Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 31 Αυγούστου 2010.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω: Είναι "Πανταχοῦ Παρὼν καὶ τὰ Πάντα Πληρῶν" για να μην σου πω και "ποιητὴς οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων".

    Φεύγω, η μύτη μου είναι ήδη σεβαστού μεγέθους.
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Πόσο θέλω να διαγράψω το προφίλ μου (που έκανα αμάν και πως να πείσω τον Αφέντη μου να μου επιτρέψει να το διατηρήσω)και να αρχίζω να ουρλιάζω όταν διαβάζω τέτοια κείμενα.Συγνώμη "αγαπητέ" Seduction, αλλά δεν μπορώ και θα ρωτήσω ευθέως και χωρίς υποννοούμενα.(συγνώμη Αφέντη μου γι αυτό,συγνώμη καλέ μου φίλε Masteperri που σου χαλάει η εικόνα της τέλειας υποταγής της φίλης σου)Αυτό είναι ένα κείμενο που θέλει να υποστηρίξει το ψευδώνυμό σου(αποπλάνηση)είναι ένα κείμενο παραπλάνησς, ή είναι ένα κείμενο στυλ με έχετε αδικήσει είμαι καλός άνθρωπος και ο ιδανικός Κ γιά κάθε Υ?
    Καλημέρα και καλό μήνα!!! 
     
  3. ivoni

    ivoni New Member

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα.Αγαπητέ Arioch επειδή μάλλον παρέβλεψες όλα αυτά που γράφω πριν από το κομμάτι που έχεις απομονώσει γιατί δεν το συζητάς με τον αγαπητό MasterPerris να δούμε και πιο αναλυτικά την άποψη ενός Μάστερ και την άποψη ενός Dom πάνω στο θέμα του τι είναι Μάστερ.
    Εξέφρασες την άποψή σου για το τι είναι Μάστερ αλλά από ό,τι βλέπεις η απάντηση έχει ήδη δωθεί από έναν!!!
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    My answer still stands: "Φεύγω, η μύτη μου είναι ήδη σεβαστού μεγέθους."

    ta-ta

    ---- addendum ----

    Αφήνω την αρχική απάντηση μου ως έχει γιατί είναι θεμελιωδώς άδικη και τα λάθη πρέπει να αναδεικνύονται και όχι να κρύβονται κάτω από το χαλί του edit.

    Οφείλω μια συγνώμη τόσο προς την ivoni που εξέφρασε τη γνώμη της για τη "φύση" του Master όσο και προς τον Perris ο οποίος την επαίνεσε συμφωνώντας.

    Επίσης οφείλω και μια συγνώμη προς αυτον/ην που μου έδωσε rep points για την αρχική μου απάντηση την οποία αλλάζω  

    Διαφωνώ ριζικά με την αντίληψη περί "Master" της ivonis και δεν έχω καμία όρεξη να μπω σε μια ατέρμονη συζήτηση η οποία μοιραία θα καταλήξει στο ποιος την έχει πιο μεγάλη ...τη μύτη.

    Ωστόσο ως άποψη είναι σεβαστή γιατί η ομορφιά του BDSM έγκειται πως στη γενικότητά του -και πέρα από κάποιες απαράβατες αρχές- δεν υπάρχει σωστό/λάθος. Το μόνο που υπάρχει είναι "όλοι οι μυριάδες δρόμοι" που οδηγούν σε μυριάδες προορισμούς ο καθένας με τη δική του ομορφιά.

    Γιατί τελικά -κλισέ ή όχι- beauty lies in the eyes of the beholder.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2010
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Kαλό μήνα σε όλους και όλες

    Εχω γράψει επανειλημμένα ότι δεν βλέπω σαν κακία εκείνο που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία. Παρ' όλα αυτά οι βλάκες επιμένουν. Χαμογελάω

    Το φόρουμ, (όπως και κάθε φόρουμ) ανέκαθεν είχε βλάκες και σαχλαμαρολόγους... Tελευταία είναι της μοδός, εκτός από τις διάφορες νηματογαμήστρες, τα γνωμικά-ρητά κλπ. Ας ξεκινήσω έτσι λοιπόν:

    Η αναφορά ενός ηλιθίου για τα λόγια ενός ευφυούς ανθρώπου δεν μπορεί να είναι ακριβής, επειδή υποσυνείδητα μεταφράζει αυτό που ακούει-διαβάζει σε κάτι που μπορεί να καταλάβει.

