Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    με επρηξαν τουτες τις μερες με το τοιχος του Βερολινο ....
    για το τοιχος της Παλαιστινης ουτε ψιθυρος ....
    πουλημενα κοπροσκυλα που κρυβουν την αληθεια και ριχνουν σταχτη στα ματια ....
    μωρε δεν θα τον ξανανταμωσω τον Στρατη Λ. φιλο και πελατη μου ... σε ΠΟΙΟΥΣ χρωσταμε επιτελους κυριε δημοσιογραφε ??????????????
    ενα τσιμποκλου νταχτιρντι νταλγκα σαματα (δημοσιογραφος) δεν εχει εμφανιστει στο γυαλι να το πει ...
     
  2. kali crow

    kali crow Guest

  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Του εύχομαι πολλά σέσιονς με τον φίλο μας τον Μπρούνο από το άλλο νήμα.  
     
  4. kali crow

    kali crow Guest

    εγω ευχομαι ουτε αυτα να προλαβει...να τον λιντσαρουν στο δρομο...
    καιγεται μεγαλο κομματι της βορειας κερκυρας(απο τα ωραιοτερα του νησιου) και αν δε κοπασει ο αερας θα καουν χωρια...
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

     

    Με τον Μπρούνο, όμως, θα κρατήσει χρόνια...
     
  6. kali crow

    kali crow Guest

    σωστο και αυτο....
    θα σας τον στειλουμε πακετο να τον δωσετε στον μπρουνο... και θελω να τραβηχτει και βιντεο...
    ενα βουνο το χει το νησι και το καταστρεψανε!!!!!
    και το κακο ειναι οτι εχουμε πολληηηηηηηηηηη βλαστηση εκει πανω...και πολλα μερη ειναι δυσκολα προσβασιμα.να δω τι θα κανουν τωρα χωρις αεροπλανα....ουφ...αγχος...  
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Ελευθεροτυπία, Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ, ΣΟΒΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ

    Οι βιαστές για τον Τσόκλη έχουν ελαφρυντικά λόγω... πάθους
    Τη συμπάθειά του για τους άνδρες που «βιάζουν τις κοπέλες που προκαλούν βγάζοντας τα βυζιά τους έξω» την είχε εκφράσει σε εκπομπή του 2000. Δυστυχώς γι' αυτόν, επαναλήφθηκε τον Δεκαπενταύγουστο και οι Οικολόγοι Πράσινοι την είδαν και τον καταγγέλλουν. Ο ζωγράφος δεν παίρνει πίσω τις απόψεις του.

    «Δεν είναι ωραίο πράγμα στο κάτω κάτω, βρε παιδί μου, η επίθεση;», αναρωτιέται στην εκπομπή ο Τσόκλης. «Να γευτείς αυτό που η φύση έπλασε προκλητικά, να το χαρείς;». Αναφέρεται, φυσικά, στις γυναίκες
    Σάλο προκαλούν δηλώσεις του ζωγράφου Κώστα Τσόκλη σε εκπομπή-αφιέρωμα της ΝΕΤ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν», λέει στην κάμερα της εκπομπής «Ο Τσόκλης στην Ιταλία» ο 80χρονος σήμερα δημιουργός. «Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία πιάνει τον άνθρωπο που τη βίασε και δεν πιάνει αυτή την ίδια που τον προκαλεί, αφού η φύση τον σπρώχνει να το κάνει αυτό. Εχω άλλες απόψεις για τα πράγματα...».

    Η εκπομπή προβλήθηκε (σε επανάληψη) από τη ΝΕΤ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στις 4 το μεσημέρι. Ωστόσο, το ολιγόλεπτο βίντεο (μόλις 1,5 λεπτά) με τις ακραίες απόψεις του Τσόκλη κυκλοφορεί εδώ και μέρες στο Ιντερνετ σοκάροντας τους χρήστες, που μόνο απαθείς δεν μένουν. Το ωριαίο ντοκιμαντέρ πρωτοπροβλήθηκε στο ίδιο κανάλι το 2000, όταν ο ζωγράφος παρουσίαζε αναδρομική έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πράτο» της Φλωρεντίας. Τη δημοσιογραφική επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Δεληολάνης.

