Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Σου βγάζω το καπέλο, τα είπες όλα!

    ΥΓ. Υπάρχει μόνο μία διαφορα, οι σκλάβες δεν είναι αγελάδες, οπότε όταν βλέπουν τραίνο δεν τρέχουν μακριά, απλά τρέχουν να γράψουν στο φόρουμ και να αναφέρουν στα μέλη τι έκαναν και γιατί το έκαναν... Ποσώς και με ενδιαφέρει τι κάνατε αγαπητές μου σκλάβες. Περάσατε εσεις καλά με αυτό που κάνατε. Χαίρομαι. Δεν περάσατε καλά. Λυπάμαι.
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2010
  2. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Ίσως η πιο σωστή τοποθέτηση, και είναι ακριβώς η ουσία του θέματος.  
    Οι περισσότεροι προκαλούν απλά για να προκαλέσουν, λίγοι ίσως ελάχιστοι το κάνουν καθαρά για τον εαυτό τους ή έστω και για τον σύντροφο τους. Όταν το κανείς για σένα δεν σε νοιάζει να το επιδεικνύεις, σου αρκεί να το ξέρεις εσύ και ΕΚΕΙΝΟΣ επίσης δεν σε νοιάζει και αν θα το δουν, αν θα τύχει να το δουν, δεν σε φοβίζει αλλά δεν το επιδιώκεις, τότε ναι το κανείς γιατί σε εκφράζει.
     
  3. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Xωρίς καμία επιθετική διάθεση, πολύ ειλικρινά και πάντα με την πιθανότητα της λάθος εκτίμησης...


    Αγαπητέ Κορνήλιε οφείλω να ρωτήσω... έαν εκλάβουμε τα δύο άκρα σου ως πραγματικά και υπαρκτά δεν θεωρείς ότι πρέπει να τα συνδέει ένα μέσο?όπως γίνεται θαρρώ σε όλα?δεν πρέπει να υπάρχει ένα μέσο το οποίο θα συνδέει τα δύο άκρα σου με μια ισορροπία?σίγουρα θα έχεις.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν το αναφερεις εφόσων είναι σίγουρο ότι όλος ο κόσμος δεν γίνεται να εγκαλεί μόνο τα δύο αυτά άκρα στις επιλογές του.




    παίρνοντας ξανά δεδομένα τα δύο άκρα αναφέρεσαι σε ένα από αυτά.καταρχάς μιλάς για σεξουαλικότητα.σίγουρα όλοι οι άνθρωποι εδώ στο χώρο έχουν μια κάποια άλλοι πολύ και άλλοι λίγο σεξουαλικότητα. Η διαφορά είναι ότι η σεξουαλικότητα δεν διέπει ως επιλογή όλα τα status. στο συγκεκριμένο κομμάτι μια σκλάβα επειδή γνωρίζω εξ ιδίων δεν διέπεται για να πορευθεί σε μια σχέση 24/7 από την σεξουαλικότητα της αλλά καθαρά από την επιλογή της. Αντίθετα ενας bottom η ένας Top διέπονται καθαρά από αυτήν γιατί επιλέγουν μέσω αυτής και βάση αυτής το χρόνο τον τόπο και τον τρόπο που θα ασκήσουν την επιλογή τους στο bdsm. Προσεξέ με απλά λίγο ,θέλω να τονίσω ότι αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε κατακριτέο. με τον ίδιο τρόπο που επιλέγει κάποιος να είναι για παράδειγμα, sub έτσι επιλέγει και κάποιος να είναι slave η οτιδηποτε άλλο. με αυτό θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ ότι οι επιλογές δεν συγκρίνονται τουλάχιστον από μένα και είναι αυτό που επιπλέγει ο καθένας. συνεπώς σεβομαι το δικο σου και εσύ το δικό μου και ο τρίτος του τέταρτου και ούτω καθ' εξής. ελπίζω εδώ να συμφωνούμε.




    δεν σου επιτίθομαι αλλά μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς και έτσι:

    Είμαι σκλάβα
    Είμαι πιο ολοκληρωμένη μέσα από αυτό σαν άνθρωπος
    Ενδιαφέρομαι να μαθω τον εαυτό μου και να τον αντιμετωπίσω γύρω από μένα και από εσάς.
    Δεν ντρέπομαι.
    Δεν έχω λόγους επίδειξης γιατί όπως δεν ενδιαφέρει κανέναν τι είμαι έτσι δεν ενδιαφέρει και εμένα να μάθω τι ενδιαφέρει τον κάθε ασχετο να είμαι.