    Θα συνεχίσω με όλη την αλήθεια για τον νηματοθέτη: (Να ξεμπερδεύουμε με αυτόν μια και καλή).

    Oι γραμματικές του γνώσεις είναι απολυτήριο τετάρτης δημοτικού. Ο καημένος πούλαγε σπίρτα για να μεγαλώσει, όμως λόγω του κρύου τα άναβε για να ζεσταθεί, οπότε δεν είχε τι να πουλήσει... Αφήστε τα, δακρύβρεχτη ιστορία.
    Το μορφωτικό του επίπεδο σταματάει στη γνώση ότι η Εθνική μας έχασε από τη Τουρκία και μόνο σε αυτό (ούτε το σκορ δεν γνωρίζει ο άχρηστος), η δε καλλιέργεια του ως άνθρωπος έγκειται στο γεγονός ότι έχει ρίξει δυο τρεις τσαπιές σε ένα κηπάκο. Ετσι για να σκοτώνει την ώρα του, όταν δεν είναι στο φόρουμ.
    Το επάγγελμα του είναι να βάζει σάλιο σε φακέλους, (δουλειά που βρέθηκε με μέσον) η δε ερωτική του εμπειρία είναι μηδενική. (Οι πληροφορίες ότι κάτι έκανε με μια κατσίκα στο χουριό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Οπότε μη τις πάρετε και τοις μετρητοίς. Είπαμε εδώ γράφεται η αλήθεια.) Γι' αυτό βρέθηκε και στο παρόν φόρουμ. Μπας και σταυρώσει γυναίκα ο άνθρωπος.

    Το ότι την παίφτει (και όχι πέφτει) σε κάθε τι που είναι θηλυκού γένους και κινείται, δεν είναι ότι γουστάρει τις γυναίκες, οοοοοχι, μισογύνης είναι ο πικροαίματος. Αποτελεί ολόκληρο σχέδιο, που σε πρώτη φορουμική αποκλειστικότητα παρουσιάζεται σήμερα ενώπιον σας.
    Χρειάζεται 4 γυναίκες κάθε φορά! Τη μια για να δανείζεται το αυτοκίνητο της (ούτε αυτοκίνητο δεν έχει ο γουρσούζης), τη δεύτερη για να παίρνει λεφτά για βενζίνη (πτου ο ακαμάτης), την τρίτη για να παίρνει χρήματα για να βγάλει έξω την τέταρτη (αντίσκηνο είναι η κατοικία του. Με ενοίκιο φυσικά) και αφού η τέταρτη έτσι και αλιώς θα πληρώσει για καφέ-ξενοδοχείο κλπ, κρατάει τα λεφτά της τρίτης ως φόρο κύκλου εργασιών (όπως πολύ σοφά και ορθά έχει καταθέσει ο κεΦΑΛαιος, στους πολυαγαπημένους του κομπασμούς).
    Σε ότι αφορά το βδσμ, κρυφο-υποτακτικούλης είναι, τι Master, Κυριαρχικότητες και μαλακίες!
    Τελευταίο, άλλα όχι έλασσον, κατάγεται από το νοτιοδυτικό μέρος του Αρη. Δλδ ακούει από τη μύτη και αναπνέει από τα αυτιά. Πονάει η πουτάνα η αλήθεια!

    Τώρα, αφού ξεσκεπάστηκε όοοοολη η αλήθεια για τον νηματοθέτη, και τον ρίξαμε στο πυρ το εξώτερον, τον στείλαμε να κρυφτεί στο καβούκι του και να μη ξαναβγεί από εκεί ποτέ κλπ κλπ κλπ, ας ασχοληθούμε με το νήμα και όσα γράφονται σε αυτό.

