Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 8 Σεπτεμβρίου 2010.

Tags:
  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Those who dance are thought mad by those who hear not the music...
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Ζειστε τ'ονειρο σας και δεν χρειαζεται να πεισετε κανενα για τιποτα.
    Ο καθενας αντιλαμβανεται τα πραγματα διαφορετικα και τα ζει το ιδιο. Σωνει και καλα να μιλαμε οπως θελετε, να κλανουμε οπως θελετε, να χυνουμε οποτε οριζει το προγραμμα και να βιωνουμε την υπερτατη ηδονη μονο μεσα απο τη σκλαβια δε γινεται.
    Το νημα δε το γαμει το χιουμορ αλλα η αλαζονεια ορισμενων.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Θεωρώ και τα δύο αυτά ποστ χυδαία και εριστικά. Το ίδιο ισχύει και για τις αδικαιολόγητες ειρωνίες της elfcat.

    Είναι δικαίωμα του καθενός εδώ μέσα να προσεγγίζει το σχετίζεσθαι όπως επιθυμεί ο ίδιος, να καταθέτει τις απόψεις του και να τις συζητά με όσους επιθυμούν να συζητήσουν μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κακία, την ειρωνία και τον χλευασμό. Δεν έχεις μόνο το δικαίωμα να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως επιθυμείς, αλλά και την υποχρέωση να σέβεσαι τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι γύρω σου. Κανένας δεν επιθυμεί να σε πείσει για τίποτα, παρά μόνο να μην ενοχλείς με αυτού του είδους τις χυδαίες επιθέσεις.
     
  4. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Δεν επιτεθηκα σε κανενα. Τωρα εσυ γιατι θεωρησες πως σε αφορα δε ξερω.

    Οι ελαχιστοι ανθρωποι των οποιων η γνωμη μ'ενδιαφερει βρηκαν τα σχολια μου αστεια και δεν το πηραν προσωπικα. Διοτι απλα δεν αφορουσε κανενα προσωπικα.

    Υ.Γ. Προτιμω να ειμαι χυδαια και εριστικη παρα "τρεις λαλουν και δυο χορευουν"...
     
    Last edited by a moderator: 12 Σεπτεμβρίου 2010
  5. Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    @elfcat

    Aν στην θέση του Κ, έβαζα έναν vanila άντρα, η αντιμετώπιση και οι σκέψεις θα ήταν διαφορετικές?

    @underherfeet,

    Όπου Κ βάλε vanila, βάλε D, βάλε ότι θέλεις... η πίστη αυτή πηγάζει από την πίστη στον εαυτό μου και την "παραξενιά" μου αν θέλεις, πως με κανέναν άντρα Κ ή D ή ότι άλλο, δεν μπορώ να κρατήσω σχέση βιώσιμη μαζί του αν δεν είναι πιο δυνατός, πιο δυναμικός, πρωτοπόρος σε σχέση με εμένα...
    Στις σχέσεις, -άποψή μου- τα ηνία τα έχει ένας. Ένας καθοδηγεί και ο άλλος ακολουθεί. Αυτός που ακολουθεί λοιπόν, έχει -πρέπει να έχει- εντοπίσει στον καθοδηγητή την απαραίτητη ωριμότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί όπου Κ = μόνο ξύλο... Ένας Κ δεν είναι και σύντροφος? δεν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις? για αναγκες που καλύπτονται?
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Αν το κενό μας από την μη ικανοποίηση των εσωτερικών αναγκών μας καλύπτει το φαντασιακό, όλα γίνονται.
    Και αφού όλα γίνονται στο φαντασιακό, δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει σοβαρά.

    @dora - Seduction
    Για δύο λόγους δεν σας απαντώ
    Ο πρώτος είναι για να μην το κάνουμε μπάχαλο. Ο δεύτερος Και μόνο στην ιδέα να σας απαντήσω, βαριέμαι θανάσιμα, αναλογιζόμενη ότι μια πρόταση γράφω δεκάδες μου απαντάτε.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2010
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Ευχαρίστως να σου εξηγήσω, αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταλαβαίνεις από μόνη σου. Βρίσκεσαι σε έναν διαδικτυακό χώρο όπου συζητούμε τις ερωτικές μας προτιμήσεις και επιλογές, οι οποίες είναι συχνά πολύ εναλλακτικές σε σχέση με τον μέσο όρο. Αρκετοί από εμάς έχουμε κάποιες ερωτικές ιδιαιτερότητες, όπως το να συνάπτουμε και να διατηρούμε σχέσεις εξουσίας. Προσωπικά δεν το έχω κρύψει, με πάρα πολλές καταθέσεις απόψεων, προσωπικά βιώματα αλλά και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις για τους λόγους οι οποίοι με οδήγησαν σε αυτές τις επιλογές.

