Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Μείωση της ανεργίας

    Αθήνα
    Το ποσοστό ανεργίας τον Ιούνιο διαμορφώθηκε σε 11,6%, έναντι 12% το Μάιο 2010.

    Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούνιο 2010 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.429.823 άτομα.
    Οι άνεργοι ανήλθαν σε 582.364 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.292.452 άτομα.

    Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 154.657 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2009 (αύξηση 36,2%) ενώ μειώθηκαν κατά 19.821 άτομα σε σχέση με το Μάιο του 2010 (μείωση 3,3%).


    Πηγή: in.gr - Στο 11,6% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούνιο - Ειδήσεις - Οικονομία





    Πάλι τα κατάφερε η ελληνική κυβέρνηση και με τη βοήθεια και της Τρόικας η ανεργία μειώνεται αργά άλλα σταθερά.
    Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέτρα που εξετάζονται να εφαρμοστούν το Φθινόπωρο θα έχουν ως στόχο κανείς Έλληνας να μην είναι άνεργος μέχρι το τέλος του χρόνου.
    Θα τους εξαφανίσουν όλους από τα χαρτιά.
     
  2. kali crow

    kali crow Guest

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ !!! (ΜΙΑ "ΔΙΑΣΩΣΗ" ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ)
    pubblicata da Adespoti Koukla il giorno martedì 14 settembre 2010 alle ore 21.40

    Προβληματίστηκα πολύ πριν αποφασίσω να μοιραστώ το παρακάτω περιστατικό μαζί σας.... Δεν ήθελα απλά να σας μεταφέρω την φρίκη που βίωσα ή έστω απλά την είδηση... Οχι... Εχοντας ήδη αφήσει την φρίκη ενα 24ωρο πίσω, με ψυχραιμία θα το μοιραστώ μαζί σας για μόνο ένα λόγο... Την ύστατη πράξη ελέους που καλείται ενας εθελοντής μαζί με τον γιατρό να πάρει όταν αντιμετωπίζει μία μη αναστρέψιμη και αποτρόπαια κατάσταση ενός κακοποιημένου και τραυματισμένου ζώου...



    Οταν δέχτηκα το τηλεφώνημα της κ.Βάσως από το καταφύγιο αδέσποτων, δεν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω τον θάνατο... Και όμως...δεν είχα επιλογή... Μου είπε λοιπόν, οτι εξω από το καταφύγιο 2 μέρες πριν τριγυρνούσε ενα σκυλάκι κανελι γκριφόν σκελετωμένο με το στόμα του να "χάσκει" ανοικτό (σπασμένο σαγόνι?) χωρίς να μπορεί να το κλείσει. Δεν πλησιαζοτανε..εφευγε οταν το πλησίαζε... Του είχε βάλει νερό αλλά εβρισκε το νερό και τον κουβά μέσα στα αίματα... Χτές λοιπόν το σκυλάκι πήγε και "επεσε" κατω (να πεθάνει) έξω απο το καταφύγιο...Μου τηλεφώνησε αναστατωμένη αν μπορούσαν να το βοηθήσω... Φυσικά και πήγα, μαζί με τον γιο μου για να με βοηθήσει... Αντικρύσαμε ενα πλάσμα αδύναμο σκελετωμένο και το κάτω του σαγόνι πεσμένο ανοικτό σμπαράλια. Με το ζόρι έκανε προσπάθεια να φύγει, αλλά τελικά μας άφησε να το τυλιξουμε σε κουβέρτα και να το πάμε στο Αττικό Νοσοκομείο. Εκεί ο γιατρός διαπίστωσε οχι μόνο το σπάσιμο της κάτω γναθου αλλά και το μεγαλύτερο από τα κόκκαλα που εξείχαν είχε τρυπήσει κάθετα οισοφάγο και ουρανίσκο... Μας είπε ότι ο πόνος του ειναι φρικτός και πρέπει να έγινε ή απο κλωτσιά ή από ρόπαλο με πολύ μεγάλη δύναμη πριν από πολλές μέρες και έτσι επειδή δεν μπορούσε να φάει παρά μόνο βουτούσε όλο το κεφάλι του στο νερό για να πιεί έστω και λίγο , είχε μείνει πετσί και κόκκαλο, είχε χάσει δυνάμεις και για αυτό και έπεσε να πεθάνει ... Η πληγή είχε σαπίσει, είχε χάσει πολύ αιμα και η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη. Η μόνη πράξη καλοσύνης ήταν η ευθανασία.. Εσπασε η ψυχή μου..... αλλά την πήρα.. Δεν πονάει πια... Το 5χρονο δύστυχο αυτό πλάσμα, ισως αν το είχαμε μέρες πριν, αμέσως μετά τον βασανισμό του, ίσως να το είχαμε σώσει... αλλά τώρα ήταν πολύ αργά... Το κοιμήσαμε χαιδεύοντας τον έστω σαν μια ύστατη συγνώμη για το ανθρωπινο είδος που τόσο πολύ κακό του έκανε... Μια συγνώμη ....μικρή και αδύναμη μπροστά στο μεγάλο πόνο που του προκάλεσε το είδος μας....



