Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι κτητικές οι σκλάβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 14 Απριλίου 2010.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Εξαιρετικό ως σύλληψη, αλλά το roadmap που είναι;
    Άμα κάποια δεν είναι στο slavery πουρ λ αμόρε ντελ άρτε, κάθε τόσο θα αγχώνεται με το αν κάνει για σκλάβα ή όχι. Επιβεβαιώσεις δεν δίνονται μετά τον τρίτο μήνα της (πολυετούς) εκπαίδευσης και το κόστος τους είναι απαγορευτικό, σε κάθε περίπτωση. Το εξωτερικό περιβάλλον δεν βοηθάει και πολύ. Τα ίδια πάνω κάτω που θα έβλεπε / έκανε αν δεν ήταν σκλάβα βλέπει και ως σκλάβα, λοιπόν τί γίνεται;

    Το έχω παρατηρήσει γενικά, λέτε κάτι και roadmap πουθενά  
    Ναι αμέ, λέει δύο πράγματα,

    ένα ότι είσαι στην αρχή ακόμα και όλα σου φαίνονται μια χαρά και πολύ όμορφα και καλά, περίμενε λίγο   και

    δύο ότι για ένα φεγγάρι μπορεί και η μη ζηλιάρα σκλάβα να γίνει κτητική, να επιζητά να της δίνουν σημασία που ποτέ της δεν το έκανε και διάφορα τέτοια. Μπορεί να είναι άμυνα στην εξάρτηση από τον Αφέντη της που αρχίζει.

    Αλλά αν δεν το έχεις, δεν μένει κιόλας. Περαστικό είναι.

    Πατώντας πάνω στη σκέψη του cadpmpc, ή dadpmpc; φαίνεται ότι μπορεί κάποια να είναι κτητική και να είναι σκλάβα που υποφέρει εσωτερικά κυρίως αλλά το ότι δεν είναι κτητική δεν τη βοηθά να είναι σκλάβα, τη βοηθά να περνάει πιο αμέριμνα μόνο.
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Η υπεροχη ενος θηλυκου εναντι ενος αλλου ειναι και αυτοσκοπος της ζωης του. Μια ανασκοπησι στο γιατι καθε θηλυκο (με ελαχιστες εξαιρεσεις) βαφεται, ντυνεται, σκαρφιζεται τεχνασματα να κρυβει ατελειες του σωματος της, η δημιουργεια μιας τεραστιας αλυσιδας αξεσουαρ ειδικα κατασκευασμενα για εκεινες τις ατελειες κλπ, ειναι αρκετο να το διαβαιβωσει του λογου το αληθες. Το εμφυτο ενστικτο για διακριση του θηλκου προτρεπει, καθοριζει και ενδυναμωνει την κτητικοτητα του, αναλογα αισθηματος υπεροχης. Ισως σημαντικοτερη να ηταν η εξετασι κατα ποσο επικυνδινη μπορει να γινει η κτητικοτητα καποιου θηλυκου, παρα αν εκεινο το το θηλυκο διακαταιχεται απο κτητικοτητα η οχι, πραμα που ειναι ειναι φυσικο και εχει απαντηθει απο την ιδια την φυση.
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    χμμμ!!! γλυκουλα μου !
    ενα : σε ποια αρχη ειμαι????
    δυο: θεωρω η κτητικοτητα περισσοτερο πηγαζει απο τον εγωϊσμο παρα απο τη ζηλια

    εμενα παντως μου λεει οτι οταν ο "απεναντι" σου καταλαβει οτι δεν "μασας" παυει να σε προκαλει σε ζηλειες κι αηδιες , κι οπως εχω πει και παλαιοτερα θεωρω την ζηλεια κατωτερο συναισθημα με την εννοια οτι δεν εχει επεξεργαστει νοητικα και ως εκ τουτου δεν την καταδεχομαι  
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Ενώ των αρσενικών όχι ε;

    Κακά τα ψέμματα και τα δάχτυλα που σηκώνονται να δείξουν αλλού. ΟΛΟΙ θέλουμε να ερχόμαστε πρώτοι και όχι δεύτεροι. Εκτός από αυτούς που το έχουν και λίγο βίτσιο να "χάνουν".
    Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο λοιπόν, εφόσον ξέρεις ή υποψιάζεσαι ότι θα υπάρξουν κι άλλες/άλλοι, είναι μέγιστη αποτυχία να μην ξεκαθαρίσεις τη θέση σου από την αρχή. Για την ακρίβεια είναι υποκρισία.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;


    Αγαπητή Ninevi, δεν έγραψα πουθενά ότι θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους Μaster (αν και νομίζω ότι κάποιους τους ενδιαφέρει) αλλά είναι καλό να μαθαίνουμε τις απόψεις και των άλλων μελών για διάφορα θέματα.

    Χαίρομαι που διασκεδάζεις... 

    Την καλησπέρα μου και καλό μήνα!
     
  6. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Μέσα από την προσωπική μου διαδρομή στον χώρο των ανθρώπινων σχέσεων καταλήγω σε μια πολύ απλή διαπίστωση :
    Όταν με ενδιαφέρει πραγματικά η σύντροφος μου, όταν την θέλω ουσιαστικά στην ζωή μου και όχι μόνο στο κρεβάτι μου, γίνομαι κτητική δεν ανέχομαι να την μοιράζομαι. Όντας όμως υποτακτικής ψυχολογίας δεν είναι στην φύση μου να το επιβάλλω, προσπαθώ να κερδίσω την μονογαμία της. Και το συμπέρασμα μου είναι πως όταν τα αισθήματα είναι αμοιβαία δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια.
    Αν όχι απλά βάζω την κατάσταση στα πραγματικά της όρια και αν δεν με καλύπτουν αποχωρώ.
    Στην περίπτωση πάλι που με κάποια η σχέση είναι καθαρά σεξουαλική ούτε που ασχολούμαι για το τι άλλο κάνει, δεν με ενοχλεί αντίθετα κάποιες φορές είναι και ερεθιστικό.
     