    Διαφορετική νοοτροπία την ονομάζω, αλλά αν για σένα είναι παράξενη οκ. Κάθε καλοπροαίρετο σχόλιο δεκτό. Εμφανίζεται ένα σεντόνι, με συμβουλές όπως πολύ σωστά έγραψες και όχι οδηγίες, για τις υποτακτικές γιατί το νήμα απεθύνεται σε αυτές και όχι στους νέους κυρίαρχους.
    Εμφανίζω τους Κ σαν να τα γνωρίζουν όλα; (!) Το αντίθετο ακριβώς γράφω και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις πχ (όχι οι Κ δεν κατοικούν στον Όλυμπο)

    cornilie, αν η κυριαρχική ή όποια άλλη δράση είναι μαλακισμένη, χαζή κλπ, δεν θα βρει παραλήπτες, οπότε τα αποτελέσματα της θα είναι μια τρύπα στο νερό. Το να στέλνει κανείς pm είναι μια "δράση", αλλά αν γράφει παπαριές, το μόνο που θα υποστεί η αποδέκτρια είναι η διαδικασία να το διαγράψει, να του κάνει block ή να χαλάσει προς στιγμήν η αισθητική της...

    Επικροτώ πάντα το χιούμορ.

    Perri, σε κάποιο άλλο post σου, έγραψες: Πως θα μας εμπιστευτεί κάποια υποτακτική την ψυχή της, το κορμί της και την ίδια της την ζωή...

    Aν θεωρείς πως
    Α. Οι περιπτώσεις που ισχύει (?) το παραπάνω, είναι σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του στατιστικού λάθους
    Β. Σε ένα νήμα με κάποιες συμβουλές προς νέες υποτακτικές, σηκώνει κορώνες του στυλ ...Του παραδίδω τα κλειδιά με κλειδώνει και με έχει. απλά έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

    Οπως έγραψα, είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις, οι οποίες κατατέθηκαν κυρίως με σκοπό να προκαλέσουν σκέψη και δευτερευόντως να συμβουλέψουν. Σε καμία περίπτωση να καθοδηγήσουν ή να υποδείξουν το οτιδήποτε.

    To ποστ της Soul απαντάει επίσης στο ερώτημα σου. Φαντάζομαι πως δεν το εξέλαβε ως οδηγό (!)

    Ελα ντε! Πως γίνεται να σου αφήνει μια τέτοια γεύση για άνθρωπο που δεν γνωρίζεις;

    Δεν θα το πρόσεξες μάλλον. Tο κείμενο περιλαμβάνει:

    Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά, όσο δυνατόν είναι αυτό, τις διαφορετικές απόψεις που σας είναι διαθέσιμες.

    Είναι δύσκολο, αλλά τελικά αυτό χρειάζεται, να γίνει δλδ η είσοδος σας ή τα πρώτα βήματα σας αν προτιμάτε, με επιφυλακτικότητα μεν, εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας δε, και σε κάθε περίπτωση με ανοιχτή διάθεση και οξυδερκή νου.


    Σε ρωτώ με τη σειρά μου. Αλήθεια πιστεύεις πως μια γυναίκα που διαθέτει οξυδερκή νου, δεν είναι σε θέση να μορφώσει τη δική της προσωπική γνώμη και άποψη και χρειάζεται τα διάφορα παπαγαλάκια;
    Mε ποιo σκεπτικό; Mε το ότι είναι νέο μέλος σε ένα φόρουμ; Aυτό κάνει το νου της να υπολειτουργεί; (!)

    Τα παραπάνω, πιθανολογώ, οδήγησαν τη Soul στο:

    Όσον αφορά τα σχόλια,
    Επιφυλάσσομαι καθώς δεν μπορώ ακόμα να σας παρακολουθήσω.


    Eύστοχη παρατήρηση. To αν αποκτά η υποτακτική Κυρίαρχο ή ο Κυρίαρχος υποτακτική ή αν ο μεν Κυρίαρχος αποκτά υποτακτική και η δε υποτακτική αποκτά Κυρίαρχο ταυτόχρονα, είναι μια μεγάλη συζήτηση, που φαντάζομαι θα συμφωνήσεις πως δεν ανήκει στο παρόν νήμα.

