Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο σκλάβος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Ο σκλάβος είναι...

  1. ... μια υπέροχη παρέα.

    21,9%
  2. ... παραδόξως, το άλλο μου μισό.

    18,8%
  3. ... απαραίτητος/η.

    15,6%
  4. ... αναγκαίο κακό.

    3,1%
  5. ... φορέας ευθυνών και προβληματών.

    3,1%
  6. ... αδιάφορος.

    9,4%
  7. ... κάτι άλλο.

    37,5%
Multiple votes are allowed.
  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο σκλάβος

    Πιστεύεις πως το D/s είναι κάτι αμελητέο στο BDSM που υπάρχει σε όλες τις ερωτικές σχέσεις; Και οι τεχνικές παίζουν ή πρέπει να παίζουν το κυρίαρχο ρόλο; Δλδ σε ένα εντελώς άδειο δωμάτιο δεν μπορεί να βιωθεί το BDSM; Εγώ πιστεύω πως ναι και μάλιστα τρελά!
    Ηδη έχουμε ξεκινήσει αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ
    Γνώση σε τεχνικές μπορεί να αποκτήσει ο καθένας. Δεν μπορεί ο καθένας να γίνει Κυρίαρχος ή αντίθετα υποτακτικός.
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Τελικά είναι πολύ παρεξηγημένα παιδιά αυτοί οι bottom. Και όχι, δεν είναι μόνο για SM. Αυτό που τους διαχωρίζει κατά τη γνώμη μου από τους υποτακτικούς είναι το πλαίσιο, το οποίο είναι χρονικά καθορισμένο, κι όχι το βάθος ή μη της υποταγής. Εν ολίγοις, κάνουν βδσμ και οι bottom, αλήθεια λέω, χρησιμοποιούν και τα τέσσερα ακρωνύμια, απλώς το ορίζουν χρονικά. Γενικά μιλώντας, θεωρώ το Τop / bottom από τα πιο "έντιμα" status - δύσκολα βρίσκεις γιαλαντζί τύπους εδώ, που άλλο είναι κι άλλο θέλουν να παριστάνουν. Στατιστικά μιλώντας πάντα, βεβαίως βεβαίως  
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο σκλάβος

    Ο καθένας μας είναι κυρίαρχος και υποτακτικός. Δεν υπάρχουν σχολές πιστοποίησης. Όσον αφορά για τις τεχνικές δεν είπα πουθενά πως παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Αυτό που λέω είναι πως παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Μην τα βλέπεις όλα άσπρο μαύρο. Αλλά θέλει στρώσιμο για να τις μάθεις τις τεχνικές. Σε αντίθεση με το D/s που ότι δηλώσεις είσαι.
     
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Θεωρείς πως μπορεί να υπάρξει bdsm καθορισμένο με χρονικά όρια στη καθημερινότητα; Δεν εννοώ φυσικά σαν πρακτική.
    Να το ρωτήσω λίγο πιο απλοϊκά για να το καταλάβουν όλοι-ες. Δλδ μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ζευγάρι του χώρου το εξής; Θα είμαστε μαζί 14 ωρες σήμερα. Tις 6 θα κάνουμε - είμαστε bdsm. Τις υπόλοιπες 8 τι; Vanilla; Kαι για να το κάνω πιο συγκεκριμένο δεδομένου ότι αναφέρθηκες στην υποταγή. 6 ώρες D/s και τις υπόλοιπες 8 τι; Σταματάει να υφίσταται η Κυριαρχία-υποταγή ακόμα και στις πιο γλυκές ή τρυφερές ή χιουμοριστικές ή "απλές" στιγμές του bdsm ζευγαριού;