    Βοηθήστε τα ζωάκια που υποφέρουν.... Σωστε τα πριν πάθουν κατι κακό.. Προστατεύστε τα... Και αν χρειαστεί και δεν γίνεται τίποτα αλλο .. ανακουφίστε τον πόνο τους.... μην τα αφήνετε να σαπίζουν στους δρόμους μέχρι να βγει η τελευτάια τους πνοή...
    Welcome to Facebook

     
     
     
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Λευκωσία.
    Αίσθηση προκάλεσαν στην κυπριακή κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις Τούρκου στρατηγού, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής της Διευθύνσεως Ειδικού Πολέμου, ότι ο τουρκικός στρατός προέβη συστηματικά στην Κύπρο σε προβοκατόρικες ενέργειες, μεταξύ των οποίων και ο εμπρησμός τεμένων.

    Εξηγώντας στο τουρκικό δίκτυο Haberturk τη δράση της υπηρεσίας του, ο απόστρατος σήμερα στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου παραδέχτηκε: «Στις Ειδικές Επιχειρήσεις υπάρχει ένας κανόνας: Για να ενισχύσεις το αντιστασιακό φρόνημα του λαού κάνεις δολιοφθορές σε συμβολικούς στόχους δίνοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για έργο του εχθρού. Για παράδειγμα βάζεις φωτιά σε ένα τζαμί. Εμείς κάψαμε τζαμιά στην Κύπρο».


    Πηγή: in.gr - «Εμείς κάψαμε τεμένη στην Κύπρο» παραδέχεται απόστρατος Τούρκος στρατηγός - Ειδήσεις - Ελλάδα
     
  5. thlon kai temnon

    thlon kai temnon New Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    πεφτω απο τα συννεφα!
    Εκαναν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ οι Τουρκοι?????
    Δεν το πιστευω!
     
  6. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Κάψανε δεν κάψανε τα ίδια τους τα τζαμιά, το παιχνίδι του 1974 ήταν έτσι κι αλλιώς "στημένο".

    Με 3 - 4 στοιχειώδη πράγματα - που όμως θα γίνονταν μόνο αν το παιχνίδι ήταν fair - και οι "αγαπητοί γείτονες" θα είχαν βρεθεί στη θάλασσα (όπως και παρόλα τα χάλια μας πάρα λίγο να είχαν βρεθεί)!
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Ρουμανία

    Το 50% των πολιτών αναπολεί τον κομουνισμό

    Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 TO BHMA

    Πέντε Ρουμάνοι στους δέκα εκτιμούν ότι η ζωή στη Ρουμανία ήταν καλύτερη υπό το κομμουνιστικό καθεστώς απ' ότι σήμερα σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Πέμπτη και η οποία αποκαλύπτει μια «μάλλον θετική» αντίληψη του πληθυσμού για την εποχή εκείνη.

    «Οι μισοί από τους ερωτηθέντες λένε πως η ζωή στη Ρουμανία ήταν καλυτερη πριν από το Δεκέμβριο του 1989 [όταν έπεσε ο κομμουνισμός], ενώ το 23% θεωρεί ότι ήταν χειρότερη και το 14% πως ήταν παρόμοια» διευκρινίζει το ρουμανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τα Εγκλήματα του Κομμουνισμού και Μνήμης της Εξορίας (IICCMER) που δημοσιεύει αυτή τη δημοσκόπηση σε συνεργασία με το ινστιτούτο CSOP.

