Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Καλησπέρα... η αυτοσυγκράτηση είναι αρετή όπως και όλα κατά τον Πλάτωνα και μετέπειτα τον Αριστοτέλη... γι αυτό θα σταθώ ήρεμη απλά απορώντας με την γνώση σου όχι όσο αφορά χαρακτηριστικά status αλλά πως μπορείς να γνωρίζεις τους όρους που χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος ή την ψυχολογία του ή τα αισθήματα ή τον τρόπο αντιμετώπισης... λυπάμαι πολύ που σου συμβαίνει αυτό...

    Το Κολλάρο λοιπόν αγαπητή είναι ένα κομμάτι της σκλαβιάς που δεν σχετίζεται με το αν είναι μια γυναίκα μάνα, κόρη, γιαγια.Είναι πολλά παραπάνω ...είναι το κομμάτι της ανταμοιβής, της προσπάθειας ,της δυσκολίας και της ομορφιάς του να είσαι σκλάβα στα δεσμά που λατρεύεις.
    Το μόνο που έχω να πω σε εσένα και όχι γενικά στους pervert h sub επειδή εσύ το εξέφρασες είναι ότι σε συμπονώ γιατί δεν δείχνεις να γνωρίζεις... δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά δεν δείχνεις κάτι τετοιο .
    ειλικρινά και φιλικά...


    ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ...
    Το θέμα είναι απλό...οι sub είναι άλλο οι slave είναι άλλο και οι perverts είναι άλλο.Ο καθένας κάνει και εκφράζεται έτσι όπως αρμόζει στη θέση του. δεν είναι κάποιος καλύτερος ή χειρότερος. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! άρα στο συγκεκριμένο νήμα ας διαχωρίσουμε το μειώνω τη θέση του άλλου ή κατανοώ και δεν αποδέχομαι..

    Φαντάστείτε πόσο λυπητερό είναι αυτό?σκέφτειτε τον καθρέφτη που κοιτάμε όλοι κάποια φορά και κοιταξτε τον μην το αποφεύγετε... εκτός και αν δεν είστε περήφανοι γι αυτό που διαλέξατε.....
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ότι οι αλλοι θα σε κρίνουν από αυτά που δείχνεις και όχι αυτά που θα ήθελες να δείξεις...

    Και εν πάσει περιπρτώση επειδή θα ακούσω ότι τα ζωγραφίζω όλα με ροζ μπογιά... ας σοβαρευτούμε και ας επικεντρωθουμε σε αυτό που ζητάει το νήμα... στην τελική όλοι λέτε ότι δεν με νοιάζει αν έβαλες ή όχι κολλάρο και η αναφορά στο παιδί και να το ένα και να το άλλο... χαίρομαι που η νηματοθέτρια είπε ότι οτιδήποτε πέρα της ερώτησης του νήματος είναι δικό της θεμα! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ... πως να το κανουμε...



    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ...

    "και εγώ πήγα σινεμά και όταν ρώτησα για την ταινία ο υπάλληλος μου ειπε ότι ο γιος του κάνει συχνά κ..α και θα πάνε με την γυναίκα του στο παιδίατρο να δούνε αν έχει σκουληκάκια.."


    εγώ λοιπόν επρέπε να του πω ότι εκθέτει το παιδί του γιατί μιλάει όχι μόνο για το παιδί του αλλά μοιράζεται με εμένα μια προσωπική εμπειρία του παιδιού του...(!!!!!)

    εδώ tender lilly κολλάει το "βαθυστόχαστο" ΕΛΕΟΣ σου..
     
  2. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Δεν θυμάμαι να σε γνωρίζω...να τα έχουμε πει σε προσωπικό επίπεδο...να γνωρίζεις τις εμπειρίες μου και πόσο περισσότερο να ξέρεις πως κινούμε εκτός και εντός χώρου. Επομένως τις απόψεις σου για το "μακράν νυχτωμένη" λυπάμαι αλλά ούτε μπορώ να την δεχτώ ούτε όμως να την κατανοήσω.Μπορώ όμως να την λάβω ως κακεντρεχή σχόλιο απέναντι μου.

    Και επειδή μονίμως υπάρχει μία εσκεμένη κατά εμέ διάθεση παρεξηγήσεων στα όσα λέγονται...είναι διαφορετικό να έχεις γνώμη για τον τρόπο εκφρασής μου ή τα όσα λέω μέσα απο αυτά και διαφορετικό να κρίνεις το σύνολο κάποιου χωρίς απλά να τον γνωρίζεις...εκτός και αν σου παρέθεσα κάποιο CV μου...!!???!!!
     