    Ωστόσο, όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που είναι νέοι σε ένα ιδιαίτερο χώρο, και που μόλις έχουν αρχίσει να κατανοούν κάποιους όρους και να βάζουν σε μια τάξη τα πράγματα στο μυαλό τους, τους απευθύνεσαι με μια "γλώσσα" που ευκολότερα αντιλαμβάνονται ή που ευκολότερα αποδέχονται αν προτιμάς.

    Στο μυαλό μια γυναίκας, εν προκειμένω, η φράση να αποκτήσω είναι πολύ οικεία στις σκέψεις της.
    Οταν αποκτήσω το δικό μου σπιτικό, όταν αποκτήσω τον άντρα των ονείρων μου...

    Που είσαι αθάνατη thaleia;

    .......................................

    1. Eχω αποκαλέσει ψεύτη, όταν και μόνο όταν έχει γράψει ψέματα (3 περιπτώσεις), μέλος που υποτίθεται είναι σοβαρός, δεν θα ασχοληθώ με τη κάθε μαλακία που γράφει το κάθε κοριτσάκι.

    2. Το να κουβεντιάζεις με ανόητους είναι σαν ν' ανάβεις δάδα για τους τυφλούς, ωστόσο το νήμα δεν γράφηκε γι' αυτούς και σίγουρα δεν διαβάζεται μόνο από αυτούς.
    Προς τα μέλη και τους αναγνώστες λοιπόν, που δεν με ακολουθούν σε κάθε thread ή post μου για να πικροχολιάσουν, νηματογαμήσουν, εκτελέσουν το σχέδιο τους και λοιπές γραφικότητες, έχω να αναφέρω το εξής παράδειγμα:

    Κάποιος που χρησιμοποιεί το status Μaster και που θεωρητικά κατέχει αρκετά καλά τα του χώρου, παρεβρέθηκε σε μια παρέα με τη σκλάβα του. Η κοπέλα κάποια στιγμή τον παρακίνησε να την ραβδίσει μπροστά σε όλους, εκείνος αρχικά αρνήθηκε (είχε τους λόγους του)... με τα πολλά παίρνει ένα ραβδί και πηγαίνει πάνω από την σκλάβα που είχε ήδη πάρει τη θέση της.

    Ξεκινάει (1η)
    -Αχ κύριε πιο δυνατά
    Συνεχίζει (2η)
    -Αχ κύριε, όχι τόσο ψηλά, πιο χαμηλά
    Συνεχίζει (3η)
    -Αχ κύριε, δεν το κάνεις καλά, εκεί είναι η μέση
    Συνεχίζει (4η)
    -Αχ κύριε εξακολουθείς να μη το κάνεις καλά
    Ετοιμάζεται για 5η
    Η σκλάβα του, σηκώνεται μόνη της και επιστρέφει στο καναπέ να συνεχίσει το ποτό της, με την εξής ατάκα
    -Τέρμα τώρα, βαρέθηκα
    Ο "Master", αυτός που στη θεωρία σχίζει, επιστρέφει αμίλητος στη θέση του...

    Εύλογο ερώτημα: Mα πως ήταν τόσο άσχετος ένας που παρουσιάζεται μέσα από τα γραπτά του ως ειδικός;
    H απάντηση απλή; ολημερίς και ολονυχτίς, ο άνθρωπος γκουγκλάρει! Μεταφράζει κείμενα, μελετά κλπ,
    Δλδ Όλο λάδι και από ….τηγανίτα τίποτα!

    Ούτε η γνώση της πρακτικής έρχεται από το γκουγλάρισμα, θα εμπιστευόσταν άραγε να σας χειρουργήσει ένας γιατρός που δεν έχει ασκήσει την πρακτική του;
    Ουτε θάρρος αποκτάται από το ίντερνετ... Πόσο μάλλον η Κυριαρχικότητα.

    Διάβασα κάπου "σχόλια" περί γνώσεις ανατομίας, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, μεθοδολογία της διδακτικής...!!! και αυτομάτως μου ήρθαν στο μυαλό μου φράσεις που πολύ σοφά χρησιμοποιεί ο λαός μας όπως "έλα παπού μου, να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου", "η αλεπού 100 το αλεπουδάκι 101", "έλα μπαμπά να σου δείξω πού το έχει η μαμά"... Μιας και γκουγκλάρουν, ας ψάξουν τη λέξη "λέουρας"

    Αν προκύψει καλοπροαίρετα, από μέλος το επίσης εύλογο ερώτημα: Kαι πως θα προστατευτώ από την πρακτική ασχετοσύνη κάποιου, αφού δεν θα υπάρχουν κριτήρια πριν την πράξη; ή κάποιο άλλο σχόλιο, θα επανέλθω.

