Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 24 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    θα ήταν λάθος να αναζητάμε το λάθος και το σωστό σε ένα τέτοιο forum όχι απλά στο thread αυτό , να εκφρατούμε αναζητάμε και να ακούσουμε απόψεις .

    μερικές φορές δεν είναι ανάγκη να το προβληματιζόμαστε έντονα ,καταλήγουμε προβληματικοί ..! πόσο ζηλεύω τους "χαζούς" ,βιώνουν τη χαρά της άγνοιας .
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Η κάθε άκρη φέρνει και ακραίες παρενέργειες  
    Επιλογές, επιλογές, επιλογές...
    Όλα είναι μέσα στον καμβά.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    στο #24 post έχει περισσότερες επιλογές για να συνθέσεις ακόμα πιό ιδιόμορφα επάνω στο καμβά ...


    υ.γ. νόμιζα το quote μου θα ενωνόταν με την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση ,αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω τις αλλές σε αυτό το forum ..!
     
  4. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Οι αληθειες δυσκολα λεγονται δημοσια (μενουν σε συζητησεις μεταξυ Κ γυναικων) τα υπολοιπα ειναι η θεωρητικη προσεγγιση του θεματος

    Στο θεμα του sex σαφως και τα πραγματα ειναι ευκολοτερα
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Μια απάντηση by the textbook θα ήταν ότι για τον ίδιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν είναι ερωτεύσιμος ο υποτακτικός μιας Κυρίαρχης αφού έτσι και αλλιώς το πώς θα χύσει ή Κυρία του και αν θα χύσει δεν τον αφορά. Ας είναι καλά ο DreamMaster, το θέμα που θέτει ο cornilios το ρητό και το άρρητο, έχει λυθεί στη "Μικρή θεωρία για τον μαζοχισμό".

    Άλλη απάντηση που δόθηκε στο ερώτημα αυτό ήταν
    Δηλαδή, εστέ πραγματικοί στην Κυριαρχία / υποτακτικότητά σας και όλα τ άλλα λύνονται.

    Και ξαναρωτώ, σ ένα τέλεια δομημένο κυκλοφοριακό σύστημα δεν θα υπήρχαν αυτοκινητιστικά ατυχήματα;
    Δηλαδή, στον έρωτα μεταξύ Κυρίαρχων και υποτακτικών αποκλείεται να υπάρχουν αποτυχίες συντονισμού των ερωτικών επιθυμιών και συγκρούσεις όταν άλλα θέλει ο ένας άλλα ο άλλος;

    Γι αυτό και πρότεινα αντί της υποτακτικότητας των αντρών (ή γενικότερα) και κατ' αντανάκλαση της κυριαρχικότητας των γυναικών (ή γενικότερα) να ορίσει κανείς τον έρωτα - προφανώς για τον ίδιο - και να δει αν από εκεί προκύπτει κάποιο οξύμωρο.

    Κι εγώ αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη του παλαιόθεν υπαρκτού πλην νεοαδηλωθέντος κυνισμού μου και πρόβλημα κανένα. Επίσης, αυτή είναι μια κουβέντα που είχαμε κάνει και παλιότερα, δεν επιδιώκω την ευτυχία, αυτή έρχεται όποτε θέλει και όπως θέλει και για όσο θέλει και το θέμα (μου) είναι να την χαίρομαι όποτε την πετυχαίνω και με πετυχαίνει. Αυτό είναι κυνικό στ αλήθεια και τώρα που το σκέπτομαι το bitch play πάντα μου άρεσε ιδιαίτερα, αφότου το έμαθα, αλλά δεν ήταν αυτό που μ έφερε στο χώρο.

    Όμως, αν φάνηκε ότι ερμηνεύω την ερωτική ορμή των Κυρίαρχων, που λογικά έτσι θα πρέπει να φάνηκε, ανακαλώ, απολογούμαι και εξηγούμαι: αυτή είναι η δική μου περί έρωτος αντίληψη και μου φαίνεται μια χαρά ιδίως ως βάση για τον ετεροφυλοφυλικό έρωτα: επιθυμώ μετά πάθους αυτό που έχει ο έτερος, θα ήθελα να το έχω μέσα μου για να το χαίρομαι παντοτινά, αυτό δεν συμβαίνει (και με πονάει που δεν συμβαίνει) και επιστρέφω πάντα και πάντα στον έτερο που το έχει για να το χαίρομαι στην πηγή του. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κυνικό, αλλά αν είναι, ας είναι.