    γιατί πρέπει να είναι σεξουαλικός νεοπλουτισμός και όχι απλά η αναζήτηση ενός ανθρώπου σχετικά νέου στο χώρο ,αν δεν κάνω λάθος, που ξεκινώντας το ταξίδι του απλα είναι ένα κενό χαρτί και θέλει να το γεμίσει? δηλ.αν εσύ ή κάποιος ασχολείται με το χώρο αρκετό καιρό ανήκει στην πλουτοκρατία? δεν δέχεται ένα νέο μέλος σε αυτόν τον εναλλακτικό ερωτισμό και πιστεύει ότι όλοι πρέπει να τα ξερουν εξ αρχής όλα?δεν δέχεται το ότι θέλει κάποιος να μάθει να αναζητήσει να παραξενευτεί να διερωτηθεί? δεν νομίζω ότι θα πίστευες κάτι τέτοιο. άλλα σίγουρα κάποιος θα πει ότι καλά θα διερωτηθεί με το να βγει έξω? ναι θα του πω εγώ και μ αυτό. γιατί έχει να κάνει με όλη τη ζωή την πορεία και την σκέψη σου.θέλεις να δεις ακόμη και το περίεργο ή ακόμα και αυτό που στα μάτια των άλλων παρουσιάζεται σαν επίδειξη δυστυχώς..
    Δεν είναι επίδειξη επιβεβαίωσης είναι αν θες, και για να χρησιμοποιήσω την ίδια λέξη, επίδειξη της δύναμης αυτού που φορώ και αναζήτηση του αν μπορώ να το φέρω χωρίς να μπαίνουν οι παράγοντες κοινωνία, κόσμος, περαστικοί. Γιατί έτσι έχει κατακριθεί και το ίδιο το bdsm ως ανώμαλο. γιατί αυτό λοιπόν που ενοχλεί την επιλογή όλων μας(το bdsm δηλ.), και δεν είναι ανώμαλο, να μας πειράζει και όταν αυτό γίνεται επιμέρους το κατακράζουμε και εμείς οι ίδιοι που το υποστηρίζουμε άλλοι ως ιδέα, άλλοι ως φιλοσοφία ,άλλοι ως τρόπο ζωής και πάει λέγοντας..



    Θα σε απογοητεύσω αν δεν το έχω καταφέρει ήδη... Αγαπητέ Κορνήλιε....οι αγελάδες δεν φεύγουν... σίγουρα δεν βρίσκονται κοντα στα τρένα κυρίως γιατί ο θόρυβος έστω και αν δεν έχουν μυαλό τις κρατάει μακρυά(δύναμη συνήθειας?,φόβος?,πιο πέρα έχει πιο πολύ χορτάρι? όπως θες πες το). Πίστεψέ με οι αγελάδες όταν ακόμα τύχει να περάσουν το δρόμο πάνε με το πάσο τους ακόμα και αν πρέπει να σταματήσουν όλα τα αμάξια ή τα τρακτέρ που μπορεί να περνάνε...(τα τρακτέρ κολλάνε σε περίπτωση που μου πεις ότι είδες αγελάδες στην πόλη )


    φιλικά Safira_GL 
     
  4. ivoni

    ivoni New Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να αναφέρεις σε ποιό ακριβώς σημείο του αρχικού ποστ υπάρχει αναφορά στη σεξουαλικότητα;
    Το κολάρο δεν είναι δείγμα σεξουαλικότητας (όπως πολλοί νομίζουν) αλλά επισφράγιση του στάτους και όχι του orientation.
    Μπαίνω στην θέση να σας υπενθυμίσω ότι μπορεί να υπάρχει BDSM χωρίς να υπάρχει σεξουαλική επαφή.Άρα δεν μιλάμε μόνο για σεξουαλικότητα.
    Να υποθέσω ότι όλες οι κοπελίτσες που βγαίνουν έξω με αλυσίδα στο πόδι βγάζουν βόλτα τη σεξουαλικότητά τους;

