Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Κάτι πρέπει να γράψεις και το γράφεις
    Δεκτών
    Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο θέμα
    Απλά αν ήθελες να με πεις από πού προκύπτει αυτό που υπογράμμισα
    Έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου ??? ότι δηλαδή θέλουν διόρθωμα τα μέτρα μου
     
  2. Άλλη μια φορά η κυρία μου με έζεψε σε ένα κάρο ανέβηκε πάνω και επήγαμε μια ωραία βόλτα στην πανεπιστημίου. Η μοναδική αντίδραση ηρθε από έναν παππούλη που είπε στην κυρία μου ότι μου είχε βάλει ανάποδα το καπίστρι.
     
  3. Arina

    Arina Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Aποφάσισε!!!
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Γίνονται δεκτές όλες οι γνώμες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνούν απόλυτα με τη δική μας (αρχή του ενδοφορουμιακού διαλόγου)  
     
  5. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Ρε κορίτσι μου, αφού δεν τα καταλαβαίνεις τα ελληνικά, γιατί δε ζητάς από κάποιον να στα εξηγεί πριν γράψεις;

    Άντε, θα στο εξηγήσω εγώ, επειδή βαριέμαι:

    α) Ζήτησε εμπειρίες ανθρώπων που φοράνε κολλάρο δημοσίως για να ακούσει αν είχαν αντίστοιχες αντιδράσεις.

    β) Δεν εξέθεσε κάποιο κείμενο προς κρίση, ούτε και έκανε "τοποθέτηση" για ένα θέμα.

    Κατάλαβες τώρα, ή να στο παίξουμε και στο πιάνο;

    {Και πριν αυτό θεωρηθεί προσωπική "επίθεση", να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το αρχικό ερώτημα δεν αποτελεί προσωπική "επίθεση".}
     
  6. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Καλή μου Madlene προσβλητικός γίνεται κάποιος όταν έχει γνώμη για το παιδί του άλλου.Αν χρειαστώ ποτέ τη γνώμη σου για το πως μεγαλώνεται ένα παιδί και τι επιλογές έχει ο κάθε γονέας για να το μεγαλώσει θα στη ζητήσω.Επίσης έκθεση δεν συνιστά η στυλιστική επιλογή του καθενός.Τώρα όσο αφορά αυτοι που ζούνε κάτι αν το δείχνουν σε άλλους είναι μακράν εμού.Δε φόρεσα το κολάρο για να το δείξω σε κανέναν αλλά το φόρεσα για το δικούς μου λόγους τους οποίους δεν είσαι σε θέση να κρίνεις.Και όσο αφορά την αισθητική πλευρά του θέματος ο καθένας έχει τη δική του αισθητική.Καλό θα ήταν να την περιορίζει στα δικά του μέτρα και να την κρατάει.Όπως εγώ,πιθανώς,δεν θα μπορούσα να ντυθώ με το γούστο σου,να πάρω την ίδια τσάντα ή τις ίδιες γόβες με εσένα ή να φορέσω βέρα ή να μη φορέσω ανάλογα τη φιλοσοφία μου έτσι είναι και η αισθητική εδώ.Θα πίστευα ότι δεν είναι κακεντρεχές το σχόλιό σου μόνο αν δεν το συνέχιζες.Επειδή όμως το συνέχισες δεν είναι απλά θέμα αισθητικής αλλά προσβολή στην αισθητική του άλλου σε σχέσξ με τα δικά σου δεδομένα.Κι ευτυχώς που δεν έχω τη δική σου αισθητική.
     
  7. Έχω πολλές τέτοιες εμπειρίες. Μια φορά η κυρία μου , μου έβαλε κολάρο και με μια αλυσίδα με πήρε μαζί της για ψώνια. Όταν πηγαμε να μπούμε σε ένα πολυκατάστημα ο σεκιουριτας της είπε ότι απαγορεύονται οι σκλάβοι. Τότε η κυρία μου απευθύνθηκε σε έναν ηλικιωμένο κύριο και του ζήτησε να με κρατήσει μέχρι να κάνει τα ψώνια της. Εκείνος δέχτηκε και με κρατούσε πολύ σφιχτά από την αλυσίδα. Εγώ του είπα να μην με κρατά τόσο σφιχτά και αυτός μου απάντησε: όχι παιδί μου γιατί θα φύγεις και θα βρω εγώ το μπελά μου.
     
  8. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Είναι απάντηση σε αυτό που είπες εσύ για τα δικά μου μέτρα.Μάθε όταν πετάς το μπαλάκι να το περιμένεις και να γυρίσει.Όπως εσύ δεν γνωρίζεις για τα δικά μου μέτρα έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω κι εγώ για τα δικά σου.Διόρθωσε λοιπόν τους τόνους σου για να μπορούμε να μιλάμε κόσμια.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Νομίζω πως δε χρειάζεται να σχολιάσω. Ο καθένας μπορεί να κρίνει σχετικά με το ποιος είναι κακεντρεχής και ποιος όχι.

    Και για να δεις πόσο καλή είμαι, θα συμφωνήσω ως προς την τελευταία φράση. Ευτυχώς που δεν έχω την αισθητική σου. Θα μ' έφτυνε ακόμα και ο εαυτός μου.
     
  10. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Δεκτές όλες οι γνώμες που αφορούν την ερώτηση που αναρτάται.Όλες οι υπόλοιπες που απλά λέγονται για να δημιουργούν εντυπώσεις και καταστάσεις απλά είναι αναγκαίο κακό.Άρα το μηνυματάκι σου είναι λίγο άκυρο.Κι εμείς αποδέκτες του αναγκαίου κακού.Δε νομίζεις?
     
  11. Sofia

    Sofia Regular Member

    Το νημα αναφερεται σε εμπειριες που μπορει να εχει καποιος/καποια σε περιπτωση που εχει κυκλοφορησει εξω με κολλαρο.Δεν αναφερεται στο αν πρεπει/μπορει μια μανα να φοραει το κολλαρο μαζι με το παιδι της ή αν πρεπει/μπορουμε γενικα να φοραμε κολλαρο εξω.Εαν καποιος θελει να συζητηθει αυτο μπορει καλλιστα να ανοιξει αλλο νημα κατα προτιμηση στο bdsm discussions.

    Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι γινονται ολα αυτα τα posts,τα οποια δεν ειναι καν γενικα αλλα καταφερονται εναντιον ενως μελους ή τα posts τα οποια ειναι καθαρα spam...Kανενας moderator εδω υπαρχει?
     
  12. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αγαπητή μου Stellina,

    Αφού με τα γραπτά δεν τα πας καλά και το γνωρίζω αυτό δεν θα σε παρεξηγήσω.Κατανοώ ότι δεν κατανοείς αυτό που γράφω αλλά μάλλον το πρόβλημα δεν είναι δικό μου αφού όπως φαίνεται παρακάτω οι άλλοι τα κατανοούν μια χαρά.

    deviantsub με υπερκάλυψες.