Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι κτητικές οι σκλάβες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 14 Απριλίου 2010.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    υπογραμιζω την ουσια που με κανει καθε μερα και ποιο σιγουρο , να τραγουδω :

    θα γινω Βραζιλιανος με το σομπρερος μου , .............
    θα αρχισουν οι μαρακες , ρυθμο να δινουνε , ...........
     
  2. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Καταρχήν δεν είμαι σκλάβα αλλά sub ακριβώς επειδή θέλω να έχω το δικαίωμα να θέτω όρια.
    Αν στην πορεία μια σχέσης με μια Κ την ερωτευτώ και δεν θέλω να την μοιράζομαι απλά της το κάνω γνωστό και το συζητάω μαζί της. Αν η ίδια θέλει να έχει και άλλες υποτακτικές και εγώ δεν μπορώ να το αντέξω απλά αποχωρώ. Η αξιοπρέπεια μου είναι κάτι που έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπίζομαι, δεν θα παρακαλέσω για κάτι που δεν έχουν σκοπό να μου δώσουν
     
  3. Re: Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Ναι...αλλωστε ειναι παγκοσμιος γνωστό. Οι βραζιλιάνες είναι μονογαμικές οταν παντρευονται τον ισνογκουντ
     
  4. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Το θεμα του νηματος ειναι: "Είναι κτητικές οι σκλάβες;"
    Χωρις να θελω να γινω δηκτικος, η αξιοπρεπεια δεν εχει καμια σχεση με την κτητικότητα (φοβία) ή τη ζήλεια (ανασφάλεια) ή την ηθικολογία (παραλογισμός).
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Δεν καταλαβα τιποτα απο το συνολο γραφομενων στο πιο πανω αρθρο του νηματος. Αδυνατω να κατανοησω το σκεπτικο της αρθρογραφου, και σε τι αναφερεται. Μπορει αν θελει και της ειναι ευχαριστο να εξηγησει, τι εννοει ειτε απο εδω, ειτε στελνοντας προσωπικο μηνυμα σε αυτους που νομιζει οτι θα την καταλαβουν και, ειτε καθορισει προφορικα στο κοινο αυτα που θελει να πει στην προσφατη συναντηση του φορουμ στις 16 Οκτωμβριου. Τελος, υπαρχει ελπιδα για πιστη οτι ολα τα γραφομενα του συγκεκριμενου αρθρου της, αναφερθηκαν χωρις αυτην να υπαγεται κατω απο την επιροια μεθυς.


    Παρολα αυτα, μια προσπαθεια για απεικονιση εξηγησης οπως καποιος θα μπορουσε να αποτυπωσει απο τα εν λογο γραφομενα, θα πρεπει να επιτευχει.



    θα προσκαλουσα για αναλογισμο μερικες αιτιες υπεροχων, και θα ελπιζα να διακριθουν αυτες των αρετων σαν αυτοσποπο για την διευρινση και κατακτηση νεων οριζοντων, που θα συμπεριλαμβανουν, οτι συμπεριλαμβανουν μεσα στο κοσμο καθε αρσενικου. Στη προκειμενη περιπτωσι η υπεροχη δεν περιοριζεται στις διαφορες μεταξυ ιδιου φυλλου, αλλα προς απαντα πλανητη. Η υπεροχη λοιπον παυει να λεγεται υπεροχη πλεον, η μεταφραζεται σαν φυσικη πορεια σε νεες κατακτησεις, πραμα που επι των πλειστων δεν συμβαινει στο θηλυκο γενος. Με λιγα λογια αν το αρσενικο θελησει να κατακτησει για την επιβιωσι του κυκλου του, θα κοιταξει / απευθηνθει προς τον παπα της ενοριας του, στον γειτονα του, στην Αμερικη, στους κολητους του κλπ, αντιθετα με την πλειοψηφια θηλυκων που θα κοιταξουν / απευθυνθουν σε αυτο που εχουν ηδη κατακτησει.
    Τον αυτοσκοπο για υπεροχη ενος αρσενικου εναντι καποιου αλλου μονο κομπλεξικοι το επιδιωκουν. Το μονο θολο σημειο που ισως μπορει να απομεινει για σκεψι ειναι η υπεροχη αρετης, και η υπεροχη υπαρξης.