    Στην αρχή αναρωτήθηκα κι εγώ γιατί μας έγραψε η φίλη την εμπειρία της γιατί δεν είναι κάτι τόσο τραγικό,αλλά στη συνέχεια του νήματος κατανόησα τον πραγματικό στόχο.Άλλωστε δεν απευθύνθηκε σε φόρουμ που έχει θέμα το βελονάκι ή το κομπλέντ και επίσης απ'ό,τι κατάλαβα ρώτησε τη γνώμη ανθρώπων του χώρου και παρόμοιες εμπειρίες.Αντ' αυτού είδα κατάκριση από ανθρώπους του χώρου και όχι κρίση που βγαίνει από την σύγκριση.Που σημαίνει: κρίνω κάποιον αφού τον έχω συγκρίνει με τον εαυτό μου,έχω μιλήσει γιατί εγώ δεν θα έκανα κάτι παρόμοιο και κρίνω ότι αυτό που λέει έχει αυτό και αυτό.Στη διάθεσή μου είναι και να τον κατακρίνω αν και εφόσον το επιθυμώ,αλλά αφού έχω θέσει και εαυτόν δίπλα του προς σύγκριση.Και όχι λειτουργώντας ως δημόσιος κατήγορος.Εκτός και αν αυτή είναι η ιδιότητά μου και κάνω επίδειξη.Έχει αναφερθεί σ' αυτό το φόρουμ ότι τελικά πρόβλημα δεν είναι η διαφορετική άποψη αλλά ο τρόπος που την εκφράζουμε.Το να έχω διαφορετική άποψη είναι υγεία,το να κρίνω τους άλλους γιατί έχω διαφορετική άποψη είναι ασθένεια.
    Θα θελα να σου απαντήσω και για το θέμα της απόκρυψης ή όχι της σεξουαλικότητας.Για να υπάρχουν δύο άκρα πρέπει να υπάρχει ένα μέσο που ορίζει τα δύο άκρα.Εγώ θα ασχοληθώ με τα δύο άκρα όπως τα ανέφερες εσύ που παρέλειψες να μας πεις ποιο είναι το μέσο.Δεν εντάσσομαι ούτε υπέρ του ενός ούτε του άλλου άκρου.Αφενός γιατί το πρώτο είναι μη ειλικρινές προς τον εαυτό μου άρα αν δεν είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου δεν μπορώ να είμαι με κανέναν και αν δεν σέβομαι τον εαυτό μου δεν σέβομαι κανέναν.Γράφεις ότι ορισμένοι δεν τολμούν να το παραδεχτούν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό,συνεπάγεται ότι αφού οι ίδιοι το νιώθουν ως κάτι μιερό που δεν μπορούν να το παραδεχτούν στον ίδιο τους τον εαυτό φαντάσου τη γνώμη τους γι αυτούς που το παραδέχονται.Μια γνώμη κινούμενη από το βίωμα προσωπικού μαρτυρίου που βρίσκει διέξοδο στο να χτυπάμε τους άλλους γιατί δεν τολμάμε να χτυπήσουμε τον εαυτό μας,πράγμα το οποίο σημαίνει κάθε άλλο παρά αντικειμενικότητα.Να σου μιλήσω και για την άλλη πλευρά.Αυτών που κάνουν επίδειξη.
    Ψευτοϋποκουλτουριάρικη διάθεση να δείξω ποιος είμαι,γιατί είμαι και να το επιβάλλω.Τόσο κακό για το τίποτα. Δείχτο για σένα και οκ μέχρι εκεί.Άλλωστε είσαι αυτό που είσαι για το target group στο οποίο αναφέρεσαι.Δεν μπορείς να είσαι για όλους.
    Τώρα στα του νήματος.Εδώ δεν είδα κάποιον να γράφει "βγήκα έξω και φώναζα ότι είμαι slave".Αν το έγραφε ή αν κυκλοφορούσε με μια αλυσίδα περασμένη από το κολάρο της και να τη σέρνει ο Master της σίγουρα θα το κατέκρινα κι εγώ.Το ότι φόρεσε ένα κολάρο και βγήκε έξω από τη χαρά της που της δόθηκε η ευκαιρία να το τιμήσει δεόντως ε οκ δεν και τόσο μεγάλο το θέμα.Δεν σκανδάλισε και κανέναν.Δεν βγήκε με το στραπόν στο χέρι.Το ότι έκανε ένα πείραμα και τόλμησε να το παραδεχτεί;μπράβο της.Εγώ δεν είμαι περίεργη γιατί έκανε το πείραμα αλλά έχω περιέργεια για το αποτέλεσμα του πειράματος και τι αποκόμισε από αυτό.
    Διάβασα στο νήμα πολλά πικάντικα.Συνιστώ σε όσους έχουν ακόμα ενστάσεις να τα ξαναδιαβάσουν και να τα δουν με μια προσεκτική ματιά.Και πριν απαντήσουν να θέσουν για λίγο τον εαυτό τους στη θέση της νηματοθέτριας (όσο μπορούν φυσικά) για να καταλάβουν τι είναι να ρωτάς Α και να κατακρίνεσαι για Β.
    Τώρα όσο για τις αγελάδες που γράφεις σου συνιστώ να ξανακάνεις μία βόλτα με το τρένο γιατί στις βόλτες που έχω κάνει εγώ,και σε πληροφορώ είναι πάρα πολλές,οι αγελάδες απλά δεν την κοπανάνε.Εκείνες βόσκουν το χορταράκι τους και πέρα βρέχει.Είναι κακό να γινόμαστε ρατσιστές μέσα στον ίδιο μας το χώρο.Μην ξεχνάς ότι οι κρυπτοομοφιλόφιλοι ήταν οι μεγαλύτεροι διώκτες των ομοφυλόφιλων.
    Τέτοια παραδείγματα ζωής είναι που πρέπει να αποφεύγουμε.