    «Πού το θυμήθηκαν;», ήταν η πρώτη αντίδραση του καλλιτέχνη που πληροφορήθηκε από την «Ε» το θέμα. «Δεν παίρνω ως δεδομένο την αθωότητα του δράστη. Αλλά θέλω να ξέρω προτού καταδικάσω τον βιαστή...», επιμένει και σήμερα. Αλλωστε και στο συγκεκριμένο απόσπασμα της εν λόγω εκπομπής, που μας ζήτησε να αναδημοσιεύσουμε ολόκληρο, τον ακούμε να λέει: «Θα ήθελα κάθε φορά που γίνεται ένας βιασμός να ξέρω ποιος έφταιξε από τους δυο». Ο Κ. Τσόκλης, δηλαδή, θα μπορούσε να βρει ελαφρυντικά για τον δράστη...

    «Είναι η βία έργο τέχνης;»

    Το θέμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση των Οικολόγων Πράσινων. Το κόμμα της Ευρωβουλής με χθεσινή ανακοίνωσή του καταγγέλλει και τον καλλιτέχνη και το κανάλι. «Είναι η βία κατά των γυναικών έργο τέχνης;», αναρωτιούνται τα μέλη της ομάδας του κόμματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τονίζουν:

    «Ο βιασμός αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο από την αρχαιότητα ώς σήμερα ως μία από τις ειδεχθέστερες μορφές βίας κατά των γυναικών. Παρ' όλα αυτά στη χώρα μας φιλοξενούνται, και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση, απόψεις οι οποίες νομιμοποιούν ηθικά το έγκλημα του βιασμού, ταυτίζουν θύτη και θύμα ή ακόμη χειρότερα αντιστρέφουν τους ρόλους και, τέλος, προτρέπουν ανοιχτά σε τέλεση αυτού του εγκλήματος εξαίροντάς το ως "ένδειξη ζωντάνιας των ανδρών και έκφραση πάθους"(!). Ολα αυτά μάλιστα, σε μια περίοδο που η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από τις επιθέσεις βιασμού τόσο σε ενήλικες γυναίκες (Κέρκυρα και Προσκυνητές Κομοτηνής) αλλά και σε 11χρονο κορίτσι (Αρκαδία), που δολοφονήθηκε μετά τον βιασμό της».

    «Ωραίο πράγμα η επίθεση»

    Βέβαια, οι δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη δεν είναι τωρινές. Εγιναν 10 χρόνια πριν. «Ποιος είναι αλήθεια ο πιο ζωντανός άνθρωπος; Ο γερο-ηλίθιος που κάθεται στο σπίτι του και δεν έχει κανέναν ερωτισμό μέσα του ή εκείνος ο οποίος ρισκάροντας τη ζωή του και την ελευθερία του επιτίθεται σε ένα πλάσμα σεξουαλικό και θέλει να το φιλήσει, να το αγκαλιάσει, να το σφίξει;», αναρωτιέται ο καλλιτέχνης. «Πώς η ζωή θα γινόταν πιο ενδιαφέρουσα, με εκείνους τους ανέραστους, που δεν συγκινούνται μπροστά στο φαινόμενο, ή με εκείνους που το πάθος ξεχειλίζοντας τους κάνει να επιτεθούν; Και δεν είναι ωραίο πράγμα στο κάτω κάτω, βρε παιδί μου, η επίθεση; Να γευτείς αυτό που η φύση έπλασε προκλητικό, να το χαρείς;», καταλήγει.

    Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν ιδιαίτερα την προβολή τέτοιων δηλώσεων μέσω της κρατικής τηλεόρασης. «Η τελευταία μετατρέπεται έτσι σε όχημα διάδοσης των απεχθέστερων σεξιστικών ιδεών, προσδίδοντάς τους και κύρος "γνώμης πνευματικού ανθρώπου"», τονίζουν. Και ζητούν από το Εθνικό Συμβούλιο Τηλεόρασης να καλέσει άμεσα σε απολογία τους υπευθύνους της κρατικής τηλεόρασης. «Επισημαίνουμε», υποστηρίζουν, «ότι το τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Τσόκλη συνιστά δημόσια προτροπή σε κακούργημα, πράξη η οποία είναι ποινικά κολάσιμη, σύμφωνα με το άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα, και τιμωρείται με φυλάκιση έως τριών ετών».

    Φ. ΜΠΑΡΚΑ
     
  8. kali crow

    kali crow Guest

            


    τι σου ειναι η μαλακια....
     
  9. kali crow

    kali crow Guest

  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Οι μετανάστες, οι δικαστές και το «αδίκημα» του ακτιβιστή

    Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Από τα «ΝΕΑ»

    «Αφήνει μπουκάλια με νερό στην έρημο για να μην πεθαίνουν από τη δίψα οι μετανάστες που προσπαθούν να τη διασχίσουν για να φτάσουν στις ΗΠΑ και καταδικάστηκε για... ρύπανση.
    Το εφετείο ακύρωσε την περασμένη εβδομάδα την καταδίκη του Νταν Μίλις.

    Ο Νταν Μίλις είναι 31 χρόνων, γέννημα-θρέμμα της Αριζόνας. Το 2008, ενώ έκανε πεζοπορία σ' ένα φαράγγι, βρήκε το πτώμα ενός κοριτσιού. Η 14χρονη Τζοσλίν από το Ελ Σαλβαδόρ ήταν η νεώτερη από τους 183 ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί εκείνη τη χρονιά στην περιοχή των συνόρων της Αριζόνας με το Μεξικό. Είχαν υποκύψει στην εξάντληση από την αποπνικτική ζέστη. Φέτος έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στη Νότια Αριζόνα τα πτώματα 214 ανθρώπων, πράγμα που καθιστά το 2010 μία από τις πιο φονικές χρονιές για τους μετανάστες που επιχειρούν να μπουν στο έδαφος των ΗΠΑ.

    Ο Μίλις είναι μέλος της οργάνωσης Νο More Deaths (Οχι Αλλοι Θάνατοι). Οι ακτιβιστές της οργάνωσης αυτής αφήνουν νερό και φαγητό στα μονοπάτια που ακολουθούν συνήθως οι μετανάστες. Η ανακάλυψη του πτώματος της μικρής Τζοσλίν ενίσχυσε την πίστη του στην αξία της δουλειάς του, όμως λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη από ομοσπονδιακούς πράκτορες, οι οποίοι του έκοψαν πρόστιμο για ρύπανση επειδή άφηνε τα μπουκάλια με το νερό. Και αυτό παρά το γεγονός ότι το φορτηγάκι του ήταν γεμάτο με χρησιμοποιημένα, άδεια μπουκάλια που ο Μίλις και η ομάδα του είχαν μαζέψει από την έρημο...

    Αντί να πληρώσει το πρόστιμο των 175 δολαρίων, ο Μίλις προσέφυγε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο διακινδυνεύοντας ποινή φυλάκισης έξι μηνών και πρόστιμο 10.000 δολαρίων. Υποστήριξε πως τα μπουκάλια με το νερό δεν είναι ρύποι, αλλά σώζουν ζωές και ότι ο ίδιος και η ομάδα του είχαν μαζέψει περισσότερα σκουπίδια απ' όσα ενδεχομένως δημιουργούσαν αφήνοντας τα μπουκάλια. Το δικαστήριο απάλλαξε μεν τον Μίλις από την πληρωμή του προστίμου, όμως τον έκρινε ένοχο.

