Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 14 Οκτωβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Τι πρέπει να κάνει κάποιος/α όταν θέλει πολύ έναν άνθρωπο, είναι ερωτευμένος/η αλλά δεν είναι αυτό που τον εκφράζει πραγματικά? Όταν τα θέλω του είναι "αυξημένα"? Όταν θέλει παραπάνω αλλά αυτός/η δεν μπορεί να του τα δώσει? Μένει εκεί και αρκείται στα λίγα και υποτάσσεται στην καρδιά ή ακολουθεί τις επιθυμίες του και το μυαλό του? Και εννοώ ανάγκη γιά πραγματική BDSM σχέση αλλά βιώνει ψευτοbdsm κατάσταση και ημιvanilla σχέση?
     
  2. Kitty

    Kitty Regular Member

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Πιστεύω πως αυτό εξαρτάται καθαρά απο το τι θεωρεί πιο σημαντικό,δηλαδή το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένος\η ή το να ικανοποιήσει τα θέλω του και τις ανάγκες του...
     
  3. lizard

    lizard Regular Member

    εδω μπερδευτηκα λιγο.... και η φραση που με μπερδεψε ειναι "μενει εκει και αρκειτε στα λιγα?". Λιγο ειναι να βρεις καποιον που θελεις πολυ και με τον οποιο εισαι ερωτευμενος/η??
    Απλα τα πραγματα. Περνεις μολυβι και χαρτι. Γραφεις τα υπερ και τα κατα της καθε περιπτωσης και βλεπεις προς τα που γερνει η ζυγαρια. Για καθε ανθρωπο υπαρχει και διαφορετικο αποτελεσμα.
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Να ξερες πόσο σε νιώθω
    Αλλά θα σε βάλω ακόμα μια παράμετρο
    Βόλεμα
    Ακόμα και αν είναι εντελώς και άνευ βδσμ
     
  5. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Μιλάμε πάντα με την προϋπόθεση του να είμαι ερωτευμένος και όχι ενθουσιασμένος, καταστάσεις που χωρίζονται από πολύ λεπτή γραμμή. Εάν λοιπόν είμαι ερωτευμένος πραγματικά, το τελευταίο που θα με νοιάζει θα είναι το bdsm.
    Το όλο συναίσθημα είναι τόσο δυνατό που με γεμίζει και μου δίνει ενεργεία και ζωή. Αυτό που θα με νοιάζει θα είναι η σύντροφος μου, πόσο καλά είναι και τίποτα άλλο, (είναι λιγάκι D/s, εάν θέλουμε να το δούμε και έτσι), αλλά πιστεύω πως όταν υπάρχει ένα δυνατό συναίσθημα όπως η αγάπη και ο έρωτας, η λύση πάντα βρίσκετε.

    Αυτό είναι προσωπική άποψη και ξέρετε για τις απόψεις τι ισχύει… εξάλλου είμαστε ένας λαός από 11.000.000 έλληνες και έχουμε 22.000.000 απόψεις….
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Τι είναι αυτό που έχεις ερωτευθεί σε αυτό το άτομο;
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Θα συμφωνήσω με τη lizard.
    Τα πραγματα είναι όντως απλά όταν αγαπάς και εκτιμάς τον εαυτό σου.
    μία ερώτηση λοιπόν μένει προς τον εαυτό σου
    μετα το τεστ των υπέρ και των κατά...
    σε γεμίζει? μένεις!
    δεν σε γεμίζει? κάνεις την καρδια σου πέτρα και φεύγεις.
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Συγνώμη, αλλά για ποιά αρχικά "θέλω" μιλάμε όταν το άτομο έχει ήδη προλάβει και ερωτευθεί ; Ο έρωτας για ιδιοσυγκρασία σκλάβου ισοδυναμεί με χιλιάδες υποχωρήσεις και θυσία πολλών "θέλω". Το βασικό και κύριο "θέλω" του είναι η ολοκληρωτική υποταγή και ο απόλυτος έλεγχος σε ψυχικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο. Αυτά σε συνδυασμό με τον έρωτα τυφλώνουν. Σίγουρα θα ακολουθήσει την καρδιά και όχι τα θέλω του ένας άνθρωπος που έχει προλάβει 1) ερωτευθεί 2) υποταχθεί σε βαθύ επίπεδο.
     
  9. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    χμμμμ...

