Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Πελαργός και το BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 28 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο Πελαργός και το BDSM

    Καμία πρόθεση υπεκφυγής δεν έχω. Θεωρώ πως κανείς δεν περνά όλη τη ζωή του εκστομίζοντας χυδαιότητες - έστω και επιθυμητές - απλά επειδή είμαστε κοινωνικά όντα.

    Ο χρόνος που περνά μαζί μια οικογένεια, είναι, ξέρετε, συχνά περιορισμένος: αναλογιστείτε μόνο σχολεία, φροντιστήρια, εργασία των γονέων κλπ. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου ο ένας εκ των δυο δεν εργάζεται, ή δεν εργάζεται διαρκώς.

    Εννοώ πως υπάρχει ο χρόνος και ο τόπος για όλα. Εξάλλου, δεν είναι ανάγκη να πει κάποιος "δώσε μου το αλάτι, μωρή γαμιόλα" για να ακουστεί υποτιμητικό ... και μόνο ο τόνος της φωνής συνήθως αρκεί.

    Αφήστε που, σε πολλά βανίλλα ζευγάρια γίνεται αντίστοιχος διάλογος {"πάλι ανάλατο το έκανες, μωρή άχρηστη! η μάνα μου το κάνει καλύτερα!"} ... απλά εκεί δεν είναι role play, είναι κακοποίηση, και συνήθως, γίνεται και μπροστά στα παιδιά {και μπροστά σε ανύποπτους καλεσμένους που μένουν "παγωτό" και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν}.
     
  2. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Ο Πελαργός και το BDSM

    Έστω ότι μιλάμε για ένα vanilla ζευγάρι με ιδιαίτερη ροπή στη βωμολοχία,κάτι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας.Θεωρητικά μπροστά στα παιδιά θα αλλάξει τη βωμολοχία όταν απευθείνεται ο ένας από τους δύο στο σύντροφό του χάρην γούστου και συνήθειας ή σε γνωστούς και φίλους του;Δεν διαφέρει πολύ από το λεκτικό εξευτελισμό.Εκεί πιστεύω ότι είναι θέμα παιδείας των ανθρώπων που φέραν στη ζωή απογόνους και όχι αναγκών και συνηθειών.Όσο για τη σχέση 24/7 όπως μπροστά στους γονείς τους ή στον εργασιακό τους χώρο δεν συμπεριφέρονται έτσι το ίδιο ισχύει και μπροστά στα παιδιά.Το 24/7 είναι διάθεση όχι συμπεριφορά.Σκλάβα 24/7 σημαίνει ότι διαθέτω τον εαυτό μου σε τέτοια όρια και όχι μόνο για ορισμένο χρόνο.Οι άνθρωποι 24/7 είναι νορμάλ άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι,σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε,με τις ίδιες ηθικές αξίες όπως όλοι οι υπόλοιποι απλά ζουν αυτόν τον τρόπο ζωής.Ούτε βρίζονται 24 ώρες το 24ωρο,ούτε μαστιγώνονται 24 ώρες το 24ωρο αδιακρίτως.Δεν είναι πατσατζίδικα που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο.
     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Είναι περίεργο, αλλά συμφωνώ με όλες τις απόψεις που γράφτηκαν μέχρι τώρα, ακόμα και με αυτές που δεν μου κάθισαν καλά στο υπογάστριο - έκαναν γκελ, άγνωστο γιατί. Όλοι κατέθεσαν πολύτιμα κομμάτια τους, ίσως επειδή είναι το θέμα τέτοιο.
    Αυτή είναι και δική μου απορία. Γιατί να αφήσει κανείς να καταγραφεί στο παιδί του η εικόνα του ενοχικού ερωτισμού; Γιατί χαιρόμαστε όταν βλέπουμε μικρά αγοράκια να συμπεριφέρονται/στέκονται/μιλούν φτυστά ο μπαμπάς τους, και ταυτόχρονα αποστρεφόμαστε τις γονεϊκές επιρροές όταν αφορούν τον ερωτισμό;

    Ποιες ήταν οι επιπτώσεις; Και ποιοι τις καταγράφουν; Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον  

    Όσο περισσότερο τη διαβάζω (σε συνάρτηση με την πλειονότητα των "απαγορευτικών" απαντήσεων σε τούτο το νήμα), τόσο περισσότερο με γοητεύει η παραίνεσή σου.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Μία ερώτηση: πόσοι/ες από εσας που γράφετε την άποψη σας σ΄ αυτό το νήμα έχετε παιδιά;

    Και κάτι ακόμα: πόσοι/ες έχετε πραγματική σχέση 24/7 ανεξάρτητα αν έχετε παιδιά ή όχι;
     
