Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 12 Οκτωβρίου 2010.

  1. Amanteus

    Amanteus Regular Member



    Πόσο σημαντική είναι άραγε η ηλικία σε μια σχέση Bdsm. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει κατά την γνώμη σας? Πρέπει ο/η υποτακτικός/ή να είναι μικρότερης ηλικίας από τον Κυρίαρχο/η? Οι υποτακτικοί μπορούν ή επιθυμούν να υποταχθούν μόνο από κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας? Οι Κυρίαρχοι επιθυμούν μόνο μικρότερης ηλικίας υποτακτικούς γιατί μπορούν να τους χειρισθούν πιο εύκολα?

    Ποιες είναι οι απόψεις σας?


     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Θα απαντήσω προσωπικά.
    Γιά μένα το ιδανικό είναι ο Κ να είναι από 5-15 χρονια μεγαλύτερός μου.
    Νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ίσως,θεωρώ ότι έχει την εμπειρία και την γνώση να ανταποκριθεί σε όλες μου τις"ανάγκες",μου αρέσει να με έχει....χαιδεμένη, να με φροντίζει σαν παιδί.
    Μάλλον δεν έχω αποβάλλει απο΄μέσα μου το...οιδιπόδειο
    Όσον αφορά το αν οι Κ θέλουν μικρότερους Υ δεν έχω άποψη.
    Μάλλον ο καθένας σκέφτεται με διαφορετικά κριτήρια και επιθυμίες
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Στη φάση του παιχνιδιού δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε ποιο σοβαρές καταστάσεις, για μένα τουλάχιστον έχει. Μπορεί να ακούγεται αιρετικό από το στόμα ενός Dom αλλά σε ηλικίες κάτω από τα 35-40 πιστεύω πως ο Master/Dom πρέπει να είναι πιο μεγάλος (και θα έλεγα αρκετά πιο μεγάλος) από την slave/sub του καθώς δεν πιστεύω πως ένας "μικρότερος" το έχει να χειριστεί πραγματικά μια μεγαλύτερή του γυναίκα χωρίς η τελευταία να τον τυλίξει σε μια λαδόκολλα.

    Φαντάζομαι ότι του παραπάνω κανόνος θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά επιτρέψτε μου να μην δεχτώ ΚΑΜΙΑ απάντηση του τύπου "Ναι, αλλά εγώ τα κατάφερα".

    ...μην κάνουμε κι εδώ διαγωνισμό μύτης.
     
  4. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Γιατί άραγε διαχωρίζουμε τόσο πολύ τις ανάγκες μιας σχέσης BDSM από οποιαδήποτε άλλη ερωτική σχέση; Δεν είμαστε κάτι αφύσικο!

    Σχετικά με το ερώτημα σου, πιστεύω πως ένας Κυρίαρχος κυριαρχεί και μια υποτακτική υποτάσσεται, από παράγοντες που μικρό ρόλο παίζει η ηλικία. Στο βαθμό που παίζει όμως, θεωρώ πιο "ομαλά" τα πράγματα όταν είναι ο Κ είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από την υ. Η εμπειρία μου επίσης μου έχει δείξει, πως οι περισσότερες υ επιθυμούν να υποταχθούν από Κ μεγαλύτερης έως αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από αυτές. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, η διαφορά ηλικίας είναι μια καλή αφετηρία, αλλά ΔΕΝ αρκεί μόνο αυτή για μια σχέση D/s.

    Xαχα.. Σε γουστάρω φίλε!
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    οσο ημουν στο bdsm ημουν σκλαβα του P-I 5 χρονια μικροτερου μου
    σας πληροφορω οτι νομιζω ακομη οτι ειμαι 20 χρονια μικροτερη του ...  
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2010
  6. illusion

    illusion Regular Member

    Η ανωριμότητα και η ανευθυνότητα δεν έχουν ηλικία.

    Τις βρίσκεις παντού και συχνά ξέρουν καλά να κρύβονται!!
     
  7. subversion

    subversion Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Δεν παίζει η ηλικία ρόλο αλλά η εμπειρία..Κάποιες φορές αυτά τα στοιχεία είναι ανάλογα και κάποιες όχι.
     
  8. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Προσυπογράφω με χίλια! Από εμπειρία {με σχέσεις +/- 7}: η ηλικία ήταν, συνήθως, απολύτως άσχετη με την ωριμότητα.

    Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε η thaleia και ο subtony.

    {...}
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2010
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Οι ηλικίες δεν παίζουν μεγάλο ρόλο πιστεύω όσο η προσωπικότητα και το μυαλό. Να κυριαρχήσει εξωτερικά βέβαια ένα κορίτσι 25 ετών έναν πενηντάρη είναι πανεύκολο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο εύκολο να τον υποτάξει σε βαθύ επίπεδο. Μάλλον εκείνος θα την χειρίζεται χωρίς να το καταλαβαίνει εκείνη και μάλλον ο sugar daddy και ο loser της θα γίνει παρά ο σκλάβος της. Εκτός αν είναι παιδί indigo   Μια γυναίκα ίδιας ηλικίας ή μεγαλύτερη είναι πολύ πιο εύκολο από την άλλη να πετύχει την υποταγή ενός άντρα σε βαθύ επίπεδο. Οι διαφορές γενικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι τεράστιες.
     
