Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος devine_sub, στις 9 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. aspa1987

    aspa1987 Regular Member

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Εγω παντως τον τελευταιο καιρο δε μπορω να την κρατησω, αλλα δε κανω κρεβατομουρμουρες ουτε βεβαια γκρινιαζω επειδη το μαντιλακι ειναι δεξια αντι αριστερα, εχω καποια προβληματα και απλα γκρινιαζς στους φιλουσ.. 
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Το "πόσο θα ήθενα να είχα χρόνο..." αν δεν λέγεται υπονοόντας ότι ο άλλος πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό ή ως δικαιολογία για παραλείψεις δεν είναι γκρίνια κατά τη γνώμη μου.

    Δεν διαφωνώ με την άποψη περί πηγαίας γκρίνιας ορισμένων ατόμων. Υποθέτω ότι πηγαία είναι και η εκτίμησή τους ότι δεν ελέγχουν μια κατάσταση που αν την έλεγχαν τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

    Μείνε ήσυχη, είναι το καλύτερο που υπάρχει, το χρησιμοποιώ συχνά για μένα και γι αυτό έχω φροντίσει να είναι εξαιρετικό  

    όόόόόόόόόόόόόόχι   αναφέρομαι στο ίδιο το pms ή την έλλειψη αυτού.

    ναι, αυτός είναι ο ορισμός της πραγματικής, σπαζαρχίδικης γκρίνιας. Άνθρωπος που δεν μπορεί να ζει χωρίς την προσοχή των άλλων, δεν αντέχεται αυτή η γκρίνια. Καμιά φορά είναι αποτέλεσμα ψυχικής κόπωσης.

    Κοίτα, μαλακομαγνήτης δεν ήμουν ποτέ μου γιατί περνιέμαι για αυστηρή, γκρινιαρομαγνήτης όμως υπήρξα επί σειρά ετών. Με λύπη μεγάλη, επειδή αυτοί οι γκρινιάρηδες, μπορεί να είναι καλότατοι άνθρωποι και εξαιρετικοί φίλοι, καταθέτω ότι αυτή την εσωτερική αντίφαση που τους κάνει έτσι την πληρώνουν ακριβότατα από άποψη προσωπικής ζωής ή από άποψη υγείας...  

    Δεν σημαίνει ακριβώς αυτό.

    Σημαίνει ότι αναλαμβάνω ωραιότατα και κάνω τα πράγματα όπως νομίζω εγώ, πολύ καλύτερα απ ό,τι τα έκανε ο άλλος και δεν δίνω εξήγηση για τις ενέργειές μου, χωρίς να γίνομαι απαραίτητα αγενής.

    Σημαίνει ότι σε κανέναν δεν επιτρέπω να γνωρίζει ότι στενοχωρέθηκα ή προσβλήθηκα ή θύμωσα από κάτι που έκανε αλλά ασχολούμαι απευθείας με αυτό που έγινε, το φτιάχνω όπως κρίνω και ενδεχομένως να του αρέσει έτσι.

    Ναι, η προσωπική σχέση βουλιάζει έτσι, επειδή εμένα δεν μου αρέσει να έχω τον έλεγχο στην προσωπική μου ζωή, όχι επειδή αυτό που έκανα, όπως το έκανα δεν άρεσε στον άλλο.

    Το "never complain, never explain" είναι μανιέρα που προήθλε από τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ...  

    ___________________

    Τώρα που τοποθετήθηκα πληρέστερα, έχω μια ερώτηση περί του πρακτέου:
    Κύριος δίνει σωματικό task με ένα toy στην υποτακτική που έχει αναλάβει με την εντολή να το κάνει αυτό κάθε απόγευμα που επιστρέφει απ τη δουλειά της μέχρι το βράδυ που θα πέσει για ύπνο. Η υποτακτική χαίρεται πολύ.

    Το toy είναι αντιαισθητικό και αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσχρηστο. Η υποτακτική νιώθει μίζερα ταπεινωμένη και ενοχλημένη όσο το χρησιμιοποιεί αλλά δεν καταλαβαίνει ότι νιώθει ταπεινωμένη γιατί είναι άπειρη. Το toy μαλιστα την πονάει και δεν του φαινόταν, ενώ είναι και πολύ άβολο. Επιπλέον, ακόμα και όταν τα καταφέρνει με το παλιόπραγμα, έχει την αίσθηση ότι δεν έκανε και τίποτα άξιο λόγου. Άλλωστε, η εντολή της έχει δοθεί με τον πλέον casual τρόπο ...

    Η υποτακτική έχει μέγα πρόβλημα πώς θα τα επικοινωνήσει όλα αυτά στον Κύριό της. Η γκρίνια ανέκαθεν ήταν no no γι αυτήν, δεν την καταδέχεται και έχει την σκέψη ότι δεν μπορεί να Του πει αρνητικά πράγματα για ένα task δικό Του, γιατί θα Τον προσβάλει. Θέλει να Τον ευχαριστήσει. Νιώθει πολύ μειονεκτικά που το task δεν της αρέσει διόλου, ενώ περίμενε να την ξετρελαίνει και συγχρόνως απορεί πώς ο Κύριός της διάλεξε ένα τόσο ηλίθιο toy. Σκέπτεται πόσο θα στενοχωρεθεί Αυτός αν Του πει ότι το toy είναι απαράδεκτο.

