Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γοητευτικό ή όχι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος katerina, στις 2 Οκτωβρίου 2010.

  1. katerina

    katerina Regular Member

    Αναρωτιέμαι πόσο θελκιτική/ος μπορεί να είναι μια/ενας sub όταν δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να απαντάει με "οχι"...όταν σε όλα λέει "Mάλιστα"

    Τι θά έχει να κατακτήσει ένας Μaster?

    Ένα άβουλο πλάσμα??

    Έχει αυτό καμία γοητεία ???
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Για μένα τα "όχι" δεν προσδίδουν γοητεία ή βούληση στο υ που έχω απέναντί μου. Περισσότερο ντεκαυλέ τα βρίσκω, ακόμα κι αν τα σέβομαι.

    Για μένα η σχέση αρχίζει ουσιαστικά, όταν θα εκλείψουν τα "όχι". Έχουν πλέον σταματήσει τα μικρόνοα παιχνιδάκια "θα σε σπάσω/δεν θα με σπάσεις, θα σε νικήσω/δεν θα με νικήσεις, μπούρου-μπούρου" και μπαίνουμε στο δια ταύτα της επαφής. Η βούληση του άλλου ανθρώπου δεν αίρεται, απλώς συντάσσεται με την βούληση του Κ.

    Εκεί να δεις γοητεία.
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    γοητεία δεν ξέρω αν έχει, ούτε βούληση, αλλά το να λες "ναι σε όλα" ή σχεδόν σε όλα, προυποθέτει ισχυρή και αποφασιστική θέληση και μεγάλη εσωτερική δύναμη, θέληση να αλλάξεις πραγματικά πέντε δέκα πράγματα στη ζωή σου και στον εαυτό σου που δεν θα τα άλλαζες για κανέναν άλλον, επειδή πίστεψες και ένοιωσες πράγματι γ'αυτόν τον άνθρωπο.
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Γοητευτικό ή όχι ?

    έχει γοητεία όταν ξέρεις πως ενώ διαφωνεί στο να πίνεις νερό σε πλαστικό ποτήρι , σου προσφέρει το νερό σε πλαστικό ποτήρι γιατί έτσι το θέλεις  

    αν απαντήσει "όχι" δεν θα έχει κατακτήσει καν ο "μάστερ..." (πραγματικά αυτή η λέξη μου φαντάζει αστεία όπως το αφέντρα/ης μου θυμίζει άγαρμπη κακογουστία .. :S
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Γοητευτικό ή όχι ?

    Χωρις ιντριγκα δεν παμε πουθενα. Χωρις εναν καυγα χωρις κατι που να ανεβασει ακομα πιο πολυ την λιμπιντο. Οι ευθειες γραμμες (οποιασδηποτε μορφης) κουραζουν
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Γοητευτικό ή όχι ?

    "Πες και κανένα όχι ρε χριστιανή μου!!!"

    Προσωπικά όσο ηδονική βρίσκω την υπακοή από την υποτακτική/σκλάβα άλλο τόσο ηδονική βρίσκω τη διαδικασία του να την κάνω να ξεπεράσει το όριό της by mindfucking her.

    Βέβαια για να είμαι πλήρως ειλικρινής ακόμα ηδονικότερο -σε φαντασιακό επίπεδο μιας και αλλιώς δεν είναι BDSM- είναι να το αποσπάς με το ζόρι, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
     
  7. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Η κατάκτηση συνήθως συμβαίνει μέσα στην αρχική εκείνη χρονική περίοδο κατά την οποία το «υ» είναι τόσο ερωτευμένο που δεν περνάει καν από το μυαλό του να πει «όχι». Αν προκύψει «όχι» αργότερα, ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνενόησης, προσδοκιών, κατανόησης ρόλων, κλπ. αλλά μάλλον όχι πρόβλημα κατάκτησης, έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα.
     
  8. gallant

    gallant Regular Member

    Έχετε σκεφτεί ότι και το μάλιστα μπορεί να έχει τις γκρίζες (ή καλύτερα
    ροζ) ζώνες του? Μπορεί να σημαίνει και όχι, ίσως, θα δούμε. Παίξτε μαζί του. Εκεί είναι η γοητεία της υπόθεσης.
    Έτσι κι αλλιώς το οχι ακούγεται τόσο σκληρό.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  10. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Γοητευτικό ή όχι ?

    Χμ... ο πηλός δε λέει σε τίποτα "όχι" κι όμως έχει ομορφιά... Μια βασική γοητεία του/της sub είναι η δυνατότητά του/της προς διαμόρφωση...
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Γοητευτικό ή όχι ?

    Ώρες ώρες νιώθω ότι οι subs είναι το αντίθετο από τις γυναίκες. Αυτές στα 10 όχι, εννοούν 9 φορές "ναι ίσως". Οι subs λένε 10 ναι αλλά τα 9 σημαίνουν "μάλλον όχι".
    Οκ, το σάπισα λίγο αλλά με πιάνετε.

    Να, αυτό ακριβώς εννοώ.  
    Η γοητεία στην προκειμένη περίπτωση, αν υπάρχει, δεν βρίσκεται στο αποτέλεσμα αλλά στον τρόπο. Άρα πάμε πάλι στο πολυφορεμένο μου "κατά περίπτωση" αγαπητοί μου τσουβαλιαστές. Δεν είναι το θέμα αν δέχθηκε ή αν αρνήθηκε κάτι αλλά το πώς το έκανε.
     
  12. Απάντηση: Γοητευτικό ή όχι ?

    Ας μην ξεχναμε οτι η σχεση Κ/υ δεν ειναι ισοτιμη. Αν υπαρχουν "οχι" και "δε συμφωνω", μιλαμε για μια σχεση που προσπαθει να προσδιοριστει. Εξαλλου, η ασφαλεια και η ικανοποιηση που αντλει η υ πηγαζει απο την παραδοση των αποφασεων και των επιλογων στον Κ. Ο Κ δεν προσπαθει να κατακτησει κατι απο την υ, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που γινεται σε μια vanilla σχεση.
    Απο την εμπειρια μου, οι υ εκφραζουν τα οποια οχι τους με πλαγιο τροπο, με ανυπακοη οταν ο Κ δεν ειναι εκει για να ελεγξει αμεσα η με "αταξιες", οι οποιες βεβαια και πρεπει να τιμωρουνται σε μια τετοια σχεση - αλλιως χανεται ολο το νοημα...