Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Το γνωρίζω. Είίπα ότι η αντίδραση των άλλων στο κολλάρο είναι κάτι που ελέγχεται, όσο και αν αυτό με πρώτη ματιά δεν είναι φανερό.

    Ήμουν αγενής που δεν σχολίασα πόσο όμορφο είναι το κολλάρο που σου δόθηκε, η αλήθεια είναι ότι είχα κατά νου το δικό μου, πανέμορφο είναι και σου εύχομαι να νιώσεις ότι ποθεί η ψυχούλα σου φορώντας το.

    Αυτό που ομολογώ ότι δεν γνωρίζω και θα ήθελα την άποψή σου σχετικά, έχει να κάνει με τον χαλκά. Σου δημιούργησε κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα; Έχει κάποια σημασία ένα κολλάρο με έναν χαλκά που το φέρει μια σκλάβα ασυνόδευτη την ώρα εκείνη;

    @thion kai temnon,
    καλωσήρθατε αγαπητέ και ενδιαφέρον nickname. Όμως, γιατί αφαιρέσατε το ποστ σας από το νήμα με το γκάλλοπ για τον ήλιο και τη θάλασσα ή το μαστίγωμα; Είχα μεγάλη περιέργεια να δω τί γράφτηκε σχετικά, ακριβώς ότι που γύριζε το θερινό ηλιοστάσιο και η περιέργειά μου αυτή έμεινε ανικανοποίητη.
     
  2. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές σου και εύχομαι το ίδιο και για σένα.      

    Το κολάρο με O-ring είναι παγκόσμιο σύμβολο slave. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο άνθρωπος που φοράει το συγκεκριμένο κρίκο μπροστά δηλώνει ότι είναι slave κι όχι απλά υποτακτικός.Οι υποτακτικοί συνήθως φοράνε κάποιο παραποιημένο κολάρο (δερμάτινο, chocker κλπ). Το O-ring είναι δήλωση status. Ακόμα και το κολάρο εξόδου που είναι πιο επίσημο και μπορεί να μοιάζει με κόσμημα φέρει εμφανώς το O-ring.Είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Χρησιμοποιείται περισσότερο στο Gorean BDSM.Ένα απλό κολάρο μπορεί να έχει τους χαλκάδες πίσω και να είναι σκύλου.Ένα κολάρο Gorean slave έχει το χαλκά μπροστά που προδιαθέτει διαχείριση ανθρώπου,για να ξεχωρίζει από των σκύλων.Στη Gorean νοοτροπία το κολάρο με το χαλκά φοριέται είτε συνοδεύεται μια σκλάβα είτε όχι και πέρα από φετιχιστικό σύμβολο είναι και σύμβολο του status.Στις Gorean slaves το κολάρο είναι υποχρέωση και συνειδητή επιλογή σε αυτή την υποχρέωση.

    Φορώντας το κολάρο μου νιώθω δύναμη και σιγουριά,μου δίνει αυτοπεποίθηση. Πλέον είναι μέρος της ταυτότητας μου.Απλά νιώθω ο εαυτός μου.  
     
  3. thlon kai temnon

    thlon kai temnon New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    εγω δεν αφαιρεσα τιποτα αλλα για καποιο ΗΛΙΘΙΟ λογο δεν εμφανιζονται τα μηνυματα μου  
    Εχω γραψει 6-7 Το ενα κουλοτερο απ τ'αλλο) αλλα τα ψαχνω με το φαναρι και δεν τα βρισκω... τωρα π.χ. δειχνει κατω απο το νικ μου οτι εχω μονο "ενα" (μηνυμα εννοω... οχι κατι αλλο)
    Φαινεται οτι λογω νυχτας εχασαν το δρομο τους κι αγνοουνται... οχι τιποτ'αλλο αλλα φοβαμαι μη βρεθουν στο φορουμ του... Κοσμπολιταν και παρεξηγηθουν οι καργιες       
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Που είναι το κομποσχοίνι μου;
    Κάπου δώ το είχα.
    Αισθάνομαι λίγο αδύναμος τελευταία ,,με πολιορκούν μιαρές σκεπτικιστικές σκέψεις, τα σκουλήκια της αμφιβολίας με τρώνε ζωντανό.
    Ποιός είμαι:πού πάω;
    Εχω χαθεί.
    Το κομποσχοίνι γρήγορα.
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    οταν βλεπω κοπελλες με κολλαρο εξω χαμογελω
    μου αρεσει σαν εικονα προαπαθω να μαντεψω
    αν ειναι στον χωρο μας η μοδα
    δεν παυει ομως να μου αρεσει
     
  7. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς θα μπορούσε να δει κάποιος μια γυναίκα με ένα κολλάρο ειδικά όταν ασχολείται με το lifestyle μας..
     
