6. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Μπραβο!

    Νομιζω πως κανεις δεν μπορει να διαφωνησει με το πιο πανω σχολιο σου!
    Επαναλαμβανω, το θεμα του βιασμου αξιζει να αναλυθει "εξονυχιστικα" σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΗΜΑ!!!
    Οποιος γραφει αποσπασματικα και ευκαιριακα "εδω και 'κει" το ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!

    Τα "πονηματα" που ποσταριστηκαν εδω, αξιζει να τακτοποιηθουν οργανωμενα και στοιχειοθετημενα στο ΝΗΜΑ ΤΟΥΣ!

    Οποιος εχει "εντρυφησει" (ειτε απο πικρη εμπειρια ειτε απο εξαναγκασμενη γνωση ειτε απο κοινωνικη ευαισθητοποιηση), εχει ευθυνη να το κανει απεναντι σε οσους πιθανα να χρειαζονται να προστρεξουν σε σχετικες πληροφοριες ή ακομα και αν χρειαζονται τη συμπαρασταση και τη "στηρηξη" ενος διαλογου που θα μπορουσε ενδεχομενως να υποστηριξει, αντι να τους οδηγα εδω!!!

    ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ (εδω σε αυτο το νημα που τιτλοφορειται με την ιδια λεξη αλλα με ακριβως την ΑΝΤΙΘΕΤΗ εννοια) ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ!







    Γι:nod:ργος
     
  7. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Bιασμός (role play)

    πως ειπαμε οτι στελνουμε Rep?
     
  8. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Δεν νομίζω οτι η Dora προέτρεψε τον οποιονδοίποτε να κάνει κάτι..
    Ο καθένας βιώνει τα πράγματα διαφορετικά.. Είπε οτι νιώθει στην κάθε συνουσία οτι βιάζεται.. Κι απο κεί άρχισε η κουβέντα.. Ίσως αυτή η αντιμετώπιση την κάνει να αισθάνεται ως το "θύμα" της υπόθεσης, η οτιδοίποτε άλλο.. Την φτιάχνει στην τελική..Δεν είναι κακό... Αυτό ακούγεται περίεργο σε αυτούς που δεν μπορούν να το καταλάβουν.. Ο καθένας μας στην πορεία του γνωρίζει πράγματα και στην πορεία αυτή σύν τω χρόνω, προχωράει, εξελίσεται, μεταλλάσσεται, όπως μεταλλάσονται και οι ανάγκες του.. Δεν μένει στάσιμος.. Ξέρω άτομα που δεν είναι σε αυτό εδω το φόρουμ, αλλα ασχολούνται σοβαρά με το BDSM εδώ και πολλά χρόνια.. Ξέρω κάποιο άτομο (Slave)που επάνω σε "παιχνίδια" του άρεσε να του απαγορεύουν να καυλώσει.. Περνώντας τα χρόνια, σήμερα έχει φτάσει στο σημείο όχι μόνο να απαγορεύει μόνος του πλέον στον εαυτό του το να καυλώσει, αλλα να αρνείται οποιαδοίποτε σεξουαλική επαφή..Δεν ήταν εκεί..Έφτασε εκεί..Καλό η κακό..Πρόβλημά του..Δεν θα το κρίνω εγώ..
    Τα άτομα που ασχολούνται χρόνια με αυτά, λογικό είναι να μην βρίσκουν ικανοποίηση με πράγματα που κάποτε έβρισκαν.. Αν μια γυναίκα συνηθίσει να κάνει Electrical Play στην κλειτορίδα, μετά τι απόλαυση θα της δώσει ένα γλυφομούνι? Πιστεύω λοιπόν οτι δεν είναι σωστό να κατηγορούμε κάποιον ο οποίος απλά έχει προχωρήσει (με το μυαλό, το σώμα η και τα δύο)και έχει προσαρμόσει τον εαυτό του στο να βιώνει καταστάσεις, που εμείς, (τουλάχιστον προ το παρόν)δεν μπορουμε να καταλάβουμε..
     
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    Δεν καταλαβαίνω, τι σχέση που βρίσκεις στο γλειφομούνι με το elektro play στην κλειτορίδα. Μιλάς για πολύ διαφορετικές καταστάσεις ερεθισμού που δεν συγκρίνονται, αφού η κάθε μία έχει τις ανάλογες συνθήκες, το πλαίσιο στο οποίο κορυφώνονται. Φυσικά και το γλειφομούνι μπορεί να γίνει συγκλονιστική σε ένταση εμπειρία, αναλόγως το ταίριασμα..κ το electro play απ' την άλλη μεριά να γίνει μηχανιστικά χωρίς να συνοδευεται από συνολική διέγερση.
    Αυτό έλειπε η απόλαυση μας να ορίζεται μονο από το πόσο ακραία μπορούν να γίνουν τα ερεθίσματα...τότε το φιλί που χει τόση καύλα, θα 'χε προ πολλού καταργηθεί, θα μπαιναμε όλοι στην πρίζα για να βιώσουμε την υπέρτατη ηδονή.
     