    Να υποθέσω ότι το μήνυμα με τις αγελάδες που τρέχουν να γράψουν στο φόρουμ είναι διάψευση του προηγούμενου μηνύματός σου;
    Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί σου.Οι σκλάβες δεν είναι ούτε αγελάδες,ούτε σκύλες,ούτε ΣΚΥΛΙΤΣΕΣ...  Είναι αυτό που θέλει ο Master τους όταν το θέλει ο Master τους και μόνο γι' Aυτόν.Τώρα όσο αφορά το ότι τρέχουν στο φόρουμ να αναφέρουν στα μέλη τι έκαναν και γιατί το έκαναν από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένες διατηρούν αυτό το δικαίωμα κι έχει την ίδια αξία που έχει όταν κάποιος αναφέρει ότι κάνει μίτινγκ ή πάρτυ και πάνε κάποια άλλα μέλη και αναφέρουν αν περάσανε καλά ή όχι.Στην περίπτωση που περάσανε καλά χαίρομαι στην περίπτωση που δεν περάσανε καλά λυπάμαι.Το ίδιο πράγμα είναι.Δε νομίζεις;
    Καμιά φορά σκέφτομαι ότι είναι σοφότερο να κρίνουμε τι γράφουμε εμείς παρά τι γράφουν οι άλλοι.Το να είσαι κριτής του εαυτού σου είναι υγιέστερο από το να είσαι κριτής των άλλων.Και για να μην παρεξηγηθεί η πρόθεση της γραφής μου δεν σας αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο.Απλά πήρα δύο ποστς από τα τελευταία που μου δημιούργησαν εντονότερο προβληματισμό.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς προς όλες τις κατευθύνσεις και με πολύ εκτίμηση προς όλα τα μέλη