    Το Ινστιτούτο Έρευνας υπογραμμίζει πως η έρευνα «δεν μπορεί να αναγνωσθεί μονομερώς ως ένδειξη και μόνο μιας νοσταλγίας για το κομουνιστικό καθεστώς».

    Η οικονομική κρίση που πλήττει αυτή τη στιγμή τη Ρουμανία είναι επίσης ένα «εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο» που εξηγεί αυτά τα αποτελέσματα, επισημαίνει το ινστιτούτο.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι ερωτηθέντες υποστηρίζουν πως η ζωή ήταν καλύτερη υπό τον κομμουνισμό είναι η ασφάλεια της εργασίας (62%), το βιοτικό επίπεδο (26%) και η πρόσβαση στην ιδιοκτησία (19%).

    Οι ερευνητές διευκρίζουν ότι η Ρουμανία βρίσκεται εντός των πλαισίων του ανατολικοευρωπαϊκού μέσου όρου όσον αφορά την αντίληψη γι' αυτή την περίοδο.

    Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009, το 72% των Ούγγρων πίστευε ότι το παρόν ήταν χειρότερο από την κομμουνιστική περίοδο και την ίδια γνώμη είχε το 62% των Βουλγάρων και των Ουκρανών.

    ***


    Από τον Τσαουσέσκου στο ΔΝΤ... Ελεύθερη επιλογή σου λένε μετά...
     
  8. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Ενώ εμείς δεν έχουμε ούτε καν μέτρο σύγκρισης. Άσε που χορτάσαμε από "ελευθερες" επιλογές! 
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις


    Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είδηση.
    Παρέχει αρκετά συμπεράσματα για το πως αντιλαμβάνεται ο κόσμος πλέον τα δεινά που φέρει η δημοκρατία της οικονομίας και του ΔΝΤ.

    Έχω την εντύπωση πως δειλά δειλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι εδώ.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    ας μην πεφτουμε στην παγιδα του καθε περσυ και καλυτερα ....
    παντα η διεθνης αλητεια της Νεας Ταξης επινε το αιμα των λαων .. ειτε το ελεγε Κομουνισμο , ειτε Δημοκρατια ανηκουσι εις την δυσην , ειτε εθνοσοσιαλιστικο κομμα του Τριτου Ραϊχ ... παντα απο πισω οι ιδιοι βρισκονται.
    σημασια εχει αν ο καθενας μονος του μπορει να φωναξει Μωλεν Λαβε για το πνευμα του και τις ελευθεριες του
    να κλεισει την ΤιΒι με τα κατευθυνομενα δηθεν γκαλοπ , τις ψευτικες ειδησεις ... να πει ΟΧΙ στην προπαγανδα του Χολυγουντ , να μουτζουσει και να αποδοκιμασει καθε πολιτικο που κρυβει την αληθεια στην διεθνη αδικια και σιωπαινει για το δηθεν εθνικο πολιτικο κοστος ..
    η αληθεια και η δικαιοσυνη δεν ειχαν ποτε κοστος παρα μονο οφελος .

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Ελευθεροτυπία, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

    ΗΠΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΕΣΗ «ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ» ΣΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΛΙΟΥΙΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ

    Μία ακαταλόγιστη εκτέλεση

    Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑ

    Ασυνήθιστα μεγάλη προσοχή συγκέντρωσε η εκτέλεση, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, της Τερέζας Λιούις, που είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών επειδή συνωμότησε για τη δολοφονία του συζύγου και του θετού γιου της, προκειμένου να εισπράξει την ασφάλεια.