  8. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    ομολογώ ότι δε διάβασα όλες τις απαντήσεις, ,με κούρασαν κάποιες. δε με χάλασε το ότι ήθελες να δοκιμάσεις να δεις ποιες θα είναι οι αντδράσεις του κόσμου, που ως ένα βαθμό είναι λογική ως απορία. όποιος πει ότι δεν την είχε ποτέ , θα πει ψέματα. δε με χάλασε το ότι βγήκες βόλτα με το κολάρο το οποίο δεν είναι διακριτικό καθόλου θα έλεγα. το κολάρο για μία σκλάβα την κάνει όντως να αισθάνεται όμορφα, με χάλασε απίστευτα όμως το γεγονός ότι είχες το μωρό μαζί. δεν σε κρίνω για το αν είσαι καλή μάνα ή όχι. αυτό το ξέρεις εσύ και θα φανεί στην πορεία όταν το παιδί μεγαλώσει. κι εν τοιαύτη περιπτώση δεν αφορά και κανέναν άλλο. ένας άνθρωπος παίρνει ερεθίσματα ακόμα κι όταν είναι σε πολύ μικρή ηλικία. σέβομαι την άποψη σου. αλλά δε συμφωνώ με την κίνηση αυτή. νομίζω ότι δεν έχεις διαχωρίσει κάποια πράγματα. πήγαινε όπου θες. κάνε πειράματα, γκάλοπ. μόνη σου όμως. χωρίς ίχνος παρεξήγησης πάντα.  
     
  9. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Σίγουρα δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε κάποια πράγματα αφού τα βλέπουμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες ζώντας διαφορετικές καταστάσεις και έχοντας διαφορετικές φιλοσοφίες. Σέβομαι το ότι δεν συμφωνείς με κάποια από τις κινήσεις μου και περισσότερο σέβομαι και εκτιμώ το ότι δεν την κατέκρινες παρά μόνο την έκρινες και εξέφρασες την άποψή σου επ'αυτού.
    Τώρα για το αν έχω διαχωρίσει κάποια πράγματα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ο εαυτός μου και είμαι όλες τις ώρες και ημέρες.Το ότι έγινα μητέρα δεν με σταματάει από το να είμαι σκλάβα και το να είμαι σκλάβα δεν με σταματάει από το να έχω και ζωή.Δεν κλειδώνω τη γυναίκα-σκλάβα στην κρεβατοκάμαρα και βγάζω έξω τη γυναίκα-μάνα. Για το αν αυτό είναι καλό για την ανατροφή κάποιου παιδιού δεν το γνωρίζω αλλά για το δικό μου όντας μάνα του κρίνω ότι δεν είναι κάτι κακό. Όπως πολύ σωστά είπες αυτό θα το δείξει και ο χρόνος. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αυτό γιατί δεν είναι άλλωστε και το θέμα του νήματος.
    Σ'ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νήμα και να μου δώσεις την δική σου άποψη.    
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Kassandra, ίσως σε στενοχωρήσω αρχικά, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα προτιμούσες να είμαι ειλικρινής. Το συγκεκριμένο κολλάρο δεν μου αρέσει. Έχω δει δείγματα της δουλειάς του Asimeniou Drakou και δεν πιστεύω ότι αυτό είναι απ' τα καλύτερα. Καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και αισθητικής. Αν εσάς σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει.
    Απ' την άλλη, υποθέτω ότι για μία σκλάβα έχει μεγαλύτερη σημασία ο συμβολισμός του παρά ο σχεδιασμός του.