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Στη ζωή μας μπορούμε να κάνουμε πολλές λάθος επιλογές. Επαγγελματικές, συναισθηματικές, οικονομικές και άλλες. Δεν μπορώ να σκεφτώ μία που δεν είναι αναστρέψιμη ή που στη χειρότερη δεν μπορείς απλά να την διακόψεις.
    Π.χ. Λάθος εργασία, παραίτηση. Λάθος γάμος, διαζύγιο.
    Όσο ζούμε μπορούμε να διορθώσουμε. Το μόνο που δεν μπορούμε να διορθώσουμε/αναιρέσουμε, είναι η δημιουργία ενός παιδιού. Για κάποιο λόγο, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι θα γίνουν καταπληκτικοί γονείς και δεν ρίχνουν μία γυμνή και εντελώς ψυχρή ματιά στη ζωή τους, πριν να πέσουν με τα μούτρα στην τεκνοποίηση. Εθελοτυφλούν και συνεχίζουν και αργότερα. Δεν έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο που να παραδέχεται ότι είναι ή υπήρξε κακός γονιός.
    Αν και μπορώ μερικές φορές να συγχωρέσω σε κάποιον ένα λάθος, εφόσον αυτό προέκυψε από τα λεγόμενα "καλά κίνητρα", είναι η μόνη περίπτωση που δεν τα δέχομαι ως άλλοθι.
    Ως εκ τούτου, η ίδια έχω αποφασίσει από την εφηβεία μου κιόλας, να μην προβώ σε κάτι που αν δεν κάνω σωστά, δεν παίζει undo. Σιχαίνομαι την άποψη ότι δεν είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος αν δεν γίνεις γονιός ή το παρεμφερές, ότι η ζωή σου δεν είχε κανένα απολύτως νόημα αν πέθανες άτεκνος. Και κάπου εδώ -εξίσου και για μένα-, ξεκινάει ότι έγραψε πολύ σωστά ο vautrin.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Μου αρέσουν πολύ τα σύκα. Τρελλάινομαι.
    Δυστυχώς ,σύκα φρέσκα,λαχταριστά,απ΄'το Μαρκόπουλο και δη από τις συκιές του φίλου μου του κυρ Θαναση μπορώ να απολαύσω μόνο τον Αύγουστο.
    Φρούτα ομως τρώω..Επιλέγω απ' αυτά που μ'αρέσουν ,οχι όπως τα σύκα βέβαια,,αλλά μ'αρέσουν.
    Ολες τις εποχές.

    Καταλάβατε,έτσι δεν είναι;

    υ.γ Master Do,
    ενδιαφέρουσα και υπαρκτή η περιπτωση που θέτεις σε διαβούλευση.
    Είναι τυχαίο που κανείς μας δεν την προσέγγισε;
    Απορία ψαλτων,βηξ...
     
  7. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Παιδί: ναι. 24/7: όχι.
     
  8. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    # 52

    Πολυ σωστα MasterPerris!

    Ναι και ναι.

    Περιμενω να δω πού θα παει αυτο το νημα...

    cassie
     
  9. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    MasterPerris και cassie το νήμα δεν προβλέπεται να πάει κάπου όσο δεν βγαίνουν γονείς που ζουν 24/7 Κ/υ να πουν ότι τα παιδιά τους δεν έχουν πράσινες κεραίες και εννιά ουρές...
     
  10. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Πάρα πολύ ενδιαφέρον ποστ και όλες οι απόψεις είναι σωστές από του καθενός την οπτική γωνία.

    Θα μου επιτρέψετε να σας πω μια μικρή εμπειρία που είχα με ένα κοριτσάκι 3 χρονών. Η short version της ιστορίας είναι, η κοπέλα που είχα σχέση, από προηγούμενο γάμο έχει το εν λόγο κοριτσάκι, το οποίο ήταν πανέμορφο και γλυκύτατο.

    Τέλος πάντων, στην αρχή η μικρούλα ήταν απόμακρη (φυσικό είναι όταν βλέπει ξαφνικά έναν παπάρα να μπαίνει στον χώρο της).
    Επειδή όλο το θέμα με ενδιαφέρει πραγματικά και γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως «μαλακιές γονέων παίδευουση τέκνα» έκανα κάτι απλό… πήγα σε μια παιδοψυχίατρο.
    Στην αρχή μόνος μου, μετά με την σχέση μου και κάποιες ακόμα φορές μόνος μου.

    Εν ολίγης η γιατρός μου είπε το εξής: «το παιδί καταλαβαίνει τα πάντα και τα διαισθάνεται, επειδή είναι πιο κοντό από εσένα μαλάκα ξερόλα, μην νομίζεις πως είναι το ίδιο παπάρας!!
    Θέλει και τα 2 πρότυπα για να μεγαλώσει ισορροπημένα, για αυτό δίποδο ζώων, εάν δεν είσαι έτοιμος να πάρεις σοβαρά τον εαυτό σου αρχικά και είσαι μόνο για να γαμας την μανά του, πάρε τον πουλο τώρα που είναι αρχή! Και για να μην σε καταριέται όταν μεγαλώσει και να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένο (το παιδί) θα του λέτε την αλήθεια και οι δυο ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! Ποτέ ψέματα και ποτέ δήθεν!!!! ΑΛΛΑ το παιδί πρέπει να μάθει και τα όρια (εδώ είναι το κόλπο ) .