  10. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Υπερβολικές επαναλαμβανόμενες δόσεις ερεθισμού τείνουν να απευαισθητοποιούν τα νεύρα, δεν έχει σημασία ο μηχανισμός με τον οποίο ασκείται ο ερεθισμός, δεν έχει καν σημασία το σημείο του σώματος. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και μετά από συστηματική χρήση δονητή μεγάλης έντασης, όπως το Hitachi Magic Wand και άλλοι, που μπαίνουν στην πρίζα. Αν το μουνάκι τεθεί υπό μακροχρόνια αγρανάπαυση η ευαισθησία μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω αν επανέρχεται ποτέ πλήρως.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Bιασμός (role play)

    oh well

    θα γράψω μέσα από την εμπειρία μου , δεν υπήρχε κάποια ψυχρότητα απλά συζητάγαμε κάτι αδιάφορο και δεν ξέρω πως μου ήρθε μάλλον υπερβολική οικιότητα ,έκανα κίνηνηση να την αγγίξω ερωτικά και αρνήθηκε ,από αντίδραση έγινα πλέον βίαιος ,δεν ξέρω τη παρατήρησα μάλλον εκείνο το λακουδάκι στο μάγουλο της από ευχαρίστηση ... anyway στιγμές αργότερα σταμάτησα μόλις ειδα στα χέρια μου μία τούφα από τρίχες ,σαν να βούτηξα το κεφάλι μου σε παγωμένο νερό ένιωσα,έπεσα στα γόνατα της κλαίγωντας να με συγχωρέσει και εκείνη το που είχε απολαύσει με χαϊδεύε ,αναρωτιέμαι στο τέλος ποιός ήταν ο βιαστής ...

    αργότερα είχα διάφορες προκλητικές συμπεριφορές για βιασμό και σε αντίθεση με τον κάτω ανεγκέφαλο αντιστεκόμουν σε τέτοιο σημείο που απλά κατέληγε σε κοινότυπες ερωτικές πράξεις ή σε ατάκες, από το θυληκό μέρος ,"τι θα γίνει θα το βγάλεις το βρακί σου ; "

    στον αντίποδα μονάχα μία με βίασε εμένα όχι ερωτικά όμως αλλά απλά σαδιστικά ,δλδ υπήρξε συνέχεια παρά τη θέληση μου , δυστηχώς για εμένα μου άρεσε ..  
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ας με συγχωρησουν καποιοι εαν λιγο ξεφυγω απο το θεμα μια και μιλαμε για τον βιασμο σαν role play και θα σας περιγραψω κατι που συνεβη πριν 1 μηνα περιπου στις 21 Ιουλιου, ημερα των γενεθλιων μου συγκεκριμενα.
    Ημουν εξω με παρεα, πιναμε και ως συνηθως ειχα γινει ντιρλα.
    Ο τυπος με "καρφωνε" ωρα και για να μην τα πολυλογω μετα απο μια μακροσκελη συζητηση μαζι του, συμφωνησαμε να παμε σπιτι του και ο,τι ηθελε προκυψει.
    Ετσι βρεθηκα καπου στην Νεαπολη Εξαρχειων, στο διαμερισμα του, στον πρωτο οροφο μιας πολυκατοικιας.
    Δεν γνωριζω αν μαιζει ρολο το οτι θα πω ομως το κλιματιστικο απο την μια αρχισε να μου διωχνει την "ζαλαδα" της βοτκας και το απλετο φως που σκορπιζε το φωτιστικο που αναψε, με εκαναν να αρχισω να παρατηρω πραγματα που δεν μου αρεσαν και τοσο.
    Ο τυπος ιδρωνε παρα το κλιματιστικο και ηταν αεικινητος και νευρικος.
    Καποια στιγμη καθησε διπλα μου και ενω εγω του μιλουσα με αρπαξε και σχεδον τραβωντας με με οδηγησε στην κρεββατοκαμαρα, με εσπρωξε μεσα και κλειδωσε την πορτα, μενοντας κι ο ιδιος μεσα στο δωματιο.
    "Γδυσου καριολα μου" ειπε και αρχισε να γδυνεται.
    Εκνευριστηκα και του ειπα, "κι αν δεν γδυθω τι θα συμβει?"
    "Δεν θα με απολαυσεις" απαντησε.
    "Χεστηκα ειτε σε απολαυσω ειτε οχι" απαντησα και εκει ξεκινησε η κατα μετωπον επιθεση.
    Ορμησε πανω μου με πεταξε στο κρεββατι και επεσε απο πανω μου.
    Πασχιζε να μου σκισει τα ρουχα και κυριως το στριγκ, τον αρπαξα απο τα μαλλια, του εχωσα ενα χαστουκι, μου εδωσε κι αυτος ενα και μου ανοιξε την μυτη και δεν κολλωνω να το πω.
    Κατορθωσα να τον σπρωξω, του εχωσα μια κλωτσια με το ψηλοτακουνο στα @@ του και σηκωθηκα ορθια.
    Του εκσφενδονισα στην κεφαλα ενα γιαλινο τασακι και το πορτατιφ, το πρωτο εσπασε στο δευτερο εσπασε η λαμπα μονο, ξεκλειδωσα την πορτα, αρπαξα την τσαντα μου και βγηκα στις σκαλες της πολυκατοικιας.
    Ακουσα την πορτα του διαμερισματος του να κλεινει με παταγο την ωρα που εγω ακριβως εφτανα τρεχοντας στην εισοδο της πολυκατοικιας.
    Αρχισα να τρεχω προς την λεωφορο Αλεξανδρας οπου και τελικα βρηκα αμεσως ταξι.
    Ο ταριφας με κοιταζε απο το καθρεφτακι λεγοντας μου, "ειστε καλα?" και αυτο γιατι το αιμα απο την μυτη μου ειχε ξεραθει παρ'ολο που το ειχα σκουπισει και μην εχοντας κοιταχτει σε καθρεφτη το ειχα πασαλειψει ασχημα κοντα στα χειλη μου.
    Θεωρω οτι το φταιξιμο ειναι κατ' αρχην δικο μου, φερθηκα επιπολαια και το πληρωσα.