    Προτιμοτερο τα δαχτυλα να μπαινουν και χωνουνται, παρα να δειχνουν κατι εκτος απο καποια συγκεκριμενη κατευθυνσι με νοημα. Παντως ειναι αδιανοητο η προτασι σε τι απευθυνεται, και γιατι. Η προτασι απο μονη της δεν λεει τιποτα.





    1- Πλειστοι κομπλεξικοι θελουν να ερχονται πρωτοι μονο, ακομα και οταν προκειται για τον χορο του Ζαλογγου. Εκτος αυτου ειναι φυση αδυνατον να βγαινουν ολοι πρωτοι σε πολλα σημεια μελετης καθημερινοτητας και ανθρωπινης υπαρξης, και οποιος δεν εχει προετοιμαστει γιαυτο, ερχεται δευτερος.


    1α- Ισως ο δευτερος αντικειμενικα να ειναι πιο ανετος (αραχτος και light), αλλα υποκειμενικα πρωτος, πραμα που κανεις δεν μπορει να καθορισει.


    1β- Η παραχωρηση πρωτιας, ιδιως / διακριτικως υποτακτικων ατομων σημαινει σεβασμος, ευγενεια, δειγμα διαθεσις προσφορας, εκπληρωση, οφελος πολιτικης. Σε καμμια περιπτωσι δεν σημαινει "χασιμο" η βιτσιο για χασιμο, αφου το "χασιμο" ειναι ελενγχομενο. Το βιτσιο ειναι εμφυτο / ενστικτωδες η κατι που πηγαζει απο εκει που κανεις δεν ξερει. Μια επαφη με μια βεργουλα στο κωλαρακι ισως αποφερει ηδονη η θυμο αναλογως "βιτσιου". Γιαυτο και εφευρεθηκε η λεξη "βιτσιο", για να εκφρασει εκεινο το κατι που προκαλει συναισθηματα. Παντως αν καποιος χασει τα αυγα που εχει στο ψυγειο, θα πεινασει και αργοτερα θα πεθανει της πεινας. Αν πεθανει, επερχεται το τελος οπου μετα απο αυτο δεν θα χαρει ο πεθαμενος το “χασιμο”. Οποτε το να επιδιωκει καποιος να πεθανει (χασει) υποκεινται στην ψυχολογια του τυχοδιωκτη, χαρτοπαιχτη, τζογαδορου που θελει να χασει κανοντας αυτοσκοπο να ξανακερδισει. Δεν ειναι ομως ολοι ετσι.


    1γ - Αλοιμονο αν υποστηριζοταν οτι τα υποτακτικα "χανουν" αν ερχονται δευτερα απο την προσφορα τους.



    2- Η παραπανω οντοτητα ειναι δυσνοητη.



    2α - Δυσνοητο. Ποιος παιρνει, και ποιος δινει? Ποιοι αλλοι/αλλες?



    2β- Δυσνοητο. Αποτυχια σε ποια θεσι / στασι, γωνια στεγνο-καθαριστηριου, ξεκαθαρισματος, η και ακομα ξεσκονισματος? Η υποκρισια ειναι αποτυχια στη προσπαθεια καθαρσης σκεψις επι της αρχης θεματος κτητικοτητας? Δηλωση ενδιαφεροντος να μην αποτυχει ο κοσμος η ο πλανητης γη για την επιβιωσι του γενικως, τι?