    Η κρεβατοκάμαρα είναι ΕΚΤΟΣ ορίων, νόμος απαραβίαστος!!!
    Εκεί μέσα ξεσκίσου, κάνε τα πάντα, αλλά μακριά από το παιδί.
    Φυσικά από την άλλην, δεν θα μπουκαρεις όποτε θέλεις σαν γιαγκουλας μέσα στο δωμάτιο του, αλλά διακριτικά θα του δείξεις και εσύ πως ΣΕΒΕΣΕ τα όρια ΣΑΣ, που είναι για ΟΛΟΥΣ το ίδιο μέσα στην οικογένεια!
    «–Δηλαδή γιατρέ?» ρωτώ εγώ το όρθιο ζωών!
    «-Δηλαδή ρε, μου λέει, πριν μπεις, ας είναι ανοικτή η πόρτα του δωματίου του, απλά χτυπα την, μην περάσεις μέσα, θα στο πει από μόνο του μόλις σε δει, κατάλαβες πουλί μου?» -«κατάλαβα» απαντώ και την κάνω με ελαφρά!

    Το αποτέλεσμα? Μετά από λίγο καιρό, ούτε μήνα, η μικρή δεν είχε καμιά σχέση με την μικρή που είχα προτωγνωριση.
    Τα αποτελέσματα ήταν ταχύτατα, τεράστια και απερίγραπτα…

    Γιατί σας ζάλισα? Γιατί τα πράγματα είναι τόσο απλά που είναι και παρά πολύ δύσκολα! Ειλικρίνεια, σεβασμός, ισορροπία, αλλά και όρια!

    Δεν θα συμφωνήσω απλά με το ποστ της Ninevi,
    αλλά θα ταυτιστώ 100%!!!!!!!

    Τα παιδιά είναι σφουγγάρια, ο εγκέφαλος τους είναι «μια ολοκαίνουργια και ΤΕΛΕΙΑ μηχανή, θέλει ένα καλό κούρδισμα , ή στρώσιμο στην αρχή», μετά απλά τσεκάρεις, αλλά από την πρώτη στιγμή που θα βγει από την κοιλιά της μάνας του (το παιδί), ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ (τους γονείς του) ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ και καταγράφει τα ΠΑΝΤΑ και κάποια στιγμή, θα γυρίσει και θα κριτικάρει και πιστέψτε με, κάθε κουβέντα που θα λέει, θα παίρνει κεφάλια!!!

    Υ.Γ. Όσοι έχουν μια εμπειρία με μικρό παιδί, θα ξέρουν πολύ καλά, πως το D/s παύει να υφίσταται με την όμορφη και ανώμαλη μορφή που αγαπάμε, αλλά γίνετε αφόρητο και αδυσώπητο με τον ρόλο του D το μικρό και τον ρολό του s οι γονείς! Το παίζει 2πλο δηλαδή το σκασμένο!!!! : ))))
     
  11. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Ωστοσο στην ολη ιστορια αυτου που συζηταμε εδω ειναι οτι πρεπει σωνει και καλα τα παιδια να ξερουν και να μαθαινουν? Δηλαδη και 2 ετεροφυλοι φυσιολογικοι γονεις θα πρεπει να περνουν τα παιδια στην κρεβατοκαμαρα και να τους δειχνουν τι κανουν ωστε τα παιδια να ξερουν οτι δεν τους φερνει ο πελαργος!! Θεωρω με το φτωχο μου το μυαλο οτι ετσι απλα τα παιδια τα πληγωνεις τα οποια στην τελικη αν ειχαν απο μικρα την αυτοπεποιθεση θα γυρνουσαν στον οποιοδηποτε και θα απαντουσαν ξερεις χεστηκα πραγματικα πως και τι κανεις εγω θελω να παω να παιξω!!! Κοινως δεν τα αφορα με το να τα πιεζουμε για να τους δειξουμε μια κατασταση δεν τα κανουμε καλυτερα οπως νομιζουμε αλλα μαλλον τα κανουμε προβληματικα!! Και για να μην ρωτησει κανεις οχι δεν εχω παιδια οπως και δεν ειμαι κοτα αλλα σιγουρα μπορω να εχω μια αρκετα καλη αποψη για το αν μια ομελετα ειναι καλη!!
     
  12. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Που ήσουνα εσύ τόσον καιρό παλικάρι μου;;
    Πάρε να' χεις:
    Εκφραστικά μέσα: 10-
    Ουσία: 10++


    @ υποπόδιε λόγιε,
    καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.
    btw, μη μου πεις ότι έχουμε τον ίδιο φίλο στο Μαρκόπουλο!
    Ο δικός μου Θανάσης είναι χασάπης.