    Αν σκεφτούμε ότι ο έρωτας το πολύ σε 3 χρόνια έχει περάσει, αλλά δε μας χτυπάει και πολύ συχνά την πόρτα, τότε ίσως να είναι καλή ιδέα να τον ζήσουμε όσο κρατήσει και μετά που θα έχει φύγει θα πάρει μαζί του και το δίλημα. Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε  

    Τώρα βέβαια αν θέλεις πολυυύ μόνιμες καταστάσεις δεν ξέρω.. Ψάχνεις για πορτοκαλιές που κάνουν πιο κυριαρχικά πορτοκάλια και κατά προτίμηση εξίσου κόκκινα?

    Από την άλλη αν είσαι στη φάση που μόλις σου έδωσαν το καινούριο υπεροχότατο παιχνίδι (βλ. BDSM), δεν είναι και εύκολο να το βάλεις στη ντουλάπα για να παίξεις αργότερα.

    Κοινώς.. εξαρτάται από εσένα, τα θέλω σου και τις προτεραιότητες σου. Ομολογουμένως δύσκολη απόφαση. Good luck  
     
  10. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Mπορεί να ερωτευτεί κάποιος-α ουσιαστικά, κάποιον-α που να μην τον/την εκφράζει πραγματικά;

    "Το μισό δεν μπορεί να αντισταθεί μόνο σε αυτό που το κάνει ολόκληρο"

    Μέχρι να συμβεί αυτό, δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους δεν έρχεται ποτέ, άλλοι συμβιβάζονται, άλλοι εγκαταλείπουν, άλλοι ελπίζουν να έρθει, άλλοι το πολεμάνε...

    Καλή μου Astrovroxi, δεν υποτάσσεσαι στην καρδιά, η καρδιά σε υποτάσσει και τότε δεν υπάρχουν σκέψεις σαν αυτές που έθεσες. Ούτε καν χώρο για τέτοιους στοχασμούς δεν θα έχεις. Απλά

    Βέβαια το jackpot είναι "μυαλό, καρδιά, ψυχή". Αλλά αυτά έρχονται σε όσους-ες είναι στην αρένα.

    Υ.Γ Και επιτέλους ας διαχωρίσει ο καθένας και η καθεμιά τι είναι το BDSM στη ζωή του. Eίναι το back to back movies της Κυριακής, η έξοδος της Παρασκευής, άντε και το kinky γαμήσι της Τρίτης, οπότε μια χαρά είμαστε και χωρίς αυτό;
    ή τελικά είναι κάτι πραγματικά βαθύ, ουσιώδες και βασικό θέλω μας; Aναπόσπαστο κομμάτι έκφρασης, δικαίωμα, αλλά και προνόμιο της υπόστασης μας;

    Oταν γίνει αυτός ο διαχωρισμός με σύνεση και αποφασιστικότητα, ΟΛΑ θα είναι καλύτερα. Δεν μπορείς να χαράξεις διαδρομή αν δεν ξέρεις τουλάχιστον προς τα που θέλεις να κατευθυνθείς.
     
    Last edited: 15 Οκτωβρίου 2010
  11. Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Λιγάκι μπερδεμένο ακούγεται, όταν λες "θέλω κάποιον", εννοείς ότι τον ποθείς απλώς? (πράγμα το οποίο ξέρω πως δεν είναι απλό) Τί δεν σε εκφράζει πραγματικά? Το όλο του? Ή αυτό που έχετε μεταξύ σας? Τότε πώς τον θέλεις? Είσαι σίγουρα ερωτευμένη? Νομίζω πως αν κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις ερωτήσεις, θα βοηθηθείς. (Αν και πρέπει να είσαι περισσότερο ο τύπος Β, χο χο, joking...)


    Άρπαξέ τα!  

    Οι επιθυμίες σου είναι ανάγκες του μυαλού σου και όχι της καρδιάς σου?
    Πώς γίνεται αυτο? 
    Λίγο είναι να αισθάνεσαι ερωτευμένος?

    Μήπως να σκεφτείς να βγάλεις όλους αυτούς τους όρους από το μυαλό σου, ίσως να ξεμπερδευτείς...




    Περνάς καλά? Αν ναι, μείνε. Να έχετε βάλει ρήτρες, δεν νομίζω...  
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τα θέλω μου ή την καρδιά μου?

    Αν θεωρείς ότι παίρνεις λιγότερα από όσα θα ήθελες ή άξιζες, τότε μάλλον είσαι ερωτευμένη/ος με την εικόνα που έχεις πλάσει στο μυαλό σου για τον άλλο και την όλη κατάσταση και όχι με το άτομο το ίδιο.