    Ο Μίλις προσέφυγε στο εφετείο υποστηρίζοντας ότι η ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί αδίκημα. Και την περασμένη εβδομάδα δικαιώθηκε. Με ψήφους 2 προς 1, οι δικαστές αποφάνθηκαν πως τα μπουκάλια με το νερό που έχουν στόχο να αποτρέψουν θανάτους από αφυδάτωση στην έρημο δεν περιλαμβάνονται στον ορισμό του... ρύπου και επισήμαναν ότι ο Μίλις φρόντιζε να μαζεύει τα άδεια μπουκάλια. Μη κυβερνητικές οργανώσεις χαιρέτισαν την απόφαση, επισημαίνοντας ότι είναι άκρως υποκριτικό εκ μέρους των ΗΠΑ, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το ένα τρίτο της ρύπανσης του πλανήτη, να καταδικάζουν κάποιον που αφήνει μερικά λίτρα νερό για να σώσει ζωές.

    Για την ιστορία, υπέρ της απαλλαγής του Μίλις ψήφισαν οι δικαστές Σίντνεϊ Τόμας και Μάργκαρετ Μακίον, αμφότεροι διορισμένοι από τον πρώην πρόεδρο Κλίντον. Μειοψηφία ήταν ο δικαστής Τζέι Μπάιμπι, που διορίστηκε από τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ "W" Μπους και υποστήριξε πως τα μπουκάλια με το νερό αποτελούν σαφώς ρύπους...».
     
  11. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα είδηση.

    Όταν αντιγράφουμε ειδήσεις αντί να παραθέτουμε σύνδεσμο, σημαντική είναι η ημερομηνία της δημοσίευσης.

    Η ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης κατά του Daniel Mills έλαβε χώρα πριν από 5 μέρες, στις 3 Σεπτεμβρίου.

    Ο ιστότοπος της οργάνωσης "No More Deaths": nomoredeaths.org

    Το άρθρο για την οργάνωση στη Wikipedia: [ame="http://en.wikipedia.org/wiki/No_More_Deaths"]No More Deaths[/ame]
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010


    Ευρωπιέσεις στην Ουγγαρία για το μισθό του τραπεζίτη

    Αλλάξτε το νόμο για τις αμοιβές του αρχιτραπεζίτη ή σας πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διαμηνύει στην Ουγγαρία η Ε.Ε.
    Σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου Ρόιτερς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει στείλει επιστολή στο ουγγρικό υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το πλαφόν στις αμοιβές του Δημοσίου που έχει θέσει από 1ης Σεπτεμβρίου η κυβέρνηση της Βουδαπέστης, με στόχο να μειωθούν οι αμοιβές των στελεχών της κεντρικής τράπεζας της χώρας.

    Με βάση το νόμο αυτό, η αμοιβή του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας, Αντρας Σίμορ, μειώνεται κατά 75%, στα 2 εκατ. φιορίνια το μήνα, από 8 εκατ. φιορίνια ή 96 εκατ. φιορίνια (320.000 ευρώ) το χρόνο. Η αμοιβή του προέδρου της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ ήταν για παράδειγμα πέρυσι 459.000 ευρώ, ενώ αυτή του κεντρικού τραπεζίτη τής σε παρόμοια οικονομική θέση γειτονικής Δημοκρατίας της Τσεχίας ανέρχεται στις 383.000 κορώνες (15.422 ευρώ) το μήνα.

    Η Κομισιόν υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο περιορισμός στην αμοιβή του κεντρικού τραπεζίτη πλήττει την ανεξαρτησία της ουγγρικής κεντρικής τράπεζας και δίνει διορία στην κυβέρνηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου να δώσει εξηγήσεις, ειδάλλως ενδέχεται να παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

    Μ.ΛΙΤΣΗΣ


    ***

    Ναι, ναι πρόκειται για την ίδια Ε.Ε. που επιβάλλει μειώσεις μισθών και συντάξεων...