Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 24 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Εξαρτάται. Εάν τη διάθεση για κυριαρχία την εκλαμβάνει μια γυναίκα ως μειονέκτημα ή ως κάτι που διαισθάνεται ότι δεν εκφράζει την πραγματική της φύση, τότε ναι, και τον υποτακτικό της θα αντιπαθεί ή θα τον θεωρεί μισερό άντρα, και παράδοξο θα της φαίνεται αν τον ερωτευτεί, και θα βιώνει εν γένει την κυριαρχία της ενοχικά. Ενδέχεται μάλιστα το humiliation που θα του κάνει να μην εντάσσεται καθόλου σε πλαίσιο Κ/υ αλλά να εκφράζει πραγματικά συναισθήματα υποτίμησης, κάτι πολύ δυσάρεστο ή και τραυματικό για έναν άνθρωπο υποτακτικής ψυχολογίας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύσει ως κανόνας. Είναι πρόβλημα της κυρίαρχης αν βιώνει έτσι την κυριαρχία της και χρειάζεται να το ερευνήσει εντός της το ζήτημα πριν αποφασίσει να συνάψει τέτοιου είδους σχέση, κατά τη γνώμη μου.

    Σωστό. Αν ο έρωτας φαντάζει σε κάποιους ασύμβατος με σχέσεις κυριαρχίας - υποταγής, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Έρωτας γι' αυτό. Φταίει ο τρόπος που τον έχει ο καθένας στο μυαλό του. Γενικά όμως, προτείνω να αποφεύγεται ο καψουροέρωτας. Οι μόνοι που ωφελούνται από αυτόν είναι οι ιδιοκτήτες μπουζουκομάγαζων της εθνικής οδού, λόγω αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ του μοναχικού καψούρη. Α ναι, και οι λουλουδούδες ωφελούνται.
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Συμφωνώ.
    Όσον αφορά την τελευταία παράγραφο, αν και έχω την υποψία ότι η απάντηση θα ταυτίζεται με τη δική μου, μπορώ να ρωτήσω εσύ γιατί δεν τους βρίσκεις ερωτεύσιμους;

    Γενικά πάντως νομίζω ότι η απάντηση στην κυρίως ερώτηση είναι απλή, αλλά θα σας κρατήσω σε αγωνία*  

    *λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα...
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Για πολλούς λόγους.
    Θα αναφέρω έναν, ενδεικτικά
    Για μενα τα σμ παιχνιδια είναι απλως το αλατι.
    Ενώ το δς προϋπόθεση για να αρχισει να ξυπνάει το ενδιαφέρον μου.

    Στους άντρες υπο τα σμ παιχνιδια είναι η αρχη και το τέλος όλων,
    Ενώ το δς δεν ξερουν καν τι είναι.

    Γι αυτό με τους υπό, μόνο παίζω.
    Ότι δινει κανεις αυτό και παίρνει.
     
     
  4. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Νομίζω κάθε άνθρωπος-ανεξαρτήτως σεξουαλικής συμπεριφοράς και προτιμήσεων-μπορεί να είναι ερωτεύσιμος,με το δικό του μοναδικό τρόπο,ακριβώς γιατί κάθε πλάσμα είναι διαφορετικό και δεν έχει όμοιό του.Η υποτακτικότητα στα αρσενικά θεωρείται παρεκλίνουσα συμπεριφορά από αυτήν που έχει επιβληθεί στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα για καθαρά κοινωνικούς-οικονομικούς-πολιτικούς λόγους.Οι προ'ι'στορικές κοινωνίες έχει αποδειχτεί ότι σε μεγάλο βαθμό λειτουργούσαν με τρόπο που αργότερα ονομάστηκε μητριαρχικός-αν και στην πραγματικότητα λειτουργούσαν μάλλον στηριζόμενες στην απόλυτη ισότητα μεταξύ των δύο φύλων.`Ομως η αρσενική υποτακτική σεξουαλική συμπεριφορά σίγουρα υπήρχε από τότε,όπως και συνεχίζει να υπάρχει.Και μόνο το ότι έχει επιβιώσει και υπάρχει είναι αρκετό για να μπορεί να είναι ερωτεύσιμη εφόσον αποτελεί μια πραγματικότητα.
     