    Για το πώς ερωτεύονται και ποιό είναι το κεντρικό ζητούμενο ερωτευμένων Κυρίαρχων και για να γυρίσουμε στο ερώτημα του cornilios, αν ερωτευμένες Κυρίαρχες μπορεί να απωθούνται από τη σκέψη του σωματικού έρωτα με τον ερωτευμένο και έχοντα επιθυμία και υγιή ανάγκη να λαγνουργήσει υποτακτικό τους, και (στην περίπτωση τουλάχιστον των υποτακτικών γυναικών) να βεβηλωθεί, ομολογώ ότι δεν έχω άποψη.

    Μπήκα στο νήμα ζωντανεμένη από την αρχική θέση της elfcat, μόνον για να πω ότι ο έρωτας δεν είναι συντονισμένες καταδύσεις και ότι αυτό που (μου) λείπει απ το αρχικό ερώτημα δεν είναι ο προσδιορισμός της υποτακτικότητας - κυριαρχικότητας αλλά ο προσδιορισμός του έρωτα, το "οι υποτακτικοί έχουν τσουτσούνι" δεν με καλύπτει.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Ετσι ακριβως.
    Για να το πω με μια φραση,ολιγον κυνικη:
    Για καθε εμπορευμα υπαρχει ο καταλληλος αγοραστης.
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Ίσως να υπάρχει μια ακόμη παράμετρος στο ζήτημα.

    Αν μια κυριαρχική γυναίκα ερωτευτεί τον υποτακτικό της, με ποιον τρόπο ακριβώς εκδηλώνει τον έρωτά της; Με το να κάνει μαζί του φυσιολογικό σεξ; Με γλυκόλογα, χάδια και λουλούδια; Ή με πιο έντονο μαστίγωμα;

    Και ένα ακόμη ερώτημα: αλλάζει κάτι αν και το υποτακτικό άτομο είναι κι αυτό γυναίκα; Μήπως τότε η κυριαρχική αναπτύσσει κι εκδηλώνει ευκολότερα αισθήματα έρωτα και τρυφερότητας; Αν ναι, γιατί συμβαίνει αυτό κατά τη γνώμη σας;
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Η δική μου θέση είναι η εξής γιατί μάλλον δεν κατανοήθηκε.
    Ένας πραγματικά υποτακτικός άντρας είναι ερωτεύσιμος από μια πραγματικά κυριαρχική γυναίκα. Αυτό σε καμία π ε ρ ί π τ ω σ η δεν σημαίνει ότι μια πραγματικά κυριαρχική γυναίκα θα ερωτευθεί έναν πραγματικά υποτακτικό άντρα. Είναι όμως μια πιθανότητα. Την πιθανότητα εξετάζουμε εδώ όχι τη βεβαιότητα. Η μόνη μου βεβαιότητα ο θάνατος.

    Αλλά για να απομυθοποιήσω και λίγο το d/s.
    Συμφωνώ απολύτως ότι d/s, m/s σχέσεις γίνονται χωρίς να εμφιλοχωρήσει έρωτας. Από άσβεστη ανάγκη για κυριαρχία/υποταγή. Το είπα εξάλλου κάπου παραπάνω. Με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν χιλιάδες βανίλλα σχέσεις που δεν εμφιλοχωρεί ο έρωτας. Από άσβεστη ανάγκη για χρήμα, ασφάλεια, αποκατάσταση. Σιγά τα ωά δηλαδή. Δεν ανακάλυψε τίποτε το D/s ως προς τις σχέσεις χωρίς έρωτα.
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2010
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Re: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    το φυσιολογικό σεξ έχει διάφορες στάσεις ...

    όχι απλά πιό έντονο μαστίγωμα ,αλλά το απολαμβάνει κιολάς ερεθιστικά και εθιστικά . δεν σας ΄χει τύχει κάποια πράγματα να θέλετε να τα κάνετε μόνο με συγκεκριμένα άτομα ; (παράδειγμα. )

    για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ γυναικών δεν έχω ιδέα συγνώμη .
     
  10. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Re: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    εδώ θα συμφωνήσω
    όλα εξαρτώνται από το τι "σου βγάζει" ο άλλος
    κάτω από τις κατάλληλες συνθηκες και με το κατάλληλο άτομο, όλα είναι πιθανά
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Δύο σενάρια υπάρχουν.


    α) Υποτακτικοί άνδρες και γυναίκες μη ερωτεύσιμοι --> Η υποτακτικότητα δεν μπορεί να προκαλέσει τον έρωτα του Κυρίαρχου.

    β) Υποτακτικοί άνδρες μη ερωτεύσιμοι, αλλά υποτακτικές γυναίκες ερωτεύσιμες --> Δεν υπάρχει πραγματική ερωτική γυναικεία Κυριαρχία.
     
  12. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Εγώ μια χαρά ερωτεύσιμος νιώθω  
    Υ.Γ. cornilios περιμένω μία απάντηση στην ερώτησή μου