Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Isn’t it romantic?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 7 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Γι αυτούς που δεν ξέρουν.
     
  2. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Οσοι το υποστηρίζουν είναι βαθειά νυχτωμένοι και καλά κάνουν και είναι. "Αλίμονο" για έναν απλό λόγο και μόνο. Υπάρχουν πολλοί-ες που δεν ξέρουν. Δεν είναι ότι καλύτερο να διαβάζουν σκέψεις και σχόλια σαν τη παραπάνω.
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Από καιρό σε καιρό βλέπω μια προσπάθεια να χρυσωθεί το χάπι σχετικά με το BDSM.
    Σαφώς και μπορεί κάποια να δει ρομαντισμό μέσα στο BDSM. Εξ ονόματος του ρομαντισμού όμως ας μην ξεχνάμε και το ότι το BDSM είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Bondage, Discipline, Sadism, Mazoxism.
    Αν αφήσουμε αυτά όλα εκτός τότε δεν κάνουμε BDSM. Βανίλλα είμαστε. Όλες οι ερωτικές σχέσεις έχουν το στοιχείο της κυριαρχίας και της υποταγής.
    Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε.
     
  4. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Νυχτωμένο θα ονόμαζα κάποιον που λέει μισές αλήθειες.
    Αλίμονο που δεν ξέρουν τι όμως; Γίνε πιο συγκεκριμένος.
    Καλό είναι όλοι να διαβάζουμε απόψεις και σχόλια διαφορετικά. Αν θελήσουμε BDSM Police θα την δημιουργήσουμε.
     
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Δεν θα διαφωνήσω στη τοποθέτηση σου επί της γενικής αρχής της, όποιος μπαίνει στο χώρο πρέπει να ψάξει και να μη μείνει στην επιφάνεια, αλλά ακριβώς για να ξέρουμε τι λέμε,

    μη βγάζουμε από το BDSM τα Domination, Submission. Ολη η ουσία είναι εκεί. Στο μυαλό. Και δεσίματα κάνουν οι vanilla και spanking κάνουν και παιχνίδια "υποταγής" - "κυριαρχίας" παίζουν και tools χρησιμοποιούν. Αλλά το κάνουν σαν να πάνε σινεμά, σαν ένα διάλειμμα στην καθημερινότητα τους, σαν μια αλλαγή της ρουτίνας τους. Δεν έχουν σχέση αυτά με το BDSM!
    Δεν είναι bdsm το fetish και το kinky. To πως σκέφτεται και ενεργεί ο εγκέφαλος είναι.

    Φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται το BDSM όπως ακριβώς επιθυμεί και έτσι το γεύεται. Αλλά γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ. Για να ανταλλάσουμε - καταθέτουμε σκέψεις, απόψεις, προβληματισμούς, να αποτυπώνουμε τις διαφορές στο συλλογισμό μας ....
     
  6. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Δεν είδα κάποιος να τα βγάζει. Αυτό που είδα να αφαιρείς είναι όλα τα υπόλοιπα και είναι άστοχο.


    Τόσο το σώμα όσο και το μυαλό είναι αλληλένδετα. Ξεχώρισε τα και έχεις κάνει μια τρύπα και μίση. Στο χωριό μου τα παιχνίδια του μυαλού ξεκομμένα από το σώμα τα αποκαλούν αυνανισμό.


    Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω εκτός από την τελευταία γραμμή. Όχι το πως σκέφτεται ο εγκέφαλός αλλά εφόσον δίνεις βάρος στην κυριαρχία και στην υποταγή θα πω πως την διαφορά την κάνει το πλαίσιο. Κοινός εφόσον μιλάμε για Κυριαρχία και υποταγή θα περιμένω να δω αποτελέσματα σε μια σχέση D/s μετά από ένα χρόνο. Οι 2-3 μήνες κατ εμένα θα μπορούσαν άνετα να ονομαστούν kinky παιχνιδάκια.
     
  7. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Αντιθέτως. Εγραψα ξεκάθαρα: Φυσικά ο καθένας αντιλαμβάνεται το BDSM όπως ακριβώς επιθυμεί και έτσι το γεύεται Επιπρόσθετα έχω δει πάρα πολλούς, όχι μόνο να τα βγάζουν ή να προσπαθούν να μειώσουν τη σημασία τους, αλλά και να αγνοούν την ύπαρξη τους(!).

