Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. lizard

    lizard Regular Member

    Re: Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    εσεις οι ψηλες και αδυνατες που καλοπιζεστε ολη μερα δεν μπορειτε να καταλαβετε τι θελει ενας αντρας!
    αν ησουν φιλη που με αγαπουσε θα χαιροσουν που επιτελους βρηκα κι εγω η ερημη το ταιρι μου! οποιο θες εσυ τον εχεις. ασε και σε μας κανεναν....
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Καλα κουκλα για να δεις τι φιλη ειμαι, στον δανειζω...ερχεται μ'εγγυηση καφριλας οποτε απλα ξαναβαλτον στην θεση του μολις τελειωσεις  
     
  3. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Επειδή δεν έχω μουστάκι ε??? τέτοιες αδικίες!!! 
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    I have PMS and a GPS ... which means ... I'm a bitch and I will find you!

     
     
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Σε ότι με αφορά, η σοβαρή απάντηση σου, αξίζει σοβαρού σχολιασμού.
    Λόγω του ότι δεν έχω την δική σου ικανότητα να απαντώ με λίγες προτάσεις, αφιερωμένο



    και επειδή εσύ δεν έχεις 3:11 να χαραμίσεις, όλο το ρεζουμέ είναι εδώ:

    Aπάντησε μου μια φορά απάντησε μου,
    να ακούσω έστω τη φωνή σου δυο λεπτά,
    απάντησε μου μια ελπίδα χάρισε μου
    πες πως με σκέφτεσαι και κλείστο μου μετά.


    Τώρα, ας σοβαρευτούμε

    Μπράβο! Ξεκάθαρη άποψη D/s. Πεντακάθαρη προσέγγιση και πολύ όμορφη σκέψη, γυναίκας που δεν ψάχνει το ρόλο της μέσα στη σχέση D/s, αλλά τον γνωρίζει. Ξέρει ότι είναι υποτακτική, ξέρει τι νιώθει και τί θέλει, ξέρει τι διεκδικεί..

    Είναι δύσκολο να έχει κατανοήσει κάποιος το ρόλο του στο D/s, και ακόμα δυσκολότερο να τον έχει αποδεχτεί σε βαθμό που δεν υπάρχουν ημίμετρα, παλινδρομήσεις και αστάθειες,

    Προσωπικά καταλαβαίνω γιατί το παραπάνω χαρακτηρίζεται από κάποιες κυρίες που δηλώνουν υποτακτικές (!) ως κενό, φαντασιακό και άλλα φαιδρά. Αυτό που "δεν" καταλαβαίνω ή που τέλος πάντων δεν πρέπει κατά τη γνώμη μου να έχει θέση στο φόρουμ, είναι αυτή η πολεμική εν είδει χιούμορ, που κατατίθεται χλευαστικά και δήθεν υπεράνω.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Είναι παράξενο αυτό που γράφεις. Πιο παράξενο είναι πως το γράφεις μέσα σε ένα ποστ στο οποίο χλευάζεις με το τραγούδι που βάζεις ως απάντηση στην elfcut. Φυσικά μπορείς να ισχυριστείς πως αυτό δεν είναι χλευασμός αλλά χιούμορ η ακόμα μπορείς να ισχυριστείς πως δεν είναι χλευασμός αλλά σοβαρή απάντηση. Εδώ ερχόμαστε στην ουσία των όσων γράφεις και που παραθέτω παραπάνω. Κατά την γνώμη σου λοιπόν το παραπάνω ποστ δεν έχει θέση στο φόρουμ επειδή είναι μια «πολεμική εν είδει χιούμορ, που κατατίθεται χλευαστικά και δήθεν υπεράνω.»
    Το περίεργο είναι πως το έγραψες εσύ και επειδή εγώ το θεωρώ χλευαστικό και ειρωνικό σε καλώ να το διαγράψεις. Εσύ παίρνοντας ,ως μη όφειλες, τον ρόλο του θεματοφύλακα της σοβαρότητας ,έχεις απωλεσει το δικαίωμα σου να απαντάς με αυτόν τον τρόπο.
    Πέραν τούτου να είσαι σίγουρος πως αν ανοίξουμε μια συζήτηση για το πότε το χιούμορ γίνεται χλευασμός η τι είναι χιούμορ και τι ειρωνεία και χλευασμός δεν θα συμφωνήσει κανένας με κανέναν. Εδώ δεν συμφωνούμε ούτε στα αυτονόητα (υπάρχουν και αυτονόητα?) θα συμφωνήσουμε σε τόσο σχετικές έννοιες;
     
  7. Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Και λοιπόν;;;
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Να με συμπαθούν η νηματοθέτρια, οι συμμετέχοντες και οι αναγνώστες, αλλά εδώ μέσα περισσεύει η μικρότητα και η υποκρισία.

    cornilie που ήταν η ευθυξία σου στο παρακάτω; (βάζω μόνο ένα ενδεικτικά)

    Δεν το θεώρησες αυτό χλευαστικό και ειρωνικό;

    To παραπάνω ακολούθησε, παρ' όλο που ξεκάθαρα είχα γράψει:

    Μάζεψε λοιπόν την υποκρισία σου, μάζεψε και τα κουβαδάκια σου ή ότι άλλο, και από παραλίες να παίξεις υπάρχουν πολλες. Ωστόσο, αν έχεις να μου πεις κάτι ανυπόκριτο, μακριά από χαζές "λογικές" υπεράσπισης της παρέας, εδώ είμαι.