    Καλό φθινόπωρο να έχουμε
     
  6. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Eγώ σε μία ανάλογη περίπτωση αφού διέγραψα κάποιον τολμούσε να με ρωτάει γιατί δεν είμαστε πλέον φίλοι στο φόρουμ.Αν αυτά που λες εσύ εδώ και πολύ σωστά τα λες ισχύουν και για σένα γιατί στην πραγματικότητα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο;Για να μην ξαναγράψεις το cd του Βασιλάκη Καϊλα και ξαναρχίσεις να το παίζεις ο θιγμένος νηματοθέτης θα είναι φρονιμότερο αν ακολουθείς τις συμβουλές σου και τα παραδείγματά σου και όχι μόνο να τα γράφεις σε νήματα για να κάνεις εντύπωση.

    Όσο γι'αυτό που αναφέρεις για τον χειρούργο χωρίς πρακτικές γνώσεις το ίδιο ισχύει και για τα εργαλεία.Θα εμπιστευόσασταν άραγε ένα χειρούργο που αντί για νυστέρι κρατάει ανοιχτήρι για κονσέρβες;Αλλά ας μην αναφερθούμε γιατί πάλι για παπάδες θα πεις.


    Στην έννοια του "κυνηγού" συμφωνώ.Στην έννοια του "λαθροκυνηγού" διαφωνώ.Το κυνήγι υπόκειται σε κανόνες.Όταν, λοιπόν πας να κυνηγήσεις σε μία περιοχή που σου διευκρινίζεται ότι δεν μπορείς να το κάνεις απλά δεν το κάνεις.(Προτιμώ να μην κυνηγήσω,παρά να καταστρέψω την πανίδα).Και όλο αυτό εντάσσεται στην έννοια του σεβασμού.Ενός ευρύτερου σεβασμού άσχετο με το status του καθενός μας.Δεν συμφωνείς;



    Όσο αφορά το "να αναπτύξουν και να αναδείξουν τη κυριαρχική τους δράση, με όποιο τρόπο και με όποια αποτελέσματα θα έχει αυτή…" πιθανώς είναι λίγο αίολο.Ένας Κυριαρχικός για να μπορεί να κυριαρχήσει πρέπει να κυριαρχεί πρώτα στον εαυτό του.Άρα λοιπόν αφού απαιτεί σεβασμό,πρέπει να έχει και αυτοσεβασμό και από τη στιγμή που δεν δύναται να μπει σε παιχνίδι κυριαρχίας να αντισταθμίσει τις καταστάσεις και να μην προβεί στις ενέργειες του στυλ"Προβαίνω σε κυριαρχία με όποιο τρόπο και με όποια αποτελέσματα έχει αυτή…"

    Επειδή,λοιπόν,όντας νέα στο χώρο έχω μιλήσει με πολλούς Κυρίαρχους και άλλους τόσους Master έχω αποκτήσει άποψη για τον τρόπο συμπεριφοράς και ομιλίας του καθενός σε σχέση με εμένα.Και διατυπώνω της εξής απορία:

    Στην περίπτωση του Κυριάρχου-Dom που διαβάζει ένα status slave και μπαίνει σε μια διαδικασία κουβέντας (γιατί απ'τη διαδικτυακή επικοινωνία μόνο αυτό μπορεί να γινει) και προσπαθεί να αποδείξει την κυριαρχία του,προσπαθώντας να παρασύρει κάποιον σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και ενώ δεν του γίνεται η χάρη επειδή ο ομιλούντας του λέει "Ακόμα διερευνώ το χώρο και ψάχνω να δω τι γίνεται" εκείνος συνεχίζει την αγχωμένη αυτοϊκανοποίηση της κυριαρχίας του και εκσπερματίζει κακίες εγώ θα πρέπει να τις υποστώ;Δεν θα πρέπει να τον καταδείξω ώστε να γνωρίζουν οι νεότεροι τι υπάρχει ανάμεσά μας; Και είναι και λέουρας ο συγκεκριμένος.