  3. smari

    smari Regular Member

    Γραμματείς και Φαρισαίοι...

    Παρακολουθώ τοσες μέρες ανθρώπους που δεν εχουν ιδέα απο τις υποχρεώσεις που έχει ένα παιδί,(εκτός απο ελαχιστότες εξαιρέσεις) να είναι γνώστες και ειδήμονες πανω στο θέμα παιδί, να είναι η άμεμπτοι κριτές για όλα.
    Να νοιάζονται πιότερο απο εκείνη που το γέννησε και το μεγαλώνει...πραγματικά εχω συγκινηθεί απο το ενδιαφέρων.

    Τελικά εδω μέσα έχουμε μαζευτεί όλοι οι καλοί και αγνοί άνθρωποι που μόνο το καλό των γυρω μας θέλουμε.
    Έχουμε άποψη ακόμα ακομα και για την αισθητική που θα εχει το κολλαρο που αποφάσισε ο Κ να "χαρίσει" στην υ του.
    Να μην αναφερθώ για τους Κ που νοιαζοντε ΜΟΝΟ για το καλό και την ασφάλεια των newbies υ.(σορρυ ξέρω αυτο είναι απο άλλο νήμα αλλά το θράσος και η υποκρισία δεν εχουν όρια)
    Μπράβο μας βρε!

    Δεν προσπαθούμε λιγο να κοιτάμε πιο καλοπροαίρετα ολοι μας και να μπαίνουμε στην θεση του αλλου πριν αρχίσουμε την κριτική?
    Ας ξεκινήσουμε κριτικάροντας τους εαυτούς μας πρώτα, μπορεί και να μας βοηθήσει να νιώσουμε λιγο πιο Άνθρωποι.

    ps.δεν εχω τπτ προσωπικο με κανεναν!(προς αποφυγην παρηξηγεσεων)
    μπορώ να πω κι εγώ ενα ΕΛΕΟΣ και να φυγω για τον ψυχολόγο μου?
     
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αγαπητές Kassandra, Safira GL και Kamra,

    έχετε ένα μικρό θέμα να μην μπορείτε να διαχωρίσετε απόψεις από άτομα, έτσι "επιτίθεστε" με ad hominem επιχειρήματα και χωρίς άποψη. Με αποτέλεσμα τα βέλη σας να είναι από άχυρο και ούτε.

    Το κολλάρο παραμένει ιδιοκτησία του Αφέντη της σκλάβας και αν τυχόν την αποδεσμεύσει παίρνει το κολλάρο Του πίσω. Είναι δικό Του και μόνον δικό Του, η σκλάβα το φέρει.

    Αν έχετε επιχειρήματα περί του αντιθέτου πάνω σε αυτό και γνωρίζετε ότι για κάποιους στο χώρο το κολλάρο γίνεται κτήμα της σκλάβας, πιστεύω ότι υπάρχουν μέλη που θα ήθελαν να το γνωρίζουν.

    Όμως, ας μη μένουμε στα αυτονόητα.

    Επί της υποτιθέμενης ουσίας τώρα.

    Αν γνώριζαν για ποιόν λόγο είναι το κολλάρο, αν είχαν λόγο να ενδιαφερθούν και να ασχοληθούν και συμφέρον, θα μπορούσαν να αντιδράσουν άσκημα.
    Την είπα στο ποστ #103, δεν θα την ξαναλέω.
    Περί του πρωτόγνωρου; Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Η στιγμή του κολλαρώματος άλλο. Η στιγμή που η κολλαρωμένη είναι μπροστά στον Αφέντη της άλλο. Αλλά δημοσίως; Τίποτα άξιο λόγου. Οπωσδήποτε νιώθει κάποια ότι ανήκει, μα δεν είναι δα και ο μόνος τρόπος.
    Σε συνδυασμό με τη μητρότητα μπορεί να έχεις προβλήματα με το κολλάρο. Εμένα ποσώς δεν με απασχολεί, ο κάθε γονιός και μόνον είναι υπεύθυνος για το ανήλικο παιδί του, αν όμως κάποιος ήθελε και είχε έννομο συμφέρον να ασχοληθεί με το γεγονός ότι μια μάνα βάζει το παιδί της σ έναν αποκλίνοντα τρόπο ζωής που ούτε καν εντός του χώρου είναι πάντα αποδεκτός, όπως φάνηκε από πάμπολα ποστ εδώ, τότε μπορεί να είχες προβλήματα και τρεχάματα και έξοδα και κλάματα...

