Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Magic" [split]

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arina, στις 17 Αυγούστου 2010.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Magic"

    Καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι, μας φυλάει από τις "κακοτοπιές".  

    Χαίρομαι που έχεις καλύτερα {ελπίζω και καλλίτερα} πράγματα να κάνεις.  

    Καλούς τρόπους επιτρέπω μόνο στους γονείς μου να με διδάξουν. Μπορεί ο καθένας να έχει άποψη κατά πόσο το πέτυχαν, αλλά παραμένει τέτοια: προσωπική άποψη.

    Ομοίως, εύχομαι καλή νύχτα.  
     
  2. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    Για τα παραπανω, οπως και τα υπολοιπα πικροχολα σχολια, εχω απλα να πω το εξης:
    στο συγκεκριμενο νημα κατατεθηκε μια προσωπικη εμπειρια, που για τη νηματοθετρια, σημαινει πολλα. Το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε ηταν απλα να την διαβασουμε. Ειμαστε ολοι διαφορετικοι, ακομα κι αν βρισκουμε κατι εξω απο εμας δε σημαινει πως δεν υπαρχει. Ακομα ομως κι αν το βρισκουμε γελοιο ή ασχημο, μπορουμε απλα να αδιαφορησουμε. Ο χλευασμος στα Personal Experiences δειχνει κατ' εμε ελλειψη ηθους και σεβασμου. Ειναι ασχημο να αποδοκιμαζουμε ετσι μελη που θελησαν να μοιραστουν κατι δικο τους με τους υπολοιπους. Σκεφτειτε το λιγο....

    Ζητω συγνωμη απο τη νηματοθετρια που αναγκαστηκα να σχολιασω ποστ ασχετα απο το θεμα. (ελπιζω να ειναι για καλο).[/QUOTE]

    Θα σου προτείνω απλά να ξαναδιαβάσεις τα όσα ειπώθηκαν έως τώρα και μετά αν και εφόσον μπορείς να μας καταθέσεις την αποψή σου επι του θέματος εδώ είμαστε να την ακούσουμε.
    Μέχρι τότε όμως δεν είμαι διαθέσιμη να συμμετάσχω σε κανενός είδους παραπλανητικό "παιχνίδι" λέξεων που πας να μου χρεώσεις...
    Οσο για το έλλειψη ήθους και σεβασμού θα μπορούσα να πω ακριβώς το ίδιο και για σένα εφόσον βλέπω την προσπάθειά σου να προσβάλεις την νοημοσύνη μου και να διαστρεβλώνεις χωρίς να έχεις κατανοήσει τα όσα μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί...Σκέψου το λίγο...


    Κι εγώ λυπάμαι που βλέπω ακόμα άτομα να υποστηρίζουν με σθένος μια καλοστημένη παράσταση...




    Παντα Φιλικά...
    Mirsinaki
     
  3. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    @deviantsub


    Τόσο εγώ, όσο και η zoyzoy σε ρωτήσαμε να εξηγήσεις αυτό που εσύ η ίδια ονόμασες ως καρμπόν, και ως “απάντηση” σου, λάβαμε τη μη απάντηση σου.

    Προσωπικά κατάλαβα. 

    Βέβαια παραμένει άξιο απορίας, πως μετά από εκατοντάδες post που έχουν καταγραφεί από τότε που αναρτήθηκαν οι “πρώτες εμπειρίες” που σε έκαναν να τοποθετηθείς στο αρχικό σου post, υπάρχουν ακόμα στη μνήμη σου οι λεπτομέρειες τους και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να διακρίνεις ομοιότητες με το παρόν νήμα!

    Επίσης έχει το “ενδιαφέρον” του, τι δουλειά έχουν στο παρόν νήμα οι αναφορές σε μύγες και εντομολόγους και πως αυτές οι αναφορές μπορούν να θεωρηθούν ως κριτική στην εμπειρία της νηματοθέτριας.

    @kassadra

    Αυτοί που γνωρίζουν δεν είναι ποτέ καχύποπτοι....

    @mirsinaki

    Τείνει να γίνει όντως παράσταση, όχι καλοστημένη και φαίνεται. Aλλά από την αντίθετη πλευρά από αυτή που προσπαθείς να την παρουσιάσεις. Πραγματικά, δεν βρίσκεις όμορφο αυτό το νήμα και όμορφο τον τρόπο περιγραφής του;!!!


    Aυτά τα ολίγα και απο εμένα..Καλό σας βράδυ:xyxwave:
     
    Last edited: 17 Αυγούστου 2010
  4. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: "Magic"

    Καλημέρα σας.

    Πραγματικά δε μπορώ να αντιληφθώ, και κατά γενική ομολογία δεν είναι καθόλου χαμηλή η αντιληπτική μου ικανότητα, με ποιον ακριβώς τρόπο μπορούν, τα περί "μυγών" κ.τ.λ, να θεωρηθούν κριτική σχετική με το νήμα μου.