    Ας πάμε τώρα στην περίπτωση Κυρίαρχου-Μaster ο οποίος επίσης διαβάζει το status slave και το κρίνει πιο ενδιαφέρον προς το δικό του.Και ενώ με ρωτάει τα δικά του πράγματα και του λέω ότι ήδη λαμβάνω γνώση από αλλού και αντί να βοηθήσει στη συγκέντρωση πληροφοριών (αν κι εφόσον θέλει να επικοινωνεί μαζί μου) για να με βοηθήσει να βρω το δρόμο μου αρχίζει να προσπαθεί να υποβαθμίσει ό.τι πιθανώς έχω ακούσει ή ακούω (εφόσον έχω ένα κέντρο κατεύθυνσης) προσπαθώντας να αναδείξει τις όποιες δικές του θεωρίες και προσβάλλοντας ευγενικά και μη τον συνομιλητή του ανάλογα με το τι πάσα φέρνει η κουβέντα χωρίς να απαντάει σε όσα ρωτάται ευθέως αλλά προσπαθώντας να ξεφύγει,εγώ αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον σεβαστώ;Θεωρείς ότι εμπνέει σεβασμό;

    Θα εκτιμούσα μία υπεύθυνη απάντηση χωρίς ειρωνίες ώστε μια και δίνεις συμβουλές προς τους νέους να ακουστεί είτε για τον έναν τύπο Κυριαχικού είτε για τον άλλον και να πάρεις θέση.Μια και από όσο γνωρίζεις,σαν Master που είσαι η γνώμη σου έχει κύρος και βάρος.


    Και πάμε τώρα στα του προβλήματος της χολής:Σε βλέπω να χολιάζεις συνέχεια αναφέροντας για το googlάρισμα.Γιατί σου φαίνεται κακό να μπει κάποιος στο google και να διαβάσει 30-40 διαφορετικές απόψεις που είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν με αυτό που τους έχει ειπωθεί καταρρίπτοντάς το; Το ίδιο δεν συμβουλεύεις τους νέους να κάνουν διαβάζοντας παλαιότερα νήματα;Η μηχανή αναζήτησης είναι το πρόβλημα;
    Όσο αφορά το αν κάποιοι googlάρουν ή ζουνε στην πραγματικότητα θα μπορούσες να το κυρήξεις μόνο αν κι εφόσον είχες ιδία γνώση για το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του.Στην περίπτωση που κάνει ή δεν κάνει κάτι εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις εφόσον δεν είσαι εκεί για να ελέγχεις την πορεία της ζωής του.Άρα,λοιπόν,πώς καταφέρεσαι με τόση σιγουρία ότι κάποιοι μόνο googlάρουν;Έδωσες ένα παράδειγμα.Θα μπορούσα να σου δώσω χιλιάδες.Αυτό θα οδηγήσει κάπου;Γιατί θα μπορούσα κι εγώ να γράψω Master 40+ το και το...

    Θα εκτιμούσα να πάρεις θέση στα παραπάνω.Αν σου τεθεί ως ερώτημα όχι πως θα μπορούσα να αποφύγω την πρακτική ασχετοσύνη κάποιου,αλλά πως θα μπορούσα να αποφύγω την πραγματική ασχετοσύνη κάποιου ώστε να μη βρεθώ σε κίνδυνο να γνωρίσω την πρακτική του ασχετοσύνη δεν θεωρείς ότι προηγείται;Γιατί αν έχω μπει ήδη στη δεύτερη διαδικασία θα είναι αργα.