    Πόσο δίκαιο έχεις alnair
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Στην ουσία το εξηγείς μια χαρά. Κι εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι και το 'χω γράψει αλλού για τους Top/bottoms. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ πολύ συχνά τις λέξεις session ή sex (και ενίοτε κοτσάρω και τις λέξεις "τεχνικό - πρακτικό μέρος") δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι σε μία τέτοια σκηνή, δεν χωράει όλο το BDSM σαν σε μικρογραφία. Φυσικά αυτό που μας διαχωρίζει από τους άλλους είναι ότι η προτεραιότητα και το βάρος, δίνονται για αυτήν ακριβώς τη σκηνή και όσο τέλος πάντων διαρκέσει. Σε ευχαριστώ που ανέφερες για το χρονικό πλαίσιο, είναι αυτό που πάντα ξεχνούσα να αναφέρω.  
    Πίσω στους σκλάβους τώρα  
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Μακριά από μένα η "λογική" του άσπρου-μαύρου. Εχω γράψει πως ο καθένας αξιολογεί τα όσα γι αυτόν είναι αναγκαία, απαραίτητα ή απλά γουστάρει και έτσι πορεύεται. Και καλά κάνει.
    Προσωπικά θεωρώ πως βέβαια παίζουν τον ρόλο τους όσα περιγράφεις, αλλά επικουρικό.

    Δεν θα διαφωνήσω, απαραίτητη η γνώση σε ότι επιχειρεί ο καθένας, αλλά θα σου γράψω τον αντίλογο. Μου θυμίζει το παράδειγμα του νεαρού που επιθυμεί να γίνει στρατιωτικός. Στρώνεται λοιπόν για 4 χρόνια σε μια στρατιωτική (ΑΕΙ) σχολή και τα μαθαίνει. Με σκληρό τρόπο στις περισσότερες περιπτώσεις. Οταν πάει όμως στην υπηρεσία να αναλάβει καθήκοντα, ανακαλύπτει πως ούτε ηγετικές ικανότητες διαθέτει, ούτε ευθύνες αντέχει, ούτε πρωτοβουλίες μπορεί να πάρει... Eχει στρωθεί όμως και τα έχει μάθει... So? Για στρατηγός στρώθηκε, γραφιάς θα καταντήσει.
    Αν δεν το έχει κάποιος, όσο και να στρωθεί...

    Μεγάλο δίκαιο έχεις, αλλά κατονόμασε μου έστω και κάτι που δεν ισχύει το "ότι δηλώσεις είσαι". Μέχρι βέβαια να έρθει η ώρα που θα καλεσθεί να κάνει πράξεις τα λόγια. Και θα έρθει.
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Συγνώμη τώρα το είδα αυτό.
    Όχι όταν μιλάμε για BDSM σε ένα φόρουμ αναφερόμαστε σε όλες τις εκφάνσεις του. Όταν το κάνουμε εκεί που το κάνουμε, μπορεί να μας ενδιαφέρει απλά να βγάλουμε το σαδισμό μας πάνω στο σώμα του άλλου, ή να ξεφτιλίσουμε με τα λόγια ή με πράξεις, να τον δέσουμε ή και να μην τον δέσουμε, γενικά ό,τι μας καυλώνει και ό,τι κάνουμε καλά και πάνω από όλα μας επιτρέπεται. Δεν σημαίνει ότι όλες οι υποκατηγορίες του BDSM πρέπει όλους να μας εκφράζουν το ίδιο.
    Επειδή με έχουν ρωτήσει και άλλοι για τη διαφορά μας από τους κίνκυ βανίλα όπως λες, έχω πει το εξής. Στην περίπτωση που δεν μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά αλλιώς (δε λέμε να κάνεις αγγαρεία αλλά να το χαίρεσαι) παρά μόνο με την πρόκληση/αίσθηση πόνου ή άσκηση ψυχολογικής βίας, ε δεν είσαι και τόσο βανίλα όσο νομίζεις. Η διαφορά είναι στην ανάγκη.
     
  8. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Όντως ρωτάς απλοϊκά, λες και ακούς πρώτη φορά βασικές έννοιες. Ξαναδοκίμασε να κάνεις την ερώτηση μήπως και βγει νόημα, για να σου απαντήσω. Η Ninevi παρακάτω το 'πιασε με τη μία  

     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    !!! Σ' ευχαριστώ για την συζήτηση.
     
  10. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα.-
     
  12. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Ο σκλάβος

    Προφανώς!Σχήμα λόγου είναι!!!Κανένα υ που να έχει κάνει το τραπεζάκι η το υποποδιο δεν νομιζω να ενιωσε ότι επιπλοποιείται...απλά ένιωσε χρήσιμο!