Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Νοεμβρίου 2006.

  1. Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Με αφορμή μία πρόσφατη συζήτηση, σκέφτηκα να επαναφέρω αυτό το νήμα.
     
  2. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Τα ομώνυμα απωθούνται; Δε νομίζω. Όχι πάντα τουλάχιστον. Η συνεύρεση 2 ομωνύμων, μπορεί να μην έχει σαν στόχο ή σαν αιτία την αλληλοσυμπλήρωση όπως ισχύει με τα ετερώνυμα. Μπορεί να προκύπτει από βαθύτερα και όχι τόσο φανερά αίτια, αυτά του ναρκισσισμού. Είναι ωραίο κάποιες φορές να βλέπεις την αντανάκλασή σου στον άλλο. Είναι σα να παίζεις με τον εαυτό σου, τολμώ να πω σαν αυνανισμός. Φυσικά, όπως και με τον -ακόμα και πετυχημένο- αυνανισμό, στο τέλος είσαι πάντα μόνος.
    Κατά τα άλλα ένα έχω να πω.
    Μακάριοι οι switch τω πνεύματι και σώματι. Ώρες ώρες τους ζηλεύω.
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Προσωπικά, με το που θα μου δηλώσει ένα άτομο κυρίαρχο, χάνεται αυτοστιγμεί ο,τιδήποτε ερωτικό. Συνήθως μετασχηματίζεται σε ένα συναδελφοαλληλεγγυοειδές συναίσθημα και σε μια διάθεση να πάμε παρέα για γκαϊφέ, τάβλι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε μαστίγια.
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Έλα ρε συνάδελφε, παίζεις κι εσύ τάβλι;   Τα άλλα 2 τα ψιλοκάναμε πάντως  
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    το παθαίνω αντίστοιχα με υποτακτικές ,μόνο μη κάνουν το λάθος και με αγγίξουν ...
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Εξαιρετικα γοητευτικο να καταφερεις να ''παιξεις'' μια Κ..με εμπιστοσυνη,υπομονη και ''κλειστο στομα'' ολα γινονται..ειδικα οταν εχεις εντρυφησει σ αυτο το ειδος φετιχ 
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

     

    ...και σου ήρθε το single-tail;  
     
  8. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Είσαι ό,τι δηλώσεις: αυτή η παραδοσιακή ελληνική αρχή μπορεί κατεξοχήν να εφαρμοστεί σε δηλώσεις του τύπου "είμαι κυρίαρχος", "είμαι υποτακτικός". Εφόσον δηλώνεις κάτι, καλείσαι να το αποδείξεις και να το υπερασπιστείς. Όπερ έδει δείξαι που έλεγαν οι αρχαίοι ημών.

    Όταν συναντώ μια γυναίκα που δηλώνει sub έχω διάθεση να συζητήσω μαζί της για να δω πώς το βιώνει. Όταν συναντώ έναν άντρα που δηλώνει sub δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσω ερωτική έλξη προς αυτόν. Τα αυτά συμβαίνουν και όταν δεν έχουν γίνει τέτοιες δηλώσεις, αλλά εκδηλώνονται δηλωτικές συμπεριφορές. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο πεδίο των κυριάρχων.

    Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι η απόπειρα για ερωτική συνάντηση 2 υποτακτικών ή 2 κυριάρχων παράγει διαφορετικά δυναμικά. Στην μεν περίπτωση των υποτακτικών, αναμενόμενη είναι μια κάποια υποτονικότητα, απραξία, άκρα του τάφου σιωπή, καθώς κάθε μέλος περιμένει από το άλλο να αναλάβει τον έλεγχο. Στη δε περίπτωση των κυριάρχων αναμενόμενα είναι τα βατερλώ, τα ελ αλαμέιν, οι σκηνές απείρου κάλλους, καθώς κάθε μέλος διεκδικεί τον έλεγχο. Εξ όσων μπορώ να κρίνω, το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα είναι μάλλον ατυχές αφήνοντας σε καθέναν αισθήματα ματαίωσης και πικρίας. Ασφαλώς δεν αποκλείονται και οι εξαιρέσεις.
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Είμαι σίγουρη πως εσείς θα το καταλάβετε: αν το σύστημα έχει το κατάλληλο δυναμικό, μπορούν να μένουν μαζί σε έναν "πυρήνα" ή να σχηματίζουν πολύ σταθερές κροκαλοπαγείς μάζες, χωρίς να έχει την παραμικρή σημασία ποιος αποτέλεσε την απαρχή του συστήματος.

    Προσθέτω κάτι ακόμα: την "πρόκληση" της επιβολής επί ατόμου που δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί δεν λειτουργεί έτσι. Είναι απολαυστικότερο να δαμάζεις ένα άγριο άλογο, σε σύγκριση με έναν {φύσει υποταγμένο} όνο.
     
  10. Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Εμένα πάντως θα μου φαινόταν πολύ ερεθιστική ιδέα να κρυφοκοιτάζω και να κρυφακούω σ' ένα ραντεβού Κυρίαρχων...  
    Σε ραντεβού υποτακτικών, (θα) βαριόμουν θανάσιμα.
     
  11. zou

    zou

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    ααα... και εμενα μου αρεσει αυτο...! αρκει βεβαια να εχουν να πουν κατι σοβαρο και οχι πως το πνιγουν το κουνελι και πως το κανελλονουν το ριζογαλο!
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Ναι, αυτό είπα να μην το αναφέρω καν, καθότι κοντεύει να καταντήσει κλισέ. Κυρίαρχος προς Κυρίαρχο να αποτελεί "τρόπαιο".
    Σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα προτιμούσα να βγάλω προς τα έξω το πραγματικό potential ενός φαινομενικά δύσκολου και με ισχυρό ego ανθρώπου, που όμως δεν έχει ψαχτεί αρκετά ώστε να φτάσει σε σημείο να αποκαλεί τον εαυτό του Κυρίαρχο. Δεν είμαι υπέρ του να αλλάζεις βίαια την κατασταλαγμένη ερωτική έκφραση κάποιου, ειδικά τη στιγμή που υποτίθεται ότι τον αγαπάς και οφείλεις να τον δεχτείς ως έχει. Είμαι full υπέρ στο να τον βοηθήσεις/ωθήσεις να αναπτυχθεί μέχρι εκεί που μπορείς και μπορεί.