  7. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Σε αυτούς ακριβώς αναφερόμουν.

    Παρότι πολλοί ρωτάτε πράγματα που θα μπορούσαν να αφορούν κάλλιστα και males & females, είτε D ειτε s, επιμένετε να το διατυπώνετε από την δική σας προοπτική και μόνο. Ζητάτε απόψεις και άλλων που δεν είναι σαν κι εσάς, παρόλα αυτά, "γενικά ρωτώντας πάντα". Προτιμώ να το βρίσκω διασκεδαστικό παρά αγενές πλέον.

    Έξω από το φόρουμ είναι καλύτερα, αλλά ό,τι μπορούμε κάνουμε  

    Επίσης! Ήδη μπήκε πολύ καλά.  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Από το αρχικό μου ποστ το πολύ να άλλαζα τούτο

    Ας πούμε στην πρώτη μέρα της ζωής που ακολουθεί, αρχή δεν είναι και αυτή;
    Χώρια που είμαστε στην αρχή του φθινοπώρου 2010...
    Αν και έδωσα βάση σε τούτο
    το θεώρησα ένα νέο ξεκίνημα δηλαδή.
    Πιστεύεις ότι αν εκλογικεύσεις τη ζήλια θα κάνεις πολλά πράγματα; Δε νομίζω. Σίγουρα, αν είσαι μη ζηλιάρης άνθρωπος και νιώσεις ξαφνικά ζήλια, τότε κάτι μπορεί κάτι άλλο να συμβαίνει που ίσως θέλει φροντίδα, σίγουρα δεν φταίει αυτός που νιώθει μόνον, επειδή νιώθει.

    Για την κτητικότητα μπορεί να έχεις δίκιο, ότι πηγάζει από τον εγωϊσμό και όχι από τη ζήλια. Ο μη κτητικός άνθρωπος ενδέχεται να είναι ένας πολύ εγωϊστής μοναχικός λύκος, που απλά, αν δεν του προσφέρεται - όχι παίρνει - αυτό που θέλει, συνεχίζει το δρόμο του, χωρίς περιττά λόγια (και συναισθήματα). Δεν παραδέχεται να μπει στη διαπραγμάτευση που σηματοδοτεί η κτητικότητα.

    Γι αυτό είπα ότι και μη κτητικό να είναι ένα ερωτικό άτομο δεν σημαίνει ότι κάνει για σκλάβα ή σκλάβος  

    Κατά τ άλλα, νομίζω ότι ένας ενδιαφερόμενος για τα αδόκητα βάσανα που περνάει μια - ξαφνικά - κτητική σκλάβα, θα μπορούσε να το δει σε σχέση με την αρχόμενη, ενδεχομένως, εξάρτησή της από τον Αφέντη της.

    Η μη κτητικότητα απαιτεί κάποια διαχείριση, όσο και αν δεν την έχουμε. Όταν μειώνονται τα περιθώρια διαχείρισης, όπως γίνεται με την σκλάβα, μήπως τότε βγαίνουν στην επιφάνεια κομμάτια που παλιά ισοπεδώνονταν με τη διαχείριση;
     
    Last edited by a moderator: 1 Οκτωβρίου 2010
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    ---> tender lilly

    στα δυο πρωτα εχεις δικιο γλυκια μου  
    απλα δεν το θεωρησα αρχη αλλα επανασυνδεση με το παρελθον μου, (ειχα μονο 4 χρονια στο χωρο),
    ζηλεια ειλικρινα σου καταθετω εχω να νιωσω απο την εφηβια μου , την πολεμησα οταν μου ερχοταν και τα εχω καταφερει, ομως η κτητικοτητα που ενιωθα οταν ημουν σκλαβα για τον Κυριο μου πηγαζε απο καθαρο εγωισμο κι αυτο δεν το εχω πολεμησει και δεν ξερω κι αν θελω να το κανω ...
    αρα λοιπον δεν κανω γι αυτο το ρολο γι αυτο ισως και κουραστηκα και τα "βροντηξα" , συγγνωμη που μιλαω για μενα κι οχι γενικα αλλα ετσι μου βγαινει !!!!
    φιλια !!!!  
     
  10. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Μπράβο. Πολύ σωστή άποψη και στάση
     
  11. aria
    Όντας όμως υποτακτικής ψυχολογίας δεν είναι στην φύση μου να το επιβάλλω, προσπαθώ να κερδίσω την μονογαμία

    Με ποιο τρόπο αν επιτρέπεται;
     
  12. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Αγαπητέ cornilie,
    Άσχετος status, φύλλου και σεξουαλικότητας μόνο ένας τρόπος να μείνει κάποιος ουσιαστικά μονογαμικός : Να το θέλει.
    Όποτε αυτό προσπαθώ να κάνω να καλύπτω την σύντροφο μου σε όλους τους τομείς τόσο όσο χρειάζεται ώστε να μην στραφεί αλλού για να γεμίσει τα κενά.  
    Και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την ουσία μιας σχέσης και όχι τόσο για το σεξ (εκεί και υπό προϋπόθεσης είναι κάπως πιο ελαστικά τα όρια μου:condom