    Επέλεξα να εκθέσω εδώ, όπως επίσης και στο προσωπικό μου blog, την εμπειρία μου, για έναν πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο λόγο, ο οποίος καθίσταται σαφής στην τελευταία γραμμή του εν λόγω αρχικού μου κειμένου.

    Προφανώς, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ οποιαδήποτε κριτική, ακόμη και να απαντήσω σ' αυτή καταλλήλως. Απόλυτη βέβαια και απαραίτητη προϋπόθεση για να την αποδεχτώ και να τη θεωρήσω άξια λόγου, είναι να έχει σχέση και συνάφεια με αυτό το οποίο εξέθεσα.

    Δεδομένων λοιπόν των παραπάνω, θεωρώ ότι απαντώντας σε κάθε είδους άτοπο ως απωθητικό σχόλιο, απαξιώνω το νήμα μου, την εμπειρία μου, και πρωτίστως το λόγο για τον οποίο επέλεξα να τη γράψω εξ αρχής.

    Σας ευχαριστώ.


    Υ.Γ Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τα μέλη stellina, blindfold, Andy, seductive_kiss, XplorR, αλλά και όσους - όσες μου έστειλαν ανάλογα pm για τα σχόλιά τους και τα καλά τους λόγια, ιδιαίτερα τη zoyzoy_, η οποία χρωμάτισε το νήμα μου με την κατάθεσή της, και φυσικά τον Κύριό μου για όλα τα "magic" που προσφέρει στη ζωή μου...
     
  5. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: "Magic"

    Αγαπητή stellina,

    Ο νοών νοείτω.

    Λυπάμαι που έχεις ακόμα απορίες, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να στις απαντήσω. Από κάποιο σημείο και μετά τίθεται θέμα κώδικα επικοινωνίας (άλλως πώς, γλώσσας).

    Παρατηρώ μία εμμονή με την "κριτική στην εμπειρία της νηματοθέτριας" την οποία κατανοώ, όμως.   Δε ζητάω να μου δείξεις πού την εντόπισες, επειδή βαριέμαι να εξηγώ πάλι τα περί ελληνικών. Ο ευρών αμειφθήσεται, πάντως.

    Την καλημέρα μου!
     
  6. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    Καλημέρα κι απο μένα...

    Όντως αυτός ο κύριος κάνει πολλά magic.Τα έχω ζήσει.Ας καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία (για να μην είμαι και εκτός νήματος δλδ) που μπορεί άλλωστε να επιβεβαιωθεί κι από κάποιο άλλο μέλος του forum.Ο εν λόγω κύριος είναι αποδεδειγμένο ότι επεμβαίνει στα γραπτά που ο ίδιος ζητάει.Έτσι ζήτησε από κάποια φίλη να γράψει την δική της προσωπική εμπειρία.Η φίλη,λοιπόν,μου ζήτησε να τη βοηθήσω μιας και με τα γραπτά δεν τα πάει και τόσο καλά (κατά δική της ομολογία και ας με διορθώσει αν κάνω λάθος).Τι να κάνω φίλη μου ήταν είπα να βοηθήσω.
    Μου περιέγραψε λοιπόν κι εγώ το έγραψα και της το έδωσα.Ο κύριος όμως είχε το θράσσος να προσθέσει και μερικά δικά του μέσα στο κείμενό ΜΟΥ!Πρόσθεσε τις μπουρδελολογίες του και το ανάρτησε από το προφίλ της προαναφερθείσας φίλης.

    Stellina έτσι δεν έγιναν τα πράγματα????????

    Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός κάποιοι κυριούληδες να δίνουν στην κάθε υποτακτική-σκλάβα ή whatever τους την ευκαιρία να γράψει και μετά οι ίδιοι να διορθώνουν τα κείμενα (κι όταν λέω διορθώνουν εννοώ ότι προσθέτουν ή αφαιρούν λέξεις ή και φράσεις ώστε να βγαίνει το νόημα που οι ίδιοι επιθυμούν).Μήπως προσπαθούν να φτιάξουν εικόνα μέσα από γραφόμενα άλλων????Ή -να το πω όπως κάποιος από τους κυριούληδες το είπε- κρύβονται πίσω από τα γραπτά των υπό???????

    P.S. Για να μην παρεξηγηθώ να αποσαφηνίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ή υπονοώ ότι έγινε κάποια τέτοια παρέμβαση στο post της νηματοθέτριας.
     