  5. aerovamon

    aerovamon Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Θεωρώ πως ο έρωτας δεν είναι περιορισμένος και μάλλον όχι απόλυτα ορισμένος. Δε νομίζω πως ο Έρωτας είναι ένα περιφραγμένο αμπέλι, με μία είσοδο… (ναι ναι! Η έξοδος είναι ή μάλλον δεν είναι…)

    Ακόμα και στην αρχαιότητα, επικρατούσε σύγχυση… Γιός της Αφροδίτης ή της Ίριδας? Παιδί του Άρη ή του Ουρανού? Σίγουρα πάντως οι γονείς του δεν του είπαν < Γιε μου θα ‘τοξοβολείς’ μόνο τους straight. Οι άλλοι δεν είναι άξιοι του βέλους σου…>. Όποιους γούσταρε σημάδευε, μόνο όποιοι του γυάλιζαν γευόταν την εκστατική ομορφιά του, αλλά και την αγιάτρευτη πολλές φορές πικρία του…

    Το πρόβλημα δε νομίζω πως έγκειται εκεί ακριβώς… Σίγουρα τα ‘επίσημα’ στατιστικά για τους άνδρες υποτακτικής φύσεως είναι σαφώς εναντίον. Άλλωστε η εκμετάλλευση της απόλαυσης είναι γενικό χαρακτηριστικό που δεν αγγίζει μόνο τη σαρκική ηδονή. Το πρόβλημα είναι ο φόβος όπως σωστά έχει αναφερθεί site… Πριν την όποια σχέση αλλά κυρίως μετά.. Ο φόβος εσωτερικός ή εξωτερικός, ο φόβος έκφρασης, ο φόβος… και κυρίως ο φόβος του μικρού κλειστού χωρου ή για άλλους ο φόβος του ατελείωτου, του χωρίς σύνορα…

    Γιατί να είναι ερωτεύσιμοι οι κυριαρχικοί/ες? Γιατί να μην είναι ερωτεύσιμοι οι υποτακτικοί/ες? Οι gay τι είναι, είναι μόνο happy? Οι trans…Είναι ο άντρας απόλυτα άντρας ή κρύβει μέσα του και λίγο γυναίκα? Η γυναίκα μήπως? Επειδή δηλαδή έτυχε να γεννηθούμε κάπως και μέσα σε ένα συγκεκριμένο κορμί, πρέπει να ακολουθήσουμε την οργανική φύση μας και τις εκάστοτε κοινωνικές επιταγές πάση θυσία? Ο νους και η ψυχή τι ρόλο βαράνε??? Είναι αρσενικά ή θηλυκά??? Εγκλωβισμένες στο σώμα, ψυχές χαμένες στο άπειρο είμαστε όλοι…
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2010
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη μυθοποίηση του D/s καταγεγραμμένη σε τούτο το φόρουμ
    Ένας πραγματικά υποτακτικός άντρας είναι ερωτεύσιμος από μια πλειάδα γυναικών ανθρώπων. Οι μόνες που δεν θα τον ερωτευτούν αλλά θα τον έχουν ως φίλο είναι οι πραγματικά υποτακτικές γυναίκες   Γνωρίζω μια τουλάχιστον από αυτές που στην ψυχή της νιώθει το χαρακτηριστικό "άφημα" του υποτακτικού άντρα πάνω της ως απόρριψη! "Μα δεν μπορεί, αφήνει όλες τις αποφάσεις πάνω μου, ως και το κρασί είχε την απαίτηση από μένα να διαλέξω, είναι επειδή δεν με γουστάρει!"
    Αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τπτ γι αυτό που νιώθει, ας γνωρίζει, τώρα πιά, ότι είναι μια βλακεία και λάθος.

    Από όσους έχω γνωρίσει, του χώρου, διαβάτες και παρατηρητές του χώρου, άτυπους στην κοινωνία οι υποτακτικοί άντρες έχουν αυτά που τραβούν μια γυναίκα πάνω τους, όλες αυτές τις συναρπαστικές διαφορετικότητες που έχει ο κάθε άντρας και οπως λέει ο cornilios, λίμπιντο.