    Αν και αποδείχθηκε ότι η νοημοσύνη της Τερέζα Λιούις ήταν στα όρια του μειωμένου καταλογισμού, το δικαστήριο της Βιρτζίνια εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του.
    Πίσω από τη φαινομενικά κοινή περίπτωση, η απονομή δικαιοσύνης έπαιξε παράξενα παιχνίδια στην πλάτη της γυναίκας αυτής, που η νοημοσύνη της ήταν στα όρια του μειωμένου καταλογισμού και εξάντλησε την αυστηρότητά της, σηματοδοτώντας την πρώτη εκτέλεση γυναίκας στις ΗΠΑ έπειτα από πέντε χρόνια, και στη Βιρτζίνια, από το 1912, δηλαδή σχεδόν μετά έναν αιώνα.

    Στα 41 της, η Τερέζα Λιούις εκτελέστηκε την Πέμπτη με θανατηφόρο ένεση. Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του συζύγου της Τζούλιαν Κλίφτον Λιούις και του γιου του Τσαρλς, τον Οκτώβρη του 2002 και «πλήρωσε» τους εκτελεστές τους με παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών και χρήματα. Οι εκτελεστές καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και ο ένας αυτοκτόνησε το 2006.

    «Λυπάμαι πολύ»

    Η Λιούις ήταν φοβισμένη καθώς μεταφερόταν στον θάλαμο εκτέλεσης. Δεμένη σφιχτά, πριν της χορηγηθεί η ένεση, ρώτησε αν βρισκόταν κοντά η κόρη του συζύγου της. «Θέλω η Κάθι να ξέρει ότι την αγαπώ και ότι λυπάμαι πολύ», είπε.

    Περισσότερες από 7.300 αιτήσεις να μην πραγματοποιηθεί η εκτέλεση αυτή είχαν φθάσει στον κυβερνήτη της Βιρτζίνια, που είναι η δεύτερη αμερικανική πολιτεία μετά το Τέξας σε πλήθος εκτελέσεων.

    \Για την Τερέζα Λιούις, οι συνήγοροι υπεράσπισης της οποίας υποστήριζαν ότι η νοημοσύνη της βρισκόταν οριακά πάνω από το επίπεδο της νοητικής ανικανότητας, υπήρξαν πρωτοβουλίες από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μια αυστηρή... επίπληξη από το Ιράν και έντονες αντιδράσεις χιλιάδων ανθρώπων.

    Λίγες ώρες πριν από εκτέλεση, η Λιούις συναντήθηκε με την οικογένειά της και τον πνευματικό της.

    «Επαιρνα ναρκωτικά, έκλεβα, έλεγα ψέματα και είχα διάφορες παράλληλες σχέσεις όταν ήμουν παντρεμένη», είχε δηλώσει. Ο πατέρας της συμπλήρωσε το παζλ τού προφίλ της, λέγοντας ότι παντρεύτηκε αφήνοντας τα πάντα πίσω της, έπειτα εγκατέλειψε τον σύζυγο και τα παιδιά της κι έφυγε με τον άνδρα της αδελφής της. Ακολούθησε ένα γαϊτανάκι σχέσεων και καταχρήσεων που κατέληξαν στον γάμο της με τον Τζούλιαν Λιούις.

    Το παιχνίδι του θανάτου βρήκε έρεισμα στην ασφάλεια ζωής του θετού γιου της αφότου κατετάγη έφεδρος στον Στρατό. Είχε σεξουαλικές σχέσεις με τους εκτελεστές και, εκτός από τα χρήματα, τους κανόνισε σεξουαλική συνεύρεση με τη 16χρονη κόρη της.

    (Πηγές: Ασοσιέιτεντ Πρες, BBC)
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    η επιπληξη απο το Ιραν των λιθοβολισμων μου αρεσε .....
    οσο για την αποφαση ..... εδω εριξαν δυο ατομικες βομβες , ουτε καν για να αμυνθουν παρα μονο για συναιτισμο του πλανητη ...

    λενε οτι ο Θεος εχει παιξει μια μικρη πουστια στον σατανα και επιλεγει να παιρνει τους ανθρωπους στην καλυτερη τους στιγμη , εκει που το κοντερ των αμαρτιων εχει μηδενιστει ή γραψει λιγες αμαρτιες ... αυτο που με φοβιζει στο Θεικο γκροσο κολπο , ειναι οτι οι Αμερικανοι , με την λογικη αυτη , θα ζουνε για παντα .....