    ---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:05 ----------

    Τα θερμα μου ευχαριστηρια για την συγκαταβαση σκεψις, και προσωπικης κατανοησης. Εμιλησα ηδη στο καθηγητη σου Γι ργο (sw), εντος συσκεψεως Ακαδημαικου Συμβουλιου, και προτεινα να ταχυνει της διαδικασιες για την εξεταστικη σου απο την Κυρια Ηρα, ωστε να προβιβαστεις στην επομενη ταξι.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Ποιος τα λέει όλα αυτά τα υπέροχα? Εσύ ή επιστήμη?
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Η επιστημη. Κυριως η στατηστικη. Ολα τα προιντα καλοπισμου σε μια σειρα και καταταξι, αποδεικνυουν τα συναθροισμα μιας τεραστιας γκαμας, και ολα εχουν ιδιαιτερη εξειδικευσι. Κοκκαλακια για μαλλια, λαστιχακια, ζωνες με τρυπες η χωρις, υποδειματα ψηλτακουνα η οχι κλπ, κρεμες ημερας, νυχτας, διατηρσησης, συντηρησης κλπ. Ολα για την υπεροχη.
    Οικονομικα-marketing. Εξεταζει το γιατι, και το πως θα καλυφθουν οι αναγκες ιδιεταιροτητας. Δημοσιογραφια. Περιοδικα με τιτλο οπως "Γαμος και Σχεσεις" αναλυουν αποτελεσματα ερευνων κλπ.
    Λοιπες θετικες επιστημες κλπ.

    Οπως εχω αναφερει στο παρελθον, αδυνατω τοσο να ξαναπαω δημοτικο απο την αρχη, οσο και να στειλω καποιον αλλον να κανει το ιδιο, για κοινα συμπερασματα. Καμμια φορα ομως οι επιστημες δεν λενε κατι παραπανω απο αυτα που μπορει να δημιουργησει η σκεψι οποιουδηποτε. Οποτε ισως το προγραμμα αναζητησης δεδομενων "Google", να βοηθησει στην ερωτησι σου.
     
  8. Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    καθε θηλυκο,ασχετως απο το αν ειναι σκλαβα,βανιλα ή Ντομ, είναι κτητικό -έστω στον πιο μικρό βαθμό.
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

     
    Αγαπητέ μου, με κολακεύει αφάνταστα ο κόπος που έκανες και ο χρόνος που κατανάλωσες για να σπάσεις σε τόσα πολλά μέρη ένα κατά τα άλλα τόσο μικρό "άρθρο" όπως το βάφτισες. Στην ουσία για να πεις με πολλά λόγια αυτό που θα μπορούσες με μία φράση: "Αδυνατώ να σε καταλάβω, επιθυμώ διευκρινίσεις."
    Επειδή το συγκεκριμένο "άρθρο" είναι εν μέρει συνέχεια ενός προηγούμενου σε αυτό το νήμα, στην περίπτωση που το είχες διαβάσει και πάλι δεν κατάλαβες, θα χαρώ πολύ να σου εξηγήσω στο meeting μιας και το ζήτησες. Άλλωστε, είσαι και ο μόνος που μου ζήτησε διευκρινίσεις.
    Τέλος, εκτός και αν γίνει ένα θαύμα (είπαμε, υπάρχει ελπίδα για πίστη!) και ξαφνικά αποκτήσεις εσύ γνώσεις συντακτικού, ορθογραφίας και τονισμού, περιόρισε την ειρωνεία σου για τον τρόπο έκφρασης των άλλων. Δεν θα όφειλε να αποτελεί επιχειρηματολογία σε ένα φόρουμ τίποτε από τα παραπάνω, αντιθέτως, μόνο έλλειψή της δείχνει.
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2010
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Να ξαναπάς. Ίσως έτσι διορθωθεί η ορθογραφία σου. Μην είσαι ακατάδεκτος.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Βρε σαδιστή,...άσε το κοριτσάκι ήσυχο. Βλέπω ότι το απολαμβάνεις να έχεις στριμώξει το θήραμα στη γωνία και να βλέπεις την αγωνία του που δεν μπορεί να σου ξεφύγει...   

    ΥΓ. Πρόσεχε όμως γιατί κάτι τέτοια γουστάρω και εγώ να κάνω στα θηράματά μου... και έγινα μέλος αυτού του ανώμαλου φόρουμ που όσες και προσπάθειες να κάνω δεν μπορώ να φύγω με τίποτα ... 
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2010
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Είναι κτητικές οι σκλάβες;

    Οταν καποιος δηλωνει οτι αδυνατει να κανει κατι, σημαινει οτι δεν ειναι εφικτο να το πραγματοποιησει για διαφορους και ιδιαιτερους λογους! Ομως λογο ηλικιας για μην δειχνω ακαταδεχτος προτιμω τα ιδιαιτερα μαθηματα. Εχεις καποια εμπειρεια πανω σε αυτα?