    ivoni.
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2010
  5. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Πριν από 8 περίπου χρόνια είχα ξετρελαθεί με τα chokers. Είχα πάρα πολλά. Από πολύ λεπτά ως πολύ χοντρά: δερμάτινα, βελούδινα, μεταξωτά, ασημένια, με αλυσίδες, με κρίκους... Τα μάζευα σαν την κίσσα από όπου τα 'βρισκα.  
    Για πάνω από 2 χρόνια και ενώ η μόδα τους όποτε και αν ήταν, είχε παρέλθει, τα φόραγα συνεχώς. Ποτέ ο λαιμός μου δεν είχε μείνει χωρίς ένα τέτοιο και μέχρι σήμερα ακόμα τα φοράω (βλ. avatar). Μάλιστα επειδή τότε τα ανιψάκια μου ήταν μικρά, τα πήγαινα βόλτες συνέχεια. Ποτέ δεν πρόσεξα αν κάποιος με παρατήρησε περίεργα ή σήκωσε φρύδι ή έκανε γκριμάτσα στο θέαμά μου. Μόνο κάτι κυρίες και μάλιστα μεγάλης ηλικίας με είχαν ρωτήσει από πού τα αγόραζα για να πάρουν για τις κόρες τους.
    Δεν πρόσεξα γιατί ποτέ δεν το σκέφτηκα εγώ η ίδια ότι είναι κάτι προκλητικό. Το είχα ως κάτι που συμπλήρωνε την εμφάνισή μου, όπως τα σκουλαρίκια μου ή την τσάντα μου. Δεν με είχε νοιάξει ποτέ καν αν θα σκεφτεί κανείς ότι είμαι sub ενώ σίγουρα μόνο αυτό δεν είμαι. Οτιδήποτε κάνω, το κάνω εφόσον έχει δικαιολογηθεί πολύ καλά μέσα μου, οι άλλοι δεν χωράνε σε αυτό.
    Πάει κάπως έτσι για τους τρίτους:
    Με τρέφουν;
    Με πληρώνουν;
    Τους το χρωστάω να ασχοληθώ;
    Πριν 14 χρόνια, όταν έκανα τα πρώτα μου τατουάζ μιας και το ανέφερες, είχα πραγματικά να αντιμετωπίσω πολύ ρατσισμό. Μέχρι και σε δουλειά δεν με πήραν γι αυτά. Τότε ακόμα, με ενδιέφερε η γνώμη του κόσμου σε τέτοια ζητήματα αλλά αν με ρώταγες βέβαια, θα σου 'λεγα ότι τους έχω χεσμένους. Δεν μπορεί να ίσχυε αυτό όμως, γιατί ξέρω ότι όταν πήγα σε εκείνη τη συνέντευξη έβαλα επίτηδες ένα προκλητικό τιραντάκι αντί για μία μπλούζα που θα έκρυβε τα τατουάζ στο μπράτσο μου.
    Αν η επανάσταση δεν έχει αιτία, πρέπει να δημιουργείται βλέπεις.  
     
  6. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Ναι στα 'πειραματα'
    Ναι στην παιχνιδιαρικη κοινωνικα προκλητικη διαθεση
    Ναι σε οτι ειναι διαφορετικο και δεν κρυβεται αλλα εκφραζεται, χωρις βεβαια να ειναι ακραια αντιαισθητικο
    Ναι στον αυτοπροσδιορισμο
    Ναι στον ψιλο-σκανδαλισμο της υποκριτικο-πουριτανικης ελλαδας της δεκαετιας του 50!
    Ναι στο να μη σε νοιαζει το παραπανω αλλα να το κανεις επειδη σου ηρθε.
    Ναι στο να παιρνεις βολτα τον -κρυμμενο στο σπιτι- εαυτο σου.
    Ναι στο να ανοιγεσαι στην περιπετεια
    Ναι στο public, αν σε φτιαχνει
    Ναι στο μηνυμα σε οποιον ειναι του χωρου και σε παρει ματι... ενας γλυκος χαιρετισμος.
    Ναι στο να μη μασας απο την αναπαραγωγη του ψευτοπουριτανισμου μεσα στον ιδιο σου το χωρο..
     
  7. kardy_

    kardy_ Regular Member

    κορνιλιε αυτο που εγραψα στηριζετε πανω σε μια αναφορα σε αυτο το ποστ(δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε σορυ) που ελεγε σε ελευθερη μεταφραση οτι πρεπει να προκαλεσεις για να κοιταξουν...
    φυσικα και επελεξα επιτηδες να παω να κατσω διπλα στην θειτσα...αν δεν πηγαινα
    και δεν εκανα επιδηξη ισως και να μην ειχε δωσει σημασια.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2010
  8. Επειδή περιγράφω την πλευρά στην οποία κατατάσσω την νηματοθετρια