    Μολονότι καταλαβαίνω πως το θέτεις, θα οδηγήσω τη σκέψη των αναγνωστών στο εξής σημείο. Είναι δεδομένο πως το σώμα μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα από το μυαλό, υπάρχει άραγε περίπτωση να είναι καβλωμένο το μυαλό και το μουνί να είναι στεγνό ή ο πούτσος μαλακός; Πιστεύω πως όχι. Εδώ δεν χωρούν αστεϊσμοί του στυλ "το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής".

    Θα διαφωνήσω. Ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο πιστεύω πως παίζει ρόλο ο χρόνος. Μπορεί και με μία μόνο συνάντηση να γαμήσεις το μυαλό του άλλου και να τον υποτάξεις για λίγες μόνο ώρες αλλά σε τόσο μεγάλο και πρωτόγνωρο βαθμό που να είσαι μέσα του για πολλλλλλλλλλύ καιρό, αντίθετα μπορεί ένα παντρεμένο vanilla ζευγάρι να παίζει kinky παιχνίδια για όλη του τη ζωή για να ξεφεύγει από τη ανία του. Το πρώτο είναι D/s και άρα BDSM, το δεύτερο όμως όχι.

    Μια ακόμα παράμετρο. Sub ή Slave σε BDSM σχέση. Την κάνεις να θέλει να σε δει, κρυφά φυσικά, μέσα και μόνο από την επικοινωνία μαζί της. Τι της δημιουργεί αυτή την θέληση; Φαντασιώνεται το πρακτικό/τεχνικό μέρος που ούτε καν γνωρίζει και σε κάθε περίπτωση δεν έχει ακόμα γευτεί, ή έχει επέλθει εγκεφαλική διεργασία; Μήπως τελικά το Α και το Ω είναι το μυαλό;
     
  8. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Μίλησες για σημαντικά τμήματα και μη σημαντικά. Αυτό που λέω εγώ είναι πως όλα είναι σημαντικά και όλα χρειάζονται. Αν εσένα σου κάνει το D/s δεν σημαίνει πως το παιχνίδι σου είναι πιο «βαθιά αληθινό» από κάποιου άλλου που προτιμά το S/M.

    Από πού και ως που είναι δεδομένο πως το σώμα μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα από το μυαλό; Αυτό που είπα είναι πως το μυαλό και το σώμα είναι αλληλένδετα. Άλλες φορές κατανοεί πρώτο το μυαλό και άλλες το σώμα.

    Αν διαβάσεις προσεχτικά δεν είπα πουθενά πως παίζει ρόλο ο χρόνος. Το πλαίσιο είπα πως παίζει ρόλο. Δείγμα μιας σοβαρής D/s σχέσης είναι ο χρόνος . Θα ξαναπώ πως το D/s δεν είναι αφετηρία αλλά προορισμός. Το να γαμήσεις το μυαλό κάποιας για μια φορά είναι εύκολο, γάμησέ της το συνεχώς για έναν χρόνο και το συζητάμε ξανά.

    Η επιθυμία της να δοκιμάσει είναι αυτό που την κάνει να ξεκινήσει μια συνεδρία. Κι αυτό που θα την κάνει να φύγει τρέχοντας είναι άμα συναντήσει έναν άσχετο που βαράει στον γάμο του καραγκιόζη και επαναλαμβάνει σαν χαλασμένο γραμμόφωνο εντολές για πρωτάκια: «γονάτισε σκύλα», «τι είσαι σκύλα;» «πόσο σκύλα είσαι, σκύλα;»
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2010
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Κανείς δεν θα δεχθεί έστω και να δοκιμάσει κάτι (δέσιμο, πόνο, ταπείνωση κλπ) αν αυτό δεν καθοδηγείται από επιθυμία ή περιέργεια. Και τις δύο αυτές έννοιες τις κινεί και τις γεννάει το μυαλό.
    Είναι σημαντικά αυτά που κάνει 2, 3, 4... ανθρώπους που τα βιώνουν να είναι γεμάτοι από αυτό. Ολα τα άλλα γι΄αυτούς είναι και ασήμαντα και αχρείαστα.