    Αν πάλι δεν απαντήσεις θα το κατανοήσω (γιατί αποφευγεις συνήθως) και θα αποσυρθώ από το νήμα για να μη λες "Να,οι νηματογαμήστρες".Κι όσο για τα γνωμικά που αναφέρεις είδα ότι σε όλα τα γραφόμενά σου έχεις κάποιο γνωμικό ή ρήση ή παροιμία κλπ.Γιατί δείχνεις να ενοχλείσαι όταν τα αναφέρουν οι άλλοι;Έχεις κάποιο μονοπώλιο πάνω σε αυτό;
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κάποτε εδώ τριγύρω κυκλοφορούσε μία (γραφική κατ' εμέ) κυρία που, λίγο πολύ, φώναζε "το εν Ελλάδι bdsm είμαι εγώ". Γιατί κάτι μου λέει πως ζούμε ξανά παρόμοιες καταστάσεις;
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Πρέπει κάποτε να αντιλαμβανόμαστε πότε πρέπει να τα παρατάμε.
     
  9. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Λιτά.

    Aσφάλεια, ΣΥΝΕΣΗ, συναίνεση. Δεν είναι τυχαίο.

    Res, non verba.

    cassie
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    προτείνω να διαβαστεί πρώτα το 10 κανόνες για submissives, να γίνει κατανοητό και μετά εδώ για υποκινημένες σκέψεις - με την καλή έννοια το λέω - και να δούμε, τί συμπεράσματα θα βγάλετε τότε, αγαπητές νέες αφίξεις υποτακτικών θηλέων...

    Αυτή είναι μια χαρακτηριστική μορφή ατάκας που μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε που θέλει να περάσει για Κυρίαρχος, μπορεί να είναι σπουδαίος, μπορεί και όχι, όλοι μπορούν να το πούνε και δεν είναι απαραίτητα σωστό, ούτε το σώζει ένα "για μένα". Εμένα ένας 23χρονος μεσ τη νύχτα - μου είχε πει ότι είναι 38, βεβαίως βεβαίως - μου τα έλεγε πολύ καλύτερα και τα σεντόνια μου, εκεί που κυλιόμουν με το laptop, είχαν γίνει μουσκίδι, ντέπομαι να το λέω  

    αρχικά και forever and ever, όχι επειδή τα κουτσομπολιά είναι επικίνδυνα, αλλά επειδή δεν είναι καβλωτικά, διόλου, όλο τα ίδια και τα ίδια λέγονται αγαπητά καινουργιοφερμένα λαχταριστά υποτακτικά θήλεα - τα 100 χρόνια μοναξιάς είχαν πιο πολύ κινητικότητα - και μια ματιά στο κουτσομπολεμένο άτομο θα σας πείθει ότι όλα όσα είχαν ειπωθεί γι αυτό είναι αυτονόητα και ολοφάνερα και θα βαριέστε κι άλλο...  

    Κανένας μα Κανένας μα Κανένας Κυρίαρχος που μιλάει με πρωτόπειρη δεν έχει απαίτηση για πρωτόκολλα, γιατί ακόμα θα ήταν μαϊμουδιές. Αλλά όταν έρθει η ώρα των πρωτοκόλλων και η υποτακτική μπορεί να επικοινωνήσει με αυτά, δεν κοιτάζει την ούγια να δει αν ο Κύριος "αξίζει", απλά εκφράζεται έτσι όπως νιώθει και της ταιριάζει, δηλαδή με πρωτόκολλα.

    Το τί θα κάνετε τελικά σ αυτή τη φάση εξαρτάται από εσάς και μόνον.

    Αυτό μ έστειλε κανονικά  

    Κι αυτό με αποτέλειωσε    

    Στη σπλήνα;   Γιατί, ο κώλος ήταν αγκαζέ;

    beg Your pardon dear Lady?
    [όχι ότι δεν σε καταλαβαίνω... ]

     
     
  11. Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Και επίσημα το νήμα της γελοιοποίησης... πραγματικά απορώ πώς συνεχίζεται! 
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: H γνώση της άγνοιας (“οδηγός” για νέα μέλη ή αλλιώς τροφή για σκέψη).

    Ωραία. Ποιος είναι ο λόγος που μεταφέρεις εδώ τους διαλόγους που είχες με τον Seduction;
    Στα υπόλοιπα σχετικά με το τι ανάγκες εκφράζει το στάτους μου δεν θα σου απαντήσω αυτή τη φορά επειδή βαριέμαι αλλά μην προκαλείς την τύχη σου.
    Είμαι αρκετά έμπειρος σε κάτι τέτοια και θα χάσεις.