    Τα σχόλιά σου πολύ συχνά καταφέρονται εναντίον αυτού του τρόπου ζωής. Αποκαλείς ηλίθιες όσες επιλέγουν να σχετίζονται με αυτό τον τρόπο και συχνά κοροϊδεύεις πράγματα που πιστεύεις ότι αποτελούν στοιχεία αυτού του τρόπου ζωής, τον οποίο προφανώς δεν γνωρίζεις από μέσα. Διατείνεσαι ότι αυτό δεν αφορά κανέναν προσωπικά αλλά θέλω για δεύτερη φορά να σε ενημερώσω ότι κάνεις λάθος. Εάν δεν σε ενδιαφέρει η δική μου γνώμη και η γνώμη όσων άλλων ατόμων επίσης θίγονται με αυτού του είδους τα χλευαστικά σχόλια, αυτό δεν είναι δα και καμία καταστροφή. Θα επιβιώσουμε και χωρίς την εκτίμησή σου. Όμως, δεν έχεις το δικαίωμα να χλευάζεις αυτούς των οποίων η γνώμη δεν σε ενδιαφέρει.

    Δεν καταλαβαίνω σε ποιούς αναφέρεσαι όταν λες "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν". Δεν είδα κανέναν που να το έχει χάσει, είδα ανθρώπους με διαφορετικές επιλογές και προτιμήσεις. Είδα ακόμη ότι φέρεσαι άσχημα και σου το είπα. Δεν τέθηκε θέμα αλλοπρόσαλλης ή ανόητης συμπεριφοράς. Τέθηκε θέμα αγένειας και έλλειψης στοιχειώδους σεβασμού προς τους άλλους, με τους οποίους μοιράζεσαι αυτόν τον διαδικτυακό χώρο.

    Ελπίζω να καταλαβαίνεις το πνεύμα στο οποίο γίνεται αυτή η τοποθέτηση από την πλευρά μου. Δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον σου, πώς θα μπορούσα άλλωστε. Τα σχόλιά μου απευθύνονται εξίσου και στην elfcat, με την οποία επίσης δεν έχω τίποτε να χωρίσω. Θα ήθελα να παρακαλέσω για μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και ανοχή στις ερωτικές προτιμήσεις των άλλων, πράγμα που θεωρώ απαραίτητο στοιχείο σε καλλιεργημένους και ελευθερόφρονες ανθρώπους.
     
  8. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Ισχύει, ασφαλώς, το παραπάνω αλλά φρονώ πως αυτή η εντύπωση επιτείνεται από την καθίζηση του επιπέδου αυτών που προβάλουν πλέον ως καθεστωτικοί διαννοούμενοι.

    Απ' αφορμής του Κορνήλιου, θα προσθέσω ότι η οπερετική χούντα είχε παρασύρει και καλοπροαίρετους ανθρώπους του πνεύματος (π.χ. ο σημαντικός αισθητικός Άγγελος Προκοπίου). Επίσης ας μην μπούμε στον κόπο να βρούμε υμνητές (και όψιμα ανανήψαντες) της τετάρτης αυγούστου.

    ΥΓ: Επί της βδσμικής διάστασης του θέματος οι απόψεις μου έχουν καταγραφεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αποφεύγω τον κίνδυνο να ολισθήσω στην πληκτικότητα δια της επανάληψης.
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Παρόλο που δεν είμαι into M/s, είναι εντυπωσιακό πόσο εξωγήινο φαντάζει το βιωμα μιας M/s πραγματικότητας σε κάποιους, μέσα σε ένα φόρουμ εναλλακτικού ερωτισμού. Και δη επικεντρούμενου σε ασύμμετρες σχέσεις.

    Ευρύνοια, παρακαλώ. Και δείτε πέρα από το κρεββάτι σας...κάνει καλό.
     
  10. lina

    lina Regular Member

    Tελικά όπου μπλέκεται η πολιτική και το χρήμα... πάει περίπατο η νηφαλιότητα και η ευχαρίστηση...
    ...μωρ' καλά κάνω και είμαι ανένταχτη... κι άφραγκη   

     
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Αυτο που χλευαζω ειναι το ανοητο, το ψευτικο, το αλαζονικο. Οχι το Μ/σ. Διαπραττω ιεροσυλια; Κατα πως φαινεται. Εαν σας πω ενα ανεκδοτο με ελληνες, αγγλους και γαλλους τοτε λετε να με καταδωσει κανεις για προδοσια;
    Νομιζα οτι ειναι προφανες τι ακριβως χλευαζω. Την υποκρισια.
    Λοιπον οποιος δεν εχει χλευασει ποτε απο αυτους που βιαστηκαν να με κρινουν, τοτε ας συνεχισει την επιθεση.
    Εγω ουτε συγνωμη ζηταω ουτε κανω πισω, στο να ειμαι καυστικη με ορισμενα μαργαριταρια που διαβαζω εδω μεσα. Γιατι; Γιατι εχω δεχτει την ιδια κριτικη και μου εκανε καλο. Α! Και γιατι μου αρεσει!
    Ισως κανω λαθος που καθομαι και απαντω, γιατι απλα δεν μ'ενδιαφερει να κανω διαλογο. Ντορα μπορεις να κανεις διαλογο με τον διαολο μεχρι να βγει η ψυχη του για να πεις εσυ την τελευταια κουβεντα. Πεστην κι εδω να τελειωνουμε γιατι εγω δεν θα ζησω για παντα.
     
    Last edited by a moderator: 12 Σεπτεμβρίου 2010
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

     

    ένα κτίριο θα ήταν άχρηστο αν μέναμε στο αποτέλεσμα ενός σκαριφίματος ...

    ή τουλάχιστον σχεδόν ..