Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

     
  2. spectrum

    spectrum Regular Member

    Αληθεια μια κοπελα που κυκλοφορει εξω και φαινεται...το βρακι της τι θελει να αποδειξει τελικα? Οτι φοραει βρακι προφανως...
    Αυτο προφανως κανενα δεν χαλαει..Το κολαρο χαλασε..
    Εμενα δεν με χαλαει κανενα απο τα δυο παντως..
    Στο ΒΔΣΜ υπαρχουν και οι lifestylers που δεν αρεσκονται μονο σε παιχνιδια κρεβατοκαμαρας..Καποιοι απο αυτους προχωρουν σε υπερβασεις...Σπανε και κατεστημενες αντιληψεις και ταμπου..
    Υποστηριζουν το lifestyle..με τον δικο τους τροπο..δεν νιωθουν οτι χρωστανε σε κανενα και κανουν ενα βημα πιο περα..
    Γιατι αραγε σε χωρες οπως η Ολλανδια και η Γερμανια δεν απορει ο κοσμος σε αναλογες περιπτωσεις?Και ουτε καν ασχολουνται?Ειμαστε εμεις οι πολιτισμενοι και αυτοι οι απολιτιστοι?
    Που πηγαινεις στις πολεις τους και βλεπεις καθαριοτητα και ταξη ενω η αθηνα ειναι ενα μπουρδελο απο την βρωμα?Βρωμα που την εχουμε προκαλεσει ολοι εμεις που κατα τα αλλα ασχολουμαστε αν και τι θα φορεσει ο αλλος?

    Εγω απλα συγχαιρω-και κλεινω με αυτο-οποιους απο τον χωρο ξερουν να υποστηριζουν το στατους που δηλωνουν.
     
  3. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Από την απάντηση σου καταλαβαίνω πως υπάρχουν περιπτώσεις, που το ζευγάρι επιλέγει να φορέσει η σκλάβα το κολάρο ως φετίχ (πολυχρωμία απόψεων και όλα μεταβλητά). Σεβαστό !!!. 

    Αιτιολογώντας την παραπάνω «θέση» μου :

    Σε ό,τι με αφορά ,κατά την εκκίνηση «του συσχετίζεσθε» , ποτέ δεν κυκλοφόρησα με βέρα στο χέρι ( βανιλάκι γαρ), παρά μόνον εάν σε βάθος χρόνου αποφασίζαμε πως επρόκειτο να προχωρήσουμε σε γάμο. Φαντάζεσαι να το έκανα?? Πλάκα θα είχε!!  …μία συμφόρηση βέβαια στο οικογενειακό μου περιβάλλον θα ήταν αναπόφευκτη!  

    Ευχαριστώ που μου απάντησες. Να περνάτε όμορφα! 
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Καθόλου "πείραμα": όλες τις φορές, ήταν απαίτηση προς την πλευρά μου, ρητή και κατηγορηματική, τόσο ως προς τη διάρκεια, όσο και προς τη σκοπιμότητα.

    Και μάλιστα, τη μία φορά, ξέχασα πως το φορούσα και έφθασα στην πόρτα από μία επαγγελματική υποχρέωση φορώντας το. Ευτυχώς, το είδα στο ασανσέρ και πρόλαβα να το βγάλω. :Ρ Βέβαια, το πολύ πολύ να κάνανε κανένα πιπεράτο σχόλιο και να αναγκαζόμουνα να δώσω ανάλογη "τσαχπίνικη" απάντηση {ναι, ήρθα κατευθείαν από "τη δουλειά"} ... αλλά, ΟΚ, είπα να το αποφύγω.
     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...


    Στην περίπτωση slave μπορεί να μην είναι ζευγάρι και αν έχεις υπ'όψιν σου τον Gorean τρόπο μπορεί να είναι περισσότερο από ζευγάρι.Άλλωστε το status slave περισσότερο αντιπροσωπεύει τους Gorean.Άρα,λοιπόν,δεν μιλάμε για πολυχρωμία ούτε ότι όλα είναι μεταβλητά.
    Είναι ξεκάθαρο γιατί μία γυναίκα επιλέγει να είναι σκλάβα ενός κάποιου Αφέντη.Το κολάρο επισημοποιεί απλά τη σχέση. 
     