    Ενα παράδειγμα. Υπάρχουν περιπτώσεις που κατά τη διάρκεια του βιασμού το θύμα βιώνει σωματική απόλαυση, Δλδ υπάρχει φυσιολογική αντίδραση του θύματος στο σεξουαλικό ερεθισμό του σώματος του. Το σώμα ανταποκρίνεται ακόμα και αν το μυαλό εκείνη τη στιγμή είναι στο απόλυτο κενό ή στην απόλυτη φρίκη ή στην απόλυτη εκδικητικότητα ή στην απόλυτη παράκληση για αποφυγή...

    Ενα ακόμα πιο βατό; Τύπισσα απατάει εκδικητικά τον δικό της με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Το σώμα της είναι στον έναν και το μυαλό της εξολοκλήρου στον άλλο.

    Και τα δύο αναδεικνύουν εντελώς αυτόνομη ενέργεια και δράση του σώματος, από το μυαλό.

    Γιατί να πιάνουμε ως παράδειγμα την αποτυχία ή την άγνοια ή την ευκολία ή την ανικανότητα; Δεν έχεις γνωρίσει στα τόσα χρόνια στο χώρο ζευγάρια που υπάρχει γαμήσι του μυαλού για πάνω από 12 μήνες;

    Η επιθυμία να σε συναντήσει αρχικά (δλδ η εγκεφαλική διεργασία) θα την οδηγήσει και στη συνεδρία. Δεν θα την κάνει να φύγει τρέχοντας αν συναντήσει κάποιον που ξέρει να δένει ή να χειρίζεται το μαστίγιο και μόλις του πει, "σταμάτα τώρα, βαρέθηκα" ακούσει επίσης το καραγκιοζίστικο "εντάξει μωρό μου, ότι θέλεις. Θα καθήσουμε τώρα όση ώρα θέλεις, θα κάνουμε ότι θέλεις και θα ξαναρχίσουμε όταν θέλεις και όπως θέλεις. E μαϊμουδάκι μου;"
    Δεν θα φύγει τρέχοντας, όταν το "όχι" της, είναι ΝΑΙ και ακούσει το φοβερό "αχ, συγνώμη ζουζουνάκι μου, δεν το ήθελα";
    Δεν θα φύγει τρέχοντας όταν ο κυρίαρχος αρχίσει να την παρακαλάει για να την γαμήσει;
    Mη πιανόμαστε από τέτοια παραδείγματα.

    Εχουμε συμφωνήσει στο ότι ο καθένας αξιολογεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, όπως αυτός καβλώνει. Και καλά κάνει. Η συζήτηση μας απλά παρουσιάζει δύο διαφορετικούς τρόπους αντίληψης στις προτεραιότητες. Ούτε εγώ προσπαθώ να σου αλλάξω τα γούστα ούτε εσύ τα δικά μου.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Θα συμφωνήσω με τον Seduction γιατί νομίζω πως όταν λέει "παιχνίδι μυαλού" δεν μένει αναγκαστικά στο mindfuck. Ένα δέσιμο τι είναι; Τα παιχνίδια της σάρκας τι είναι; Ποιος αντιλαμβάνεται τον πόνο; Ποιος τον ερμηνεύει;

    Όχι το δέρμα. Το δέρμα παρέχει το ερέθισμα.

    Όχι η καρδιά. Η καρδιά είναι μια αντλία.

    Όχι οι ενδοκρινείς. Αυτοί παράγουν κατόπιν παραγγέλματος.

    Τα εργαλεία είναι απαραίτητα, κάθε εργαλείο έχει τη χρησιμότητά του και ο χειρισμός τους απαιτεί τεχνική και τέχνη. Ωστόσο όταν κοιτάζουμε ένα πίνακα ή ένα άγαλμα τι θαυμάζουμε; Τον πίνακα και το άγαλμα ή τα πινέλα και τη σμίλη;
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    Θα τολμήσεις τι?... Κάτι που δεν υπάρχει μέσα στα πιο σκοτεινά σου όνειρα και θέλω?Γιατί?
    Και το υπόσχεσαι σε ποιόν?Σε όλους εμάς ή στον Seduction αποκλειστικά?
     
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Isn’t it romantic?

    /me περιμένει με ενδιαφέρον την απάντηση.