    Για να απομυθοποιήσει κανείς λίγο το D/s μπορεί ν αναλογιστεί πόσοι άτυποι υποτακτικοί άντρες ιδίως υπάρχουν εκεί έξω και πόσοι ζούν κανονικά κάτω απ την παντόφλα της γυναίκας τους, υπάκουοι, χωρίς άποψη, ουσιαστικά υπηρετώντας και κάνοντας βανίλλα ή και κίνκυ σεξ, όπως αγαπάει η γυναίκα τους, όποτε τους δίνεται το περιθώριο.

    Σύμφωνα με τις εικόνες που έχω, μπορεί να είναι με τελείως διαφορετικό τρόπο αγαπητή. Η Κυριαρχία και η υποταγή για κάποιους εμπεριέχουν τόσα συναισθήματα που απλά, σε κάποιες φάσεις της σχέσης, ο έρωτας - ποιός ακριβώς έρωτας και με τίνος τους ορισμούς; - μπορεί να περισσεύει...
     
    Last edited by a moderator: 26 Σεπτεμβρίου 2010
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Ως προς αυτό δεν συμφωνώ για ένα και μόνο λόγο. Το ίδιο θα σου πουν και αυτοί που σχετίζονται χωρίς έρωτα και εκτός βδσμ. Παραδόξως έχουν και αυτοί δίκιο. Πολύ πριν το πουν οι ασχολούμενοι με το βδσμ.
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

       
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω όλα αυτά και μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω μερικά πράγματα, κάποια στιγμή βούρκωσα κιόλας διαβάζοντάς κάτι. 'Οσο πιο απλά μπορώ, θα πω ότι έρωτας και ερωτισμός μπορεί να υπάρξει παντού μέσα σ'αυτό, ίσως επειδή όπως ειπώθηκε είναι παράδοξος. Για την αμφίδρομη αγάπη έχω τεράστιες αμφιβολίες, γιατί παράδοξη αγάπη δεν υπάρχει. Είτε υπάρχει, είτε όχι. Την δείχνουν οι πράξεις μας και ακτινοβολεί στο σύμπαν ακόμα κι όταν εμείς θα έχουμε πεθάνει. Ανώνυμε φίλε, μπαίνεις σε μια εξ ορισμού άνιση σχέση, με κάποια όρια, αλλά σχέση που δεν παύει να'ναι άνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Η αγάπη συχνά είναι κι αυτή άνιση. Κράτα το καλά στο νου σου αυτό. Kάποια μέρα ίσως μάλιστα ανακαλύψεις ότι δεν υπήρχε καν αυτή.
     
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Υποτακτικος + ερωτευσιμος? Τι ειναι αυτο...  
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    Το έγραψα σε άλλο νήμα αλλά κολλάει κι εδώ μια χαρά
    Ε, δεν μπορεί να είμαι η μόνη σε αυτό το σύμπαν που τους βρίσκει "ερωτεύσιμους". Άρα μια χαρά είναι...

    ...Αρκεί να είναι (αποδειχθούν) όντως υποτακτικοί και όχι τίποτε φετιχιστές που με το καλημέρα σου αραδιάζουν (τα δικά τους) θέλω και όρια.
    - Καλησπέρα, μου αρέσει να γλύφω γυναικεία πόδια.
    - Καλησπέρα, θέλετε να γίνω η τουαλέτα σας;
    Κάπως έτσι.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Είναι οι υποτακτικοί ερωτεύσιμοι;

    ...μιλώντας για αεροπορικά ατυχήματα και τα αίτια που τα προκαλούν απο πι8ανές συστημικές ελλειψεις, να υπογραμμιστεί πως ακόμα και τα πουλια υφίστανται ατυχήματα στις πτησεις τους και μάλιστα αρκετά συχνά, ενίοτε δε και θανατηφόρα... Dr. C. Spohd, (Profeesor of Aviation Physiology and Medicin) αν θυμαμαι καλα, πάνε πάνω από 25 χρόνια...