    Όχι από την σεξουαλικότητα της λοιπόν αλλά από την επιλογή της. Η επιλογή της δεν προέρχεται από την σεξουαλική της ταυτότητα; Από πού προέρχεται; Δεν είναι μια ψυχολογική ανάγκη η οποία ξεκινά από τον σεξουαλικό της προσανατολισμό; Ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η επιθυμίες ενός εκαστου δεν δημιουργούν το κατάλληλο ψυχολογικό υπόβαθρο για να κάνει 24/7 η οτιδήποτε άλλο του αρέσει να κάνει; Δηλαδή πιστεύεις πως οι «σκλάβες» είναι «σκλάβες» εκ θεού; Να την πάλι την ουσιοκρατια. Η μόνη περίπτωση να δεχτούμε πως η σ/μ σκλαβιά δεν έχει σχέση με την σεξουαλικότητα είναι αν δεχτούμε πως κάποιος/α παριστάνει τον σκλάβο/α κατά τον ίδιο τρόπο που κάποιος άλλος παριστάνει τον Ναπολέοντα. Ξέρεις που καταλήγουν αυτοί ε;

    Το στάτους δεν είναι τίποτα άλλο από το πώς το θες η αλλιώς «πως το τριβείς το πιπέρι». Το orientation είναι η σεξουαλική ταυτότητα σε γενικές γραμμές και όχι η σεξουαλικότητα. Γιατί είσαι τόσο μπερδεμένη;

    Μπαίνω στη θέση να σου υπενθυμίσω ότι μπορεί να υπάρχει σεξουαλικότητα-σεξουαλικη πραξη χωρίς σεξουαλική επαφή. Άρα μιλάμε μόνο για σεξουαλικότητα. Αν νομίζεις πως δεν μιλάμε για σεξουαλικότητα τότε να μας πεις περί τίνος μιλάμε.
    Μήπως για κοινωνική προσφορά σε αναξιοπαθούντες αφέντες;
    Μήπως για την διάθεση σας για προσφορά στους συνανθρώπους σας;
    Μήπως περί όνου σκιάς;
    Αν είστε σκλάβες και η σκλαβιά σας δεν έχει καμιά αναφορά στην καβλα σας να πάτε σε γηροκομείο να ξεσκατιζετε τσάμπα κανένα γέρο να κάνετε και ένα καλό.
    Μην γελιέστε και μην μπερδεύεστε κάνετε τις σκλάβες επειδή αυτό σας καβλωνει. Είναι τόσο απλό που απορώ από πού προέρχεται τόση σύγχυση. Το κακό είναι πως δεν την κρατάτε μέσα στα κεφάλια σας αλλά την διασκορπίζετε δεξια κι αριστερα.

    Πολύ εμπνευσμένες απόψεις! Γιατί δεν τα γράφεις με τη μορφή μανιφέστου η καλύτερα... γιατί δεν δοκιμάζεις να μας τα τραγουδήσεις ;
         
     
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Κορνελ, για να κανω τη μελωδια αρκετα δηθεν-απελευθερωμενο-κρυφοπουριτανο-διεστραμμενο-υποκριτικο-φιλελευθερη για τα γουστα σου, θα ξεχασω ποιος ειμαι!

    Παρε το ως ενα ποιημα, απολαυσε το στο βαθος, και μην αναρωτασαι!  
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2010
  10. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Ημουν κι εγω μπερδεμενος με αυτους τους ορους.
    Οχι πια!
     
  11. Sadrina

    Sadrina New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Κορνήλιε με εκπλήσεις!!! Διακρίνω κάποια εμπάθεια και κάποια εμμονή στον τρόπο γραφής σου ή μου φαίνεται?
    Για σιγά ρε παιδιά,εδώ όποιος γράφει θα πρέπει να είναι ή πόρνος ή τρελός για να πει κάτι?Διάβασα το νήμα.Δεν επέβαλλε κανένας σε κανέναν κολάρο για να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις.Απόψεις ζήτησε ένας συνομιλητής μας,όχι πέτρες.Δεν είπε κανείς ότι "αφού το φόρεσα εγώ πρέπει να το φοράτε κι εσείς".

    Υ.Γ. Κορνήλιε η εξυπνάδα που δείχνεις στο χιούμορ σου δεν σου επιτρέπει να πέφτεις σε τέτοια ατοπήματα.Υποβαθμίζεις ο ίδιος τη νοημοσύνη σου.
     
  12. Safira_GL

    Safira_GL New Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...