    Σαφέστατα η υποτακτική μας εδώ έχει πέσει σε δύο παγίδες α) της αυτοδιαχείρισης των συναισθημάτων της και β) της - πώς το λένε αυτό - συγκαταβατικής αντιμετώπισης του Κυρίου της, αφού νομίζει ότι Αυτός αποκλείεται να έχει ιδέα για τις πραγματικές επιπτώσεις του φαινομενικά αγαθού toy και δεν πρέπει να μάθει κιόλας μιας που το λάθος θα είναι σίγουρα δικό της και άρα αυτή πρεπει να το διορθώσει ήσυχα και καλά...

    Η ερώτηση είναι, πώς το χειρίζεται αυτό όλο η υποτακτική, πώς επικοινωνεί στον Κύριό της τη θέση της, την οποία δεν έχει πλήρως συνειδητοποιήσει, χωρίς να γκρινιάξει;
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    edit
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2010
  4. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Χαίρομαι ιδιαίτερα μια και... Δει γαρ την μεν τέχνην χρήσθαι τοις οργάνοις, την δε ψυχήν τω σώματι.
     
  5. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Oh thanks, φοντανάκι πήραμε, σας ευχαριστούμε, και το νεράκι μας ήπιαμε, τη δροσιά του να έχετε. Όσο για τη γκρίνια... δεν ξέρουμε. Απλώς παρακολουθούμε που γκρινιάζουν... Άλλωστε Facta loquuntur.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    συμφωνω απολυτα με την επιφυλαξη να ειναι μεν το πνευμα προθυμον,η δε σαρξ ασθενης  
     
  7. Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Πολύ μου άρεσε αυτός ο διάλογος.  
    Αυτό το "never complain, never explain" ή κάτι παρεμφερές φαίνεται να είναι συμβουλή που έχει δωθεί σε πολλούς ανθρώπους (κυρίως σε γυναίκες). Αν σκεφτώ τον εαυτό μου να το εφαρμόζει, η σκέψη και μόνο μου προκαλεί αποστροφή. Το ίδιο και στον σύντροφο/Κ μου.
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Μαλλον θα πρεπει να δωσουμε εναν ορισμο στη γκρινια γιατι ο καθεις την καταλαβαινει διαφορετικα.
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Είναι καθήκον σου, μου λέει ... BDSMικό!

    Νομίζεις πως είναι σωστότερο / αποτελεσματικότερο να γκρινιάζεις σε τρίτα άτομα; Το κάνεις μήπως με την ελπίδα να “μεταφερθεί” και εκεί που πρέπει;

    Έφαγα ένα deja vu στο θέμα σήμερα ... Στενό δρομάκι, να προσπαθεί ο ένας να ξεπαρκάρει, ο άλλος να παρκάρει και να μην είναι “οδηγάρες” ... κι εσύ να είσαι παγιδευμένη από πίσω και να περιμένεις.

    Ο ένας τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι στωικά: χαλαρώνεις, παίζεις με το CD player, το πολύ πολύ χτυπάς ρυθμικά τα δάχτυλα στο τιμόνι.
    Ο άλλος τρόπος, ο του πηγαίου “γκρινιάρη”, είναι να αρχίσεις τα μπινελίκια για το πώς μοιράζουν σήμερα τα διπλώματα, πόσο στόκοι οδηγοί είναι κλπ.

    Προσωπικά, είμαι της πρώτης σχολής. Αν μη τι άλλο, δε θέλω να κάνω ρυτίδες γκρίνιας!  

    Καταθέτω πως η υποφαινόμενη υπήρξε ανέκαθεν πολυ-μαγνήτης ... μεταξύ άλλων και παρθενο-μαγνήτης. :Ρ
    {Άσχετο, αλλά μιας και το ανέφερες ...}

    Το να μην επιτρέπουμε να γνωρίζει ο άλλος τι αισθανόμαστε, είναι ο μοναχικός δρόμος. Κι αν αυτό ισχύει για τον/την σύντροφο, είναι καταστροφικό για τη σχέση.

    Είδες τι άβολο και καταστροφικό που είναι το never complain, never explain?  
    Με την “καλή” έννοια του complain: την “Κύριε Διοικητά, ευπειθώς αναφέρω ότι ...” στην πρωινή αναφορά. Ακόμα κι αν αναφέρει ότι “με ενοχλεί κάτι που δεν μπορώ ακόμα να προσδιορίσω ακριβώς”.
    Αν δεν έχει θεσπιστεί πρωινή/βραδινή/whatever αναφορά, είναι σφάλμα του Διοικητή. Δεν έχει φροντίσει για τη λήψη feedback.

    Σας μερσώ.  
    Το λατινικό δεν το αντελήφθην, αλλά αποφάσισα πως θα ζήσω κι έτσι {μες στην άγνοια}.

    Τα πάντα είναι απόφαση των εμπλεκόμενων σε μία σχέση. Όπως είπε και ο Arioch κάποια στιγμή, ενίοτε προτιμάμε τη γκρίνια.  

    Bingo!  
    Διακρίνω μερικές κατηγορίες / πτυχές της, όπως προκύπτουν μέσα από το διάλογο, αλλά δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να την ορίσω πλήρως.
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2010