    Σχετικά με το θέμα του νήματος, έχω κάποιες ερωτήσεις: (ίσως τις απάντησες ήδη, αλλά διάβασα διαγώνια τα 100+ ποστς και δεν τις είδα) Γιατί έκανες αυτό το πείραμα; Πώς σε επηρρεάζει η αντίδραση αγνώστων στο δρόμο; Αν αντιμετώπιζες αρνητική αντίδραση, θα σε έκανε να σταματήσεις να το φοράς δημόσια; Ποιά η σημασία του συγκεκριμένου (actual) κολλάρου για σένα και ποιός ο σκοπός του;
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Η απάντησή μου αναφερόταν σε αυτό:

    Όσο για αυτό:

    Τις φορές που υ μου είχε ξεχαστεί και βγήκε με κολλάρο έξω, slow the very much oil. Η δική μου προτίμηση είναι κάποιο αξεσουαράκι διακριτικό, που να φανερώνει τι και πώς μόνο στους εμπλεκόμενους.

    ΥΓ. Πολύ όμορφο κολλάρο.  
     
    Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2010
  12. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αγαπητή Emma σε όλα όσα είπες πιο πάνω συμφωνώ.Σε όλα όσα είπες όπως τα είπες όμως.Κατά το συμβολισμό δυστυχώς κάποιος που κατεργάζεται διαμάντια μπορεί να σου χαρίσει ένα βότσαλο.Το θέμα είναι αν θέλεις να το κρατήσεις ή όχι.Αυτό για να ενισχύσω τα περί συμβολισμού ενός κολάρου.


    Απορώ πως δεν το είδες (αναφέρεται στο αρχικό post) αλλά αφού με ρωτάς είμαι υποχρεωμένη να το απαντήσω.

    Την αντίδραση των αγνώστων στο δρόμο δεν θα μπορούσα να τη γνωρίζω αν δεν έκανα το παραπάνω πείραμα.Και το πείραμα έγινε γιατί ούσα νέα στο χώρο όταν πήρα αυτό το κολάρο αποφάσισα ότι θέλω να το φοράω.Μέχρι πριν το πάρω έμοιαζα να είμαι περίπου σαν αυτούς εκεί έξω χωρίς το κολάρο.Έχοντας όμως την υποψία ότι είμαι διαφορετική έπρεπε να την κάνω βεβαιότητα.Άρα το φόρεσα και βγήκα να διαπιστώσω πως δείχνω στα μάτια αυτών που μέχρι χθες μοιάζανε τόσοο πολύ με εμένα.

    Μου είχανε πει ότι το κολάρο θέλει δύναμη για να το φοράς γιατί τη σκλαβιά την αντέχουν μόνο οι δυνατοί και την παραδέχονται οι δυνατότεροι.Και όντως είχαν δίκιο σε αυτό που μου είπανε.Και όχι αν οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές εγώ πάλι θα συνέχιζα να το φοράω.Γιατί έχω μάθει να σέβομαι τις επιλογές μου ακόμα κι όταν δεν συμφωνούν με τις επιλογές των άλλων.Ορίζουν τη διαφορετικότητα που δημιουργώ στον εαυτό μου και με κάνουν να κατανοώ και να σέβομαι τη διαφορετικότητα του διπλανού μου.Άρα να τη δέχομαι.

    Η σημασία και ο σκοπός του συγκεκριμένου κολάρου είναι σχεδόν ταυτόσημη.Για μένα η σημασία του είναι όχι μόνο να δεχτώ αλλά να παραδεχτώ τη θέση και τη στάση την οποία επέλεξα συνειδητά και ο σκοπός του είναι να διαλύσω οποιαδήποτε αμφιβολία στο ότι αυτό που ζω είναι στάση ζωής και όχι κρεβατοκάμαρας.Πρακτικά μαθαίνω με αυτόν τον τρόπο ότι μπορώ να ζήσω αυτό που επέλεξα και όχι απλά να υποπτεύομαι ότι θα μπορούσα να το κάνω.

    Και ουσιαστικά το νήμα που άνοιξα την πραγματική του ερώτηση την κρύβει διακριτικά στον τίτλο.Είναι η αίσθηση του κολάρου,πως αισθάνεσαι φορώντας το,κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα επαρκώς αλλά ούτε και άκουσα/διάβασα παρόμοιες απαντήσεις από ανθρώπους που φοράνε δημοσίως κάποιο κολάρο.Η αίσθηση....και όχι η αισθητική του κολάρου ή η αισθητική του κόσμου για το κολάρο.Αυτά που έγραψα μετά τον τίτλο ήταν η εμπειρία.Γι'αυτό και επέλεξα να το γράψω στο personal experiences και όχι στο νήμα που λέει https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/19253-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C.html