  6. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Kατ εμε αποδεικνυουν κατα ποσο ο Ελληνας ειναι κομπλεξικος η οχι...Και κατα ποσο σεβεται την διαφορετικοτητα η οχι..Απλα πραματα..
    Επισης να σε πληροφορησω πως σε ευρωπαικες πολεις το να κυκλοφορει ενα ζευγαρι που ενας να φοραει κολαρο και ο αλλος να τον τραβαει με αλυσιδα ειναι τοσο περιεργο,,οσο ενα βανιλα ζευγαρι πιασμενο χερακι χερακι..
    Αντιλαμβανεσαι πως φτασανε αυτοι εκει? Προφανως παντως οχι με σκουριασμενα μυαλα..Απλα ειχαν ενα απλο στοιχειο..ΣΕΒΑΣΜΟ..στην πραξη..
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

     

    και αυτό σε κάποια επαρχιώτικη παραλία ,ούτε καν τουριστική ...

    και μαντέψτε κανένας δεν ασχολήθηκε πέρα από εμένα που ήμουν "υποψιασμένος" ,οπότε κάτι τρέχει μέσα στο κεφάλι σας ,μου φαίνετε έχετε χάσει επαφή με πραγματικότητα και το κόσμο γύρω σας ..
     
  8. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία στο θέμα, όμως θα ήθελα να παραθέσω μια ιστορία που είχα διαβάσει παλαιότερα η οποία διαδραματίστηκε σε πόλη της Αγγλίας και να επισημάνω οτι ίσως και στο εξωτερικό τα πράγματα δεν είναι τόσο φιλελεύθερα όσο κάποιοι ισχυρίζονται.

    Αυτό δε σημαίνει οτι σε ορισμένες μεγάλες πόλεις του εξωτερικού υπάρχει περισσότερη ανοχή, όμως ίσως όχι τόση όση νομίζουμε.

    BBC NEWS | UK | England | Bradford | Dog-lead goths 'hounded off bus'

    Ίσως το συγκεκριμένο περιστατικό φανεί ενδιαφέρον στη νηματοθέτρια μιας και αντικατοπτρίζει τις αντιδράσεις μερικών ανθρώπων του εξωτερικού
     
  9. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Έλαβα γνώση του περιστατικού που ανέφερες (ευχαριστω για το link  ) αλλά έχει να κάνει με τους κανόνες ασφαλείας στα ΜΜΜ.Άλλωστε δεν ενόχλησε κανέναν το κολάρο αρκεί να μην ήταν δεμένο κάπου (για λόγους ασφαλείας όπως αναφέρει το άρθρο) και όχι για λόγους αισθητικής.
     
  10. nameless

    nameless Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

     

     
  11. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αναλογίστηκες ότι μπορεί να δημοσιεύεις φωτογραφία μέλους του forum, χωρίς τη συγκατάθεση του μέλους; C-:
     
  12. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η βασική ένσταση των Βρετανών ήταν πως αυτοί οι δύο εισέπρατταν επίδομα ανεργίας, δηλαδή μία νοοτροπία "τους ζούμε εμείς, άρα θα τους λέμε και πώς να ντύνονται". Το οποίο από μόνο του είναι επικίνδυνο γιατί αύριο θα γίνει "τους ζούμε εμείς, άρα θα τους λέμε και σε ποια εκκλησία να πηγαίνουν" κ.ο.κ.

    Ακόμα, "σκανδαλίζονται" επειδή ο τύπος τη σέρνει παντού από το λουράκι, όχι επειδή φοράει {μόνη της} κολάρο έξω.

    Και ακόμα και η Sun που προσπάθησε να το κάνε να φανεί "πικάντικο" δεν τα κατάφερε: ο τύπος δήλωσε ότι κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και φροντίζει τη φίλη του σαν να είναι γατούλα. And that's all.