    Last edited: 17 Αυγούστου 2010
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    Έεελα !!
    Άντε καλέ!!
    Κακοήθειες και κιτρινισμός.
    Σα δε ντρέπεστε λέω Εγώ, σκλάβες πράματα, έχετε και άποψη!
    Α να χαθείτε!
     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: "Magic"

    η ds ντρέπεται, αισχύνεται, κοκκινίζει ...
    Oh, wait a minute!
    ... έτσι κι αλλιώς έχω κοκκινίσει από τον ήλιο!

    <brat mode ON>
    ... εγώ κοίταζα τη Γιαδικιάρογλου, που κοιτούσε την Παπασταύρου ...
    <brat mode OFF>
     
  9. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη από τη νηματοθέτρια για αυτή τη τοποθέτηση μου. Βρίσκω το νήμα της εξαιρετικό, αλλά αναγκάζομαι να απαντήσω στα παρακάτω

    Άκου Kassadra, Nina, ivovi ή όποιο άλλο fake nick έχεις χρησιμοποιήσει, χρησιμοποιείς ή θα χρησιμοποιήσεις.

    Το ότι δεν θέλησα να εμπλακώ στην παρωδία με τα ψεύτικα nick βλέπω ότι “σας” έχει πειράξει πάρα πολύ. Ξέρω επίσης καλά πως οι επιτυχίες του ενλόγω Κ, όπως "εσείς" τις έχετε ονομάσει έτσι σας ενοχλούν και έχουν αποτελέσει μέρος των συζητήσεων σας, οπότε καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η προσπάθεια δημιουργίας ντόρου..

    "Μπορείτε" να εμφανίσετε όποιους και όσους θέλετε για να καλύψετε τα fake nicks αλλά σου θυμίζω ότι εγώ ήμουν εκεί και έχω προσωπική εμπειρία. Μάλλον δεν "θέλετε" να συνεχίσω...

    Τώρα όσον αφορά το νήμα μου και ΟΧΙ τα γραπτά σου..να σε βοηθήσω να θυμηθείς (που είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις πρόβλημα μνήμης αλλά το προσπερνάω..) ότι..
    Α. Μου ζητήθηκε να αποτυπώσω τις σκέψεις μου για να καταλάβω ΕΓΩ πως το βίωσα και ΟΧΙ για να το αναρτήσω!!
    Β. Ναι είναι γεγονός ότι με τα γραπτά δεν έχω και πολύ καλή σχέση μιας που επικεντρώνομαι στο περιεχόμενο περισσότερο παρά στις «όμορφες λεξούλες» για να εντυπωσιάσω αναγνώστες και να δημιουργήσω εικόνες όπως κάνουν άλλοι. Το ότι με βοήθησες να βρω τις κατάλληλες λέξεις που με εξέφραζαν καλύτερα δεν σημαίνει ότι το έγραψες εσύ!! Μην μπερδεύεσαι!! Μαζί ήμασταν ..το περιεχόμενο ήταν και είναι δικό μου.. Εσύ απλά έβαλες το περιτύλιγμα και την κορδέλα..Εξάλλου όλοι μας έχουμε το δικαίωμα της ανασφάλειας στα πρώτα μας βήματα..
    Γ. Τι εννοείς όταν λες ότι ο Κύριος αυτός πρόσθεσε μερικά δικά του πράγματα στο κείμενο ΜΟΥ; Oταν αποφάσισα να το αναρτήσω (μια βδομάδα μετά τη γραφή του) του ζήτησα την έγκριση του και δεν έκανε καμία αλλαγή, πλήν του να προσθέσει εισαγωγικά σε μια-δυό λέξεις!

    Ε δεν είναι δα και κάτι που θεωρείται αλλαγή.. Πάλι δικό μου παραμένει το κείμενο..(έτσι για να καταλαβαίνουν και μερικοί τις μικρότητες με τις οποίες ασχολείστε)

    Και για να τελειώνω μαζί σου γιατί αργά η γρήγορα όλοι θα καταλάβουν τα παιχνίδια που παίζει η ομαδούλα σας..θα σου θυμίσω μια φράση καθαρά για εσένα και αν θες να καταλάβεις κατάλαβε..(Ωραίο το κάδρο..ωραίο το χρώμα αλλά…) Δεν βλέπω να υπάρχει εφαρμογή!! Μάλλον κάποιος άλλος έχει χάσει την μπάλα εδώ!!

    Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός πως σε ένα χώρο που δημιουργήθηκε για να μπορούμε να εκφραστούμε, να πληροφορηθούμε, να συνομιλήσουμε κλπ, κάποιοι που λένε πως αγαπούν το χώρο να δημιουργούν fake profiles για να ψαρεύουν "πληροφορίες", να δημιουργούν "εντυπώσεις" κλπ με σημαία τους ρητά όπως "σ' ενα πόλεμο αν δεν παίξεις βρώμικα δεν κερδίζεις" κλπ. Εγω ούτε βλέπω κανένα πόλεμο ούτε δέχομαι να γίνω στρατιωτάκι. Ξεπεράστε το ότι δεν ομαδοποιήθηκα και μην ξαναασχοληθείτε μαζί μου, όπως γρήγορα έπαψα να ασχολούμαι και εγώ μαζί σας.
     
