Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βελονες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. gr84man

    gr84man Guest

    Καλησπέρα σε όλους! Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω σχετικά με τις βελόνες είναι ότι καλύτερα να χρησιμοποιούνται βελόνες βελονισμού παρά οτιδήποτε άλλο, διότι οι βελόνες βελονισμού δεν τραυματίζουν το δέρμα ούτε υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά με αυτές. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μου τίποτα με βελόνες, αλλά έχω να σας πώ το εξής πράγμα. Με ερεθίζει πολύ η σκέψη ότι έχω δέσει μια γυμνή κοπέλα από τα χέρια και τα πόδια ανάσκελα στο κρεββάτι και σιγά σιγά βάζω βελόνες βελονισμού στην κοιλιά της, και ύστερα τις παρακολουθώ πώς φαίνονται καρφωμένες στο δέρμα της. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες φαντασιώσεις μου. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι τόσο όμορφο σε κοπέλες με κοιλιακούς. Νομίζω ότι η κοιλιά είναι καλύτερο μέρος για τρύπημα από ότι η ρώγα. Και οι βελόνες βελονισμού πιστεύω ότι είναι περισσότερο ερεθιστικές εμφανισιακά, γιατί είναι πολύ λεπτές. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας.
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Επαναφερουά.
     
  3. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    Είναι κάτι που θέλω πολύ να δοκιμάσω αλλά δεν μου κάθονται!  
    Φυσικά η πρώτη φορά θα είναι με τις οδηγίες μιάς φίλης μου νοσοκόμας!
     
  4. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Τις δοκίμασα πρόσφατα αλλά δεν είχα να φοβηθώ κάτι λόγω της ιδιότητας του Αφέντη μου. Είναι απίστευτη ηδονή και σαν αίσθηση και οπτικά.Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! 
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Βελονες

    varva θα μας δώσεις καμία λεπτομέρεια εμάς που τις τρέμουμε;  
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Κατ' αρχήν δεν είναι βελόνες από σύριγγα. Είναι βελόνες βελονισμού τόσο λεπτές σαν τρίχες.Δεν τις τοποθετεί κάθετα αλλά πλάγια και είναι ανεπαίσθητο το τσίμπημα.Δεν μπαίνουν τόσο βαθιά στο δέρμα και δεν κινδυνεύεις να εισχωρήσουν σε αγγέια, αρτηρίες κλπ που διάβασα.
    Αλλά σίγουρα δεν θα το δοκίμαζα αν δεν είχα παλαιότερη εμπειρία από βελονιστή γιά τις ημικρανίες μου και αν ο Αφέντης μου δεν έίχε την συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα.Γιατί απλά καμμιά φορά πάνω στην κάυλα μας κάνουμε κινήσεις που μπορεί και να μας κάνουν κακό σωματικά. 
     
  7. Απάντηση: Βελονες

    Το θέμα με τις βελόνες είναι περισσότερο ψυχολογικό. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις ένα τσίμπημα και τίποτα άλλο, αλλά η σκέψη και μόνο ότι διαπερνά το δέρμα είναι βασανιστική, σωστά;
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Μα αυτη δεν είναι η απόλαυση?
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Βελονες

    Αν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, υπάρχει μία παράμετρος που δεν ανέκυψε: τι γίνεται αν ο/η sub μείνει στα χέρια του/της Dom/me?

    Γιατί αν είναι σαν κι εμένα, που βλέπω βελόνα και χάνω το χρώμα μου {πριν με ακουμπήσει!} το πιθανότερο είναι να λιποθυμίσω on the spot και να ψάχνει τρόπο να με συνεφέρει.

    Αστείο σκηνικό να το ακούς, αλλά αν το ζεις;  
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Βελονες

    Δεν είναι και τόσο σημαντική η παράμετρος αυτή.

    Αν και δεν μου έχει συμβεί, ουσιαστικά το μόνο δυνάμει επικίνδυνο είναι η πτώση, που πρέπει να συγκρατήσεις τον άλλο χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα τρυπημένα μέρη (αν ήδη έχουν τρυπηθεί). Βοηθάει να μπορεί να καταλάβει κανείς (και ο υ) τα πρώτα σημάδια μιας τέτοιας αντίδρασης και να υπάρξει από πριν μεταφορά σε κατάλληλο χώρο (κρεββάτι, καναπές) ή να ξαπλώσει ομαλά το άτομο κάτω, αν δεν υπάρχει κάτι στον εγγύς χώρο.

    Οι ενέργειες μετά διδάσκονται στις πρώτες βοήθειες. Ξαπλώνεις το άτομο ανάσκελα, του σηκώνεις τα πόδια ψηλά και περιμένεις μέχρι να συνέλθει.

    Φαντάζομαι οτι λίγο aftercare μετά είναι αναγκαίο, ε, κυριαρχούληδες;  
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Βελονες

    Mας κάλυψες αγαπητέ μου!!! 
     
  12. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Βελονες

    Παντα ο Dom πρεπει να βρισκει τροπους που θα σε βοηθησουν να νικησεις τους φοβους σου..δεν ειναι αναγκη να το ξερεις..οταν σου λυσει τα ματια δεν θα το πιστευεις οταν τις δεις καμαρωτες καμαρωτες καρφωμενες στο στηθος σου..εαν ξερει τι κανει δεν υπαρχει περιπτωση να το καταλαβεις..ο ''πονος'' ειναι ανεπαισθητος κ ευκολα νομιζεις οτι κανει κατι αλλο