    ΥΓ. Μη με απασχολήσετε άλλο, ότι και να σχολιάσετε ίσως και να μην το διαβάσω καν.
    Και ναι, δεν γνωριζόμαστε, είμαι εκλεκτική ως προς τις παρέες μου από τον χώρο...
     
  5. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    ........................


    Να σε ευχαριστήσω λοιπόν για την ξεκάθαρη και προπάντως ειλικρινής σου θέση...και πάνω απο όλα...χώρις καμιά μεροληψία προς το άτομο μου..!!!

    P.S. Να με συγχωρέσει η νηματοθέτρια για την εκτός νήματος απάντηση μου.
     
  6. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Κρατώ αυτά τα κομμάτια για να πω τα εξής( δεν έχουν ελλειπές νόημα και είναι ξεκάθαρα)

    Αγαπητή tender lilly,
    Δεν κατάλαβες ότι σου έγραψα προσωπικά και το απομόνωσα από την υπόλοιπη απάντησή μου... ΛΥΠΑΜΑΙ..
    Δεν κατάλαβες ότι ήμουν άκρως συμπονετική και προσπάθησα να σου δείξω κατανόηση...ΛΥΠΑΜΑΙ
    Δεν δέχεσαι κανένα επιχείρημα έστω και από άχυρο και δεν απάντησες σε κανένα από αυτά έστω για να ανέβουμε στο επίπεδο του τσιμέντου...ΛΥΠΑΜΑΙ
    Δεν έχεις ιδέα τι είναι το κολλάρο ή έχεις πολύ άσχημη εμπειρία... ΛΥΠΑΜΑΙ και στο λέω ευθαρσώς οπότε ΛΥΠΑΜΑΙ πιο πολύ.
    Οποιος θέλει να μάθει περί κολλάρου και απόκτησης η διεκδίκησης θα χαρώ να του απαντήσω και ξέρω άτομα που μπορούν επίσης... ΛΥΠΑΜΑΙ για άλλη μια φορά για την μικρότητα του επιπέδου της ελλειπής απάντησής σου...
    Έδειξες ότι το αυτονόητο είναι πολύ δύσκολο αφού δεν κατάλαβες το απλό της ερώτησης του νήματος..ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ που είσαι επιλεκτική στις παρέες σου... ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ που δεν κάνεις το ίδιο με τη νοημοσύνη και την λεκτική σου ανεπάρκεια...
     
  7. sw

    sw

    ...τις εχεις δει μηπως με στραπ ον ή σου ξεφυγε η καταληξη; 


    Γι ργος
     
  8. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Μερικα πραγματα σε αυτο το φορουμ δεν αλλαζουν ποτε!!!
    Μπορω να πω πως αυτο ειναι που με διασκεδαζει πιο πολυ απο ολα....
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Άσχημο πράγμα ο φανατισμός. Συνήθως έτσι γίνεται όταν δεν νιώθουμε ήρεμοι/ες με τις επιλογές μας. Είστε και 5-6. Μόνο με τη θρησκοληψία μπορώ να συγκρίνω τον φανατισμό σου και των λοιπών αδελφών σου. Απαπαπαπα!
     
  10. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Έχεις δίκιο... άσχημο πράγμα ο φανατισμός...για να μπορεί να καταλάβει κάποιος πρέπει και να θέλει..όταν είσαι φανατισμένη ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις...σε ένα νήμα με ερώτηση που σχετίζεται με το κολλάρο εσύ επιμένεις να δείχνεις για τα παιδιά και να θέλεις να το υποστηρίξεις.Και πιθανώς με γνώσεις που έχεις εγκυκλοπαιδικές όσο αφορά το κολλάρο και μόνο αφού δεν άκουσα να έχεις αναφέρει ότι έχεις περάσει κάτι παρόμοιο ή έχεις προσωπική εμπειρία.είναι καλό όταν υπάρχει γνώμη, αλλά δεν συγκρίνεται με την γνώση..και όπως θα ξέρεις την γνώση την αποκτάς μόνο με την εμπειρία.το ότι καταθέτεις κάπου την γνώμη σου και απλά κάποιος με τη γνώση της εμπειρίας του έχει άλλη άποψη δεν σου δίνει το δικαίωμα να γίνεσαι προσβλητική για να επιβάλλεις την γνώμη σου.Η γνώμη απέναντι στην γνώση που αποκτάται μεσω εμπειρίας είναι απλά δύο άσχετες έννοιες που τείνουν να είναι δίδυμες αλλά δεν είναι...