  10. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: "Magic"

    Άκου Stellina για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.Το Nina από ο,τι ξέρεις σβήστηκε επειδή είχα βαρεθεί ανθρώπους όπως ο εν λόγω Κ.Το Kassandra fake????Προβλήματα όρασης δεν έχεις οπότε μπορείς να δεις ότι υπάρχουν φωτό που αποδεικνύουν ότι υπάρχω.Fake εννοείς το profile της ivonis που χρησιμοποιούσες όταν σε είχαν κάνει ban?(πολύ ευγενική η κοπέλα που σου παραχώρησε το δικαίωμα για να μπορείς να μπαίνεις όταν ήσουν banαρισμένη)
    Α.Επειδή όπως λες δεν είσαι κ πολύ καλή στα γραπτά να σε ενημερώσω ότι 2 εισαγωγικά κάνουν μεγάλη διαφορά στο γραπτό λόγο.(φιλόλογος δεν είμαι αλλά αν υπάρχει κάποιος ας με διορθώσει αν κάνω λάθος)
    Β.Με κανένα από τα προφίλ μου,το προηγούμενο Nina κ το τωρινό Kassandra τα οποία κ δεν κρύβω,δεν ενόχλησα κανέναν και σε κάνεναν δεν πήγα να μιλήσω.Αντιθέτως κάποιοι αφιονισμένοι Κ με το που βλεπουν νέο προφιλ χωρις να εξετάσουν κάποια πράγματα,κ δυστυχώς είναι παραπάνω από ένας,σπεύδουν να πείσουν κ να επιβληθούν χωρίς να μπορούν να το υποστηρίξουν,να κάνουν επίδειξη "γνώσεων",δυνάμεων κ πολλά άλλα.Σε κάποιους υποδείχτηκε ότι για να μπορούμε να έχουμε συνομιλία θα έπρεπε να πάρουν άδεια πράγμα που όπως γνωρίζεις,στο χώρο είναι απαραίτητο.Όταν ένα προφίλ γράφει slave ο ενδιαφερόμενος που θέλει να μιλήσει είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει ποιανού ιδιοκτησία είσαι.Aν δεν το κάνει(λόγω αμέλειας υποθέτω και όχι κουτοπονηριάς) και του υποδειχθεί ή αδιαφορεί κ δεν ξαναασχολείτε ή υποχρεούτε να ζητήσει άδεια.Αυτό ισχύει παντού:Δεν μπαίνει κάποιος στο χωράφι σου να συμπεριφερθεί σαν γιαοκτήμονας.Αυτό κάποιος παλιός στο χώρο θα πρέπει να το ξέρει.Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι υποτακτικός του μιλάει ο καθένας όπως θέλει.
    Δεν συμφωνείς??Γιατί κάποτε συμφωνούσες...Εκτός αν έχεις κάτι καλύτερο να μου πεις...

    Και για να μην χαλάμε περισσότερο το νήμα της κοπέλας η συνέχεια στο "τι σκέφτεσαι τώρα".Θα χαρώ να δω εκεί τις απόψεις σου όπως και των υπολοίπων που ίσως θέλουν να πάρουν θέση.

    Με την αναφορά σου στα nicks μου παραβαίνεις τον κανόνα περί προσωπικής επίθεσης.Όταν βάζω σε ένα nick την φωτό μου και την προσωπικότητά μου θα σε παρακαλούσα να κρατήσεις τις όποιες συκοφαντικές διαθέσεις για την παρέα και τους φίλους σου.Στο προφίλ μου εκτίθομαι και όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ.Σταμάτα λοιπόν την προσωπική επίθεση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα (όπως είπα και πιο πάνω σε άλλο νήμα για να μην ταλαιπωρούμε άλλο αυτό)
     
  11. civil

    civil [minor chord]

    Απάντηση: "Magic"

    Καλησπέρα σας.

    Παρακαλώ τους mods, να αφαιρέσουν απ' το νήμα μου τα διάφορα περί μυγών και εντομολόγων, ανεκδότων, fake nicks, πολέμων κ.τ.λ

    Σας ευχαριστώ.


    Υ.Γ Παρακαλώ επίσης όποια μέλη έχουν τη διάθεση να "πολεμήσουν", να το πράξουν αλλού.
     
  12. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: "Magic"

    Μα γιατί το ρίξατε τόσο εύκολα στη λογοκρισία;
    Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν!

    {Σπόρια, πασατέμπο, κανείς; Κερνάω!}