    Αρχικά όταν αναφέρεσαι σε δύο άκρα και υπάρχει και μέσο το λογικό είναι να αναφέρεσαι και σε αυτό. από ότι είδα το άκρο που "κατατάσσεις" την νηματοθέτρια δεν σε κάνει να μην αναφέρεσαι και στο άλλο άκρο.Άρα αναπάντητο.
    Επίσης απορώ πως είσαι σε θέση να κατατάσσεις εσυ καποιον και να ταυτοποιεις την σεξουαλικοτητα του με υποθεσεις αν δεν τον γνωριζεις προσωπικα. Δεν ειδα αναφορα απο την νηματοθετρια στο νημα για την σεξουαλικοτητα της.Για το κολλάρο της ειδα που εχει να κανει πιο πολυ με την επιλογη της.






    Μέσα εδώ βρίσκεται ο ορισμός και ο σχηματισμός της σεξουαλικής ταυτότητας. Ίσως να σε απογοητεύσω αλλά η σεξουαλική ταυτότητα δεν ορίζει τη επιλογή μιας γυναίκας να γίνει σκλάβα αλλά καθορίζει από πολύ μικρή ηλικία την ταυτοποίηση ενός παιδιού με το βιολογικό του φύλο.Άρα για να σου απαντήσω επ ακριβώς όχι η επιλογή του status δεν καθορίζεται απο την σεξουαλική ταυτότητα.Όσο για το από που προέρχεται.Είναι μια καθαρά ψυχολογική ανάγκη που πιστοποιείται πολύ αργότερα και με τον σεξουαλικό της προσδιορισμό όποιος και αν είναι αυτός.Δεν έχει να κανει ομωως μονο με αυτο.Εχει να κανει επισης και με το τροπο εκφρασης των συναισθηματων της και οχι μονο με το sex.
    Οι σκλάβες είναι σκλάβες μόνο από επιλογή τους. Είναι εσωτερική επιλογή να εκφράζονται ψυχοσωματικά έτσι και ουδείς Θεός ή δαίμονας τις κατατάσσει σε αυτό.

    Όσο για το τι είναι σεξουαλικότητα βρήκα μια άποψη με σαφή λόγια για να γίνει κατανοητή:


    Σύμφωνα με την Helen Kaplan, η σεξουαλικότητα είναι ένστικτο, είναι παλμός ηδονής και επικοινωνίας ή καλύτερα ακόμη, ηδονή μέσα από την επικοινωνία. Η σεξουαλικότητα δεν περιορίζεται στην σεξουαλική δραστηριότητα ενός ανθρώπου, δεν αφορά μόνο την ικανότητα του να έχει σεξουαλικές επαφές, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από μια ομαλή σεξουαλική ζωή. Έχει σχέση με την ικανότητα του ανθρώπου να είναι γενικότερα δημιουργικός, να εξασφαλίζει αυθεντική ευχαρίστηση από σημαντικές προσωπικές δραστηριότητες και να επικοινωνεί αυτή την ευχαρίστηση με άλλους ανθρώπους.



    Δεν ξέρω τι κανεις στο s/m αλλα υπάρχουν ανθρωποι που απευθυνονται στο M/s .Σου συνιστω να αναλογιστείς τη διαφορά γιατί δυο s/m partners δεν είναι απαραίτητα 24/7 partners είναι play partners.Το Μ/s κατατάσσεται σε άλλο δόγμα που εμπεριέχει πολλά περισσότερα στοιχεία από το play partnership.






    Oι άνθρωποι που δηλώνουν την ταυτότητά τους 24/7 δεν είναι συγχυσμένοι γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να εναλλάσουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άρα δεν πρόκειται για σύγχυση. οποτε στην περιπτωση αυτη δεν γελιεται και δεν μπερδευεται κανείς.Τώρα όσο αφορά την απλότητα που βρίσκεις σε αυτό συμφωνώ. Η απορία σου για το απο που προέρχεται τόση σύγχυση έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αλλάζουν τις επιλογές τους σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού τους.Στην κρεβατοκάμαρά μου είμαι ο male bottom , στα χέρια της γυναίκας μου Top, στο σαλόνι είμαι ο άντρας του σπιτιού, ο καπετάνιος του οικήματος και στο μπαλκόνι είμαι ο μουστακαλής αρσενικός που μιλάω με τη γειτόνισσα σε τόνο που βγάζει πολύ τεστοστερόνη.Εκεί πιθανώς να υπάρχει κάποια σύγχυση.Αν δεν έχω on/off και απλά έχω μια λειτουργία... καμιά σύγχυση...

    Φιλικά...