  10. Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Για να κυριαρχήσει ο Κ στην/ον υ, θα πρέπει να της εμπνεύσει πρώτ' απ' όλα ασφάλεια. Η υ πρέπει να αφεθεί - να παραδώσει τα ηνία - να νιώσει σίγουρη και ελεύθερη από τις υποχρεώσεις που θα είχε σε μια συμβατική σχέση, γνωρίζοντας ότι κάποιος τα κάνει όλα για αυτήν και καλύτερα από αυτήν. Ας μην ξεχνάμε ότι η υ επιλέγει να γίνει υ - δεν της το επιβάλλει κανείς, άρα κάτι πρέπει να αντλεί από αυτή της την επιλογή.
    Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτό το αίσθημα ασφάλειας της υ, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου, ο Κ να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα καθιστούσαν δυνατή την παροχή της. Δε μπορώ να φανταστώ, για παράδειγμα, έναν Κ χωρίς δουλειά, ή έναν Κ χωρίς εμπειρίες, έναν Κ που λέει ψέμματα, έναν Κ αναξιόπιστο. Ο Κ είναι ένας άνθρωπος ασφαλής, σταθερός, αποφασιστικός, δίκαιος και γενικότερα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει ένας κυβερνήτης, ή αλλιώς, ένας άνθρωπος στον οποίο κάποιος θα ήθελε να αφεθεί.
    Συνεπώς, νομίζω ότι ο κανόνας είναι και πρέπει να είναι, ο Κ να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από την υ, μια που τα παραπάνω συνήθως συμβαδίζουν με την ηλικία. Φυσικά αυτό μπορεί να έχει εξαιρέσεις ανάλογα με την προσωπικότητα , τις εμπειρίες και όλες τις υπόλοιπες καταστάσεις που βιώνει το κάθε ένα από τα μέλη της σχέσης Κ/υ.
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Προσωπικά δεν μπορώ εδώ και αρκετό καιρό να νιώσω μικρότερη συγκριτικά με οποιονδήποτε άντρα*. Για την ακρίβεια τους περισσότερους τους βλέπω σαν μεγάλα παιδιά με τις ανασφάλειές τους, τους φόβους τους, τα καλά τους και τα στραβά τους. Απλώς κάποια παιδάκια είναι πιο έξυπνα από άλλα ή πιο κυριαρχικά από άλλα. Η μεγάλη ηλικία πάντως σίγουρα δεν μου προκαλεί δέος και αποστροφή σε κάποιον, ουδέποτε το έκανε, γιατί μεγάλωσα ανάμεσα σε προχωρημένης ηλικίας ανθρώπους και με μόνιμη έλλειψη συνομηλίκων μου.
    Τώρα για το αν εμπνέω μεγαλύτερούς μου ως Κυρίαρχος.
    Γνωρίζοντας πλέον αρκετά για την αντρική ψυχολογία, υποτακτική και μη, θεωρώ ότι η έμπνευση ξεκινάει από την εμφάνιση. Και όχι δεν εννοώ την όποια ωραία αντικειμενικά εμφάνιση, με έχουν απορρίψει επειδή δεν είμαι υπέρβαρη το οποίο και βρίσκω πολύ νορμάλ. Εννοώ ότι τον άντρα υπό τον κερδίζει κατά το ήμισυ, το αν ανταποκρίνεται η γυναίκα Κυρίαρχος στην εικόνα που έχει πλάσει ο ίδιος για εκείνη. Ίσως να είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα με τις γυναίκες υπό σε αυτόν τον τομέα, ομολογώ ότι δεν το 'χω ψάξει και πολύ. Έτσι και αλλιώς, τίποτε από όσα λέω δεν θεωρώ κανόνα, όλα έχουν προκύψει από εμπειρίες και παρατηρήσεις δικές μου οι οποίες ανανεώνονται.
    Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση, πάλι προσωπικά θα απαντήσω. Ως Top θα κυριαρχούσα σε οτιδήποτε από 18 χρονών μέχρι 60 αρκεί να με εμπνέει η συνολική εικόνα του και στάση του απέναντι σε ό,τι κάνω. Ως Dom προτιμώ μεγαλύτερούς μου, αλλά δεν θα απέρριπτα έναν εξαιρετικά ώριμο μικρότερό μου.

    *Please, μη μου βάλετε την εικόνα κάποιου Μαθουσάλα να με ρωτήσετε αν νιώθω μικρή μπροστά του!
     
  12. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Ο/Η Κ πρέπει να είναι έμπειρος/η, κάτι που συνήθως έρχεται με την ηλικία... ο/η υ δεν έχει θέμα, έμπειρος/η άπειρος/η, ακολουθεί...