    Τώρα για το αν είμαστε αδελφες η αδελφοτητα... τι να σου πω είναι μια άκρως διασκεδαστική άποψη...καταγράφεται και αυτή..(πάντως προς ενημέρωση σου δεν είμαστε παραθρησκευτική οργάνωση για να μην υποστεί κανείς κάποιο ανάλογο χαρακτηρισμό πιο κατω... ξέρεις τώρα..έλλειψη επιχειρημάτων κλπ)

    Γι αυτό λοιπόν αλίμονο όχι φανατισμός αλλά και από τις δύο πλευρές (μια λεπτομέρεια που την ξεχνάς όταν απευθύνεσαι στους άλλους...) 
     
  11. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Ω το βάθος της νύχτας!!!!
    Εφόσον το κολάρο είναι του Κ όταν το δίνει στη σκλάβα του της διευκρινίζει αν θα το κρατήσει ή όχι σε περίπτωση αποδέσμευσης. Υπάρχουν Κ που δανείζουν και Κ που χαρίζουν. Μάλλον έχεις συναντήσει μόνο το πρώτο είδος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και το δεύτερο.Κρίμα.

    Τι ωραία απάντηση.Μιας και πριν μου έδωσες συμβουλές για το παιδί αυτό ακριβώς θα του πω όταν όλο ενθουσιασμό μου πει μια μέρα ότι έλυσε σωστά μια άσκηση μαθηματικών μπροστά σε όλη την τάξη!Ότι δεν είναι άξιο λόγου και δεν χρειάζεται να νιώθει περήφανο!!! Σιγά το πράγμα!!

    Εκτός από το r/v με τον ψυχολόγο ώρα να ακυρώσω και το r/v με το δικηγόρο μου,μη σου πω ότι θα σταματήσω τη συνεργασία μου μαζί του,αφού μου παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές και σε αυτό.
    Σοβαρά τώρα επειδή αναφέρεις για νόμους κάντο συγκεκριμένο. Ποιός νόμος ακριβώς λέει ότι δεν μπορεί μια μάνα να αναθρέψει το παιδί της φορώντας ό,τι εκείνη επιθυμεί?Από τη στιγμή που δεν το εκθέτει σε βία,πορνεία,εξαρτήσεις και άλλα τέτοια σχετικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα (δεν έχω βέβαια τις νομικές γνώσεις τις δικές σου).

    Υ.Γ. Σε συγχαίρω πραγματικά για τα χρόνια που σπατάλησες στα θρανία για να αποκτήσεις την ειδικότητα του Νομικού παιδοψυχολόγου.

       
     
  12. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    Ζώμεν εις δημοκρατίαν
    Κι έκαστος πολίτης
    Άμα του’ρθει να ενεργεί
    Να κάθεται και να ενεργεί


    Και τώρα που είπαμε το παραμυθάκι σε όλους τους θιασώτες της δημοκρατίας,
    ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: ΑΚΟΥΣΙΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ-Καταγγελία
    Ελευθεροτυπία - Στο ψυχιατρείο με χουντικό νόμο

    Και για όποιον βαριέται να διαβάσει, τραβολογάνε δύο γονείς από το 2004 τους παίρνουν το παιδί και τον Ιούνιο είχαν την τιμή να εγκλειστούν και στο Δαφνί επειδή είχαν «αντικοινωνική συμπεριφορά». Δηλαδή, επειδή είναι αναρχικοί και πηγαίνουν σε διαδηλώσεις. Δεν απαγορεύεται από κάποιο νόμο. Όπου δεν φτάνει το χέρι του νόμου φτάνει του ψυχιάτρου όμως. Φαντάζεσαι φυσικά ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν έστω και θεωρητικά γύρω στα 5000 άτομα που θα στέκονταν δίπλα τους. Στην βδσμική δίκη για το αν είσαι τρελλή που ζεις στον gorean κόσμο σου πόσοι λες να ρθουν; Λολ

    Υγ: Αυτή η σιχαμερή αντίληψη «παιδί μου είναι, ό,τι θέλω το κάνω» και η αντίστοιχη κατανόηση από τρίτους είναι ακόμη πιο πικάντικη όταν εκφέρεται από σκλάβους. Δεν είναι ιδιοκτησία τα παιδιά. Άνθρωποι με μειωμένα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα είναι. Και αυτό δεν πάει απαραίτητα προς την Kassandra, αλλά σε όσες/όσους νομίζουν ότι γέννησαν καμβά και δεν θα μου πεις εσύ πώς θα τον μπογιατίσω.