    Στην τελική, αν δεν θέλεις να διαβάζεις τα όσα γράφω, κάνε με μπλοκ και τελείωσε η "ιστορία".

    Αυτά.
     
  9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που παραθέτεις και με ρωτάς για την ευθιξία μου αλλά να σου θυμίσω πως δεν είμαι εγώ ο εύθικτος αλλά εσύ. Δεν είμαι εγώ που διατύπωσα άποψη σχετικά με τι έχει θέση στο φόρουμ και τι όχι παρά μόνο ως αντιπαραβολή στα δικά σου γραφόμενα.



    Όταν κάποιος επισημαίνει τις αντιφάσεις σου και σε εκνευρίζει η απάντηση σου είναι να πάει σε άλλη παραλία; Πολύ βολικό αλλά εγώ δε πάω πουθενά. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να μάθεις να τα βγάζεις πέρα μαζί μου αντί να μου κάνεις τον νταή διαδικτυακά. Στην τελική πάλι με δικά σου λόγια θα απαντήσω:

    Seduction
    "αν δεν γουστάρετε όσα διαβάζετε ή σχολιάστε τα καταθέτοντας την αντίρρηση σας με επιχειρήματα ή αγνοείστε τα. Είναι τόσο τραγικά απλό."

    Το επιχειρήματα σου λοιπόν είναι να με χαρακτηρίζεις ως υποκριτή η να μου λες να πάω σε άλλη παραλία; Ακόμα μια αντίφαση απο τις πολλες αγαπητέ μου. Βλέπεις..."ειναι τοσο τραγικα απλο" να τις εντοπίζω. Εισαι πειρασμός  
     
  10. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Λυπαμαι αν ταλαιπωρησα το νημα.
    Οσο για την ουσια των σχολιων, δυσκολευομαι να καταλαβω πως και που φανηκε να ειναι οτι εγω δεν πιστευω στο Μ/s. Και αλλα πραγματα δε βλεπω και δεν βιωνω αλλα πιστευω οτι υπαρχουν. Αστειευτηκα μ'ενα συγκεκριμενο παραδειγμα Μ/s. Αυτα ειναι προφανη για καποιον που θελει να το δει ετσι και ειναι καλοπροαιρετος η και μπορει να καταλαβει το χιουμορ μου. Δεν ειναι για ολους συμφωνω. Αλλα εμενα μου αρεσει, και απο την στιγμη που δεν ειναι κακοπροαιρετο, δεν ενοχλει και την συνειδηση μου.

    Τα μισα απο αυτα που γραφεις εδω τολμω να πω δεν τα πολυκαταλαβαινω. Μου κανει για πατροναρισμα κατι το οποιο με αναγουλιαζει.

    Παει καιρος απο μια τελευταια μας διαφωνια που δεν περιμενω να εισαι αντικειμενικη μαζι μου. Οποτε και δεν με εκπλησσει το σχολιο σου περι βλακειας. Δεν απολαμβανω τις διενεξεις.Live and let live.
     
  11. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Τα συγχαρητήρια μου. Μπορείς να περάσεις από το ταμείο να εισπράξεις τώρα.

    (Ας τη βγάλουν οι mod τη "συζήτηση" μας από δω. Δεν έχει σχέση με το νήμα. Εξάλλου, εγώ ένας εκνευρισμένος διαδικτυακός νταής είμαι, που να τα βγάλω πέρα μαζί σου ή με άλλους υποκριτές και φαρισαίους.)

    Δικό σου, και στη παρέα σου φυσικά.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: τελικά μπορούν οι πολιτικοί της αριστεράς να είναι πλούσιοι;

    Ηλιθια δεν ειναι αυτη που κυνηγα τ'ονειρο της, ουτε κι αυτη που το ζει. Ειπα καπου το αντιθετο; Επελεξες να γενικευσεις ενα σχολιο μου. Δεν το γενικευσα εγω.

    Εδω εννοεις εμενα ε;   Με γνωριζεις κι απο χτες; Εχω φερθει εγωιστικα απεναντι σου; Με αποκαλεις εγωιστρια και απελπισμενη και δεν ξερω πως ν'απαντησω σε μια τοσο καθαρα προσωπικη επιθεση απο καποια που δεν με εχει γνωρισει ποτε. Ουτε τον λογο της επιθεσης καταλαβαινω. Το οτι δεν σου αρεσει ο τροπος που εκφραζομαι ειναι προφανες, αλλα απο την στιγμη που εσυ δεν εισαι ανασφαλης για τις επιλογες και τον τροπο που ζεις την ζωη σου, γιατι παιρνεις προσωπικα το καυστικο χιουμορ μου;
    Δεν απευθυνοταν σε ολες τις σκλαβες. Τελος παντων. Ολα αυτα τα γραφω γιατι αν και δεν εχω για κατι ν'απολογηθω, μετα απο τοση επιθεση δε θελω να με πουνε και κοτα.

    Πως αποκαλεσα ολους τους σκλαβους ηλιθιους;; Εχει τυχει σε φαση εκπαιδευσης να μου ζητησει καποιος Κ να παραδεχτω οτι ειμαι ηλιθια, η να με πει αυτος ηλιθια. Σου περασε απο το μυαλο οτι το χιουμορ μπορει να ειχε και δοση αυτοσαρκασμου;
    Αλλα ειπαμε...ο καθενας τα βλεπει οπως θελει τα πραγματα.

    Μπορει να μην πηρες, αλλα εδωσες αγαπητη. Σωστα;
     
    Last edited by a moderator: 13 Σεπτεμβρίου 2010